Lyhyesti – uutisia ja ilmoituksia

Tällä sivulla julkaistaan lyhyempiä uutisia, kommentteja ja ilmoituksia koskien blogia tai ajankohtaisia tapahtumia.

**************************************

23.4.2023 Pohjoisesta nouseva valo

Ran mukaan Uuden aikakauden valo huokuu planeetallemme suunnasta, joka on noin 20 astetta pohjoisesta itään. Tämä on niin kutsuttu pohjoisen valo. Koko Aurinkokunta kokee muutoksen. Jokainen yksilö Maa-planeetalla tuntee vaikutuksen ja voi joko syleillä valoa tai yrittää torjua sen. Kaikki ovat kutsuttuja, mutta kaikki eivät ota kutsua vastaan. Tämä aiheuttaa nyt näkemämme kärjistyvät ongelmat.

Jokainen yksilö koko maailmassa riippumatta rodusta, sukupuolesta, ihonväristä, seksuaalisuudesta tai kansallisuudesta on kykenevä nauttimaan Uuden ajan valosta ja levittämään sitä majakan lailla ympäristöönsä. Ei ole olemassa ennalta valittuja yksilöitä tai kansoja, vaan jokainen valitsee itse itsensä kovaa sisäistä työtä tekemällä.

**************************************

23.4.2023 Kirjan julkaisuajankohta

Silloin tällöin saan kyselyitä kirjan julkaisuajankohdasta. Valitettavasti en osaa vastata tarkasti. Se voi olla mitä tahansa vuoden ja kymmenen vuoden välillä. Kirja on ollut jo pidemmän aikaa kypsyttelyvaiheessa, mikä tarkoittaa sitä, että suljen sen pois mielestä. Otan projektiin etäisyyttä, kunnes katson sitä uusin silmin. Julkaisen teoksen vasta, kun olen varma, että en pysty parempaan ja kaikki tarvittava on tihkunut mieleen. Mahdollisesti viimeistelen ennen julkaisua myös toisen kirjan, joka on eräänlainen jatko-osa pääteokselle. Johdatus kertoo, miten menettelen julkaisujen kanssa. Ehkä suuri muutos tulee ennen kuin kirjat valmistuvat.

**************************************

27.3.2023 Eduskuntavaalit lähestyvät

Suomi on valloitettu maa, joka ei ole itsenäinen ja jota johdetaan ulkomailta. Koko järjestelmä on läpeensä korruptoitunut. Jos äänestää eduskuntavaaleissa, tunnustaa miehityshallinnon lailliseksi. Toisaalta, jos ei äänestä, miehityshallinto jatkaa takuuvarmasti. Äänestääkö vaiko ei äänestää? Siinäpä vasta pulma.

Ainuttakaan tällä hetkellä eduskunnassa istuvaa puoluetta ei kannata äänestää. Ne ovat kaikki korruptoituneita, joten niille annettu ääni tarkoittaa miehityksen jatkumista.

Äänestää kannattaa vain vapauden puolesta. Vapauden puuttuminen on Suomen suurin ongelma. Vasta itsenäisyyden palauttamisen jälkeen muut ongelmat voidaan korjata.

Toivon, että edes muutama Vapauden liiton tai Kristallipuolueen ehdokas pääsisi läpi. Suomen suunta ei vielä sillä muuttuisi, mutta jokainen aidon opposition edustaja voisi eduskunnassa pitää vähintäänkin suurta ääntä epäkohdista ja paljastaa korruptiota. Tällä hetkellä eduskunnassa ei ole yhtäkään puoluetta, joka antaisi tukensa todelliselle kansanliikkeelle.

Oppositiopoliitikon tärkein tehtävä on paljastaa koko yhteiskuntajärjestelmän läpäisevä korruptio ja saattaa rikolliset vastuuseen teoistaan. Onnistuminen vaatii äärimmäistä rohkeutta, rehellisyyttä ja lahjomattomuutta.

Miksi korruption kitkeminen, ”suon kuivaaminen”, on niin haastava ja pitkäkestoinen projekti? Koska korruptio on ihmismielessä – myös suonkuivaajien. Yksilöiden mielen korruptio siirtyy kollektiiviseen mieleen ja järjestelmään, joka muuttuu hitaasti.

Ratkaisu ihmiskunnan tai Suomen ongelmiin ei ole poliittinen. Mikäli muutos ei toteudu ensin tietoisuudessa, ei minkään puolueen äänestäminen korjaa ongelmia. Politiikka voi kuitenkin toimia työkaluna, joka heijastaa tietoisuuden tason muutosta. Suomi muuttuu, kun kansa havahtuu joukkohypnoosista. Silloin syntyy puolueista riippumaton aito kansanliike, joka tulee vaatimaan vapautta. Tuolloin olisi hyödyllistä olla edes muutamia liittolaisia eduskunnan sisällä. Välttämätöntä se ei ole, koska todellista kansannousua ei mikään taho voi estää.

**************************************

17.2.2023 Katse tärkeää pitää pallossa

Tärkeintä on muistaa pitää katse pallossa. Erilaiset harhautukset tulevat lisääntymään. Kellossa on vielä peliaikaa jäljellä. Mikäli istuu maahan juhlimaan voittoa ennenaikaisesti tai siirtää katseen harhautuksiin, voi vastustaja tehdä viimeisellä minuutilla kymmenen maalia. Peli ei ole ohi ennen kuin pilliin vihelletään.

Mikä onkaan pelin tarkoitus? Mikä on harhautusta? Miten päästään maaliin/tehdään maali?

**************************************

18.1.2023 Liittouman tilasta, yleisestä edistyksestä + blogin siivousta

Tällä hetkellä ei ole olemassa yhtään tietolähdettä, joka kykenisi tarjoamaan luotettavaa tietoa Maan liittouman liikkeistä tai operaatioista. Informaatiotyhjiö on täyttynyt huhuilla, fantasioilla ja disinformaatiolla.

Ikkuna massapidätyksille oli olemassa vuoden 2021 alkuun saakka. Väitetysti Liittouma ei uskaltanut käyttää sitä, vaan vetäytyi viime hetkillä, koska Cabalilla oli yhä käytössään kiristysaseita. Näin parin vuoden jälkeen olen alkanut pitää mahdollisena, että Liittouma todellakin epäonnistui suunnitelmassaan ja hajosi, kuten eräät ovat todenneet. Nyt kansalla on tilaisuus näyttää voimansa.

Jos Liittouma on organisoitumassa uudelleen tai on toiminut kaiken aikaa suunnitelman mukaan kätketysti, se ei taatusti anna aikeistaan etukäteistietoa yhdellekään siviilille. Siten kaikki liikkeellä oleva informaatio liittyen Liittoumaan on disinformaatiota.

Positiivista edistystä joka tapauksessa tapahtuu, mutta ei sellaisella tahdilla kuin haluaisimme. Tässä eräs kooste ja näkökulma parin viime vuoden edistysaskeleista:

https://pepelivesmatter.substack.com/p/2022-a-year-in-review

Jos ihmettelette, minne osa blogin artikkeleista katosi: Siirsin yksityiseen tilaan yli 20 artikkelia viemästä huomiota tärkeämmistä aiheista. Ajankohtaisiin aiheisiin, päivällispolitiikkaan tai vanhentuneisiin tietoihin liittyvät artikkelit päätyivät ”varaston hyllylle”. Osaa olisi pitänyt päivittää rankasti, jotta ne olisivat palvelleet nykyhetkeä, joten helpompi oli hyllyttää ne.

**************************************

1.1.2023 Katsaus tulevaan vuoteen

Tähän aikaan vuodesta on tapana yrittää ennakoida alkavan vuoden suuntaa ja tapahtumia.

Muutamia seikkoja, jotka eivät tule toteutumaan vuonna 2023:

– Ydinsotaa ei tule, ja sen uhka on huijausta. Jo 1980-luvulla kaikki varastossa olevat ydinkärjet tehtiin toimintakyvyttömiksi. Sen jälkeen valmistettujen ydinkärkien iskeytyminen asutuskeskuksiin tultaisiin estämään, mikäli jokin taho sitä yrittäisi. Likaisten pommien räjäyttäminen false flag -tyyliin on yhä mahdollista. Valtamedia saattaa väittää, että Venäjä on tehnyt ydiniskun.

– Nesara/Gesara/QFS ei tule aktivoitumaan, koska kyse on huijauksesta, jolla ihmisiä on vedätetty jo yli 25 vuotta. Vedätys jatkuu vuonna 2023, ja lähes viikoittain kuullaan, kuinka QFS laukaistaan käyntiin ensi viikolla tai jo 48 tuntia sitten.

– Valkohatut eivät ole 100 % kontrollissa ja hallitse kaikkea kulissien takaa. Valtataistelu on aitoa.

– Avaruusolennot eivät astu julkisuuteen tai tule pelastamaan ihmiskuntaa.

Seikkoja, jotka ovat mahdollisia ja todennäköisiä vuonna 2023:

– Talouden romahdus kiihtyy.

– Sota Ukrainassa laajenee mutta ei ydinsodaksi.

– Suomen seuraava hallitus tulee olemaan vielä huonompi kuin nykyinen riippumatta kokoonpanosta. Agendaa jatketaan ja kurjistaminen kiihtyy.

– Uusien pienpuolueiden ehdokkaat jäävät taas eduskunnan ulkopuolelle. Tämä johtuu osin vilpillisestä vaalijärjestelmästä mutta pääosin vaihtoehtopiirien vähäisestä väkimäärästä ja yhtenäisyyden puutteesta. Piirit ovat oikeasti todella pienet.

– Poliitikkojen, asiantuntijoiden ja valtamedian valehtelu jatkuu.

– Lopun ajan hulluus lisääntyy.

– Valtamedia yrittää paniikissa peittää pinnan alta esiin puskevia eliitin rikoksia.

– Piikkien haittavaikutukset ja ylikuolleisuus lisääntyvät.

– Ufouutisia kuullaan valtamediassa yhä enemmän, mutta niiden takana on agenda, joka tähtää globaalin huijauksen suureen finaaliin. Plandemia ja Ukrainan sota olivat tietoisuuden tason testejä, jotka eivät ole mitään sen rinnalle, mitä on suunniteltu tulevaksi. Hulluin on vasta näkemättä.

– Planeetan värähtelytaajuus jatkaa voimistumistaan.

– Yhä useammat ihmiset löytävät sisäisen rauhan hulluuden keskellä.

– Yhä useammat ihmiset saavat tarpeekseen ja odottamisen sijaan alkavat aktivoitua.

– Suuri osa uudelle vuodelle tehdyistä ennustuksista tulee menemään pieleen, kuten aikaisempinakin vuosina. Todellisia yllätyksiä on taatusti luvassa.

Vuosi 2023 sisältää iloja ja pettymyksiä riippuen odotuksista ja näkökulmasta.

Suomen tilanne ei ole niin hyvä kuin hopiumissa kerrotaan eikä niin huono kuin pelkopornoon uskovat väittävät. Suomen suunta muuttuu, kun riittävän moni saa tarpeekseen. Kansa alkaa vapauttaa itseään, kun vapauden kaipuu ylittää vapauden pelon. Orjuutetun mielen yksi suurimmista peloista on vapaus.

Ennustajien ja ennustusten kuuntelemisen sijaan kannattaa alkaa itse luoda tulevaisuutta.

**************************************

1.12.2022 Arkistojen disinformaatiohelmi

Eräs ystäväni siivosi taannoin turhaa tavaraa kaapistoistaan ja törmäsi todelliseen disinformaatiohelmeen 1990-luvulta: Ishtar Antareksen kanavointiin. Tuo ”kanavointi” on todennäköisesti vuodelta 1996. Tuolloin nettiä käytti kotonaan vähemmistö, ja sanomaa levitettiin eri tapahtumissa lappusin ja esittein.

Kun tuon kanavoinnin lukee, voi huomata, että hölynpöly oli täsmälleen samankaltaista kuin nykyisin new age -piireissä. Jo 1990-luvun lopulla oltiin saapumassa fotonipilveen, joka aiheuttaa välittömän ylösnousemisen viidenteen ulottuvuuteen. Valittujen joukon vain piti aktivoida tietyt valokoodit tietyin metodein.

Nyt yli neljännes vuosisataa myöhemmin samankaltaisen potaskan levittäminen jatkuu kiivaana. Myös osa Cabalin samoista disinformaatioagenteista toimii yhä kentällä.

Itäeurooppalainen Ishtar Antares on pitkäaikainen harhauttaja. Hän katosi hetkeksi julkisuudesta, mutta tuli takaisin 2000-luvun lopulla pseudonyymilla, joka viittaa myrkylliseen käärmeeseen. Myös narratiivi muuttui hiljaiselon jälkeen täydellisesti, mutta toimintatapa säilyi ennallaan. Kun vertailee hänen vuoden 1996 tarinoitaan ja 2000-lopulta tähän päivään saakka ulottuvaa narratiivia, voi huomata radikaalin eron. Ei voi puhua samasta informaatiojatkumosta.

Uuden ohjeistuksen ja kohdeyleisön ilmeisesti saanut agentti Antares loi maailmanlaajuisen verkoston, joka levittää ylösalaisin käännettyä henkisyyttä ja eksyttäviä tilanneraportteja. Ehkä arvaatte tai tiedätte, kenestä on kyse. Jos ette, hyvä niin, eikä asiaan kannata tuhlata enempää aikaa. Arkistojen helmi kuitenkin osoittaa, miten henkisyyteen kallellaan olevia ihmisiä vedätetään vuosikymmenestä toiseen sisällöllisesti yhtä ontoilla tarinoilla ja samankaltaisilla metodeilla.

**************************************

1.12.2022 Muskin todellinen agenda on transhumanismi

Viime aikoina monet ovat ihastelleet ja fanittaneet Elon Muskia, jonka uskotaan olevan sananvapauden puolesta taisteleva sankari. Musk on kuitenkin työskennellyt täydellisen orjuuttamisen puolesta vuosikausia. Hän ostaa tällä hetkellä suosiota, joka peittää todellisen agendan jatkumisen taustalla. Vapaasta Twitteristä ei olisi paljon iloa, jos ihmiset olisi kytketty tekoälyyn aivoissaan olevan implantin kautta. Myöskään synteettinen telepatia ja kyborgiksi muuttuminen eivät ole vapaan ihmiskunnan tulevaisuutta.

HS 1.12.2022: Elon Musk alkaa asentaa tietokoneimplantteja aivoihin puolen vuoden kuluessa

IS 1.12.2022: Elon Musk pyrkii asentamaan aivoihin tietokone­implantteja: ”Olemme jo käytännössä kyborgeja”

**************************************

24.10.2022 Full Disclosure -liikkeen nousu ja tuho

Alta löytyvän artikkelin kirjoitin pääosin jo melkein vuosi sitten. Pitkään pohdin, kannattaako sitä julkaista lainkaan. Full Disclosuresta muodostui farssi, johon en aiheena enää mielellään halua koskea. Jos jotain suuria muutoksia toteutuu rintamalla, päätös voi muuttua.

Aikaisemmin olen kirjoittanut disinformaatiosta nimiä mainitsematta. Tällä hetkellä disinformaatiota on liikkeellä niin paljon, että se on lamauttanut kaiken järkevän toiminnan ja ajattelun.

Koskaan ei ole ollut olemassa yhtenäistä, harmonista esoteerista yhteisöä vaan erilaisia klikkejä ja kuppikuntia, joita disinformaatioagentit provosoivat kiistelemään keskenään. Yhteisö on jo hajonnut. Enempää vahinkoa ei voi tehdä mainitsemalla nimeltä muutamia disinformaatioagentteja siitä valtavasta joukosta, joka haastaa totuudenetsijöitä kehittämään erottelukykyään.

Disinformaation positiivinen puoli on erottelukyvyn harjaantuminen. Jos kaikki tieto olisi totta, ei valhetta oppisi tunnistamaan. Siksi kaikella on tarkoituksensa.

Linkki: Full Disclosure -liikkeen nousu ja tuho

**************************************

1.1.2022 Ajaton tieto, narratiivisodat ja optimaalinen aikalinja

Ainoastaan ajaton tieto ja sen soveltaminen käytäntöön voi tuoda pelastuksen. Maailma tarvitsee valaistuneiden ”armeijan”. Mitä useampi ihminen löytää sisäisen työn kautta todellisen itsensä, sitä nopeammin myös ulkoinen todellisuus muuttuu.

Ihmiskunnalle on kerta toisensa jälkeen annettua ajatonta, ikuista tietoa, joka ei vanhene vuosikymmenissä tai vuosituhansissa. Ongelma on, että tuota tietoa ei tutkita syvällisesti käytäntöön soveltaen. Avaimet ihmisen kriisin ratkaisemiseksi on jo ojennettu, mutta niitä pitää itse käyttää.

Ihmiskuntaa eivät pelasta valkohatut tai Galaktinen liitto riippumatta siitä, ovatko niistä kerrotut narratiivit totta tai kuka niitä kertoo. Tällä hetkellä henkisissä piireissä vallitsee eräänlainen narratiivisota, joka saa aikaan uusia jakolinjoja ja vanhojen yhteistyökumppanuuksien hajoamisia.

Olipa mikä tahansa narratiivi todellinen tai valheellinen, kyse on kuitenkin pelkästä tarinoinnista siitä, mitä on tapahtunut tai saattanut tapahtua – usein jossain kaukana arkipiirin ulkopuolella. Parhaassa tapauksessa narratiivi saattaa suunnata huomion oleellisimpaan ja aktivoida sisäisen voiman. Huonoimmassa tapauksessa narratiivi tarjoaa unilääkettä, valheellista toivoa tai pelkoa ja ulkopuolisen pelastuksen odotusta.

***

Kun tarkkailemme maailmantapahtumia, emme voi välttyä kysymästä, olemmeko sillä optimaalisella aikalinjalla, josta tässäkin blogissa on aikaisemmin kirjoitettu.

Mikä tai millainen on optimaalinen aikalinja? Mitä optimaalisuus tässä yhteydessä tarkoittaa?

Saatamme parhaillaan olla optimaalisella aikalinjalla, kun päämääränä on herättää mahdollisimman monta ihmistä ennen kuin suuri sykli sulkeutuu. Optimaalisuus ei tarkoita sitä, että kyyti olisi mukavaa ja pehmeää.

Vaikka kovaotteisilta vaikuttavat pudotuspelit ovat alkaneet fyysisellä tasolla ja kärsimys lisääntyy, voi tämä avata nopean reitin massojen henkisen ymmärryksen avautumiselle. Plandemia paljastaa, kuinka korruptoitunut koko sivilisaatio on ollut.

***

Ihmiskunta on tullut tienristeykseen, jossa on tehtävä valinta transhumanismin ja luonnollisen kehityspolun välillä. Uusi artikkeli: Transhumanistinen agenda

**************************************

2.7.2021 Laimea alku petasi tulevaa

Ufopaljastusten sarja alkoi viime perjantaina laimeasti. Yhden prosentin sijaan julkisuuteen päästettiin ehkä noin 0,1 % totuudesta. Anti oli ”saattaa olla tai saattaa olla olematta” -tyylinen. Ikkuna kuitenkin jätettiin auki tulevaa varten.

Valikoiduille kongressin jäsenille ja senaattoreille luovutettiin uforaportista salattu, laajempi versio. Mikäli erään ufotutkijan sisäpiirin lähde on oikeassa sisällöstä, on sen anti jo huomattavasti mielenkiintoisempi, vaikkakin hyvin vääristelty.

Lähteen mukaan raportti paljastaa, että Yhdysvalloilla on salattua teknologiaa, mutta sitä on vain hyvin rajoitetusti, ja testit rajoittuvat muutamalle alueelle, kuten Area51:lle, joten raportissa esillä olevat ufohavainnot eivät voisi olla Yhdysvaltojen omaa teknologiaa. Tämä on harhautusta.

Ehkä kupletin juoni etenee siten, että seuraavaksi osa kongressin jäsenistä alkaa vaatia salatun osan julkistamista tai tietty ulkopuolinen taho alkaa painostamaan kongressia – suunnitellun kuvion mukaan. Näistä henkilöistä sitten leivotaan valtamediassa sankareita.

Jonkinlainen massiivinen harhautus on odotettavissa, kun presidentinvaalien auditointi uhkaa valmistua Arizonassa ja levitä muihin osavaltioihin. Liittyykö harhautus ufoihin, false flagiin, ”neljänteen aaltoon” tai johonkin muuhun, jää nähtäväksi. Kannattaa muistaa, että me jo elämme maailmanhistorian massiivisimman harhautusoperaation keskellä, ja meno vain kiihtyy, kunnes totuuden valo puhkaisee kaikki valheet.

***************************************

23.6.2021 Lisää alkavasta ufopaljastusten sarjasta

Yllä oleva vuosia netissä kiertänyt memekuva kiteyttää sen, mistä on kyse pian alkavassa ufopaljastusten sarjassa. Kuvassa ovat ex-presidentti Bill Clinton, hänen neuvonantajansa John Podesta ja paavi. Vapaasti käännettynä Clinton lohduttaa paavia sillä, että Podesta on valmis julkistamaan avaruusolentojen olemassaolon siinä vaiheessa, kun eliitin rikokset uhkaavat paljastua.

Podesta mainittiin vuoden 2016 artikkelissa Antarktiksen Atlantiksesta. Siinä esitettiin, että eliitti tulee jossain vaiheessa käyttämään viimeisen valttikorttinsa, jolla kansan huomio kaapataan.

Nyt tuo skenaario on toteutumassa. Antarktiksen Atlantista tuskin tullaan ainakaan heti alkuvaiheessa julkistamaan, vaan ufot ovat ensimmäinen tulokulma.

Tulevan ufopaljastusten sarjan taustavoimina toimii Rockefellereihin ja Clintoneihin yhteydessä olevia tunnettuja hämärähahmoja, jotka mainitaan tässä valtamedian artikkelissa: Politico

John Podesta esiintyi muutama päivä sitten CNN-kanavalla puhumassa ufoista.

Kannattaa olla valppaana. Valtamedia ei tule kertomaan totuutta. Se on merkittävin osa kontrolli- ja sensuurikoneistosta. Se on ollut mukana USA:n vaalivilpissä, plandemiassa ja tuhansissa muissa rikoksissa. Miksi se nyt kertoisi totuuden ufoista? Tieto maanulkopuolisesta älystä valjastetaan eliitin agendan ajamiseen, ei totuuden paljastamiseen.

Valtamedian kautta tulevassa ufojulkistuksessa kyse ei siis ole siitä paljastuksesta, jota olemme toivoneet. Narratiivia on rakennettu suomalaisessakin Mocking Bird -valtamediassa useamman vuoden ajan.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Liittouma toteuttaa suunnitelmaa B tai C. Välittömiä massapidätyksiä tuskin tullaan näkemään vaan nukkuva enemmistö herätetään antamalla negatiivisen polariteetin toteuttaa suunnitelmaansa kaikkien silmien edessä. Nopea reitti suunnan muutokseen olisi massaherääminen, jossa sadat tuhannet ihmiset Suomessa ja miljoonat maailmalla alkaisivat puolustaa oikeuksiaan.

Myös Liittouma on aloittanut jo vuosia sitten ufopaljastusten sarjan, kuten tässä artikkelissa mainittiin: Laivasto on patentoinut kehittynyttä teknologiaa. Sen sijaan negatiivisen eliitin hallitseman valtamedian narratiivitoistoon kuuluu väite, että kenelläkään tunnetulla taholla ei ole hallussaan antigravitaatioteknologiaa tai vapaata energiaa.

Mistä voi tunnistaa, mikä taho on kunkin paljastuksen takana? Kun Liittouma tekee paljastuksia, ne yleensä uutisoidaan vain vaihtoehtomedioissa tai pienilevikkisissä erikoisjulkaisuissa. Kun syvävaltio tekee ”paljastuksia”, ne uutisoidaan kaikkialla maailmassa, Suomessa Ylellä, Sanomassa ja Almalla eli koko suomalaisessa mediakentässä. Matkijalintu, Mocking Bird, tekee harhautustyötään.

***************************************

19.6.2021 Tuleva ufopaljastus on hämäysoperaatio

Kuten tässäkin blogissa on vuosien ajan esitetty, on tuleva ufopaljastus hämäysoperaatio. Se on harhautusta monella tasolla:

1) Kyse on kontrolloidusta ja osittaisesta paljastuksesta, jossa tiedetystä totuudesta kerrotaan ehkä noin 1 %.

2) Kun ihmiskunnan huomio on saatu kiinnittymään yhteen suuntaan, tapahtuu paljon merkittävimpiä asioita toisessa suunnassa.

3) Ufoilmiö valjastetaan osaksi agendaa, jonka narratiivia valtamedia on rakentanut niin maailmalla kuin Suomessakin viime vuosina.

Vaikka ufopaljastus tulee negatiiviselta taholta, laukaisee se positiivisen kehityksen. Enää keskustelun ei tarvitse pyöriä kehässä, jossa kiistellään kehittyneen teknologian olemassaolosta. Voidaan siirtyä eteenpäin. Mieli avautuu pohtimaan ihmiskunnan todellisia mahdollisuuksia. Siten lopputulema on positiivinen, ja tuleva paljastus on askel eteenpäin, vaikka se alkuun kehystetään valheilla ja puolitotuuksilla.

Yle, HS, IL, TM

***************************************

14.6.2021

Pohdin eräänä päivänä, että olen kirjoittanut nettiin jo kohta 25 vuoden ajan. Julkinen kirjoitusurani alkoi vuonna 1997. Ensimmäisellä sivustollani käsittelin melko lailla samoja aiheita kuin nyt.

Tein tiivistelmän kirjoitusurastani ja tulevista julkaisuista: Kirjoitusprojekteja

***

Vallitsevassa maailmantilanteessa saattaa tuntua järjenvastaiselta todeta, että kaikki on hyvin ja täydellistä. Täydellisyyden vallitessa ihmiskunta on matkalla kohti suurta havahtumista. Parhaillaan koettavat ilmiöt ulkoisessa maailmassa ovat tarpeen, jotta vuosituhantinen hypnoosi saadaan raukeamaan.

Jokainen yksilö tulkitsee ja pyrkii ymmärtämään ulkoisia tapahtumia ainutlaatuisella tavalla. Jos tapahtumille annettu merkitys tekee yksilöstä epäitsekkäämmän, on ulkoista katalyyttia käytetty positiiviseen polarisoitumiseen. Täsmälleen samaa katalyyttia voidaan käyttää myös negatiiviseen polarisoitumiseen.

***************************************

21.1.2021 Elokuvan loppu vai keskikohta?

Nähtiinkö eilen globaalin jännityselokuvan loppu? Vai onko paras vasta kokematta? Päävaihtoehtoja on kaksi:

1) Elokuva loppui. Pahikset voittivat. Surkea huipentuma, vaikka alku vaikutti lupaavalta. Katsoja lähtee pettyneenä kotiin ja vannoo, että ei jatkossa katso samalta ohjaajalta enää yhtään elokuvaa.

2) Elokuva on vasta saavuttanut viimeisen kolmanneksen tai neljänneksen, joka on arkkityyppinen hetki, jossa sankari vaikuttaa lopullisesti lyödyltä, eikä mitään toivoa enää ole. Kuin ihmeen kaupalla sankari kuitenkin kokoaa itsensä hiljaiselon jälkeen ja palaa entistä vahvempana kukistamaan ylivoimaiselta vaikuttaneen vastustajan.

Kallistun kakkosvaihtoehdon kannalle. Mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, on arvausten varassa. Mikäli elokuva on täyden kympin arvoinen, koittaa seuraavaksi totaalinen yllätyskäänne.

Ylösnousemuselokuvassa sankari ei ole Trump, Putin, Liittouma tai avaruusolennot vaan jokainen yksilö. Vastustaja on ego. Kun seinä tulee vastaan, joutuu mieli myöntämään oman rajallisuutensa. Itsetutkimuksessa vietetyssä hiljaiselossa avautuu yhteys henkeen, minkä jälkeen ylivoimaiselta tuntunut ongelma voidaan ratkaista – tai jättää ratkaisematta, jos huomataan, että ongelmaa ei edes ollutkaan.

***************************************

17.1.2021 Sotilaallisen puhdistusoperaation huipentuma?

On mahdollista, että ensi viikolla nähdään Liittouman vuosikymmeniä kestäneen sotilaallisen puhdistusoperaation huipentuma. Samalla viimein myös toteutetaan tunnettujen henkilöiden massapidätykset ja lopulta televisioidut sotilasoikeudenkäynnit. Nettiyhteydet saattavat katketa päiviksi. Pelkästään Washington DC:ssä on 25 000 sotilasta ”turvaamassa virkaanastujaisia” ja kaupunki on sotatilassa.

Näin jälkeenpäin on helppo ymmärtää, miksi massapidätyksiä ei tehty jo viime keväänä. Ajankohta olisi ollut liian aikainen. Liittouman piti antaa historian massiivisimman vaalivilpin tapahtua ja k0r*nahulluuden voimistua. Kansalle näytettiin, mikä on negatiivisen eliitin agenda ja ketkä siinä ovat mukana. Mikään muu kuin vaalivilppi ei ole herättänyt yhtä paljon ihmisiä havaitsemaan, että maailmaa on hallinnut negatiivinen eliitti, joka kontrolloi mediaa ja poliitikkoja. Suomessa kontrolli on yhtä tiukkaa kuin muualla. Tyrannia päästettiin mahdollisimman lähelle.

Olemme tilanteessa, jossa Yhdysvaltojen laillista hallintoa vastaan on hyökännyt ainakin Kiina ja joukko Euroopan ja Lähi-idän maita. Suomi peesaa menossa mukana.

Liittouma on ollut koko ajan askeleen edellä ja ennakoinut hyökkäyksen. Valta tullaan palauttamaan kansalle, mutta sitä ennen tulee sotilaallinen loppunäytös.

Kun operaatio päättyy, Yle ja Hesari tullaan joko sulkemaan vihollistaistelijoiden sotapropagandakanavina tai ainakin puhdistamaan, kuten toisen maailmansodan jälkeen Suomessa jouduttiin tekemään muutoksia. Suomessa tämä on koettu siis aikaisemminkin. Vallankaappausyritykseen osallistuneet saatetaan edesvastuuseen.

Tein varakanavan: https://gab.com/KosminenValo

****************************************

16.1.2021 Hyvän elokuvan ainekset

Mistä aineksista koostuu hyvä jännityselokuva?

Ensinnäkään juoni ei ole ennalta arvattavissa. Aina kun luulee tietävänsä, mitä tapahtuu seuraavaksi, tuleenkin yllätyskäänne, joka hämmentää katsojan.

Elokuvan sankari joutuu todelliseen pulaan, suorastaan eksistentiaaliseen kriisiin. Kaikki toivo tuntuu kadonneen. Ylivoimainen vastustaja vaikuttaa voittavan.

Ratsuväki saapuu auttamaan torvet soiden vasta viimeisellä mahdollisella hetkellä – ei yhtään aikaisemmin. Mikäli ratsuväki rientäisi paikalle ensiminuuteilla, lopahtaisi näytelmän jännittävyys.

Kulminoituuko arkkityyppinen globaali jännitysnäytelmä ensi viikkoon? Ehkä. Vai vieläkö seuraa uusi yllätyskäänne? Ehkä.

**********************************************************

16.1.2021 Aikalinjojen erkaantuminen vai yhtyminen?

Toistuvasti voi törmätä näkemyksiin, joiden mukaan aikalinjat ovat parhaillaan erkaantumassa. Osa ihmisistä olisi siirtymässä ”5D:hen”, jossa 3D-maailman murheet katoaisivat lähes yhdessä hetkessä. Tietoisuudessaan 3D:n valinneet jatkaisivat rämpimistään surun ja murheen laaksossa.

Entä jos todellisuus on täsmälleen päinvastainen? Entä jos aikalinjat ovatkin erkaantumisen sijaan yhtymässä? Käsittelen asiaa laajemmin tulevassa kirjassa, mutta esitän näkemyksen tiivistetysti seuraavasti:

Kokonaisen 75 000 vuotta kestävän 3D-syklin lopussa koittaa suuri yhtyminen, jossa aika ja avaruus pusertuvat yhteen pisteeseen. Kaikki aikalinjat, sekä luonnolliset että keinotekoiset, yhdistyvät yhdeksi pääaikalinjaksi.

Niin kutsuttu Mandela-efekti on todiste aikalinjojen yhtymisestä. Ensimmäisenä yhdistyivät sellaiset aikalinjat, jotka ovat hyvin lähellä toisiaan. Jos aikalinjat olisivat erkaantumassa, Mandela-efekti olisi heikkenemässä, mutta etenkin vuoden 2015 jälkeen on havaittu voimistumista.

Aikalinjat yhdistyvät yhdeksi päälinjaksi, kunnes koittaa uusi ”nollapiste”, joka aloittaa seuraavan syklin, josta aikalinjat lähtevät jälleen erkaantumaan. Nollapiste ajoittunee suureen auringonpurkaukseen, joka tuo mukanaan myös varsinaisen 4D-tietoisuuden, joka positiivisen polun kulkijoilla on Kristus-tietoisuus.

Planeettamme pääaikalinjaksi valikoitui jo 1930-luvulla positiivinen 4D, koska positiivisesti polarisoituneita oli huomattavasti enemmän kuin negatiivisia. ”Hiljaiset perivät maan.” Kaikki muut aikalinjat yhtyvät vähitellen tuohon pääaikalinjaan, kuten purot ja sivuhaarat yhdistyvät suureen jokeen. Osa aikalinjoista katoaa tyystin.

Kukaan ei kykene estämään tulevaa eikä kukaan pääse pakenemaan kesken leikin – ei maan alle tai ”5D:hen”. Raamatullisin termein ilmaistuna Jumalan asettamaa viimeistä tuomiota ei voi paeta. Ihmiskunta ohjaa kollektiivisesti yhtä suurta pääaikalinjaa päättäen, millaisten vaiheiden kautta tuleva ”nollapiste” saavutetaan.

Ihmiskunta kokee kollektiivisesti sadonkorjuuta edeltävän haasteellisen aikakauden, mutta jokainen yksilö voi omien ponnistelujensa kautta valaistua milloin tahansa ja kokea ykseyden autuuden tilan. Ran mukaan tällainen yksilö voi sadonkorjata itse itsensä haluamaan ajankohtana. Useimmat valaistuneet kuitenkin vapaaehtoisesti valitsevat jäämisen 3D-maailmaan loistaakseen kauttaan Luojan valoa.

Valaistuneet eivät ole 4D- tai 5D-olentoja, vaan kyse on valaistuneena elämisestä 3D-kehossa ja 3D-maailmassa – vailla harhoja ja erillisyyden tunnetta.

Täydellisesti valaistuneita on kautta aikain ollut maailmassa hyvin vähän. Lisäksi he kantavat 3D-kehossaan äärimmäisen korkeaa tietoisuuden jännitettä ja siksi usein polttavat itsensä loppuun ennenaikaisesti palvellessaan toisia valon majakkoina. Korkeimman valaistumisen tilan, sahaja samadhin, saavuttaneelta Ramana Maharshilta kysyttiin, miksi hän usein tärisee ja käyttää kävelykeppiä jo keski-iässä. Hän vastasi hymyillen, että kyse on samasta seikasta kuin norsun sitomisesta pieneen majaan: ongelmia seuraa väistämättä.

Herkät ihmiset tunsivat Ramana Maharshin tietoisuuden valon kilometrien päähän, mutta Ramanakaan ei elänyt 4D- tai 5D-tasolla vaan 3D-kehossa ja 3D-maailmassa. Hän ei tehnyt eroa itseen ja toisiin vaan hänelle olemassa oli vain Itse, Yksi Ääretön Luoja.

Kun Ramanan kaltainen mestari sadonkorjaa itsensä, hän saattaa päätyä 7D-tasolle, jossa on olemassa vain Itse. Voidaan arvioida, että Ramana oli vaeltaja 6D:n ylimmiltä oktaaveilta.

Samaten lukemattomat muut vaeltajasielut päätyvät fyysisen kuolemansa jälkeen takaisin kotitiheyteensä, joka useimmille on 6D, osalle 4D tai 5D. Osa nostaa tiheyttä oktaavilla, eli esimerkiksi 5D:n ylimmiltä tasoilta tullut nousee 6D:hen.

Planeetan valtaväestö sen sijaan yrittää ensimmäistä kertaa nousua 4D-tasolle, mitä avustamassa on satojen miljoonien vapaaehtoisten sielujen joukko. Jos tämä vapaaehtoisjoukko nyt pakenisi kesken leikin kotiin ”5D:hen” ja jättäisi avustustyön muille, menisi koko operaatio hukkaan. Tämänkin vuoksi ensin koetaan aikalinjojen yhtyminen ja sitten katsellaan jatkoa. Kukin päätyy oikeaan paikkaan.

**********************************************************

8.1.2021 Täsmennyksiä eiliseen

Kiitos kysymästä, voin hyvin. Tapanani ei ole ollut jakaa henkilökohtaisen elämäni tapahtumia julkisesti, joten en mene yksityiskohtiin, mutta 21.12. EI ollut cabalin minuun kohdistunut isku vaan henkinen tapahtuma, jolla on fyysisiä vaikutuksia. Koko syksyn koin voimakasta johdatusta ja sain sisäisen tiedon, että suuri muutos on tulossa ja siihen kannattaa valmistautua. En vain tiennyt, että mitä tulee tapahtumaan ja milloin. Kosminen perhe tekikin miehistön vaihdoksia. Siihen liittyy myös saamani viesti: ”Pioneerit ovat tehneet työnsä ja rakentaneet sillat. Nyt saapuu raskas kalusto.”

Nopeasti päädyin vieraaseen kaupunkiin, jossa on velvollisuuksia hoidettavana. Jos kaikki menee hyvin, kuten uskon, arkeni muuttuu seuraavien haastavien kuukausien jälkeen huomattavasti entistä paremmaksi. Saatan samalla saada myös rahoituksen kirjalle. Nyt on tiukkaa, mutta jossain vaiheessa helpottaa.

Tilanteeni vaikuttaa mielenkiintoisesti lomittuvan yhteen myös maailmantapahtumien kanssa. Seuraavat viikot ja kuukaudet ovat hurjia, ja osa ihmisistä ehtii jo menettää uskonsa paremman syntymiseen. Ylösnousemuspolulla koetaan kollektiivinen ”kaikki toivo on menetetty” -hetki, jonka tarkoitus on tuhota ego. Ainoa toivo löytyy sisäänpäin kääntymisestä, ei ulkoisiin tapahtumiin takertumisesta.

Google blokkasi gmail-osoitteeni, koska olen vieraalla koneella, eikä Googlelle kelvannut jostain syystä eri palautusvaihtoehdot. Saan meilin ehkä takaisin. Toisaalta Google saattaa kaatua muutenkin, joten protonmail on parempi vaihtoehto, vaikka en täysin luota siihenkään.

Täällä poikkeusolosuhteissa olen huomannut, että omaan hyvinvointiini on negatiivisesti vaikuttanut LED-näytön tuijottaminen. ”Piireissä” puhutaan paljon 4G:n ja 5G:n haitallisuudesta mutta vähemmän ledeistä, jotka loistavat epäluonnollista valoa ja säteilevät sähkömagneettista saastetta.

**********************************************************

7.1.2021 Tiedotus

Olisi paljon mielenkiintoista kirjoitettavaa, mutta tällä hetkellä elän poikkeusolosuhteissa. Elämäni muuttui yllättäen peruuttamattomasti 21.12., mikä vaikuttaa kaikkeen tekemiseeni väliaikaisesti. En ole myöskään päässyt 31.12. jälkeen lukemaan gmail-sähköpostiani, koska Google blokkasi pääsyn siihen. Joten jos joku on lähettänyt siihen viestejä, en ole päässyt niitä lukemaan. Protonmail toimii.

Saan toistuvasti kyselyitä tulevan kirjani julkaisuajankohdasta. Kirjan sisältö on pääosin valmis, mutta en pysty tällä hetkellä viimeistelemään kirjaa. Poikkeusoloissa joudun keskittymään akuutteihin asioihin. Todennäköisesti ainakaan puoleen vuoteen projekti ei edisty.

Entä maailmantilanne? Sieppaako cabal vallan? Näkemykseni mukaan cabalin ”vallankaappaus” on yhtä väliaikaista kuin omat poikkeusolosuhteeni. Kesällä jo helpottanee, mutta sitä ennen meno on hurjaa. Nyt on aika pohtia, mihin todella uskoo ja kenen joukoissa seisoo. Mennyt maailma ei palaa ja hyvä niin.

Näissä poikkeusolosuhteissani on se hyvä puoli, että en pysty yhtä tiiviisti istumaan tietokoneen ääressä seuraamassa uutisia ja ulkoisia tapahtumia. Huomio keskittyy olennaiseen eli sisäiseen työhön. Myös unenlaatu on parantunut.

**********************************************************

13.10.2020 Fysiikan Nobel oikeaan osoitteeseen

Tänä vuonna fysiikan Nobel-palkinto myönnettiin kolmelle mustien aukkojen tutkijalle, joista mielenkiintoisin nimi on Sir Roger Penrose. Hän todisti matemaattisesti jo vuonna 1965, että mustat aukot ovat sekä mahdollisia että väistämättömiä.

Valtavirran tieteilijöissä Penrosen palkitseminen sai aikaan ristiriitaisia tuntemuksia, koska Penrose keskittyi myöhempinä vuosikymmeninä rakentamaan tieteellistä mallia, joka ei perustu materialismille. Penrosen mukaan koko fysiikan perusta on pielessä eikä säieteorioista ole pelastajaksi. Tieteilijöiden keskuudessa tällaisiin henkilöihin suhtaudutaan harhaoppisina, jotka pyritään eristämään tieteen marginaaliin.

Koska Penrose palkittiin nyt tieteen korkeimmalla tunnustuksella, pelätään tiedeyhteisössä, että myös hänen muu työnsä saa huomiota, kuten seuraava lainaus Helsingin Sanomien artikkelista osoittaa:

VIIME vuosikymmeninä Penrose on ajautunut ajattelussaan kauemmas fysiikan valtavirrasta.

Penrose uskoo kvanttimekaniikan perusteiden olevan pielessä ja säieteorian umpikujassa.

”Penrosen palkitseminen sai aikaan myös ristiriitaisia reaktioita”, Keski-Vakkuri kuvaa.

”Vaikka palkinto annetaan vanhoista tutkimuksista osa pelkää sen levittävän ansiotonta sädekehää myös Penrosen myöhemmän työn päälle.”

Vaikka nykyfyysikot eivät Penrosen myöhemmän kauden töistä aina innostu, ne ovat saaneet myönteistä huomiota filosofien parissa, Keski-Vakkuri sanoo.

Niinpä niin. Pelko hiipii tajuntaan. Ehkä valtavirran tiede onkin ollut koko ajan pielessä ja Penrosen kaltaiset ”harhaoppineet” oikeassa? Kirjoitin vuonna 2017 Penrosen työstä artikkelissa Valo, esoteeriset symbolit ja okkulttiset salaseurat, josta seuraava lainaus:

Fraktaali tarkoittaa kuviota, joka toistaa itseään. Universumia voidaan kutsua fraktaaliseksi, koska yksi ainoa kuvio toistuu mikrotasolta makrotasolle, ja jokaisella osalla on sama ominaisuus kuin kokonaisuudella.

Lähes jokainen tuntee fyysikko Stephen Hawkingin, mutta harvempi on kuullut Hawkingin omasta professorista Roger Penrosesta. Penrose on vuosikymmenten ajan rakentanut täysin erilaista mallia universumin luonteesta kuin Hawking. Penrosen mukaan kvanttitasolla kaikki avaruus ja aika muodostuvat yhdestä pisteestä, hetki hetkeltä. Avaruutta, aikaa, materiaa ja energiaa ei ole olemassa sellaisina kuin niiden yleisesti uskotaan olevan, vaan kaikki on tämän yhden pisteen ”vääristymää”. Universumin alku, keskikohta ja loppu ovat olemassa samanaikaisesti. Penrose uskoi tämän pisteen olevan kolmiulotteinen geometrinen muoto, joka koostui pääosin kolmioista.

Penrosen mallissa kaikki siis syntyy yhdestä geometrisestä muodosta, joka heijastaa itsensä universumiksi. Kiinteitä hiukkasia ei ole olemassa. Materialismi on harhaa.

Penrosen palkitseminen on jälleen yksi askel oikeaan suuntaan, kun maailmaa vapautuu materialismin otteesta ja myös tieteen perusta muuttuu.

Kosminen Valo: Valo, esoteeriset symbolit ja okkulttiset salaseurat

HS: Fysiikan Nobel-palkinto 2020 mustien aukkojen tutkijoille – kaksi palkituista löysi jättiläisen kotigalaksimme keskustasta

Iltalehti: Nobel-voittaja: alkuräjähdystä edelsi toinen maailmankaikkeus, josta omassa universumissamme on olemassa kuusi todistetta

**********************************************************

28.9.2020 Maailmantilanteen yleiskatsaus

Jumala pitää huolen maailmasta. Luota Jumalaan. Ennen näkemätön spektaakkeli on alkanut. Luojan suuri suunnitelma on äärettömästi ihmeellisempi kuin rajallinen ihmismieli kykenee ymmärtämään. Moni uskoo tietävänsä, mutta viisas tietää uskovansa. Vain Jumala tietää. Usko vie Jumalan luo. Ainoastaan koeteltu usko on vahvaa. Kello on lyönyt. Luota Jumalaan.

Arkkityyppi nro 17. Hengen katalyytti. Ra: ”Suosimme hengen katalyytista nimeä Usko.”

***********************************************************

9.7.2020 Uusi artikkeli tulossa

Olen jo jonkin aikaa kirjoittanut uutta artikkelia. Tarkoitus oli tehdä 1–2 sivun yhteenveto Maan liittoumasta, mutta sitten homma lähti lapasesta. Nyt kasassa on noin 40 sivua A4-tekstiä. Ehkä pitää kohta jo alkaa puhua mini e-kirjasta?

Tuleva artikkeli lähtee liikkeelle Suomen sisällissodan jälkeisestä ajasta ja päätyy nykyaikaan. Tarkoitus on yhdessä artikkelissa esittää Suomen rooli planetaarisessa valtataistelussa. Osalle artikkeli on epämiellyttävää luettavaa. Enemmistö suomalaisista ei vieläkään halua uskoa, että Suomi oli 1930-luvulla fasistinen valtio, jota johtivat intomieliset natsit. Kansa on opetettu rakastamaan suurimpia sortajiaan suurmiehinä, kuten monissa muissa valtioissa.

Meno planeetalla saa uusia kierroksia. Koronaviruksesta tulee syksyllä todennäköisesti toinen aalto, jolla oikeutetaan uusia rajoituksia. Sitä ennen Yhdysvalloista saattaa tulla mullistavia uutisia, jotka kääntävät suunnan.

Koronaviruksen ympärille luotu mediaspektaakkeli on tarvittava katalyytti, joka pakottaa ihmiset kyseenalaistamaan. Paluuta normaaliin ei ole. Normaali oli kauhistuttava todellisuus/illuusio, jota kenenkään ei kannata kaivata. Poliitikoiden ja ”asiantuntijoiden” mainostama normaali oli orjuutta. Paluu ”uuteen normaaliin” tarkoittaisi vielä tiukempaa kontrollia, lisää velkaa, mikrosirutusta. Nyt on muutoksen aika.

Massapidätykset voitaisiin teknisesti toteuttaa todennäköisesti milloin tahansa, mutta lainkirjaa noudattamalla prosessi on hitaampi kuin suora toiminta.

Valtamedian petollisuus on osoitettava koko kansalle. Vaikka Obama tunnustaisi videolla rikoksensa, eivät ihmiset uskoisi näkemäänsä vaan pitäisivät sitä jonkinlaisena juonena, deep fakena. Siksi ihmiset on sitä ennen saatava oivaltamaan totuus itse. Suomalainen valtamedia on kirjoittanut viime aikoina yhä enemmän puolustuspuheita Gatesista, Soroksesta, Rothschildeista, Merkelistä ja Obamasta. Artikkelit kannattaa ottaa esiin siinä vaiheessa, kun rikollisia aletaan paljastaa. Missä oli median vastuu?

***********************************************************

Advertisement