Uutisia / ilmoituksia

Tällä sivulla julkaistaan lyhyitä uutisia ja ilmoituksia koskien blogia tai ajankohtaisia tapahtumia.

*********************************************************************************************************

24.2.2017 Liittouma iskee pian valtaeliitin akilleenkantapäähän?

Kansainvälinen pedofiiliverkko vaikuttaa olevan valtaeliitin akilleenkantapää, joka paljastuessaan tulee syöksemään Illuminatin vallasta. Verkon paljastuminen saa aikaan väistämättömän ketjureaktion, joka luhistaa koko korttitalon. Siksi valtamedia ja mediavaikuttajat niin länsimaissa kuin Suomessakin (esim. Yle) ovat rientäneet julistamaan, että kyse on vain hullujen salaliittoteoriasta, jonka taustalla ei ole mitään todellista. Faktat kiistetään pseudopsykologialla: ”Ihmiset vain haluavat uskoa.”

Viime viikkoina tapahtumat ovat kulkeneet kohti massapidätyksiä. Pedofiiliverkon pienempiä kaloja on jo pidätetty niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Isommat kalat ovat seuraavana vuorossa.

Eilen Trump tapasi ihmiskaupan asiantuntijoita, ja hän julisti laittavansa lopun toiminnalle, jota harjoitetaan sekä Yhdysvalloissa että koko maailmassa. Monet pitivät tätä viittauksena globaaliin pedofiliaverkkoon, jonka pyörittämisessä ovat osallisina sekä CIA että Israelin Mossad.

Myös Corey Goode kommentoi asiaa lyhyesti videoblogissaan.

Corey Gooden ja David Wilcockin sisäpiirin lähteiden mukaan kulisseissa on tapahtunut paljon Trumpin virkaanastumisen jälkeen. Muutamia kohtia:

– Valtaeliitti oli luvannut antautua hallituksen vaihduttua, mutta se lukitsi itsensä maanalaisiin tukikohtiin

– Liittouman joukot ovat tunkeutuneet tukikohtiin, pidättäneet antautuneet ja tappaneet pidätystä vastustaneet. Joukossa on isoja kihoja, joita ei ole nähty koskaan julkisuudessa.

– CIA on yhä osin eliitin hallinnassa ja se tarvitsee puhdistuksen

– Kaikki USA:n lentotukialukset ovat satamissa (tai ainakin olivat). Ne varustetaan uudella aseteknologialla, joka oli tarkoitus paljastaa vasta 100 vuoden päästä.

– Kun oikeudenkäynnit ja paljastukset alkavat, on valtaeliitti jo kukistettu.

– Obama ja Trump ovat molemmat käyneet Antarktiksella ja tietävät, mitä siellä on.

– Pete Petersonin mukaan oikea Obama on ollut lukkojen takana jo 6 kk. Sijainen esiintyy julkisuudessa

– Kun suuret paljastukset tapahtuvat, saattavat muuttua myös fysiikan lait, jotka ovat suorassa yhteydessä ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen.

**********************************************************************************************************

28.1.2017 Maailmanpoliittinen tilanne muuttuu nopeasti

Trumpin vaalivoiton jälkeen maailmanpoliittinen tilanne on muuttumassa nopeasti. USA:lla on mahdollisuus irtautua negatiivisen eliitin otteesta, jos massaoikeudenkäynnit alkavat ennen kuin Trump ehditään syrjäyttää.

Tähän mennessä Trump on tehnyt joukon hyviä päätöksiä (mm. TPP-sopimuksen romutus)  ja joukon huonoja päätöksiä (mm. öljyputken rakentamisen salliminen intiaanien maa-alueelle, aborttioikeuksien kaventaminen). Trumpin hallinnolta odotetaan yhtä suurta asiaa, joka on massapidätysten ja sotarikosoikeudenkäyntien aloittaminen. Vasta kun kaikille on selvää, millaista peliä heidän selkänsä takana on pelattu ja keitä pelurit ovat, voidaan aloittaa hedelmällinen julkinen keskustelu planeetan tulevaisuudesta.

Liittoutumien rakenne muovautuu kaiken aikaa. Lännestä otteensa menettävä eliitti yrittää etsiä uutta pääliittolaista ja suojelua idästä, Kiinasta, jolle on luvattu suuri rooli, jos se suostuu tähän kauppaan. Tähän suuntaan viittaa myös Alexander Stubbin äskettäinen lausunto.

Oikeudenkäynnit alkavat todennäköisesti ennen muita suuria paljastuksia (Antarktiksen Atlantis ym.)   Corey Goode kertoo käyneensä Antarktiksella tässä kuussa Maan sisäisten sivilisaatioiden mukana. He vierailivat alueella, jolla kaivauksia ei ole tehty.

Antarktiksella on tehty muinaisten raunioiden kaivauksia ja tutkimuksia jo vuodesta 2002 lähtien. Eri tutkimusryhmät ovat kuvanneet runsaasti videomateriaalia, jotka tullaan julkaisemaan siinä vaiheessa, kun koko maailman huomio halutaan vetää Atlantikseen.

**********************************************************************************************************

10.1.2017 Yhden laki -blogissa julkaistu uusi päivitys:

Mitä on tasapaino?

**********************************************************************************************************

20.12.2016 Artikkelia päivitetty: Antarktiksen Atlantis saatetaan paljastaa lähitulevaisuudessa

1) Lisäys: Atlantiksen sivilisaatio kukoisti siis muuallakin kuin Antarktiksella. Atlantis tuhoutui useammassa katastrofissa tuhansien vuosien aikajaksolla. Monet tietolähteet (esim. Edgar Cayce) sijoittavat mereen uponneet osat usein Atlantin valtamerelle. Kuuban edustalta on löydetty merenalaisia raunioita ja Bermudan kolmiossa saattaa sijaita merenalainen pyramidi tai kristalliteknologialaite, joka aiheuttaa häiriöitä lento- ja laivaliikenteelle.

2) Korjaus: Liskoilla oli Antarktiksella maankuoren alla tukikohta todennäköisesti jo ennen pakolaisten tuloa, eikä tapahtuman jälkeen. Antarktis on Eurooppaa isompi manner, jolle mahtuu paljon sivilisaatioita.

antarktis-ja-eurooppa

Antarktis ja Eurooppa kokovertailussa.

3) Lisätty pari linkkiä:

Pian Coreyn ja Davidin artikkelin julkaisun jälkeen brittiläiset iltapäivälehdet The Sun ja The Daily Star julkaisivat artikkelit, joiden mukaan Atlantis saattoi sijaita Antarktiksella:

The Daily Star: The Lost City of Antarctica: Shock claims massive CIVILISATION exists beneath mile of ice

The Sun: THE ’LOST CITY’ OF ANTARCTICA Shock claims massive ancient civilisation lies frozen beneath mile of Antarctic ice – and could even be Atlantis

Uutiset saattavat olla esimakua tulevista virallisista paljastuksista.

***************************************************************************************************************

20.11.2016 Sähköpostin kanssa ongelmia

Sähköpostin kanssa on ollut ongelmia. Sähköpostitilille tunkeuduttiin, mutta sitä ei kaapattu. Jos joku on saanut jotain outoja viestejä osoitteesta kosminen.valo[ät]outlook.com, niin kyse ei ole minun lähettämistäni viesteistä.

**************************************************************************************************************

15.11.2016 Sähköpostilista ei toimi kunnolla

On ilmennyt, että kaikille blogin tilanneille ei tule ilmoituksia uusista päivityksistä. En osaa sanoa syytä asiaan. Ehkä roskapostisuodatin blokkaa viestit?

***********************************************************************************************************

9.11.2016 Päivitys: Optimaalisen aikalinjan saavuttaminen

Artikkeliin on lisätty lyhyt päivitys koskien Yhdysvaltojen presidentin vaalien tulosta. Päivitetty osa on merkitty tekstiin vihreällä.