Arkisto

Lyhyiden julkaisujen arkisto

*****************************************************************

30.4.2020 Nobel-palkittu tutkija: covid-19 on kehitetty laboratoriossa

Sisäpiirin tietolähteet kertoivat aikaisemmin, että covid-19 on laboratoriossa kehitetty virus, jossa on yhdistetty muun muassa HI-viruksen ominaisuutta flunssavirukseen. Valtamedian virallisessa narratiivissa lisäominaisuus selitetään lepakosta tulleena luonnollisena siirtymänä.

Virologit Luc Montagneur ja Françoise Barré-Sinoussi saivat vuonna 2008 lääketieteen Nobel-palkinnon HI-viruksen löytämisestä ensimmäisenä maailmassa. He löysivät HI-viruksen 1980-luvun alkupuolella.

Hiljattain Montagneur esiintyi Ranskan televisiossa. Hän oli vakuuttunut, että covid-19 on laboratoriossa kehitetty virus, jolla on geneettisiä ominaisuuksia HI-viruksesta. Hän kutsui virusta hyvin ammattimaiseksi, kellontarkaksi työksi, joka ei ole voinut syntyä luonnollisesti vaan on molekyylibiologien käsialaa. Montagneur ei ottanut kantaa siihen, kuka viruksen on tehnyt tai mikä on ollut tekemisen motiivi.

Montagneur on yksi parhaimmista asiantuntijoista maailmassa tunnistamaan, että covid-19 sisältää HI-viruksen elementtejä, jotka eivät ole syntyneet luonnollisesti. Hän ei myöskään ole väitteineen yksin, vaan lukuisat tutkimusryhmät ovat tulleet samaan johtopäätökseen. Julkisesta keskustelusta kyseiset näkemykset pyritään sensuroimaan. Vaikka virus on keinotekoisesti luotu, se ei ole niin vaarallinen kuin valtamedia esittää.

Nobel Prize-Winning Scientist Who Discovered HIV Says Coronavirus Was Created In Laboratory

***********************************************************

20.4.2020 David Wilcock: Liittoumalla monia varasuunnitelmia

David Wilcock jatkoi viime lauantaina ajankohtaisten aiheiden käsittelyä viidennellä livevideollaan.

Wilcock oli kysynyt Liittouman kenraalilta, mitä tarkoittaa Q Anonin viesti nro 3929, jossa varoitetaan ennustuksista ja aikaikkunoista. Kenraalin mukaan Liittoumalla on mahdollisuus soveltaa montaa erilaista suunnitelmaa massapidätysten toteuttamiseksi. Ratkaisevia päivämääriä tai tarkkoja suunnitelmia ei koskaan kerrota etukäteen. Syy on ilmeisen selvä.

Kolmen päivän nettisulkua ei välttämättä tarvita. Pato saattaa lähteä purkautumaan FISA-dokumenttien julkistamisella.

Cabal yrittää pitää yhteiskunnan suljettuna mahdollisimman pitkään, jotta ihmiset alkaisivat mellakoida. Mellakat ovat Cabalin tavoite. Yhteiskunta kuitenkin aiotaan avata viimeistään kesällä.

David Wilcock 4/18: New Intel and Celebration of Imminent Freedom

***********************************************************

15.4.2020 Massaherääminen edeltää massapidätyksiä?

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että massaherääminen edeltää massapidätyksiä. Koronaepidemian myötä ihmiset ovat menettämässä sokean lapsenuskonsa auktoriteetteihin. Yhä useampi kyseenalaistaa virallisen narratiivin, joka on täynnä aukkoja. Yhä useampi myös uskaltaa ilmaista omia näkemyksiään, mikä aiheuttaa lyhyellä aikavälillä riitoja ystävien ja sukulaisten välille. Tämä on kuitenkin vain väliaikaista.

Kärsivällisyys on hyve. Kannattaa varautua siihen, että julkiset massapidätykset saattavat toteutua vasta Trumpin toisella presidenttikaudella. Kulissien takana puhdistukset jatkuvat. Julkisuudessa syvä valtio on käytännössä paljastamassa itse itsensä, jolloin ihmiset tulevat itse vaatimaan, että rikolliset saatetaan vastuuseen. Kätketyt agendat alkavat näkyä yhä selvemmin. Tällaisessa ilmapiirissä on mahdotonta toteuttaa pakkorokotuksia tai muita vastaavia toimenpiteitä. Vapaus ja totuus voittavat

***********************************************************

11.4.2020 Maapallon värähtelytason mittauksia lähihistoriassa

Eräs tuntemani kontaktihenkilö on tehnyt jo 1980-luvulta saakka maapallon värähtelytaajuuden mittauksia. Itse en tarkallaan tiedä metodia enkä käytettyä mitta-asteikkoa, mutta hän jakoi seuraavia mielenkiintoisia merkkipaaluja havainnoissa:

1986: Värähtelyissä tapahtui romahdus Tshernobylin ydinonnettomuuden vuoksi.

1990-luvun alku: Värähtelytaso nousi reippaasti.

1996: Tapahtui isompi romahdus. Syy tuntematon, paljon spekulaatiota.

1997-1999: Värähtely sahasi edes takaisin melko matalissa tasoissa.

2000: Nopeaa nousua värähtelyissä.

2001: Syyskuussa värähtelytason romahdus WTC-iskujen seurauksena.

2004–2009: Värähtely sahaa matalissa taajuuksissa.

2010–2011: Nopeaa nousua värähtelyissä.

2012: Erittäin nopeaa kasvua.

2014– 2019: Kasvu nopeutui entisestään. Palloliittouma astui kehiin 2014.

2020: Värähtely on jo melkein kaksikertainen verrattuna 1990-luvun loppupuolen tasoon. Kasvun voi huomata myös tavallisten ruoka-aineiden pranakentän koosta. Esimerkiksi tavallisen keräkaalin kenttä ulottui ennen 20 – 30 senttimetrin päähän kaalin pinnasta. Nyt kenttä ulottuu jo 60 – 70 senttimetriin asti. Ruoka-aineet ovat kasvattaneet kenttäänsä, mikä on heijastunut myös ihmisten käytökseen.

1.3.–31.3.2020: Maaliskuussa värähtelytason keskiarvo nousi huimasti, noin 12,5 %, vaikka uutiset olivat synkkiä ja vallitsi poikkeustila. Auringossa ja Maassa on tapahtunut merkittäviä muutoksia lyhyen ajan sisällä.

Toisin sanoen suunta on erittäin positiivinen. Värähtelytason nousun voi havaita myös ilman mittauksia. Etenkin luonnossa vallitsee suorastaan meditatiivinen tunnelma, jota kannattaa käydä aistimassa.

***********************************************************

11.4.2020 Operaatioiden ajankohtien ennustamisen vaikeus

Nyt tiedämme, että kolmen päivän nettisulku ei alkanut ainakaan aikaikkunassa 1. – 10.4. Wilcockin saama Liittouman tiedonanto oli siltä osin joko disinformaatiota, jolla haluttiin harhauttaa vastustajaa, tai sitten muita tarvittavia operaatioita ei ehditty vielä viedä loppuun, jolloin nettisulku siirtyi myöhempään ajankohtaan.  Kuten Wilcock itse ennakoi, saattaa aikataulu venyä kesälle. Mikään takaraja sekään ei ole.

Q Anon ilmoitti viestissä nro 3929 (10.4.), että tulkintojen ja spekulaatioiden suhteen on syytä olla varovainen. Väärät ennustukset antavat valtamedialle aseen hajottaa liikettä. Tarkkoja päivämääriä tai suunnitelmia ei koskaan julkaista etukäteen strategisista syistä, mikä on loogista.

***********************************************************

5.4.2020 Kolmen päivän nettisulun ajoitus

David Wilcock arvioi neljännessä livevideossaan, että kolmen päivän nettisulku saattaa toteutua millä tahansa aikavälillä tästä hetkestä toukokuun loppuun saakka. Toki olisi hienoa, jos se toteutuisi Liittouman edellisen tiedonannon aikaikkunassa eli alkaen viimeistään 10.4. Wilcock myös ennakoi, että ennen katkoa toteutuu yksi merkittävä tapahtuma, jota ei vielä tiedetä.

Koska netti vielä toimii, Yle tarjoaa päivän huumoriannoksen: Kaiken takana ovat taas liskoihmiset – Miksi korona kiehtoo salaliittoteoreetikoita ja miksi villeimpiinkin salaliittoihin uskotaan?

***********************************************************

31.3.2020 Kiitos kaikille lukijoille

Kiitos kaikille teille lukijoille, jotka olette löytäneet tämän blogin ja uutispalstan. Lisäkiitos siitä, että olette jakaneet artikkeleita. Harva löytää tämän blogin hakukoneella.

Tämänkaltaisella informaatiolla on vielä tässä vaiheessa suhteellisen vähän lukijoita. Jos henkisyys on yhteiskunnassa marginaalista, on tämänkaltainen näkemys marginaalin marginaalia.

Siksi esitän seuraavan pyynnön: jos jaatte blogin artikkeleita tai tämän uutispalstan tekstejä esimerkiksi Facebookissa, mainitkaa lähde ja laittakaa tänne linkki, jotta useammat ihmiset löytäisivät muutkin tekstit. Viime aikoina on käynyt monta kertaa niin, että julkaisu on lähtenyt kiertämään Facebookissa ilman mitään mainintaa tästä blogista tai kirjoittajasta, mikä vesittää sanomaa. Esimerkiksi 10 salaliittoteesiä alkoi levitä Facebookissa pelkkänä tekstinä, jolloin siitä jäi pois linkitykset, jotka olisivat antaneet ihmisille lisätietoa siitä, mitä tarkoitan kyseisessä artikkelissa mainitsemillani polariteetilla ja tietoisuuden evoluutiolla. Nyt olennaisin asia jäi uusille lukijoille hämäräksi. Avain ymmärtää teesejä hukkui.

Kiitos vielä kerran tämän työn tukemisesta. Nyt innolla kohti valoisaa tulevaisuutta.

***********************************************************

26.3.2020 Corey Gooden saama informaatio koronasta ja massapidätyksistä

Myös Corey Goode on ottanut kantaa koronavirukseen ja massapidätyksiin. Hän kertoi, että hänellä on osittain samat sisäpiirin kontaktit Liittoumaan kuin David Wilcockilla, osin eri. Coreyn lähteet vahvistivat, että koronavirus on biologinen ase, jonka kehittäjä on pidätetty. Harvardin yliopiston professori Charles Lieber ja kaksi kiinalaista on asetettu syytteeseen, kuten Yhdysvaltojen oikeusministeriön sivuilta voi lukea.

Coreyn mukaan Liittouman tiedonannot lakkasivat 10.3. Tämän jälkeen tilannearvio on perustunut spekulointiin ja valistuneisiin arvauksiin.  Corey ei kyennyt vahvistamaan, että massapidätykset toteutuisivat parhaillaan, kuten useissa lähteissä on spekuloitu. Coreyn mukaan pidätykset eivät todennäköisesti ole vielä tällä hetkellä käynnissä.

Coreyn mukaan Liittouma on kertonut, että 72 tunnin eli kolmen päivän sulkutila on merkki massapidätysten alkamisesta. Tuolloin kaikki puhelinyhteydet katkeavat ja netti hidastuu niin paljon, että se on käytännössä käyttökelvoton. Vain hätäpuhelut toimivat ja tv:n ohjelmatarjonta jatkuu. Valtakunnalliset uutiset lakkaavat mutta paikallisuutiset saattavat jatkaa lähetyksiään. Ihmiset saavat puhelimiinsa presidentin suoria hätätiedotuksia. Tämä skenaario koskee siis Yhdysvaltoja.

Liittouma tuskin ilmoittaa massapidätyksistä etukäteen kenellekään strategisista syistä. ”Tulemme pidättämään teidät ensi keskiviikkona klo 14:00. Muistakaa olla kotona ja käyttäytyä kiltisti.” Sodankäyntiin kuuluu olennaisena osana disinformaation käyttäminen, millä hämätään vastapuolta ja saadaan se tekemään virheliikkeitä. Siksi myös Q Anon on kertonut, että disinformaatio on välttämätöntä. Väärää päivämäärää levittämällä valkohatut saavat vastustajan panikoimaan ja käyttämään viimeisetkin juonet ja ammukset – psykologiset ja aineelliset.

Koronavirusepidemia on kultainen tilaisuus suorittaa massapidätykset. Olisi outoa, jos Liittouma jättäisi sen käyttämättä, ellei sillä ole takataskussa jokin vieläkin ovelampi suunnitelma. On erikoista ”sattumaa”, että epidemian kanssa samaan aikaan ympäri Eurooppaa suoritetaan sotilasharjoituksia, kun tavallista kansaa käsketään pysyä kotona. Näin myös Suomessa:

IL: Armeijan joukot liikkeellä kauppakeskus Redissä ja muualla Helsingissä – kyseessä harjoitus

***********************************************************

23.3.2020 Salaliittoteesit julkaistu

Vuosia sitten eräs valoisa ja sydämellinen tuttavani sanoi, että hän ei halua lukea negatiivisesta eliitistä mitään, koska aihe ei kosketa hänen elämäänsä. Tällä hetkellä käytännössä koko maailma on poikkeustilassa. Jos on elänyt omavaraisesti vuorilla tai erämaassa täydellisessä eristyksessä muusta ihmiskunnasta, on saattanut jatkaa elämäänsä entiseen malliin.

Kaikki, jotka ovat käyneet koulua, käyttäneet rahaa ja teknologiaa sekä ylipäätään osallistuneet yhteiskunnalliseen elämään, negatiivisesti polarisoituneen eliitin toimet koskettavat jokaisena päivänä. Erilaisten vaikutteiden tunnistaminen on äärimmäisen hyödyllistä tietoisuuden kasvulle.

Sisäisen valon ja rakkauden tulee voimistua niin vahvaksi, että minkään tiedon tutkiminen ei horjuta tasapainoa. Sisäisen rauhan löytänyt osaa suhteuttaa ulkoisen informaation osaksi kokonaisuutta, joka on aina täydellinen. Myrskyn silmässä on aina tyyntä. Kaikki tieto on Yhtä, ja kaiken tiedon tutkiminen lisää ymmärrystä itsestä.

Väitän, että yhteiskuntatutkimuksen suuri sokea piste on salaliittojen olemassaolon kieltäminen. Polariteettien toimintaa yhteiskunnassa ei ymmärretä. Olen laatinut tältä perustalta joukon salaliittoteesejä: 10 salaliittoteesiä

***********************************************************

21.3.2020 Naton Defender 2020 kulissi massapidätyksille?

Palaan vielä David Wilcockin eiliseen videopäivitykseen. Wilcockin mukaan Liittouman valkohatut käyttävät hyväkseen tulevaa Naton Defender 2020 -sotilasharjoitusta. Ensi viikolla Eurooppaan piti saapua 23 000 yhdysvaltalaista eliittisotilasta. Mukana kulkee raskasta kalustoa, kuten tankkeja ja pommittajia. Euroopassa on jo nyt 10 000 yhdysvaltalaista sotilasta. Harjoitukseen osallistuu Yhdysvaltojen lisäksi 15 muuta Natomaata ja kaksi kumppanivaltiota, jotka tarjoavat 7 000 sotilasta lisää.

Uusimpien tietojen mukaan Yhdysvalloista saapuvien joukkojen lukumäärää on supistettu koronavirusepidemian takia. Harjoitusta ei kuitenkaan ole peruttu. Massiivinen määrä kalustoa on jo siirretty Eurooppaan:

Since January, the Army deployed approximately 6,000 Soldiers from the United States to Europe including a division headquarters and an armored brigade combat team. It has moved approximately 9,000 vehicles and pieces of equipment from Army Prepositioned Stocks and approximately 3,000 pieces of equipment via sea from the United States.

Harjoitus toimii kulissina massapidätyksille. Joukot kulkevat virallisen harjoituksen vanavedessä koko mantereen poikki valtiosta toiseen 4000 kilometrin matkan. Erikoiskoulutetut joukot hakevat luciferistit linnoistaan ja kartanoistaan. Cabalin eniten hallitsemiin maihin ja kaupunkeihin on asetettu täydellinen ulkonaliikkumiskielto, jotta ihmiset eivät ole vaarassa.

Forecan meteorologin havainto säätilan yhteydestä koronaviruksen leviämiseen antaa lisäsyyn epäillä, että virusta on levitetty ilmaan ruiskuttamalla, kuten Wilcock oli kuullut sisäpiirin lähteeltä. Sade puhdistaa ilmaa, ja virus on levinnyt eniten siellä, missä on satanut vähiten:

”Tutkimuksessa havaittiin, että virukset levisivät parhaiten, kun ilman lämpötila oli +5 astetta ja suhteellinen ilmankosteus verrattain matala (20–35 %). Myös ultraviolettisäteilyn määrän todettiin vaikuttavan viruksen rakenteeseen ja tarttuvuuteen

Kiinan Wuhanissa (30 °N) epidemia lähti jylläämään alkuvuodesta. Mielenkiintoinen yhteensattuma, sillä tammikuussa Wuhanin keskilämpötila on neljä astetta ja tammikuu on yksi vuoden vähäsateisimmista kuukausista.”

Kannattaa myös huomioida, että Venäjällä, jossa on ollut todella vähän koronavirustartuntoja, valvotaan ilmatilaa tarkasti. Venäjällä Cabal vaikuttaa vähemmän kuin Euroopassa.

En usko, että Suomeen on tehty mittavia ruiskutuksia – jos ollenkaan.

***********************************************************

20.3.2020 David Wilcockin uusi videopäivitys ajankohtaisista tapahtumista

David Wilcock julkaisi tänään uuden videopäivityksen, jossa hän kertoi oman näkemyksensä koronavirusepidemiasta ja siihen liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista. Hänen näkemyksensä oli yksi yhteen kirjoittamani artikkelin spekuloinnin kanssa (ks. Liittouman operaatioiden kriittinen vaihe alkanut?), joten en enää toista oleellisimpi kohtia. David käsitteli muun muassa Project Looking Glassia, laboratoriossa kehitettyä virusta ja tulevia massapidätyksiä.

David oli kuullut sisäpiirin lähteeltä, että Liittouma on pidättänyt viruksen kehittäjän. Tämä tarkoittaa, että Liittoumalla on todennäköisesti hallussaan myös vastalääke, joten epidemia saattaa talttua odotettua nopeammin, kun muut operaatiot on viety loppuun. Tämä on loppupeli, viimeinen vaihe planeetan vapauttamisessa Cabalin otteesta. Cabal on kuulemma ollut todella pettynyt, että virus on osoittautunut varsin kesyksi. Tämä ei tarkoita, etteikö se olisi riskiryhmään kuuluville vaarallinen.

Lähde myös kertoi, että virusta levitetään asutuskeskuksiin ilmateitse ruiskuttamalla. Useat henkilöt ovat raportoineet, että Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on havaittu tavallista enemmän helikoptereita pörräämässä taivaalla. Tämän voi tulkita kahdella tavalla, joista ensimmäinen on valoisampi ja jälkimmäinen synkempi vaihtoehto: 1) Helikopterit valvovat ilmatilaa ruiskuttajilta 2) Helikopterit ovat levittämässä virusta. Kolmas vaihtoehto on, että kopterit liittyvät aivan muihin operaatioihin. Sade puhdistaa ilmaa, joten nyt on hyvä aika toivoa sadetta.

Liittouman valkohatut vaikuttavat päässeen käsiksi myös Googleen ja Facebookiin ja säätäneet niiden sensuuriasetuksia. Monet ihmiset ovat havainneet, että aikaisemmin sensuroitua sisältöä löytyy nyt hauilla, ja myös Facebook on palauttanut aikaisemmin sensuroituja linkkejä. Esimerkiksi:

Did the Alliance Take Back Social Media? Censored Posts Are being Uncensored | The Storm

Lukuisat suomalaiset Facebookin käyttäjät ovat riemukseen havainneet, että Facebook on palauttanut sensuroituja linkkejä ja pyytänyt anteeksi niiden poistamista. Nyt sensuurin kohteeksi ovat joutuneet todelliset valeuutisten levittäjät eli valtamedia. Ylen sisältöä on kadonnut, kuten myös Yle itse uutisoi:

Yle Uutisten Facebook-jaot katosivat hetkellisesti – Tekninen vika esti myös kansainvälisten lehtien juttujen jakamisen

Tämä on kuin silmänisku Liittoumalta. Koko asetelma on kääntymässä ylösalaisin. Totuus on voittamassa. Elämme hienoja aikoja, joka on täynnä haasteita, joista selviämme yhdessä. Positiivinen ajattelu edistää muutosta.

David Wilcock: The Great Pandemic: What’s Really Going On?

***********************************************************

12.3.2020 Suuren muutoksen kynnyksellä

Corey Gooden tietolähteet Liittouman sisältä kertoivat talvella, että kevät on aika, jolloin syytekirjelmät avataan ja massapidätykset toteutetaan. Corey itse totesi, että kaikki aikaisemmat aikaikkunat ovat tulleet ja menneet, joten tälläkin kertaa arvioon kannattaa suhtautua varauksella. Kyse on maailmansodasta, jossa kumpikin osapuoli tekee peliliikkeitä, joten viivästykset ovat ymmärrettäviä.

Tällä hetkellä kuitenkin lukemattomat merkit osoittavat, että jotain ennen näkemättömän suurta on tapahtumassa. Elämme suuren positiivisen muutoksen kynnyksellä. Valtamedia toki maalailee maailmanloppua yrittäen luoda paniikkia. Koronavirus ei ole kummallisempi kuin ärhäkkä flunssa.

Parhaillaan armeija partioi kaduilla ympäri maailman, kaupunkeja ja valtioita on asetettu karanteenin ja ihmiset linnoittautuvat koteihinsa. Lentokielto asetettiin juuri USA:han 30 päivän ajaksi. Italiassa Rooma ja Vatikaani, nuo pahuuden pesäkkeet, on eristetty. Mikä olisikaan parempi aika toteuttaa Liittouman operaatioita, kun ihmiset ovat poissa tieltä?

Kannattaa varmuuden vuoksi varastoida parin viikon ajaksi ruokaa ja muita tarvikkeita. Valtamedia ja sosiaalinen media saattavat vaimentua joksikin aikaa. Kun ”valot” laitetaan jälleen päälle, on maailma huomattavasti parempi paikka elää ja olla. Toki tuolloin Suuri rakennustyö vasta alkaa ja panikoivia ihmisiä tulee opastaa oikealla tiedolla. Valotyöntekijöiden panosta tarvitaan.

***********************************************************

26.1.2020 Musiikin värähtelytaajuus ja mielenhallinta

Yle julkaisi laajan artikkelin, jossa mainitaan musiikin värähtelytaajuus, mielenhallinta, chakrat, tietoisuus, natsit, salaliitot ja Nikola Tesla. Kaikki ”piireistä” tutut herkut ovat siis mukana.

Odotetusti artikkelin näkemys on, että mitään salaliittoa tai mielenhallintaa ei ole olemassa, mutta muutoin Ylen juttu selventää, mistä on kyse 432 hertsisen ja 440 hertsisen välisen musiikin kiistassa. Ehdottomasti lukemisen arvoinen juttu, mikäli haluaa perehtyä aiheeseen.

Otteita artikkelista:

Esimerkiksi Princen linkkaama sivusto julistaa, että A432 olisi yhteydessä värispektriin ja hindutradition energiakenttiin eli chakroihin. 432 kertaa sekunnissa värähtelevä a ja sen pohjalta viritetty musiikki olisi ääniaaltoina etenevä jatke valolle, ajalle, aineelle ja tietoisuudelle.

Lukuisista viretasojen salaliittoteorioista tunnetuin lienee natsiteoria. Sen mukaan 440-hertsinen a olisi natsien propagandaa, suorastaan joukkotuhoase.

Salaliittoteorian mukaan natsit huomasivat tutkimuksissa, että 440-hertsinen a kylvää ympärilleen pelkoa ja aggressiota. Siinä missä 432 on foliohattujen mielestä ”luonnon oma taajuus”, 440 on ”aivojen, ajatusten ja manipuloinnin” taajuus.

Niinpä natseilla ja erityisesti propagandaministeri Josef Goebbelsilla oli salaliittoteorian mukaan motiivi kampanjoida 440-hertsisen a:n puolesta 1930-luvun lopulla, jolloin aihetta ihan oikeasti pohdittiin kansainvälisesti.

Fyysikko ja keksijä Nikola Tesla on sanonut, että universumin salaisuudet on kätketty energiaan ja värähtelyyn. Häntä lainaa myös Princen linkkaama sivusto, joka pyrkii kääntämään ajatuksen 432-hertsisen a:n ja sen mukaan viritetyn musiikin hyväksi.

Yle: Ääniraudan a on musiikin tärkein sävel, mutta sen taajuudesta kinataan jatkuvasti: 440 vai 432 hertsiä? – testaa, kuuletko eron

***

Kansainvälinen musiikkiteollisuus videoineen on mielenhallintaväline. Valtavirran musiikki ei ole luokattoman huonoa pelkästään hertsivalinnan vuoksi. Lahjakkaimmat muusikot eivät enää pääse esiin yhtä helposti kuin ennen vaan julkinen sfääri on täytetty pimeän puolen okkulttista agendaa ajavista sätkynukeista, jotka kylvävät piiloviestejä tietoisuuteen. Nykyään viestejä ei aina enää edes peitellä. Massatapahtumissa, kuten miljoonille ihmisille televisioiduissa gaaloissa, suosituimmat artistit saattavat esittää luciferistisia rituaaleja. Esimerkkinä Madonnan esiintymiset. Vigilant Citizen on tuonut vuosien ajan ansiokkaasti esiin musiikkiteollisuuden pimeää puolta ja agendaa. En ole samaa mieltä kaikista tulkinnoista, mutta perustan allekirjoitan.

***********************************************************

20.1.2020 Kaikki tiede on valhetta?

Kun William Tompkins tai joku toinen salaisten projektien tietovuotaja lausuu haastattelussa, että ”kaikki tiede on valhetta”, ei hän tarkoita kirjaimellisesti, että kaikki tieteen löydökset olisivat valheita. Edellisen kaltainen lausuma tulee asettaa oikeaan kontekstiin. ”Kaikki tiede on valhetta” tarkoittaa, että tieteen perusta ja sen luoma maailmankuva ovat niin merkittävästi virheellisiä, että ne luovat harhaisen maailmankuvan massoille, jolloin kollektiivista tietoisuutta on helppo hallita.

Fysiikka on kaikkien tieteiden perusta, jolle myös humanistiset tieteenalat rakentavat ihmiskuvansa. Valtavirran fysiikka menee heti perusteissaan metsään olettaessaan todellisuuden koostuvan materiaalisista hiukkasista. Myös tämän virheellisen olettaman pohjalta voidaan rakentaa toimivia teknologisia sovelluksia. Kännykkä toimii nykyisenkaltaisella tavalla riippumatta siitä, uskooko sen rakentaja atomeiden koostuvan kvanttitasolla kiinteistä hiukkasista vai aineettomasta värähtelystä.

Hiukkasfysiikan standardimallin perustalle rakennetut teknologiset sovellukset ovat kuitenkin äärimmäisen rajoittuneita. Mikäli halutaan rakentaa paljon kehittyneempiä sovelluksia, on otettava käyttöön todellinen fysiikka, joka mahdollistaa teknologisen kehitystason, joka saa nykyajan tuntumaan kivikaudelta.

Kun sanotaan, että ”kaikki historia on valhetta”, ei tämäkään tarkoita, että kaikki historiankirjoitus kaikkine yksityiskohtineen olisi valhetta. Tietyt sovellukset ja tulkinnat ovat oikeita, mutta perusta on harhainen. Virheellinen perusta ei auta ymmärtämään ihmiskunnan syntyä, muinaisia sivilisaatioita, sotien todellisia syttymissyitä, planetaarista elämänpeliä, kosmisia vaikutteita ja muita merkittäviä tapahtumia. Virheellinen, manipuloitu ja huomiotta jätetty data saa aikaan vääriä johtopäätelmiä, jotka toimivat hallinnan välineinä. Tieto on valtaa, ja tietoa panttaamalla ja vääristämällä on ollut mahdollista hallita sekä yksilöitä että massoja

***********************************************************

20.1.2020 Fysiikan standardimallia uhmaavia havaintoja Etelämantereella

Sekä ulkomainen että kotimainen media uutisoivat jälleen oudoista havainnoista Etelämantereella. Antarktiksella on havaittu erikoisia hiukkasia, joita ei voi selittää hiukkasfysiikan standardimallilla. HS kirjoittaa:

”Ilmapallon ilmaisimen havaintojen perusteella hyvin korkeaenergiset hiukkaset olivat tulleet sellaisesta kulmasta, että niiden oli täytynyt läpäistä paksu kaistale maapalloa. Tämän ei pitäisi nykytiedon valossa olla mahdollista.”

”Uusi tutkimus sulkee pois mahdollisuuden, että antennin havainnot voisi selittää nykyisillä fysiikan maailmaselityksellä eli standardimallilla.”

”Olkoonpa kyse uudesta fysiikasta tai jostain prosessista, jota emme ymmärrä, se on erittäin mielenkiintoista”, Söldner-Rembold sanoo lehdelle.”

Useiden tietovuotajien mukaan Etelämantereen jään alla sijaitsee muun muassa salaisia tukikohtia, muinaisen sivilisaation jäänteet sekä kolme Maahan haaksirikkoutunutta kolme kilometriä pitkää emoalusta, jotka loivat perustan Antarktiksen Atlantikselle. Tämän tiedon julkistaminen kaataisi kaikkien tieteenalojen perustan: fysiikan, kemian, biologian, maantieteen, historian, psykologian, antropologian ja niin edelleen.

Ovatko mediassa raportoidut oudot havainnot peräisin salaisista projekteista tai muinaisesta kehittyneestä teknologiasta? Vai onko kyse korkeammin värähtelevästä energiasta, johon koko aurinkokunta on uppoamassa? Joka tapauksessa viime vuosien uutisoinnit Etelämantereen oudoista havainnoista valmistelevat ottamaan vastaan suurempia paljastuksia. Corey Gooden mukaan Antarktiksen löydöksistä julkaistaan ensin vesitetty versio, josta on jätetty pois mullistavin informaatio.

HS 17.1.2020

TM 16.1.2020

TM 27.9.2018

***********************************************************

7.11.2019 Uusi artikkeli tulossa

Uusi artikkeli ilmestyy noin viikon sisällä. Se käsittelee suurta auringonpurkausta. Seuraava Raamatun kohta on artikkelin valossa todella mielenkiintoinen:

Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan. 11
Koska tämä kaikki näin hajoaa, millaisia onkaan pyhässä elämässä ja hurskaissa teoissa oltava niiden, 12jotka odottavat Jumalan päivää ja jouduttavat sen tuloa – tuon päivän, joka saa taivaat liekehtien hajoamaan ja taivaankappaleet sulamaan kuumuudesta
.  (2. Pietari 3: 10–12)

Eli toisin sanoen kukaan ei etukäteen tiedä, milloin auringonpurkaus toteutuu, vaan se yllättää ihmiset. Leimahdus on niin voimakas, että taivaat hajoavat liekehtien ja taivaankappaleet sulavat. Samalla kaikki salaisuudet paljastuvat eli kaikki ihmisen maanpäälliset teot tulevat julki (full disclosure). Viittaako maan paljastuminen napasiirtymään ja Antarktiksen Atlantiksen paljastumiseen?

Yleensä Raamattua on tulkittu siten, että Jumala tuhoaa maailman tulella viimeisellä tuomiolla. Todellisuudessa kyse on tulella/energialla puhdistamisesta, jossa Kristus-tietoisuus syrjäyttää valheet ja petokset ja negatiiviset elementit joutuvat poistumaan planeetalta.

***********************************************************

7.5.2019 Kirja ja Liittouma edistyvät

Olen työstänyt kirjaa, joka on edistynyt seuraavaan työvaiheeseen:

https://kosminenvalo.wordpress.com/kirja-tulossa/

Myös Liittouma edistyy. Valtamediassa erikoisasiamies Robert Muellerin Venäjä-raporttia odotettiin yhtä malttamattomana kuin joulupukkia. Pettymys oli musertava, kun pukki ei tuonutkaan odotettuja lahjoja. Seuraavaksi saapuu nuuttipukki tuomaan toisenlaisia tuliaisia.

Kaksi vuotta kestänyt Venäjä-tutkinta hidasti Trumpin hallinnon takana toimivaa Maan Liittoumaa. Liittouma syntyi jo toisen maailmansodan jälkeen, kun Yhdysvalloissa huomattiin, että sotaa ei ollutkaan voitettu. Kennedyn murha oli ratkaiseva askel liittolaisuuksien rakentamiselle. Suunnitelmat globaalin Salaseuran syrjäyttämiseksi ja paljastamiseksi ovat olleet olemassa jo pitkään.

Nyt kun Venäjä-tutkintablokki on poissa, on latu auki todellisten vehkeilijöiden paljastamiselle. Valtamedian narratiivi tulee joko kääntymään ympäri tai muuttuman yhä epäuskottavammaksi karkottaen ihmiset etsimään tietoa muualta.

Suomen valtamedian tila ja eduskuntavaalien tulos osoittavat, että tämä maa tarvitsee vahvan ulkopuolelta tulevan katalyytin ennen kuin yhteiskunnallinen suunta muuttuu positiivisemmaksi. Suomalaisten luottamus valtamediaansa on maailman korkeinta, minkä kansainväliset kyselytutkimukset osoittavat vuosi toisensa jälkeen. Yhdysvalloista alkavat paljastukset tulevat heiluttamaan suomalaista mielenmaisemaa erityisellä tavalla, mikä on tarpeellinen katalyytti. Tämän jälkeen suomalaiset joutuvat siivoamaan oman pesänsä.

***********************************************************

11.1.2019 David Wilcock ja Liittouman uusimmat tiedonannot

David Wilcock esiintyi tällä viikolla Fade to Black -radio-ohjelmassa. Mielenkiintoisin anti alkoi noin 1:15:00 jälkeen. Wilcock kertoi, että Maan Liittouma on alkanut 6 – 7 kuukauden tauon jälkeen antamaan jälleen tilanneselostuksia. Muutamia poimintoja:

Oikeudenkäyntien ensimmäinen vaihe alkoi 1.1.2019 ja on jo ohi. Oikeudenkäynnit suoritettiin useissa paikoissa ja sotilastukikohdissa. Tuomittuina oli joukko korkean tason syvähallinnon (Illuminatin) jäseniä. Senaattori John McCain ja ex-presidentti George Bush Sr. teloitettiin jo viime vuonna raskaista rikoksista tuomittuina.

Oikeudenkäynnit kuvataan ja ne näytetään tulevaisuudessa koko kansalle. Tammikuun 28. päivä joukko toimittajia päästetään seuraamaan oikeudenkäyntien seuraavaa vaihetta. Heillä ei ole lupa välittömästi raportoida tapahtumista.

Suurelle yleisölle ei heti paljasteta kauheimpia rikoksia. Liittouma pelkää ihmisten reaktiota ja yhteiskunnan romahdusta. Pelkästään jo julkaistavaksi tarkoitetut rikokset ovat vakavia ja aiheuttavat valtavan kuohunnan.

Liittouma on huolestunut tietovuodoista, koska operaatio on valtava. Trumpin hallinnon kaavailema kansallinen hätätila on peite, jonka turvin operaatiota voidaan jatkaa rauhassa. Sisäpiiriläiset suosittelevat varaamaan ruokaa kahdeksi viikoksi. Tätä tuskin tarvitaan Suomessa.

Liittouma hallitsee nyt enemmistöä säänhallintateknologiasta, joten Kalifornian kaltaiset maastopalot ovat tuskin enää mahdollisia. Mediassa oikeudenkäynneistä ei välttämättä raportoida vielä 1 -2 vuoteen, mikä on kuitenkin epätodennäköistä. Vuosi 2019 saattaa olla suurien uutisten vuosi. Kyse ei välttämättä ole kuin viikoista, mutta viivästyksiin kannattaa varautua, koska kaikki suunnitelmat muuttuvat sotatantereella.

Kiinan Dragon-perheen neuvottelijat lähtivät vasta viime viikolla Yhdysvalloista pitkistä neuvotteluista, joita on käyty syyskuusta asti. Kyse on planeetan talousjärjestelmän uudistamisesta. Dragon-perhe periytyy avaruusolennoista, jotka tulivat Maa-planeetalle tuhansia vuosia sitten. He elävät 200–300-vuotiaiksi. Kiinan kommunistinen hallitus on eri asia kuin Dragon-perhe.

Trumpin julkistama avaruusjoukko-osasto, joka aloittaa 2020, saattaa nivoutua yhteen maailmannäyttelyiden kanssa. Näyttelyissä esitellään yleisölle kehittyneitä avaruusaluksia.</p*********************************

9.10.2018 Vuotuinen huuhaa-palkinto jälleen jaettu

Vuotuinen huuhaa-palkinto Alfred Nobelin muiston kunniaksi on jälleen jaettu. Kaksi tutkijaa on kunnostautunut taloustieteeksi kutsutun pseudotieteen aseman vakiinnuttamisessa ja kollektiivisen tietoisuuden tason nousun jarruttamisessa palkinnon arvoisella suorituksella. Onnea voittajille!

Helsingin Sanomat: Yhdysvaltalaisen Yalen yliopiston taloustieteen professori William Nordhaus tutkii, miksi markkinat luovat liian paljon päästöjä tuottavaa talouskasvua.

New Yorkin yliopiston taloustieteen professori Paul Romer on erikoistunut siihen, mistä johtuu pula talouskasvulle elintärkeistä uusista ideoista.

HS: Nordhaus on sitä mieltä, että markkinat toimivat puutteellisesti, koska ilmakehään päästetään liikaa hiilidioksidia. Romer taas katsoo, että markkinat toimivat puutteellisesti, koska markkinoilla syntyy liian vähän ideoita.

HS: ”Romer on tutkinut sitä, millaisia ideat ovat hyödykkeinä. Tutkimusten tärkeimpiä havaintoja on se, että markkinoilla syntyy liian vähän ideoita. Siksi valtion pitää tukea tutkimusta ja tuotekehitystä sekä kehittää eri instituutioiden välistä toimintaa uusien ideoiden kehittämisen turvaamiseksi”, sanoo Pohjola.

Tutkijoiden tulokset ovat päteviä eristetyssä keinotodellisuudessa, joka on olemassa vain tutkijoiden työpöydällä teoreettisena konstruktiona. Teoria on syntynyt äärimmäisen valikoivasta datan keräämisestä, jossa on jätetty pois kaikkein oleellisimmat havainnot ja historialliset faktat, jotka romuttaisivat teorian.

Nikola Tesla kehitti valtion ja markkinoiden ulkopuolella ilmaisen, ehtymättömän energiantuottamistavan jo yli sata vuotta sitten. Hän kehitti myös langattoman supernopean tiedonsiirron, joka ei tarvinnut kännykkämastojen tukiverkostoa. Levitessään keksinnöt olisivat tehneet tarpeettomiksi kaikki nykyiset öljy- ja energiayhtiöt sekä teleoperaattorit. Sähköyhtiöitä ja teleoperaattoreita ei enää olisi tarvittu tarjoamaan tuotteitaan ”vapailla markkinoilla”. Miljardeja dollareita olisi poistunut bruttokansantuotteesta. Tuhannet työpaikat olisivat kadonneet. Kontrolliverkko olisi luhistunut. Ihmiset olisivat vapaampia toteuttamaan itseään.

Vuonna 1959 Teslan suojatti Otis Carr rakensi toimivan antigravitaatioavaruusaluksen, ”ufon”, Teslan oppien mukaan. FBI ja muut valtion viranomaiset ratsasivat Carrin operaation ja takavarikoivat kaikki laitteistot sekä pakottivat allekirjoittamaan salassapitosopimuksen. Syyksi kerrottiin, että Carr oli keksinnöllään romuttamassa USA:n rahajärjestelmän. Salaiset avaruusohjelmat olivat tuolloin jo pitkällä avaruuden valloittamisessa. Mediassa Carrista levitettiin tekaistuja syytöksiä, joilla hänen maineensa tuhottiin loppuelämäksi. [1]

Vuoteen 1997 mennessä yli 3000 patenttia luokiteltiin salaisiksi kansalliseen turvallisuuteen vedoten. Nykyisin luku lienee yli 5000. Patentit koskevat erityisesti energiaa, terveydenhoitoa, eliniän pidentämistä ja liikennettä. Myös patentit aurinkopaneeleista, joiden hyötysuhde on yli 20 %, salataan. [2] Yleiseen levitykseen päästessään keksinnöt mullistaisivat koko maanpäällisen sivilisaation. Niillä ratkaistaisiin köyhyys ja kaikki terveys- ja ympäristöongelmat.

Valtio ja ”markkinat” eivät halua ”liian hyviä” ideoita ja keksintöjä julkiseen levitykseen. Suuryhtiöt dominoivat sekä valtioita että markkinoita. Tätä yhteiskuntamallia kutsutaan fasismiksi: rikkaiden ja suuryhtiöiden vallaksi.

Markkinat tai valtio ei synnytä yhtään ideaa tai keksintöä. Ihminen luo. Luovuus on ihmisen luonne. Kun ihmisen luovuutta ei kontrolloida, manipuloida tai estetä ”markkinoiden” tai ”valtion” toimesta, syntyy uskomattomia tuloksia.

Maailmantalous romahtaa, kun ihmisen luovuuden ja ideoinnin koko potentiaali vapautetaan. Rahatalous voi toimia vain kontrolloidun, keinotekoisen niukkuuden varassa. Kurjuus, paha olo, erillisyys, pelko ja sairaudet toimivat talouskasvun moottoreina.

Suomessa teleoperaattorimarkkinoita hallitsee kolme yritystä, jotka menisivät konkurssiin välittömästi, jos Teslan langaton, terveydelle haitaton teknologia leviäisi julkiseen käyttöön. Teslan mallissa informaatio liikkuu suoraan kohteesta A kohteeseen B ilman tukiasemia, operaattoreita ja terveydelle haitallista säteilyä. Tulevaisuuden rahastusmalliksi suunniteltu 5G-verkko muuttuisi museotavaraksi yhdessä yössä.

Jokainen älykäs ihminen pystyy muodostamaan minkä tahansa ideologisen tai poliittisen väittämän ympärille teorian, jonka hän pystyy perustelemaan akateemisesti. Samanmieliset ylistävät ja palkitsevat, vaikka teoria latistaisi ihmisten ajattelua ja tulevaisuuden visiointia.

HS: Nobel-palkitut tutkijat ovat etsineet ratkaisuja köyhyyteen ja ympäristöongelmiin – Suomalaiset tutkijat ylistävät palkinnonsaajia

Vaihtoehtoinen linkki:

http://archive.is/Pxxcs

[1] Michael Salla: Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances (2015)

[2] David Wilcock: The Source Field Investigations (2011)

*********************************************************************************************************

17.9.2018 Aurinkosyklin minimi ja maksimi

Pieni täsmennys aurinkosyklin seuraavaan minimiin ja maksimiin ja siihen mahdollisesti liittyvään suureen auringonpurkaukseen: Corey Gooden mukaan salaisten avaruusohjelmien liittouma on arvioinut, että seuraava minimi saattaa ajoittua vuosille 2019 – 2020, jolloin purkaus on mahdollinen.

Jos auringonpurkaus ei toteudu tuolloin, seuraava mahdollinen ajankohta saattaa ajoittua 5 -7 vuotta myöhemmäksi. Tarkkaa ajankohtaa on mahdotonta ennakoida. Aurinko ei myöskään toteuta tasaisia 11 vuoden syklejä, kuten kouluopetuksessa kerrotaan.

Tätä ja muita siirtymävaiheeseen liittyviä aiheita käsitellään Coreyn toukokuisella luennolla: Surviving the Transition – Dark Fleet, Full Disclosure, Solar Flash, our Future and Ascension

Lähiaikoina on ympäri maailmaa suljettu lukuisten Aurinkoa tarkkailevien observatorioiden kameroita, ja FBI teki koko laitoksen näyttävän sulkemisen New Mexicossa:

TM: Mitä ihmettä tapahtuu observatoriossa New Mexicossa? Tuppisuiset FBI-agentit rynnivät sisään – Salaliittoteoriat vellovat kuumina, alienitkin mainittu

”Jotkut ovat esittäneet evakuaation liittyvän valtiovallan pyrkimykseen salata alien-löytö tai Auringon roihupurkaus”, CNET kirjoittaa.

Mitä sulkemisilla pyritään salaamaan? Mihin huomio halutaan ohjata?

*********************************************************************************************************

10.9.2018 Massapidätykset ja oikeudenkäynnit taas askeleen lähempänä

QAnonia seuraavat tietävät, että Q kertoi parisen viikkoa sitten lukuisten vakoilu- ja kommunikaatiosatelliittien ja tietokonejärjestelmien mykistämisestä. Syvähallinto on nyt vailla silmiä ja korvia, ja siten haavoittuvainen Liittouman seuraavalle siirrolle.

David Wilcock kirjoittaa uudessa artikkelissaan  Stunning New Briefings: Spy Satellites Down, Deep State Arrests Finally Imminent?,, että kuusi eri sisäpiirin tietolähdettä on varmistanut Q:n paljastaman tiedon todeksi. Massaoikeudenkäynnit ja pidätykset ovat jälleen askeleen lähempänä. Oikeudenkäynnit ovat sotaoikeudenkäyntejä samaan tapaan kuin toisen maailmansodan jälkeen Nurembergissä.

Corey Gooden sisäpiirilähteiden mukaan sotatuomioistuimet on jo perustettu, ja liittovaltiotasolla ne toimivat yhteistyössä oikeusministeriön ja yleisten syyttäjien kanssa. Oikeudenkäyntejä käydään todennäköisesti jokaisessa liittovaltiossa, mutta korkeimman tason hallinnossa ja lainsäädännössä työskennelleet henkilöt tuomitaan Washingtonissa.

Myös valtava määrä valtamediassa esillä olleita henkilöitä tullaan tuomitsemaan: toimittajia, näyttelijöitä, laulajia ja niin edelleen.

Tällä hetkellä sinetöityjä rikoskanteita on yli 51 000. Tilanne on poikkeuksellinen, koska yleensä sinetöityjä kanteita on vain noin 1000 vuodessa.

David on luonut myös epäsuoran yhteyden uuteen sisäpiiriläiseen, joka kuuluu kiinalaiseen Dragon-perheeseen. Dragon-perhe on kaikkein rikkain ja vaikutusvaltaisin ryhmä Kiinassa. Se operoi korkealle kehittynyttä salaista avaruusohjelmaa ja maanalaista tukikohtaa Amerikassa.

Viime aikoina sadat Dragon-perheen edustajat ovat sopineet uuden talousjärjestelmän perustamisesta, johon kuulunee kultakantainen dollari. Miljardeja dollareita vapautetaan planeetan puhdistamiseen ja muuttamiseen. Tämä kaikki toteutuu oikeudenkäyntien jälkeen.

Myös Pete Peterson oli kertonut Davidille, että uusi kultakantainen valuutta julkistetaan massapidätysten jälkeen. Itse näen talousdemokratian esittämän vaihtoehdon kultakantaa parempana, mutta toki kultakanta on parempi kuin nykyinen järjestelmä. Kaikkein ihanteellisin vaihtoehto on täysin rahaton yhteiskunta, mutta se vaatii vielä kollektiivisen tietoisuuden kehittymistä.

Muita mahdollisia massapidätysten yhteyteen liittyviä käänteitä:

Massiiviset varallisuusrahastot vapautetaan uudistamaan maailman taloutta, ympäristöä ja infrastruktuuria. Sosiaalisen median jättiläiset tullaan paljastamaan tiedustelupalveluiden luomiksi välineiksi. Avaruusolentoja koskevat paljastukset toteutunevat myöhemmin.

*********************************************************************************************************

4.9.2018 Tieteen Graalin maljaa etsimässä

Yleensä tiede esitetään valtamediassa kirkonkaltaisena pyhänä instituutiona, joka on jo ratkaissut kaikki olennaiset perusongelmat ja vain yksityiskohdat kaipaavat hiomista. Todellisuudessa koko tieteen perusta seisoo savijaloilla, romahduspisteessä.

Kerrankin Helsingin Sanomissa julkaistiin tieteen tietämättömyyttä korostava artikkeli, jossa fyysikko Syksy Räsäsen lausunnot kuvaavat erinomaisesti, miten hukassa valtavirtatiede on. Artikkeli käsittelee yhtenäisteoriaa eli kaiken teoriaa.

Lainaus:

JOS rehellisiä ollaan, ei oikeasti edes tiedetä, miksi kvanttimekaniikka ja yleinen suhteellisuusteoria ja gravitaatio eivät toimi yhteen. Edellä mainitut ajatukset aika-avaruuden atomeista ja säikeistä ovat vain eniten tutkittuja teorioita.

Jos ongelman luonne tiedettäisiin, oltaisiin ratkaistu jo puolet ongelmasta. Nyt emme edes tiedä, mihin suuntaan pitäisi lähteä”, Räsänen sanoo.

Kaiken teoriaa ei siis syntynyt 1980-, 1990- eikä 2000-luvulla.

Myöskään viime aikoina ei ole tapahtunut mitään edistystä, päinvastoin”, Räsänen sanoo.

HS: Kaiken teoria on Graalin malja, joka selittäisi koko universumin – Riittääkö aika sen löytämiseen?

Jos linkki ei avaudu: http://archive.is/uEIDm

Eli toisin sanoen tieteilijät eivät edes tiedä ongelman perusluonnetta, eivätkä ole vuosikymmenten uurastuksesta ja miljardien eurojen panostuksesta huolimatta edistyneet lainkaan. Päinvastoin, nyt tieteilijät eivät enää edes tiedä, mihin suuntaan kulkea.

Jossain vaiheessa seinä tulee lopullisesti vastaan, ja valtavirran tieteilijöiden on alettava etsiä vastauksia tieteen marginaalista, jonne joukko neroja on ahdettu pelkästään ideologisista syistä. Tieteellinen edistys ja vallankumous etenevät valtavirran ulkopuolella. Suunta on selkeä ja perusongelman luonne ratkaistu tavalla, joka mahdollistaa kaiken teorian.

Ratkaisu on vastoin valtaideologiaa, joten siksi sitä vastustetaan viimeiseen saakka. Ratkaisu myös avaa kokonaan uuden maailman, jossa aikaisemmin naurunalaisiksi saatetut ilmiöt voidaan vihdoin selittää tieteellisesti. Kuolemanjälkeinen elämä, telepatia, telekinesia, sielu, tietoisuus, aaveet, aikamatkustaminen, teleportaatio…

Todellinen kaiken teoria yhdistää paljon muutakin kuin kaikki fysikaaliset ilmiöt. Se luo perustan kokonaan uudelle sivilisaatiolle, jossa vallitsevat toisenlaiset arvot ja uskomukset.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Tieteen uusi aika

*********************************************************************************************************

30.8.2018 Gaia TV ja luciferinen piiloagenda

Sekä Corey Goode että David Wilcock ovat kesällä lopettaneet työskentelyn Gaissa. Cosmic Disclosure -sarja jatkuu ilman Coreya ja Davidia. Valmiiksi purkitettuja jaksoja lienee vielä varastossa.

Davidin yksityinen erokirje vuodettiin nettiin, mikä aiheutti kuohuntaa piireissä. Kirje vahvisti niitä huhuja, joita Gaian ympärillä on liikkunut jo vuosia.

Gaiaa on syytetty muun muassa työntekijöiden ja tietopaljastajien huonosta kohtelusta, sensuroinnista, tiedon panttaamisesta, tarkkailusta, vakoilusta, seksuaalisten ahdistelijoiden suojelusta ja ylimmän johdon luciferisesta agendasta.

David nostaa pitkässä erokirjeessään esiin Gaialla taannoin alkaneen Ancient Civilizations -sarjan, jossa hän myös itse esiintyy sivuroolissa. David kirjoittaa, että hänelle ei kerrottu, mikä on sarjan punainen lanka. Se selvisi vasta, kun hän katsoi valmiita jaksoja, joiden editointi luo vaikutelman, että hän allekirjoittaa myös sarjan muut pääväittämät. Davidin mukaan sarja sisältää luciferisen agendan.

En ollut koskaan katsonut ainuttakaan Ancient Civilizationsin jaksoa, mutta Davidin erokirjeen jälkeen uteliaisuus pakotti katsomaan kaksi ensimmäistä. Totta tosiaan, sarja vahvasti markkinoi luciferista maailmankatsomusta. Luciferismi oli piilotettu yhdistelemällä muun muassa gnostilaisuutta ja Zecharia Sitchinin tulkintoja muinaisista avaruusolennoista.

Tämä on sinällään paradoksaalista, koska Cosmic Disclosuren aikaisemmissa jaksoissa David ja Corey paljastivat, että Sitchinin kirjat olivat Illuminatin sanelemia ja niitä saatettaisiin tulevaisuudessa käyttää uuden luciferisen maailmanuskonnon rakentamiseen. Nyt rakentamista toteutettiin Gaian uudessa sarjassa, jota mainostettiin usein Cosmic Disclosuren lopussa.

Gnostilaisuus ei ole sama asia kuin pimeän puolen luciferismi, mutta gnostilaisesta filosofiasta on suhteellisen lyhyt hyppy pimeän puolen luciferismiin ja ne jakavat monia samoja perususkonkappaleita. Näitä ovat muun muassa usko näennäiseen ykseyteen mutta todellisuudessa vahvaan dualismiin, materian pahuuteen ja valon hyvyyteen, sieluansaan, luomakunnassa vaikuttavaan perusteelliseen luomisvirheeseen, kahteen toisiaan vastaan taistelevaan jumalaan ja pahaan luojajumalaan. Paha demiurgi on luonut aineellisen universumin ja maapallon luullen olevansa ylin jumala. Tätä valejumalaa palvovat muun muassa kristityt, mutta valistuneemmat ihmiset palvovat valon jumalaa, Viisautta, jota seuraamalla vapautuu sieluansasta.

Valon jumalalla on monia ilmentymiä ja nimiä, kuten Sophia. Luciferia ei sarjassa mainita nimeltä ainakaan kahdessa ensimmäisessä osassa, mutta ei ole vaikea oivaltaa, että Sophia on yhtä kuin Lucifer. Sophian kerrotaan näyttävän liskolta, joka haluaa auttaa ihmiskuntaa.

Ancient Civilizations – Sophia, liskovapahtaja

Vapaamuurareidenkin palvoma Baphomet on sama kuin valo tai Viisaus eli Sophia eli Lucifer

Sophia ja pöllö jakavat saman okkulttisen symboliikan

Gnostilaisuuden eri haaroista muun muassa setiläisyys ja kainilaisuus ammentavat samoista vesistä kuin luciferismi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Setil%C3%A4isyys

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kainiitit

https://www.gnosis.fi/historia/kainiitit/

Monet ovat tietämättään omaksuneet monia pimeän puolen uskomuksia, joihin kuuluvat edellä mainittu luomisvirhe ja sieluansa, jotka puskevat esiin myös tietyistä new age -opeista. Uskomusten, niin positiivisten kuin negatiivisten, alkuperä sijoittuu muinaisen Egyptin mysteerikouluihin. Positiivisiin oppeihin sekoittui negatiivisia aineksia, ja monet teesit kääntyivät päinvastaisiksi. Yksikään positiivinen oppi ei säilynyt puhtaana sellaisessa muodossa, kun positiiviset avaruusolennot antoivat ne ihmiskunnalle.

Voidaan spekuloida, että Gaia TV on ollut juoni koota ”starat” yhteen paikkaan ja kontrolloida ja hämmentää narratiivia siinä vaiheessa, kun full disclosure alkaa näyttää todennäköiseltä. Ainakin Cosmic Disclosuren mullistava informaatio on nyt jäänyt maksumuurin taakse, koska myös aikaisemmin ilmaiset käsikirjoitukset ovat hävinneet Coreyn nettisivuilta.

Coreylla on oikeuskanne Gaiaa vastaan, joten hän ei voi lakiteknisistä syistä kommentoida mitään. Myös David on julkisesti pitänyt täyttä radiohiljaisuutta.

Informaatio on kuitenkin jo päässyt ulos eikä sen leviämistä voi estää. Muita kanavia on käytössä, ja Full Disclosure on kiinni meistä, jotka etsimme ja rakastamme totuutta.

*********************************************************************************************************

23.8.2018 Aika rientää

Aina silloin tällöin saan kyselyitä, olenko lopettanut blogin päivittämisen. En ole lopettanut, vaikka olen pitänyt pidempää taukoa.

Ajallinen illuusio pyörii yhä hurjemmilla kierroksilla, minkä voi huomata mediaa seuraamalla. Valheiden korttitalo on kaatumassa. Eliitti turvautuu yhä epätoivoisempiin keinoihin yrittäessään hidastaa väistämätöntä. Myös erilaiset voimistuneet hyökkäykset informaation levittäjiä kohtaan kuuluvat tähän kategoriaan.

Ajallisuutta mielenkiintoisempaa on äärettömyys. Äärettömyys ja ykseys ovat erottamattomat. Kaikki ajalliset illuusiot kalpenet äärettömyyden rinnalla.

”Kun ihmisenne käsittävät äärettömyyden, silloin ja vain silloin, voidaan avata portti Yhden lakiin.” – Ra

Seuraan yhä tiiviisti Corey Gooden välittämää tietoa, vaikka tietenkin sekin kuuluu ajalliseen illuusioon. On hyödyllistä tiedostaa olevansa samaan aikaan osa ajallisuutta ja äärettömyyttä, ja pyrkiä tasapainoiseen maailmankatsomukseen.

Muutamia mielenkiintoisimpia lisäyksiä Coreyn välittämään informaatioon, josta en ole vielä tässä blogissa maininnut:

1) 52:sta lähitähden sivilisaatiosta yksikään ei kokenut suurta auringonpurkausta täsmälleen samalla tavalla kuin niiden profetiat ja arviot ennakoivat. Siten myös meidän tulevaisuutemme on tuskin täsmälleen sellainen, kuin kukaan pystyy ennakoimaan.

2) Palloliittouman pallot ovat haihtuneet Aurinkokunnasta. Karanteeni on yhä ennallaan ja yhtä läpäisemätön kuin ennenkin, mutta sen ylläpidosta vastaa nyt Galaktinen Liitto.

3) Suuri auringonpurkaus saattaa toteutua seuraavan aurinkosyklin voimakkaimmassa vaiheessa, jonka on arvioitu kulminoituvan vuosina 2027 – 2028. Aikaisemmin syklin maksimin arvioitiin ajoittuvan vuosille 2018 – 2024, mutta Aurinko on käyttäytynyt poikkeuksellisesti, joten maksimin huippu siirtynee. Itse olisin hyvin varovainen mihinkään aikaikkunaan luottamisessa.

5) Kun Corey vietti Anshar-sivilisaation parissa kolme päivää, paljastivat he, millainen oli heidän polkunsa 4d-sivilisaatioksi. Anshar, joka siis on tulevaisuuden ihmiskunta, ei kokenut omassa menneisyydessään Full Disclosurea, täyttä paljastusta, ennen auringonpurkausta.

4) Purkaus tuhosi suuren osan Maan väestöstä. Se puhdisti kaiken negatiivisen teknologian ja tekoälyn.

6) Purkaus laukaisi monen asteen napasiirtymän. Antarktis saattaa siirtyä Australian tienoille.

Eloonjääneet ihmiset kokivat tietoisuuden laajentumisen.

Oman karmansa käsitelleet selviytyivät emotionaalisesti ehjinä, mutta muut tarvitsivat kosmisilta veljiltä paljon apua parantumiseen.

6) Sivilisaatio romahti auringonpurkauksessa, mikä antoi valtuutuksen positiivisille avaruusolennoille tulla antamaan apua ihmiskunnalle. Myös salaisten avaruusohjelmien liittouma osallistuu apuun ja uusien teknologioiden luovuttamiseen. Taivas näytti siltä kuin miljoonat tähdet laskeutuisivat alusten saapuessa planeetan pinnalle.

7) Ihmiskunnan siirtyminen eteenpäin oli aluksi todella vaivalloista. Kun ihmiset vihdoin oivalsivat, kuinka paljon heitä on manipuloitu, he kapinoivat.

8) Ihmiskunta jakautuu eri ryhmiin, joista vaikeinta on niillä, jotka eivät suostu ottamaan vastaan apua.

*********************************************************************************************************

13.1.2018 Blogi kaipaa jäsentelyä

Tällä hetkellä tämän blogin ongelma alkaa olla, että tietoa on ripoteltu eri artikkeleihin, eikä aina niin loogisessa järjestyksessä. Olennaista on vaikea löytää. Jossain vaiheessa tieto täytyy jäsennellä lyhyempiin artikkeleihin, josta se löytää helpommin ja linkkaaminen eteenpäin on vaivattomampaa.

*********************************************************************************************************

15.8.2017 Joukkomeditaatio elokuun 21. päivä

Elokuun 21. päivä on energisesti merkittävä ajankohta, jolloin ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuteen. Sen vuoksi tuolloin järjestetään myös globaali joukkomeditaatio, johon kaikkia kannustetaan osallistumaan. Jos haluaa positiivisen tulevaisuuden koko ihmiskunnalle, on tuolloin mahdollisuus vaikuttaa siihen erityisellä tavalla. Erityisen tehokasta on meditoida ryhmässä mutta myös yksin voi osallistua. Kannattaa laittaa päivämäärä muistiin ja levittää sanaa muille asiasta kiinnostuneille.  Globaali aika meditaatiolle on 11:11 PDT, jolloin Suomessa kello on 21:11.

*********************************************************************************************************

25.6.2017 Uskonnolliset johtajat ja avaruusolennot valmistautuvat suureen paljastukseen?

Michael Sallan artikkeli World Religions Unite as Prelude to Extraterrestrial Disclosure on mielenkiintoinen, mutta myös monella tavalla hämmentävä ja ristiriitaisia ajatuksia herättävä. Se pohjautuu Corey Gooden välittämään tietoon, joka on peräisin Maan sisäisen Anshar-sivilisaation papitar Ka Areelta.

Coreyn tiedonannon pääkohdat: Neljä avaruusolentojen ryhmää on päättänyt aloittaa yhteyden ottamisen ihmisiin ensin unissa, mikä johtaa lopulta avoimeen kontaktiin. Pohjoismaalaisten näköinen ryhmä johtaa tätä hanketta. Avoimen kontaktin tapahtumistavalla on tällä hetkellä kaksi eri versioita, joista ensimmäisessä kolme uskonnollista johtajaa esittelee enkelimäisen avaruusolentorodun, joka antaa ihmisille uuden ykseyteen perustuvan uskonnon. Toisessa versiossa vain paavi ja pohjoismaalaisen näköinen olento tekevät saman.

Coreyn mukaan uskonnollisten johtajien esiintyminen yhdessä avaruusolentojen kanssa johtaa todennäköisesti uuden globaalin uskonnon syntymiseen. Oletettavasti yli 90 % ihmisistä omaksuu uuden uskonnon.

Tämä kuulostaa samaan aikaan sekä äärimmäisen kiehtovalta että hämmentävältä. Informaatio herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia.

Asiaan saattaa liittyä kesäkuun 14. päivä julkaistu video, jolla 22 uskonnollista johtajaa puhuu ystävyyden puolesta. Mukana on kaikkien suurten uskontojen edustajia ja merkittäviä johtajia, kuten paavi Franciscus, Dalai Lama, Äiti Amma ja niin edelleen.

Jokaisen uskonnon ydin kumpuaa samasta lähteestä. Jokainen henkisyyttä kokemuksellisesti tutkinut tietää, että uskonnot ovat vain erilaisia näkökulmia samaan asiaan. Siten globaalin uskonnon perusta on jo nyt kirjoitettu kaikkiin uskontoihin. Globaalin uskonnon syntymisen yksi este on ollut erilaiset manipuloijat, jotka ovat kylväneet erimielisyyden siemeniä.

Vatikaanin mahdollinen merkittävä rooli paljastuksissa herättää varautuneisuutta. Vatikaani on tähän asti toiminut Illuminatin henkisen manipuloinnin keskuksena. Organisoitua kristinuskontoa on käytetty valehteluun, pettämiseen, kontrollointiin, tietoisuuden manipulointiin ja historian väärentämiseen. Aikaisemmin Vatikaanin kautta spekuloitiin tapahtuvan kontrolloitu ufopaljastus, jota eliitti käyttää omiin tarkoituksiinsa. Toki valtataistelun seurauksena asiat muuttuvat nopeasti, ja Vatikaania saatettaisiin käyttää myös positiiviseen tarkoitukseen. Käytännössähän Vatikaani tuhoaisi itse itsensä esiintymällä avaruusolentojen kanssa ja antamalla heidän esitellä uuden uskonnon.

http://exopolitics.org/world-religions-unite-as-prelude-to-extraterrestrial-disclosure/

*********************************************************************************************************

12.6.2017 Lisäkommentti kirjasta Irreducible Mind

Eilisessä päivityksessä mainitsin kirjan Irreducible Mind: Toward a Psychology for the 21st Century. Kirja on antoisin niille, jotka ovat opiskelleet yliopistossa psykologiaa tai siihen liittyviä tieteitä. Kirjoittajat olettavat, että lukijalla on jonkinlaiset akateemiset perustiedot psykologiasta.

Osa kirjan kirjoittajista on tehnyt akateemista tutkimusta jo 1960-luvulta saakka tuntien perusteellisesti oman tieteenalansa historian ja kehityksen. Kirja osoittaa, että psykologia oli 1800-luvulla kehittyneempi tieteenala kuin 2000-luvulla. Ihmisen mielen toiminnasta ja olemuksesta tiedettiin tuolloin enemmän kuin nykypäivänä, jolloin mieli on pelkistetty mekaaniseksi aivotoiminnaksi.

Viimeisen sadan vuoden aikana psykologia ja psykiatria ovat siis taantuneet mielen ja tietoisuuden ymmärtämisessä. Useita psykologian neroja on painettu ideologisista syistä täyteen unohdukseen. Yksi tällainen nero oli F. W. H. Myers, jota ei edes enää mainita yliopisto-opetuksen yhteydessä. William Jamesille yritettiin samaa, mutta hän ehti nousta liian suureksi nimeksi, jotta hänet voitaisiin täysin unohtaa. Sen sijaan Jamesin nykypsykologian kanssa ristiriidassa olevat näkemykset pyritään ohittamaan nopeasti.

Psykologia harhautui sivupolulle, kun sen kehityssuunta valittiin ideologisista syistä tutkimaan mieltä vain aivojen tuotteena. Mieli redusoitiin materialistiseksi aivotoiminnaksi. Kaikki muut lähestymistavat painettiin marginaaliin riippumatta siitä, kuinka paljon havainto- ja tutkimusnäyttöä niiden takana oli. Tieteelliset julkaisut eivät suostu julkaisemaan huolellisesti tehtyjä tutkimuksia, jotka osoittavat mielen olevan muutakin kuin pelkkää aivotoimintaa.

Itsesensuuri luo illuusion tieteilijöiden yksimielisyydestä ja vallitsevien paradigmojen paikkaansa pitävyydestä. Todellisuudessa nykypäivän kaikki tieteet seisovat savijaloilla.

***

Toinen eiliseen päivitykseen liittyvä asia: Rupert Sheldraken kirjan argumentointi tulee hyvin ilmi tästä puheesta:

*********************************************************************************************************

11.6.2017 Transhumanismi yhä enemmän esillä valtamediassa

Transhumanismi pääsee yhä enemmän esille myös suomalaisessa valtamediassa. Yleensä aihetta käsitellään joko täysin kritiikittömästi tai sitten suorastaan ylistävästi tekoälyprofeettojen toimesta.

Eilen Helsingin Sanomissa ilmestyi pitkä artikkeli transhumanismista. Lähestymistyyli oli tällä kertaa moniin aikaisempiin esityksiin verrattuna melko neutraali ja osin jopa kriittinen. Syvällinen kritiikki kuitenkin yhä puuttui, koska tämäkään kirjoittaja ei suhtaudu skeptisesti materialistiseen maailmankatsomukseen, jossa aivot luovat mielen ja tietoisuuden. Lainaus artikkelista:

”Aineettomasta mielestä on päästy eroon, sillä nykyisin ajatellaan, että mieli on aivotoimintaa. Minuus on kallon sisällä parissa litrassa hermokudosta, sen sisäisissä linkeissä ja tiedonvälityksessä. Jos vain rakennamme tarpeeksi tehokkaan tietokoneen, joka voi toistaa kaikki nuo linkit, viestit ja tilat, voimme siirtää minuutemme tuohon tietokoneeseen – tai luoda uuden tietoisuuden.

Käy järkeen. Täältä silmien ja korvien tasoltahan minä maailmaa hahmotan, ja ruumis on tapani toimia maailmassa, oma robottini.”

HS: Elämme jonkun muun luomassa simulaatiossa, mutta ei hätää, vuonna 2045 supertekoäly tuhoaa meidät – ja kaikki tämä ennustettiin jo parituhatta vuotta sitten

Lukemattomat riippumattomat tieteelliset tutkimukset ympäri maailman ovat osoittaneet, että aivot eivät luo tietoisuutta. Ongelma ei siis ole tieteellisen näytön puute, vaan valtavirtatieteen muuttuminen uskonnolliseksi lahkoksi. Valtavirtainen tiede ei edes halua tutustua näihin huolellisesti tehtyihin tieteellisiin tutkimuksiin, vaan näyttelee, että tieteen perusta on jo selvitetty ja vain yksityiskohdat vaativat hiomista.

Tieteellisestä todistelusta kiinnostuneille voi suositella kirjaa:

Edward F. Kelly, Emily Williams Kelly (2007): Irreducible Mind: Toward a Psychology for the 21st Century

Biologi Rupert Sheldraken kirja The Science Delusion (2012) esittää vakuuttavasti, miten hataralla pohjalla tieteen perusoletukset makaavat. Valtavirtatiede ei perustu kokein oikeiksi todistetuille faktoille vaan ideologialle, joka on muuttunut uskonnolliseksi fundamentalismiksi.

*********************************************************************************************************

3.6.2017 Mihin suuntaan Suomen ilmasto muuttuu?

Viime vuosina sää on muuttunut Suomessa sekä koko maailmassa yhä kummallisemmaksi. Etenkin tuulisuus on lisääntynyt. Tämä kevät ja alkukesä ovat olleet poikkeuksellisen kylmiä.

Sää on tietenkin eri asia kuin ilmasto, eikä yhden tai muutaman kesän perusteella voi tehdä johtopäätöksiä ilmaston muuttumisen suunnasta, mutta myös ilmasto on muuttumassa. Mihin suuntaan? Entä miten säähän vaikutetaan?

Ilmastoon vaikuttavat ensisijaisesti:

1) Aurinkokunnan laajuinen ”ilmastonmuutos”, joka johtuu koko Aurinkokunnan liikkumisesta tiheämmän energian alueelle. Muutoksia voi havainnoida kaikilla planeetoilla. Etenkin Aurinko muuttuu.

2) Saasteet. Vanhan teknologian käyttäminen.

3) Kemikaalivanat. Kemikaalivanat vaikuttavat välittömästi säähän tehden kirkkaan taivaan utuiseksi, mutta pitkäaikaisen kemikaalikylvämisen yksi tarkoitus on muuttaa ilmastoa.

Säähän vaikuttavat ensisijaisesti:

1) Eliitin säänhallintateknologia (H.A.A.R.P. ja vastaavat), jota on käytetty jo vuosikymmenten ajan. Sillä on aiheutettu kuivuutta, tulvia, myrskyjä, hellettä, kylmää ja niin edelleen. Tarkoitus on ollut tuottaa epävakautta ja kriisejä. Kalifornian ympärille muodostettiin kuudeksi vuodeksi energiaseinämä, joka esti sateiden kulkeutumisen sen läpi. Seurauksena oli armoton kuivuus, joka uhkasi koko osavaltion maataloustuotantoa.

2) Ihmiskunnan kollektiivinen mieli. Ajatukset ja tunteet aiheuttavat muutoksia säähän. Tunne-energia vaikuttaa myös ilmastoon. Negatiiviset tunne-energiat imeytyvät maahan ilmeten planeetan lämpenemisenä.

Usein on väitetty, että negatiivinen eliitti on silloin menettämässä planeetan hallinnan, kun sateet palaavat Los Angelesiin. Sateet palasivat tämän vuoden alussa ja kuuden vuoden kuivuus vaihtui tulviksi. Osa piti tätä merkkinä säänhallintateknologian päätymisestä Maan liittouman hallintaan.

Kun keinotekoisesti tuotettu pitkäkestoinen paine yhteen maapallon osaan purkautuu, vaikuttaa se muuallekin. Kuinka paljon keinotekoinen säänhallinta on vaikuttanut viime vuosina Suomen säihin? Onko Suomi ollut hyötyjä vai kärsijä? Onko Suomea kiristetty säänhallintateknologialla? Minkälainen olisi Suomen kesä, jos säänhallintateknologia ei olisi käytössä? Mihin suuntaan Suomen ilmasto ja sää kehittyvät, jos säänhallintateknologia päätyy myös Euroopan osalta Liittouman haltuun?

*********************************************************************************************************

23.5.2017 Tabbyn tähden sivilisaatio jälleen esillä valtamediassa

Joutsenen tähtikuviossa sijaitsee tähti KIC 8462852, joka tunnetaan myös nimellä Tabbyn tähti. Sen outo valon himmeneminen ja voimistuminen sykleissä on parina viime vuotena saanut aikaan mediakohun, koska yhdeksi selitykseksi on tarjottu avaruusolentojen jättirakennelmaa.

Yle 21.10.2015: Avaruusolentojen jättirakennelma vai mediakupla? – Outo tähti hämmästyttää

Nyt Tabbyn tähti on aloittanut jälleen oikkuilunsa, ja tiedeyhteisön teleskoopit ovat suuntautuneet sitä kohden:

The Atlantic 19.5.2017: The ‘Alien Megastructure’ Star Is Dimming Again

Sciencemag 22.5.2017: Star that spurred alien megastructure theories dims again

David Wilcockin tuntema sisäpiiriläinen Jacob kertoo vierailleensa Tabbyn tähdellä, jonka ympärillä hänen mukaansa sijaitsee kolme hyvin kaunista sivilisaatiota.

Mediakohu tähden ympärillä liittynee asteittaiseen paljastussuunnitelmaan, johon ihmiskuntaa valmistellaan.

https://kauilapele.wordpress.com/2017/05/22/joans-notes-from-david-wilcock-discussion-panel-5-21-17/

Spekulaatiota Tabbyn tähden avaruusolentojen megarakennelmasta levitettiin maailmanlaajuisesti valtamediassa. Tällaiset kampanjat ovat aina koordinoituja, ja niillä muokataan kollektiivista tietoisuutta sekä testataan ihmisten reaktioita.

*********************************************************************************************************

18.4.2017 David Wilcockin näkemys viimeaikaisista tapahtumista

Myös David Wilcock otti eilen kantaa viimeaikaisiin tapahtumiin, joita tämän sivun kolme edellistä päivitystä koskevat. David viittaa omiin sisäpiirin lähteisiinsä, joiden mukaan asiat kehittyvät positiiviseen suuntaan. Trump ei tee yhtäkään sotilaallista liikettä itsenäisesti. Negatiivinen eliitti ei ole ohjaksissa, ja se voi heittää vain kapuloita rattaisiin.

Davidin lähteet kertovat, että Liittouma on poistamassa pelistä viimeisiä peitearmeijoiden taskuja ja rahoituskanavia. Kolmannen maailmansodan aloittamisen sijaan käynnissä on sodan estäminen. Nämä liikkeet on tehtävä ennen muita toimia ja paljastuksia tai muutoin eliitti käyttäisi Isisiä tai Pohjois-Koreaa kylvämään tuhoa.

Toisin sanoen Davidin lähteet kertovat täysin erilaista tarinaa Trumpista kuin esimerkiksi Benjamin Fulfordin. Fulford on kääntynyt Trumpin kannattajasta Trumpin vastustajaksi. Todennäköisesti osa hänen käyttämistään tiedustelutietolähteistä on disinformaatiota, mikä on tapahtunut aikaisemminkin.

*********************************************************************************************************

16.4.2017 Spekulaatio Trumpin ja Putinin salaisesta sopimuksesta

Jordan Sather on tehnyt parista hullusta viime viikosta selkeän yhteenvedon ja spekulatiivisen analyysin, joka on tutustumisen arvoinen. Analyysi on tehnyt vaikutuksen myös entiseen CIA-upseeri Robert Steeleen:

Joitain Satherin analyysin pääkohtia:

Huhtikuun 4. päivä tapahtuu Syyrian kaasuisku, joka on ilmiselvästi lavastettu false flag, josta syytetään Syyrian presidentti al-Assadia. Trump tietää todelliset tekijät ja soittaa heti ensimmäisenä Putinille ja al-Assadille. He laativat yhdessä salaisen käsikirjoituksen ja alkavat toimia sen mukaan. Trump pyytää al-Assadia kertomaan jonkin puolityhjän lentokentän sijainnin ja pyytää siirtämään kaluston turvaan.

Huhtikuun 6. päivä Trump määrää ohjusiskun. Vain 23 ohjusta iskeytyy kohteeseensa. Loput 36 iskeytyvät kaasuiskun todelliseen tekijään eli Isisiin, joka siis on lännen (ja Israelin ja Saudi_arabian) rahoittama ja varustelema peitearmeija.

Huhtikuun 10. – 11. päivä Isis tekee kostoiskun venäläisiä ja Syyriassa toimivaa liittoumaa vastaan, mikä on merkki siitä, että Trumpin ohjusisku tosiaan suuntautui pääasiassa Isisiä vastaan.

Sekä Trumpin hallinto (Spicer, Mattis) että Venäjä ja Syyria noudattavat sovittua käsikirjoitusta tiukasti. Putin ja al-Assad voivat puhua vapaasti siitä, kuka todellisuudessa teki iskut, mutta Trump ja hänen hallintonsa näyttelevät, että tekijä oli al-Assad. Hallinnot esittävät julkisuudessa, että välit ovat kylmenneet historiallisen huonoiksi, vaikka yhteistyö kulissien takana jatkuu.

Valtamedia ei oikein enää tiedä, miten raportoisi tapahtumista. Sen huolellisesti rakentama narratiivi Trumpin ja Venäjän lämpimistä ja läheisistä väleistä on hetkessä tuhottu. Myös vaihtoehtoinen media putoaa kärryiltä, ja alkaa epäillä, että Trump on alkanut toimia uuskonservatiivien nukkena.

Huhtikuun 13. päivä USA pommittaa Isisin kemikaalivarastoa. Afganistaniin pudotetaan ”kaikkien pommien äiti” MOAB. Pohjois-Korean lähelle lähetetään lentotukialus. Nämä vievät mediahuomion.

Kun median huomio on kiinnittynyt erilaisiin harhautuksiin ja ristiriitaisiin lausuntoihin, voi taustalla jatkua pedofiiliverkon ja salaisten avaruusohjelmien paljastaminen ja talousjärjestelmän uudistaminen.

*********************************************************************************************************

11.4.2017 Oliko ohjusisku vain keino pelata aikaa?

Vaihtoehtoista mediaa seuraaville on ollut alusta asti selvää, että Syyrian hallitus lavastettiin sariini-iskun tekijäksi. Sodassa voitolla olevan tahon olisi järjetöntä syyllistyä kansainväliseen sotarikokseen ja allekirjoittaa sillä oma tuhonsa. Trumpin on täytynyt tietää tämä, joten siksi hätäinen ohjusisku oli erikoinen linjanveto. Venäjä on alusta asti sanonut, että Syyrian hallitus lavastettiin iskun tekijäksi ja on jatkanut samalla linjalla:

Yle: Putin syyttää: Uusia provokaatioita valmisteilla Syyrian hallituksen lavastamiseksi

Entinen CIA-upseeri Robert Steele kertoo sisäpiirin lähteisiinsä vedoten, että entinen CIA-johtaja John Brennan, senaattori John McCain ja Trumpin nimittämä turvallisuusneuvonantaja Herbert McMaster juonivat kaasuiskut yhdessä Israelin ja Saudi-Arabian kanssa. Kyse on tietenkin vakavasta maanpetturuudesta. Tekijät pelaavat presidentin, ulkoministerin ja puolustusministerin selän takana.

Steele on jo pidemmän aikaa esittänyt huolensa, että Trumpilla ei ole kunnon tiimiä ympärillään. Hän on lapsien, kokemattomien ja epäpätevien henkilöiden ympäröimänä. Myös Trumpin vävy Jared Kushner saattaa toimia Israelin hyväksi.

On myös olemassa mahdollisuus, että Trump on kaikesta juonimisesta tietoinen ja ohjusisku oli osa salaista sopimusta Venäjän ja Syyrian kanssa. Iskusta varoitettiin etukäteen Syyriaa ja Venäjää. Suurin osa ohjuksista ei edes osunut kohteeseensa, ja kalusto ja koneet ehdittiin siirtää hyvissä ajoin syrjään. Tarkoitus oli sulkea median suu vähäksi aikaa keinolla millä hyvänsä: enää media ei syytä Trumpia Putinin kanssa veljeilystä, ja Trump saa suuremman työrauhan. Näin saatiin pelattua lisää aikaa, jotta negatiivisen eliitin kukistaminen voi jatkua.

Special Report Robert Steele – Inside Source Says Brennan & McCain Responsible for Syrian False Flag

*********************************************************************************************************

11.4.2017 Onko Trump joutunut kiristyksen kohteeksi?

Geopoliittinen shakkipeli saa koko ajan yllättäviä käänteitä. Viime viikolla Trumpin määräämä ohjusisku Syyriaan vaikuttaa ainakin päällisin puolin 180 asteen käännökseltä aikaisempaan politiikkaan. Tapahtuman taustalla vaikuttavista todellisista syistä on myös esitetty täysin päinvastaisia tulkintoja.

Valtamedia ja ”asiantuntijat” alkoivat pitkän lokakampanjan jälkeen kiitellä Trumpia, mikä ei ole suotuisa merkki. Vanha medialukutaidon oppi kuuluu siten, että uutisia pitää lukea käänteisesti: sen minkä kerrotaan olevan ihmiskunnalle hyväksi, on todellisuudessa pahaksi – ja päinvastoin.

Ehkä Trump vain pelaa ovelaa peliä. Jos taas Trump on kesytetty kiristyksellä ja hän pelaa nyt globaalin eliitin piikkiin, alkaa liittouma toimia ilman häntä. Muutos ei ole kiinni Trumpista. Tulevat viikot näyttävät, mihin tilanne kehittyy ja mitä oikeasti tapahtuu taustalla.

*********************************************************************************************************

3.4. 2017 Metsien tuho vaikuttaa tasapainoon

Yhä useampi on voinut viime aikoina huomata, kuinka tuttu lähimetsä on yllättäen raiskattu ja tuhottu joko harvennushakkuilla tai suoranaisilla avohakkuilla. Itselleni lähimetsien tuhoaminen on yksi suurimpia surunaiheita. Viime vuosina olen joutunut kohtaamaan monta kertaa suuren järkytyksen tutuissa lähimetsissä eri puolilla Suomea.

Hallitus on sitoutunut nostamaan hakkuiden määrää merkittävästi lähivuosina, ja tuhot ovat alkaneet jo näkyä. Metsää kaatuu ennätystahtia. Hallituksen termi ”biotalous” on kiertoilmaus luonnon tuhoamiselle, jossa ei ole järjen hiventä.

Mikä mahtaa olla todellinen syy hullulle luonnontuhoamisprojektille? Maa-planeetta ja luonto kantavat jo 4d-energiaa. Luonto pystyy ottamaan vastaan uuden energian, vaikka ihmiskunta ei siihen vielä kykene yksilöitä lukuun ottamatta. Luonnossa liikkumalla voi nopeasti tuntea virkistyvänsä ja mielensä tasapainottuvan. Metsät kantavat tietoisuutta, puhdistavat ilmaa ja energisoivat häiriöisiä kaupunkeja.

Etenkin kaupunkien yhteydessä olevat lähimetsät ovat elintärkeitä energian tasapainottajia. Mitä enemmän metsää on ja mitä luonnonmukaisemmassa tilassa se on, sitä positiivisempi vaikutus sillä on kaupungin asukkaisiin. Lähimetsien raiskaaminen sairastuttaa myös ihmiset. Onko tämä todellinen syy, miksi eliitti on aloittanut suomalaisen metsän tuhoamisen? Kaikki keinot tietoisuuden kasvun jarruttamiseksi on otettu käyntiin.

Lähimetsä on kirkko, jonne voi pistäytyä rauhoittumaan. Kirkon kadottua tilalle jäävät epäjumalanpalvontapaikat – ostoskeskukset ja muut vastaavat.

Eliitin kaaduttua ja Suomen itsenäistyttyä talous voidaan nostaa takaisin jaloilleen muutamassa kuukaudessa. Köyhyys ja sosiaaliset ongelmat voidaan poistaa hetkessä. Mutta metsien tuhot näkyvät useiden sukupolvien ajan. Kaadettu lähimetsä ei palaudu kuukausissa eikä vuosissa. Siksi metsien tuhoaminen surettaa. Mielessäni toivon, että tämä hulluus saataisiin pysäytettyä mahdollisimman nopeasti, jotta suunnitellut lisätuhot eivät koskaan toteutuisi.

Aiheeseen liittyvää uutisointia:

Yle: Hakkuut nousevat ennätystasolle – monet metsälajit vaarassa, tutut linnut vähenemässä hälyttävästi

*********************************************************************************************************

22.3.2017 Coreyn uusin tiedonanto ja ristiriitaisuuksien Trump

Corey Goode antoi viime viikolla Michael Sallalle selonteon tiedustelutiedosta, jonka perusteella Salla kirjoittaa artikkelisarjan, jonka kaksi osaa on jo ilmestynyt. Toisessa osassa kerrotaan tarkemmin Trumpin aikeista vapauttaa tuhat salattua patenttia (tällä sivulla mainitsin asiasta lyhyesti 4.3.).

Pentagon ja tiedustelupalvelut kertoivat Trumpille, että salattujen teknologioiden vapauttaminen kestää kymmenen vuotta, mutta Trump käski tehdä vapautuksen kahden ja kolmen vuoden sisällä. Suurin osa teknologioista koskee terveyttä ja nuorennusteknologiaa (anti-ageing). Osa koskee vapaata energiaa.

Corey arvioi, että noin 80 % siviilitiedustelupalveluista on Cabalin (deep state, syvähallinto) kontrollissa, mutta FBI on 50 % ”valkohattujen” kontrollissa. Tiedustelupalvelut kieltäytyvät antamasta Trumpille tietoa sotilas-teollisen kompleksin salaisesta avaruusohjelmasta ja avaruusolennoista.

http://exopolitics.org/secret-presidential-memo-anti-aging-free-energy/

Ihmisten reaktiot Coreyn viimeisimpään tiedonantoon ovat lähes yhtä mielenkiintoisia kuin Sallan artikkeli. Trump jakaa mielipiteet erittäin rankasti myös vaihtoehtoista mediaa seuraavien keskuudessa. Usein Trumpia koskevat keskustelut päätyvät riitelyyn, vaikka kyse olisi ”valotyöntekijöiden” palstasta. Osa ei usko, että Trumpin kautta voisi tulla mitään hyvää. Tämä on hyvin ymmärrettävää, koska ristiriitaisten signaalien keskellä tilanne on hyvin hämmentävä.

Valtamedia käyttää kaiken aikansa Trumpin demonisoimiseen, mikä on selvä merkki, että hän on uhka vallitsevalle maailmanjärjestykselle. Koskaan aikaisemmin ei ole nähty vastaavaa mustamaalauskampanjaa, vaan presidentit ovat asettuneet kiltisti ruotuun astuttuaan virkaansa.

Trump on hyvin ristiriitainen persoonallisuus. Hän ei ole pyhimys tai enkeli, joka on laskeutunut vapauttamaan ihmiskunnan pahuuden otteesta. Ihmiset eivät vielä ole valmiita valaistuneisiin johtajiin. Jos Jeesus tai Buddha pyrkisi presidentiksi, ei hän pääsisi läpi edes esivaaleista. Jeesuksen näkemykset tuomittaisiin jumalanpilkaksi ja liian etäisiksi kristinuskosta. Talous- ja ympäristöasioissa häntä pilkattaisiin kommunistiksi ja ekohipiksi.

Tästä syystä meillä on huonoja ja vielä huonompia johtajia, kunnes ihmiset oppivat johtamaan itseään. Valaistuneiden yhteiskunnassa ei tarvita vahvoja johtajia, joiden uskotaan laittavan asiat kuntoon.

En itsekään jaa monia Trumpin näkemyksiä taloudellisten, yhteiskunnallisten tai sosiaalisten ongelmien luonteesta ja ratkaisuista, enkä odota häneltä arvojohtajuutta tai henkisen tien opastusta. Olen aikaisemmin kirjoittanut, että Trumpia kannattaa tarkastella katalyyttina, joka jouduttaa muutosta. Jokaisella on oma roolinsa tässä kosmisessa näytelmässä.

Liittouma ei koostu ”hyviksistä”, jotka yrittävät syöstä vallasta ”pahikset”. Liittouma koostuu sekalaisesta joukosta eri yksilöitä ja ryhmiä, jotka haluavat muuttaa asioita. Tulevissa oikeudenkäynneissä tullaan Coreyn mukaan tuomitsemaan myös liittouman jäseniä rikoksista, koska monet ovat loikanneet Illuminatin puolelta liittoumaan, eikä heidän menneisyytensä ole puhdas.

Uuden maailman tuleminen ei ole siitä kiinni, kuka istuu presidenttinä tai onko hän puhdas enkeli. Tarvittava katalyytti, joka kaataa koko korttitalon, voi tulla vähiten odotettavalta taholta. Se voi olla Trump. Se voi olla joku muu. Ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus on kuitenkin se todellinen tekijä, joka on ohjaksissa.

*********************************************************************************************************

20.3.2017 Rockefeller-suvun päämies on kuollut

Tänään uutisoitiin, että David Rockefeller on kuollut 101-vuotiaana sydänkohtaukseen kotonaan. Rockefellerit ovat yksi Yhdysvaltoja hallitsevista Illuminati-sukulinjoista – mahdollisesti vaikutusvaltaisin Amerikan sisällä. Siksi uutinen on merkittävä.

Uutinen herättää paljon kysymyksiä, koska kuoleman ajoitus osuu keskelle kiivaana käyvää valtataistelua. Kuoliko Rockefeller kotonaan? Tapahtuiko kuolema niin kuin uutisoitiin? Lavastiko hän kuolemansa?

Jo kuukausia eri lähteet ovat kertoneet, että monet illuminaatit ovat kotiarestissa ja odottavat oikeudenkäyntejä. Osa illuminaateista on paennut maanalaisiin tukikohtiin, osa Antarktikselle. Osa on kuollut, kun erikoisjoukkojen sotilaat ovat tulleet pidättämään heidät, eivätkä he ole antautuneet. Osa on lavastanut kuolemansa ja julkisuudessa esiintyy klooni.

Benjamin Fulford raportoi joulukuun lopussa, että David Rockefeller on kuollut, ja hänet on siirretty tukikohdan staasikammioon. Myöhemmin Fulford raportoi, että Rockefeller on nähty elossa Antarktiksen maanalaisessa tukikohdassa. Kyse olisi siis lavastetusta kuolemasta. Sopivana ajankohtana kuolema uutisoitaisiin valtamediassa. Fulfordin raporteissa on usein vääräksi osoittautuvaa tietoa ja heiluntaa puolelta toiselle, mutta tässä asiassa hän on yhtenevä muutamien muiden lähteiden kanssa. [EDIT 28.3.: Uusimmassa Fulfordin päivityksessä Rockefellerin kerrotaan kuolleen kuukausia sitten, jolloin hänet siirrettiin vegetatiivisessa tilassa Antarktiksen tukikohtaan odottamaan virallista kuolinilmoitusta. Häntä ei ole nähty myöhemmin elossa, vaan tukikohdassa oli nähty Rockefellerin suvun lento-onnettomuudessa kuolleeksi julistettu jäsen, joka oli lavastanut kuolemansa. Sekoitin Rockefellerit, joten virhe oli minun. Tässä asiassa Fulford oli johdonmukainen.]

Corey Gooden mukaan useat rikolliset odottavat oikeudenkäyntejä kotiaresteissa, mutta monet ovat myös paenneet. Osa on valinnut kuoleman ennemmin kuin kohtaavansa oikeudenkäynnit. Ennen julkisia oikeudenkäyntejä alkavat salaiset oikeudenkäynnit.

Pete Petersonille oli tammikuussa kerrottu, että hänellä on kahdeksan kuukautta aikaa paeta maanalaisiin tukikohtiin. Aurinko kasvattaa nopeasti aktiivisuuttaan, mitä eliitti pelkää oikeudenkäyntien ohella.

Eliitti siis pakenee joukolla, ja uutiset mahtimiesten poistumisista todennäköisesti lisääntyvät. Vallanvaihto planeetalla on käynnissä.

HS: Rockefeller-suvun patriarkka kuoli 101-vuotiaana

*********************************************************************************************************

16.3.2017 Häirintää

Uuden artikkelin saaminen julkaistuksi oli melkoista taistelua. Eilen nettiyhteys katkesi kokonaan tunneiksi. Ystävät kertoivat, että sähköpostit eivät tule perille – taaskaan. Todennäköisesti on myös monia muita viestejä, jotka eivät ole koskaan tulleet perille. Tänään netti oli jälleen tunteja poikki. Operaattorin mukaan mitään ongelmaa ei ole heidän päässään. Jostain syystä netti kuitenkin lähti toimimaan täydellisesti taukojen jälkeen. Tällaiset häirinnät ovat arkipäivää ja sieltä kevyimmästä päästä.

Jotta osittainen paljastussuunnitelma olisi mahdollista toteuttaa, on eliitin hyökättävä voimakkaasti täyttä paljastustietoa vastaan. Tämänkaltaiset blogit, joissa käsitellään asioiden koko kuvaa eli myös kosmista ja henkistä puolta, koetaan suureksi uhkaksi eliitin harjoittamalle kontrollille. Siksi häirintää pyritään tekemään entistä enemmän. Samankaltaisesta häirinnästä raportoivat monet muut suomalaiset.

Aloitin Yhden laki -blogin kirjoittamisen vuonna 2009. Tätä blogia olen kirjoittanut pari vuotta. Vuosien varrella olen kokenut monenlaista häirintää, joiden yksityiskohtiin en halua julkisesti mennä, mutta huomioitavaa on, että blogin sisältö on herättänyt kiinnostusta sekä kotimaassa että ulkomailla, vaikka kirjoitan vain suomeksi.

Artikkeli Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa herätti erityistä kiinnostusta tarkkailijoissa, koska se sisältää sellaista tietoa, jota kukaan muu ei ollut julkaissut aikaisemmin. Tämän seurauksena kiinnostus tekemisiäni kohtaan lisääntyi entisestään. Osasin odottaa asiaa etukäteen, joten asiassa ei ollut mitään yllätyksellistä.

Sen sijaan oudompi episodi tapahtui 19. marraskuuta, jolloin sähköpostitiliini tunkeuduttiin. Sain ilmoituksen, että joku on tehnyt epätyypillisen kirjautumisen:

Tunkeutuja oli jättänyt IP-osoitteen, jonka tarkistaminen johti mielenkiintoisen paikkaan:

Tunkeutuja tuli Britannian puolustusministeriöstä. Episodista teki oudon ja poikkeavan se, että valtiolliset toimijat eivät jätä itsestään IP-jälkiä, elleivät ne halua niitä tarkoituksellisesti jättää. Tunkeutuja ei myöskään kaapannut sähköpostia itselleen. Tunkeutuja halusi tulla paljastetuksi.

Ehkä tunkeutuja halusi osoittaa, kuinka helppoa blogin tai sähköpostitilin kaappaaminen on, jos hän vain haluaisi sen tehdä. Ehkä hän halusi varoittaa.

Joka tapauksessa episodi osoitti, että jossain vaiheessa tämä blogi saatetaan joko kaataa tai kaapata. Olen ottanut varmuuskopiot kaikista teksteistä, joten blogi tulee nousemaan jossain uudessa osoitteessa, jos kaappaus tapahtuu.

*********************************************************************************************************

7.3.2017 CIA:n puhdistaminen on alkanut

Tänään Maan liittouma aloitti CIA:n puhdistamisen Wikileaksin paljastusten kautta. Ilmitulleet tietovuodot ovat vasta alkua tulevien paljastusten sarjassa, jonka Wikileaks on luvannut. Nyt Trumpille avautuu julkinen mandaatti aloittaa CIA:n uudelleen organisointi, kuten hän aikaisemmin lupasi tehdä. On mielenkiintoista nähdä, miten valtamedia reagoi ilmitulleisiin paljastuksiin. Syytetäänkö tästäkin vuodosta Venäjää ja siirretään huomio muualle?

Yle: Wikileaks: CIA pystyy salakuuntelemaan älypuhelimia – tuhansia vahvistamattomia verkkovakoiluasiakirjoja julki

HS: Wikileaks julkisti suuren määrän salaista aineistoa CIA:n väitetyistä hakkerointimenetelmistä

HS: Trump suunnittelee leikkauksia poliittisina pitämiinsä tiedustelu­palveluihin

*********************************************************************************************************

4.3.2017 Sisällissota Yhdysvaltain hallinnossa jatkuu kiivaana

Yhdysvaltojen sisällä riehuu ankara sisällissota. Vastakkain ovat niin kutsuttu ”deep state” (byrokraatteja, tiedustelupalvelujen ”mustahattuja”, pankkiireja, yrityspohattoja, lobbareita, upseereita, mediavaikuttajia eli toisin sanoen vaaleilla valittujen hallitusten takana oleva todellinen valta) ja liittouman ”valkohatut”, jotka haluavat tuoda muutoksen käyttäen Trumpia yhtenä työkalunaan.

Trumpin hallituksen kokoonpano on kompromissi, joka toimii vain osittain. Esimerkiksi ex-CIA-upseeri Robert David Steele ja tohtori Steve Pieczenik ovat kumpikin ilmaisseet, että Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö Reince Priebus on vakooja ja soluttautuja, joka pitäisi erottaa välittömästi. Trumpilla on myös muita huonoja valintoja hallituksessaan. Steelin mukaan Trump on eristetty avoimesta tiedonkulusta oman kabinettinsa toimesta. Priebus muun muassa suodattaa kaiken Trumpille menevän postin.

Osa tiedustelupalveluista on kieltäytynyt antamasta Trumpille täysiä selontekoja. Corey Goode kertoi noin viikko sitten Coast to Coastin haastattelussa, että Trump oli omien tutkimustensa perusteella hyvin tietoinen salaliitoista jo ennen astumistaan presidentin virkaan. Uutispommi on, että Trump kuulemma katsoo myös Cosmic Disclosurea!

Virkaan astuttuaan Trump oli laatinut tiedustelupalveluille muistion, jossa hän vaati tuhannen salatun patentin julkaisemista. Teknologiat koskevat vapaata energiaa, elinikää pidentävää nuorennusteknologiaa, parannusteknologiaa ja niin edelleen. Vapautuessaan nuo teknologiat muuttaisivat täydellisesti koko elämäntavan planeetallamme.

Tiedustelujohtajat vastasivat Trumpin muistioon, että teknologiat voidaan vapauttaa kymmenen vuoden valmisteluajalla. Trump vastasi, että se ei käy vaatien välitöntä vapauttamista, mikä lähetti aaltoja koko tiedusteluyhteisöön. Noin puolet tukee presidenttiä ja puolet vastustaa.

Illuminati yhä hallitsee valtamediaa, joten ulospäin näkyvä kuva tilanteesta on hyvin sekava ja hämmentävä. Lisäksi molemminpuolinen propaganda ja harhautus (Liittouma vs. deep staten rikolliseliitti) lisäävät hämmennystä.

*********************************************************************************************************

3.3.2017 Aurinko on muuttumassa yhä valkoisemmaksi ja kirkkaammaksi

Oletteko huomanneet, kuinka Aurinko näyttää joka vuosi aina vain valkoisemmalta ja kirkkaammalta? Nyt keväällä Auringon kasvanut kirkkaus ja valkoisuus jälleen yllättivät. Aikaisemmin lapset piirsivät aina keltaisia aurinkoja, koska Aurinko oli keltainen. Kulta ja keltainen väri liitettiin Aurinkoon. Enää ei voi sanoa samaa. Aurinko on keltainen oikeastaan vain auringonnousun ja -laskun aikaan, mutta ei keskipäivällä. Myös sen kirkkaus on huomattavasti suurempi kuin aikaisemmin.

Paikallinen Logos eli Aurinko vaikuttaa suoraan tietoisuuteen. Kun Aurinko muuttuu, muuttuu myös tietoisuus. Kaikki kulminoituu suureen auringonpurkaukseen, joka päättää syklin ja aloittaa uuden.

*********************************************************************************************************

1.3.2017 Huhumylly jauhaa Antarktiksen ympärillä

Netissä liikkuu paljon vahvistamattomia huhuja liittyen Antarktikseen. Yksi tällainen huhu kuuluu, että Antarktikselta on äskettäin evakuoitu kaikki siviilit (lähinnä siis tutkimus- ja huoltohenkilökuntaa). Tilalle saapuu yhdysvaltalaisia ja venäläisiä sota- ja erikoisjoukkoja.  Tämä liittouma olisi varustettu kaikkein uusimmalla aseteknologialla, jolla voidaan iskeä sekä liskoja että natsien neljättä valtakuntaa vastaan. Corey Goode on luvannut tarkistaa tuon huhun, kun hän on seuraavan kerran yhteydessä omiin tietolähteisiinsä.

*********************************************************************************************************

24.2.2017 Liittouma iskee pian valtaeliitin akilleenkantapäähän?

Kansainvälinen pedofiiliverkko vaikuttaa olevan valtaeliitin akilleenkantapää, joka paljastuessaan tulee syöksemään Illuminatin vallasta. Verkon paljastuminen saa aikaan väistämättömän ketjureaktion, joka luhistaa koko korttitalon. Siksi valtamedia ja mediavaikuttajat niin länsimaissa kuin Suomessakin (esim. Yle) ovat rientäneet julistamaan, että kyse on vain hullujen salaliittoteoriasta, jonka taustalla ei ole mitään todellista. Faktat kiistetään pseudopsykologialla: ”Ihmiset vain haluavat uskoa.”

Viime viikkoina tapahtumat ovat kulkeneet kohti massapidätyksiä. Pedofiiliverkon pienempiä kaloja on jo pidätetty niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Isommat kalat ovat seuraavana vuorossa.

Eilen Trump tapasi ihmiskaupan asiantuntijoita, ja hän julisti laittavansa lopun toiminnalle, jota harjoitetaan sekä Yhdysvalloissa että koko maailmassa. Monet pitivät tätä viittauksena globaaliin pedofiliaverkkoon, jonka pyörittämisessä ovat osallisina sekä CIA että Israelin Mossad.

Myös Corey Goode kommentoi asiaa lyhyesti videoblogissaan.

Corey Gooden ja David Wilcockin sisäpiirin lähteiden mukaan kulisseissa on tapahtunut paljon Trumpin virkaanastumisen jälkeen. Muutamia kohtia:

– Valtaeliitti oli luvannut antautua hallituksen vaihduttua, mutta se lukitsi itsensä maanalaisiin tukikohtiin

– Liittouman joukot ovat tunkeutuneet tukikohtiin, pidättäneet antautuneet ja tappaneet pidätystä vastustaneet. Joukossa on isoja kihoja, joita ei ole nähty koskaan julkisuudessa.

– CIA on yhä osin eliitin hallinnassa ja se tarvitsee puhdistuksen

– Kaikki USA:n lentotukialukset ovat satamissa (tai ainakin olivat). Ne varustetaan uudella aseteknologialla, joka oli tarkoitus paljastaa vasta 100 vuoden päästä.

– Kun oikeudenkäynnit ja paljastukset alkavat, on valtaeliitti jo kukistettu.

– Obama ja Trump ovat molemmat käyneet Antarktiksella ja tietävät, mitä siellä on.

– Pete Petersonin mukaan oikea Obama on ollut lukkojen takana jo 6 kk. Sijainen esiintyy julkisuudessa

– Kun suuret paljastukset tapahtuvat, saattavat muuttua myös fysiikan lait, jotka ovat suorassa yhteydessä ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen.

**********************************************************************************************************

28.1.2017 Maailmanpoliittinen tilanne muuttuu nopeasti

Trumpin vaalivoiton jälkeen maailmanpoliittinen tilanne on muuttumassa nopeasti. USA:lla on mahdollisuus irtautua negatiivisen eliitin otteesta, jos massaoikeudenkäynnit alkavat ennen kuin Trump ehditään syrjäyttää.

Tähän mennessä Trump on tehnyt joukon hyviä päätöksiä (mm. TPP-sopimuksen romutus)  ja joukon huonoja päätöksiä (mm. öljyputken rakentamisen salliminen intiaanien maa-alueelle, aborttioikeuksien kaventaminen). Trumpin hallinnolta odotetaan yhtä suurta asiaa, joka on massapidätysten ja sotarikosoikeudenkäyntien aloittaminen. Vasta kun kaikille on selvää, millaista peliä heidän selkänsä takana on pelattu ja keitä pelurit ovat, voidaan aloittaa hedelmällinen julkinen keskustelu planeetan tulevaisuudesta.

Liittoutumien rakenne muovautuu kaiken aikaa. Lännestä otteensa menettävä eliitti yrittää etsiä uutta pääliittolaista ja suojelua idästä, Kiinasta, jolle on luvattu suuri rooli, jos se suostuu tähän kauppaan. Tähän suuntaan viittaa myös Alexander Stubbin äskettäinen lausunto.

Oikeudenkäynnit alkavat todennäköisesti ennen muita suuria paljastuksia (Antarktiksen Atlantis ym.)   Corey Goode kertoo käyneensä Antarktiksella tässä kuussa Maan sisäisten sivilisaatioiden mukana. He vierailivat alueella, jolla kaivauksia ei ole tehty.

Antarktiksella on tehty muinaisten raunioiden kaivauksia ja tutkimuksia jo vuodesta 2002 lähtien. Eri tutkimusryhmät ovat kuvanneet runsaasti videomateriaalia, jotka tullaan julkaisemaan siinä vaiheessa, kun koko maailman huomio halutaan vetää Atlantikseen.

**********************************************************************************************************

10.1.2017 Yhden laki -blogissa julkaistu uusi päivitys:

Mitä on tasapaino?

**********************************************************************************************************

20.12.2016 Artikkelia päivitetty: Antarktiksen Atlantis saatetaan paljastaa lähitulevaisuudessa

1) Lisäys: Atlantiksen sivilisaatio kukoisti siis muuallakin kuin Antarktiksella. Atlantis tuhoutui useammassa katastrofissa tuhansien vuosien aikajaksolla. Monet tietolähteet (esim. Edgar Cayce) sijoittavat mereen uponneet osat usein Atlantin valtamerelle. Kuuban edustalta on löydetty merenalaisia raunioita ja Bermudan kolmiossa saattaa sijaita merenalainen pyramidi tai kristalliteknologialaite, joka aiheuttaa häiriöitä lento- ja laivaliikenteelle.

2) Korjaus: Liskoilla oli Antarktiksella maankuoren alla tukikohta todennäköisesti jo ennen pakolaisten tuloa, eikä tapahtuman jälkeen. Antarktis on Eurooppaa isompi manner, jolle mahtuu paljon sivilisaatioita.

antarktis-ja-eurooppa

Antarktis ja Eurooppa kokovertailussa.

3) Lisätty pari linkkiä:

Pian Coreyn ja Davidin artikkelin julkaisun jälkeen brittiläiset iltapäivälehdet The Sun ja The Daily Star julkaisivat artikkelit, joiden mukaan Atlantis saattoi sijaita Antarktiksella:

The Daily Star: The Lost City of Antarctica: Shock claims massive CIVILISATION exists beneath mile of ice

The Sun: THE ’LOST CITY’ OF ANTARCTICA Shock claims massive ancient civilisation lies frozen beneath mile of Antarctic ice – and could even be Atlantis

Uutiset saattavat olla esimakua tulevista virallisista paljastuksista.

***************************************************************************************************************

20.11.2016 Sähköpostin kanssa ongelmia

Sähköpostin kanssa on ollut ongelmia. Sähköpostitilille tunkeuduttiin, mutta sitä ei kaapattu. Jos joku on saanut jotain outoja viestejä osoitteesta kosminen.valo[ät]outlook.com, niin kyse ei ole minun lähettämistäni viesteistä.

**************************************************************************************************************

15.11.2016 Sähköpostilista ei toimi kunnolla

On ilmennyt, että kaikille blogin tilanneille ei tule ilmoituksia uusista päivityksistä. En osaa sanoa syytä asiaan. Ehkä roskapostisuodatin blokkaa viestit?

***********************************************************************************************************

9.11.2016 Päivitys: Optimaalisen aikalinjan saavuttaminen

Artikkeliin on lisätty lyhyt päivitys koskien Yhdysvaltojen presidentin vaalien tulosta. Päivitetty osa on merkitty tekstiin vihreällä.

Advertisement