Uutisia / ilmoituksia

Tällä sivulla julkaistaan lyhyitä uutisia ja ilmoituksia koskien blogia tai ajankohtaisia tapahtumia.

 

*********************************************************************************************************

22.3.2017 Coreyn uusin tiedonanto ja ristiriitaisuuksien Trump

Corey Goode antoi viime viikolla Michael Sallalle selonteon tiedustelutiedosta, jonka perusteella Salla kirjoittaa artikkelisarjan, jonka kaksi osaa on jo ilmestynyt. Toisessa osassa kerrotaan tarkemmin Trumpin aikeista vapauttaa tuhat salattua patenttia (tällä sivulla mainitsin asiasta lyhyesti 4.3.).

Pentagon ja tiedustelupalvelut kertoivat Trumpille, että salattujen teknologioiden vapauttaminen kestää kymmenen vuotta, mutta Trump käski tehdä vapautuksen kahden ja kolmen vuoden sisällä. Suurin osa teknologioista koskee terveyttä ja nuorennusteknologiaa (anti-ageing). Osa koskee vapaata energiaa.

Corey arvioi, että noin 80 % siviilitiedustelupalveluista on Cabalin (deep state, syvähallinto) kontrollissa, mutta FBI on 50 % ”valkohattujen” kontrollissa. Tiedustelupalvelut kieltäytyvät antamasta Trumpille tietoa sotilas-teollisen kompleksin salaisesta avaruusohjelmasta ja avaruusolennoista.

http://exopolitics.org/secret-presidential-memo-anti-aging-free-energy/

Ihmisten reaktiot Coreyn viimeisimpään tiedonantoon ovat lähes yhtä mielenkiintoisia kuin Sallan artikkeli. Trump jakaa mielipiteet erittäin rankasti myös vaihtoehtoista mediaa seuraavien keskuudessa. Usein Trumpia koskevat keskustelut päätyvät riitelyyn, vaikka kyse olisi ”valotyöntekijöiden” palstasta. Osa ei usko, että Trumpin kautta voisi tulla mitään hyvää. Tämä on hyvin ymmärrettävää, koska ristiriitaisten signaalien keskellä tilanne on hyvin hämmentävä.

Valtamedia käyttää kaiken aikansa Trumpin demonisoimiseen, mikä on selvä merkki, että hän on uhka vallitsevalle maailmanjärjestykselle. Koskaan aikaisemmin ei ole nähty vastaavaa mustamaalauskampanjaa, vaan presidentit ovat asettuneet kiltisti ruotuun astuttuaan virkaansa.

Trump on hyvin ristiriitainen persoonallisuus. Hän ei ole pyhimys tai enkeli, joka on laskeutunut vapauttamaan ihmiskunnan pahuuden otteesta. Ihmiset eivät vielä ole valmiita valaistuneisiin johtajiin. Jos Jeesus tai Buddha pyrkisi presidentiksi, ei hän pääsisi läpi edes esivaaleista. Jeesuksen näkemykset tuomittaisiin jumalanpilkaksi ja liian etäisiksi kristinuskosta. Talous- ja ympäristöasioissa häntä pilkattaisiin kommunistiksi ja ekohipiksi.

Tästä syystä meillä on huonoja ja vielä huonompia johtajia, kunnes ihmiset oppivat johtamaan itseään. Valaistuneiden yhteiskunnassa ei tarvita vahvoja johtajia, joiden uskotaan laittavan asiat kuntoon.

En itsekään jaa monia Trumpin näkemyksiä taloudellisten, yhteiskunnallisten tai sosiaalisten ongelmien luonteesta ja ratkaisuista, enkä odota häneltä arvojohtajuutta tai henkisen tien opastusta. Olen aikaisemmin kirjoittanut, että Trumpia kannattaa tarkastella katalyyttina, joka jouduttaa muutosta. Jokaisella on oma roolinsa tässä kosmisessa näytelmässä.

Liittouma ei koostu ”hyviksistä”, jotka yrittävät syöstä vallasta ”pahikset”. Liittouma koostuu sekalaisesta joukosta eri yksilöitä ja ryhmiä, jotka haluavat muuttaa asioita. Tulevissa oikeudenkäynneissä tullaan Coreyn mukaan tuomitsemaan myös liittouman jäseniä rikoksista, koska monet ovat loikanneet Illuminatin puolelta liittoumaan, eikä heidän menneisyytensä ole puhdas.

Uuden maailman tuleminen ei ole siitä kiinni, kuka istuu presidenttinä tai onko hän puhdas enkeli. Tarvittava katalyytti, joka kaataa koko korttitalon, voi tulla vähiten odotettavalta taholta. Se voi olla Trump. Se voi olla joku muu. Ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuus on kuitenkin se todellinen tekijä, joka on ohjaksissa.

 

*********************************************************************************************************

 

20.3.2017 Rockefeller-suvun päämies on kuollut

Tänään uutisoitiin, että David Rockefeller on kuollut 101-vuotiaana sydänkohtaukseen kotonaan. Rockefellerit ovat yksi Yhdysvaltoja hallitsevista Illuminati-sukulinjoista – mahdollisesti vaikutusvaltaisin Amerikan sisällä. Siksi uutinen on merkittävä.

Uutinen herättää paljon kysymyksiä, koska kuoleman ajoitus osuu keskelle kiivaana käyvää valtataistelua. Kuoliko Rockefeller kotonaan? Tapahtuiko kuolema niin kuin uutisoitiin? Lavastiko hän kuolemansa?

Jo kuukausia eri lähteet ovat kertoneet, että monet illuminaatit ovat kotiarestissa ja odottavat oikeudenkäyntejä. Osa illuminaateista on paennut maanalaisiin tukikohtiin, osa Antarktikselle. Osa on kuollut, kun erikoisjoukkojen sotilaat ovat tulleet pidättämään heidät, eivätkä he ole antautuneet. Osa on lavastanut kuolemansa ja julkisuudessa esiintyy klooni.

Benjamin Fulford raportoi joulukuun lopussa, että David Rockefeller on kuollut, ja hänet on siirretty tukikohdan staasikammioon. Myöhemmin Fulford raportoi, että Rockefeller on nähty elossa Antarktiksen maanalaisessa tukikohdassa. Kyse olisi siis lavastetusta kuolemasta. Sopivana ajankohtana kuolema uutisoitaisiin valtamediassa. Fulfordin raporteissa on usein vääräksi osoittautuvaa tietoa ja heiluntaa puolelta toiselle, mutta tässä asiassa hän on yhtenevä muutamien muiden lähteiden kanssa.

Corey Gooden mukaan useat rikolliset odottavat oikeudenkäyntejä kotiaresteissa, mutta monet ovat myös paenneet. Osa on valinnut kuoleman ennemmin kuin kohtaavansa oikeudenkäynnit. Ennen julkisia oikeudenkäyntejä alkavat salaiset oikeudenkäynnit.

Pete Petersonille oli tammikuussa kerrottu, että hänellä on kahdeksan kuukautta aikaa paeta maanalaisiin tukikohtiin. Aurinko kasvattaa nopeasti aktiivisuuttaan, mitä eliitti pelkää oikeudenkäyntien ohella.

Eliitti siis pakenee joukolla, ja uutiset mahtimiesten poistumisista todennäköisesti lisääntyvät. Vallanvaihto planeetalla on käynnissä.

HS: Rockefeller-suvun patriarkka kuoli 101-vuotiaana

 

*********************************************************************************************************

16.3.2017 Häirintää

Uuden artikkelin saaminen julkaistuksi oli melkoista taistelua. Eilen nettiyhteys katkesi kokonaan tunneiksi. Ystävät kertoivat, että sähköpostit eivät tule perille – taaskaan. Todennäköisesti on myös monia muita viestejä, jotka eivät ole koskaan tulleet perille. Tänään netti oli jälleen tunteja poikki. Operaattorin mukaan mitään ongelmaa ei ole heidän päässään. Jostain syystä netti kuitenkin lähti toimimaan täydellisesti taukojen jälkeen. Tällaiset häirinnät ovat arkipäivää ja sieltä kevyimmästä päästä.

Jotta osittainen paljastussuunnitelma olisi mahdollista toteuttaa, on eliitin hyökättävä voimakkaasti täyttä paljastustietoa vastaan. Tämänkaltaiset blogit, joissa käsitellään asioiden koko kuvaa eli myös kosmista ja henkistä puolta, koetaan suureksi uhkaksi eliitin harjoittamalle kontrollille. Siksi häirintää pyritään tekemään entistä enemmän. Samankaltaisesta häirinnästä raportoivat monet muut suomalaiset.

Aloitin Yhden laki -blogin kirjoittamisen vuonna 2009. Tätä blogia olen kirjoittanut pari vuotta. Vuosien varrella olen kokenut monenlaista häirintää, joiden yksityiskohtiin en halua julkisesti mennä, mutta huomioitavaa on, että blogin sisältö on herättänyt kiinnostusta sekä kotimaassa että ulkomailla, vaikka kirjoitan vain suomeksi.

Artikkeli Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa herätti erityistä kiinnostusta tarkkailijoissa, koska se sisältää sellaista tietoa, jota kukaan muu ei ollut julkaissut aikaisemmin. Tämän seurauksena kiinnostus tekemisiäni kohtaan lisääntyi entisestään. Osasin odottaa asiaa etukäteen, joten asiassa ei ollut mitään yllätyksellistä.

Sen sijaan oudompi episodi tapahtui 19. marraskuuta, jolloin sähköpostitiliini tunkeuduttiin. Sain ilmoituksen, että joku on tehnyt epätyypillisen kirjautumisen:

Tunkeutuja oli jättänyt IP-osoitteen, jonka tarkistaminen johti mielenkiintoisen paikkaan:

Tunkeutuja tuli Britannian puolustusministeriöstä. Episodista teki oudon ja poikkeavan se, että valtiolliset toimijat eivät jätä itsestään IP-jälkiä, elleivät ne halua niitä tarkoituksellisesti jättää. Tunkeutuja ei myöskään kaapannut sähköpostia itselleen. Tunkeutuja halusi tulla paljastetuksi.

Ehkä tunkeutuja halusi osoittaa, kuinka helppoa blogin tai sähköpostitilin kaappaaminen on, jos hän vain haluaisi sen tehdä. Ehkä hän halusi varoittaa.

Joka tapauksessa episodi osoitti, että jossain vaiheessa tämä blogi saatetaan joko kaataa tai kaapata. Olen ottanut varmuuskopiot kaikista teksteistä, joten blogi tulee nousemaan jossain uudessa osoitteessa, jos kaappaus tapahtuu.

*********************************************************************************************************

7.3.2017 CIA:n puhdistaminen on alkanut

Tänään Maan liittouma aloitti CIA:n puhdistamisen Wikileaksin paljastusten kautta. Ilmitulleet tietovuodot ovat vasta alkua tulevien paljastusten sarjassa, jonka Wikileaks on luvannut. Nyt Trumpille avautuu julkinen mandaatti aloittaa CIA:n uudelleen organisointi, kuten hän aikaisemmin lupasi tehdä. On mielenkiintoista nähdä, miten valtamedia reagoi ilmitulleisiin paljastuksiin. Syytetäänkö tästäkin vuodosta Venäjää ja siirretään huomio muualle?

Yle: Wikileaks: CIA pystyy salakuuntelemaan älypuhelimia – tuhansia vahvistamattomia verkkovakoiluasiakirjoja julki

HS: Wikileaks julkisti suuren määrän salaista aineistoa CIA:n väitetyistä hakkerointimenetelmistä

HS: Trump suunnittelee leikkauksia poliittisina pitämiinsä tiedustelu­palveluihin

*********************************************************************************************************

4.3.2017 Sisällissota Yhdysvaltain hallinnossa jatkuu kiivaana

Yhdysvaltojen sisällä riehuu ankara sisällissota. Vastakkain ovat niin kutsuttu ”deep state” (byrokraatteja, tiedustelupalvelujen ”mustahattuja”, pankkiireja, yrityspohattoja, lobbareita, upseereita, mediavaikuttajia eli toisin sanoen vaaleilla valittujen hallitusten takana oleva todellinen valta) ja liittouman ”valkohatut”, jotka haluavat tuoda muutoksen käyttäen Trumpia yhtenä työkalunaan.

Trumpin hallituksen kokoonpano on kompromissi, joka toimii vain osittain. Esimerkiksi ex-CIA-upseeri Robert David Steele ja tohtori Steve Pieczenik ovat kumpikin ilmaisseet, että Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö Reince Priebus on vakooja ja soluttautuja, joka pitäisi erottaa välittömästi. Trumpilla on myös muita huonoja valintoja hallituksessaan. Steelin mukaan Trump on eristetty avoimesta tiedonkulusta oman kabinettinsa toimesta. Priebus muun muassa suodattaa kaiken Trumpille menevän postin.

Osa tiedustelupalveluista on kieltäytynyt antamasta Trumpille täysiä selontekoja. Corey Goode kertoi noin viikko sitten Coast to Coastin haastattelussa, että Trump oli omien tutkimustensa perusteella hyvin tietoinen salaliitoista jo ennen astumistaan presidentin virkaan. Uutispommi on, että Trump kuulemma katsoo myös Cosmic Disclosurea!

Virkaan astuttuaan Trump oli laatinut tiedustelupalveluille muistion, jossa hän vaati tuhannen salatun patentin julkaisemista. Teknologiat koskevat vapaata energiaa, elinikää pidentävää nuorennusteknologiaa, parannusteknologiaa ja niin edelleen. Vapautuessaan nuo teknologiat muuttaisivat täydellisesti koko elämäntavan planeetallamme.

Tiedustelujohtajat vastasivat Trumpin muistioon, että teknologiat voidaan vapauttaa kymmenen vuoden valmisteluajalla. Trump vastasi, että se ei käy vaatien välitöntä vapauttamista, mikä lähetti aaltoja koko tiedusteluyhteisöön. Noin puolet tukee presidenttiä ja puolet vastustaa.

Illuminati yhä hallitsee valtamediaa, joten ulospäin näkyvä kuva tilanteesta on hyvin sekava ja hämmentävä. Lisäksi molemminpuolinen propaganda ja harhautus (Liittouma vs. deep staten rikolliseliitti) lisäävät hämmennystä.

*********************************************************************************************************

3.3.2017 Aurinko on muuttumassa yhä valkoisemmaksi ja kirkkaammaksi

Oletteko huomanneet, kuinka Aurinko näyttää joka vuosi aina vain valkoisemmalta ja kirkkaammalta? Nyt keväällä Auringon kasvanut kirkkaus ja valkoisuus jälleen yllättivät. Aikaisemmin lapset piirsivät aina keltaisia aurinkoja, koska Aurinko oli keltainen. Kulta ja keltainen väri liitettiin Aurinkoon. Enää ei voi sanoa samaa. Aurinko on keltainen oikeastaan vain auringonnousun ja -laskun aikaan, mutta ei keskipäivällä. Myös sen kirkkaus on huomattavasti suurempi kuin aikaisemmin.

Paikallinen Logos eli Aurinko vaikuttaa suoraan tietoisuuteen. Kun Aurinko muuttuu, muuttuu myös tietoisuus. Kaikki kulminoituu suureen auringonpurkaukseen, joka päättää syklin ja aloittaa uuden.

*********************************************************************************************************

1.3.2017 Huhumylly jauhaa Antarktiksen ympärillä

Netissä liikkuu paljon vahvistamattomia huhuja liittyen Antarktikseen. Yksi tällainen huhu kuuluu, että Antarktikselta on äskettäin evakuoitu kaikki siviilit (lähinnä siis tutkimus- ja huoltohenkilökuntaa). Tilalle saapuu yhdysvaltalaisia ja venäläisiä sota- ja erikoisjoukkoja.  Tämä liittouma olisi varustettu kaikkein uusimmalla aseteknologialla, jolla voidaan iskeä sekä liskoja että natsien neljättä valtakuntaa vastaan. Corey Goode on luvannut tarkistaa tuon huhun, kun hän on seuraavan kerran yhteydessä omiin tietolähteisiinsä.

*********************************************************************************************************

24.2.2017 Liittouma iskee pian valtaeliitin akilleenkantapäähän?

Kansainvälinen pedofiiliverkko vaikuttaa olevan valtaeliitin akilleenkantapää, joka paljastuessaan tulee syöksemään Illuminatin vallasta. Verkon paljastuminen saa aikaan väistämättömän ketjureaktion, joka luhistaa koko korttitalon. Siksi valtamedia ja mediavaikuttajat niin länsimaissa kuin Suomessakin (esim. Yle) ovat rientäneet julistamaan, että kyse on vain hullujen salaliittoteoriasta, jonka taustalla ei ole mitään todellista. Faktat kiistetään pseudopsykologialla: ”Ihmiset vain haluavat uskoa.”

Viime viikkoina tapahtumat ovat kulkeneet kohti massapidätyksiä. Pedofiiliverkon pienempiä kaloja on jo pidätetty niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Isommat kalat ovat seuraavana vuorossa.

Eilen Trump tapasi ihmiskaupan asiantuntijoita, ja hän julisti laittavansa lopun toiminnalle, jota harjoitetaan sekä Yhdysvalloissa että koko maailmassa. Monet pitivät tätä viittauksena globaaliin pedofiliaverkkoon, jonka pyörittämisessä ovat osallisina sekä CIA että Israelin Mossad.

Myös Corey Goode kommentoi asiaa lyhyesti videoblogissaan.

Corey Gooden ja David Wilcockin sisäpiirin lähteiden mukaan kulisseissa on tapahtunut paljon Trumpin virkaanastumisen jälkeen. Muutamia kohtia:

– Valtaeliitti oli luvannut antautua hallituksen vaihduttua, mutta se lukitsi itsensä maanalaisiin tukikohtiin

– Liittouman joukot ovat tunkeutuneet tukikohtiin, pidättäneet antautuneet ja tappaneet pidätystä vastustaneet. Joukossa on isoja kihoja, joita ei ole nähty koskaan julkisuudessa.

– CIA on yhä osin eliitin hallinnassa ja se tarvitsee puhdistuksen

– Kaikki USA:n lentotukialukset ovat satamissa (tai ainakin olivat). Ne varustetaan uudella aseteknologialla, joka oli tarkoitus paljastaa vasta 100 vuoden päästä.

– Kun oikeudenkäynnit ja paljastukset alkavat, on valtaeliitti jo kukistettu.

– Obama ja Trump ovat molemmat käyneet Antarktiksella ja tietävät, mitä siellä on.

– Pete Petersonin mukaan oikea Obama on ollut lukkojen takana jo 6 kk. Sijainen esiintyy julkisuudessa

– Kun suuret paljastukset tapahtuvat, saattavat muuttua myös fysiikan lait, jotka ovat suorassa yhteydessä ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen.

**********************************************************************************************************

28.1.2017 Maailmanpoliittinen tilanne muuttuu nopeasti

Trumpin vaalivoiton jälkeen maailmanpoliittinen tilanne on muuttumassa nopeasti. USA:lla on mahdollisuus irtautua negatiivisen eliitin otteesta, jos massaoikeudenkäynnit alkavat ennen kuin Trump ehditään syrjäyttää.

Tähän mennessä Trump on tehnyt joukon hyviä päätöksiä (mm. TPP-sopimuksen romutus)  ja joukon huonoja päätöksiä (mm. öljyputken rakentamisen salliminen intiaanien maa-alueelle, aborttioikeuksien kaventaminen). Trumpin hallinnolta odotetaan yhtä suurta asiaa, joka on massapidätysten ja sotarikosoikeudenkäyntien aloittaminen. Vasta kun kaikille on selvää, millaista peliä heidän selkänsä takana on pelattu ja keitä pelurit ovat, voidaan aloittaa hedelmällinen julkinen keskustelu planeetan tulevaisuudesta.

Liittoutumien rakenne muovautuu kaiken aikaa. Lännestä otteensa menettävä eliitti yrittää etsiä uutta pääliittolaista ja suojelua idästä, Kiinasta, jolle on luvattu suuri rooli, jos se suostuu tähän kauppaan. Tähän suuntaan viittaa myös Alexander Stubbin äskettäinen lausunto.

Oikeudenkäynnit alkavat todennäköisesti ennen muita suuria paljastuksia (Antarktiksen Atlantis ym.)   Corey Goode kertoo käyneensä Antarktiksella tässä kuussa Maan sisäisten sivilisaatioiden mukana. He vierailivat alueella, jolla kaivauksia ei ole tehty.

Antarktiksella on tehty muinaisten raunioiden kaivauksia ja tutkimuksia jo vuodesta 2002 lähtien. Eri tutkimusryhmät ovat kuvanneet runsaasti videomateriaalia, jotka tullaan julkaisemaan siinä vaiheessa, kun koko maailman huomio halutaan vetää Atlantikseen.

**********************************************************************************************************

10.1.2017 Yhden laki -blogissa julkaistu uusi päivitys:

Mitä on tasapaino?

**********************************************************************************************************

20.12.2016 Artikkelia päivitetty: Antarktiksen Atlantis saatetaan paljastaa lähitulevaisuudessa

1) Lisäys: Atlantiksen sivilisaatio kukoisti siis muuallakin kuin Antarktiksella. Atlantis tuhoutui useammassa katastrofissa tuhansien vuosien aikajaksolla. Monet tietolähteet (esim. Edgar Cayce) sijoittavat mereen uponneet osat usein Atlantin valtamerelle. Kuuban edustalta on löydetty merenalaisia raunioita ja Bermudan kolmiossa saattaa sijaita merenalainen pyramidi tai kristalliteknologialaite, joka aiheuttaa häiriöitä lento- ja laivaliikenteelle.

2) Korjaus: Liskoilla oli Antarktiksella maankuoren alla tukikohta todennäköisesti jo ennen pakolaisten tuloa, eikä tapahtuman jälkeen. Antarktis on Eurooppaa isompi manner, jolle mahtuu paljon sivilisaatioita.

antarktis-ja-eurooppa

Antarktis ja Eurooppa kokovertailussa.

3) Lisätty pari linkkiä:

Pian Coreyn ja Davidin artikkelin julkaisun jälkeen brittiläiset iltapäivälehdet The Sun ja The Daily Star julkaisivat artikkelit, joiden mukaan Atlantis saattoi sijaita Antarktiksella:

The Daily Star: The Lost City of Antarctica: Shock claims massive CIVILISATION exists beneath mile of ice

The Sun: THE ’LOST CITY’ OF ANTARCTICA Shock claims massive ancient civilisation lies frozen beneath mile of Antarctic ice – and could even be Atlantis

Uutiset saattavat olla esimakua tulevista virallisista paljastuksista.

***************************************************************************************************************

20.11.2016 Sähköpostin kanssa ongelmia

Sähköpostin kanssa on ollut ongelmia. Sähköpostitilille tunkeuduttiin, mutta sitä ei kaapattu. Jos joku on saanut jotain outoja viestejä osoitteesta kosminen.valo[ät]outlook.com, niin kyse ei ole minun lähettämistäni viesteistä.

**************************************************************************************************************

15.11.2016 Sähköpostilista ei toimi kunnolla

On ilmennyt, että kaikille blogin tilanneille ei tule ilmoituksia uusista päivityksistä. En osaa sanoa syytä asiaan. Ehkä roskapostisuodatin blokkaa viestit?

***********************************************************************************************************

9.11.2016 Päivitys: Optimaalisen aikalinjan saavuttaminen

Artikkeliin on lisätty lyhyt päivitys koskien Yhdysvaltojen presidentin vaalien tulosta. Päivitetty osa on merkitty tekstiin vihreällä.