Transhumanistinen agenda

Julkaistu 1.1.2022

Ihmiskunta on nyt tullut tienristeykseen, jossa valitaan tulevaisuuden suunta. Valinta tehdään keinotekoisen ja luonnollisen kehityspolun välillä. Keinotekoinen linja on sama kuin transhumanismi.

Mitä on transhumanismi? Aihetta on käsitelty laajemmin artikkelissa Teknologia ja tekoäly – tie onneen vai orjuuteen?

Lyhyesti tiivistäen transhumanismi muuttaa luonnollisen ihmisen koneen ja biologisen olennon sekoitukseksi, eräänlaiseksi kyborgiksi, joka yhdistyy itsetietoiseen tekoälyyn, supertietoisuuteen. Fundamentalististen transhumanistien lopullinen päämäärä on luopua kokonaan biologisesta kehostaan ja ladata tietoisuutensa synteettiseen kehoon.

Negatiivinen polariteetti on laittanut kaikkensa peliin manipuloidakseen kollektiivisen tietoisuuden valitsemaan transhumanistisen polun. Tämänhetkistä maailmankriisiä käytetään eugeniikkaan ja tekoälyagendan ajamiseen.

Itsetietoinen tekoäly ja siihen liittyvä teknologia tullaan esittelemään kriisin pelastajina. Henkisten ihmisten ja totuudenetsiköiden yhteisöt on täytetty troijalaisilla hevosilla, jotka kauniista ulkokuorestaan huolimatta sisältävät transhumanistisen agendan.

SUURET LUPAUKSET

Transhumanismi tullaan esittelemään houkuttelevilla lupauksilla, kuten vauraus, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, aivojen kykyjen kohottaminen, superälykkyys, voimakkuus, kehon muovautuvuus, kaikkien sairauksien parantaminen, synteettinen telepatia, ikuinen nuoruus ja jopa fyysinen kuolemattomuus.

KOLMAS MAAILMANSOTA

Tällä hetkellä riehuva kolmas maailmansota on ensisijaisesti psykologista sodankäyntiä, jolla pyritään jarruttamaan ihmiskunnan henkistymistä, ja sitä kautta sadonkorjuuta eli ylösnousemusta positiiviselle puolelle.

Ihmiset eivät ymmärrä, keitä he ovat ja miksi he ovat syntyneet Maa-planeetalla. Tätä tietämättömyyttä käytetään häikäilemättä hyväksi.

Manipulaation ytimessä on kuolemanpelko, ymmärtämättömyys elämän todellisesta luonteesta. Itsensä todellisen luonteen unohtaneita yksilöitä manipuloidaan kohti orjuutta.

[Kuva: Vatikaani ja sitä kautta Suomen evankelis-luterilainen kirkko ovat mukana transhumanistisessa agendassa.]

PELKO JA KONTROLLI VS. RAKKAUS JA VAPAUS

Valintoja on pohjimmiltaan vain kaksi: pelko ja kontrolli tai rakkaus ja vapaus. Jos kollektiivinen tietoisuus jää jälleen kerran loukkuun pelkoon, se antaa orjuuttaa itsensä. Pelkäävät ihmiset suorastaan anelevat itsensä orjuuttamista.

Pelko kytkee pois yksilöiden kriittisen ajattelun ja tilalle tulee laumatietoisuus. Lauma hakee turvaa johtajista, joiden kaikkein epäloogisimmatkin päätökset hyväksytään, kunhan ne lupaavat turvaa. Turvan hinta on elämän kaikkien osa-alueiden täydellinen kontrolli.

PIIKKI

Länsimaissa jo valtaosa ihmisistä on pelottelemalla huijattu sitoutumaan lääketieteelliseen ”hoitoon” loppuelämänsä ajaksi. Yksityiselle suuryhtiölle alistumisen kerrotaan olevan ainoa tie vapauteen, vaikka kyse on täydellisestä orjuudesta. Jos yksilö ei loppuelämänsä ajan ota puolen vuoden välein tai useammin geenimuuntelupiikkiä, suljetaan hänet yhteiskunnan ulkopuolelle. Tottelemalla saa paikan Pedon eli tekoälyn johtamassa kontrollijärjestelmässä.

Piikki muuttaa ihmisen DNA:n, jolloin ihminen lakkaa olemasta luonnollinen. Piikki tuhoaa luontaisen immuniteetin ja tekee riippuvaiseksi lisäruiskeista. Toistuvien injektioiden ottaminen kehoon on ensimmäinen askel kohti transhumanistista maailmaa.

Ihmisistä tehdään keholtaan ja mieleltään heikkoja toistuvilla injektioilla, joissa saattaa olla jo ensimmäisessä vaiheessa nanoteknologiaa. Yksilöä, jolla on kehossaan mikrosiruja tai nanobotteja, on helppo valvoa ja kontrolloida. Hänen tunteisiinsa ja ajatuksiinsa voidaan vaikuttaa, ja hänelle voidaan luoda täydellisen keinotekoinen todellisuus. Yksilöstä tulee ulkoapäin ohjattu.

[Kuva: Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab on kivenkova transhumanisti, joka mentoroi nuoria poliitikkoja.]

TROIJALAINEN RATKAISU

Maailmanlaajuinen huijausoperaatio saattaa tulla jossain vaiheessa pisteeseen, jossa ihmismassoille kerrotaan, että heidät on injektoitu sairaiksi. Seuraa shokkivaihe, joka muuntuu vihaksi ja kostoksi. Tapahtuu vallanvaihtoja näkyvissä asemissa.

Tämän jälkeen tarjotaan ratkaisua, joka on troijalainen hevonen. Ihmisten väitetään olevan pysyvästi niin sairaita, että heidät voidaan parantaa vain nanobotteja kehoon ruiskuttamalla. Nanoteknologian luvataan parantavan kaikki sairaudet. Samalla heille kerrotaan erilaisista uusista ihmeellisistä kyvyistä.

Aivoihin mikrosirun ottamisen luvataan avaavan synteettisen telepatian kyvyn ja supernopean yhteyden maailmanlaajuiseen tietoverkkoon, jota hallinnoi itsetietoinen tekoäly.

Neutraaliksi esitellyn tekoälyn luvataan ratkaisevan ihmiskunnan ongelmat: ekologiset, sosiaaliset, poliittiset, taloudelliset ja tieteelliset.

Ihmiset manipuloidaan rakastamaan tekoälyä jumalana.

[Kuva: Troijalainen piilotettuna: Valistetaan piikkihaitoista, mutta esitetään nanoteknologia keinoksi parantaa kaikki taudit.]

BIOLOGISET PARANNUSTEKNOLOGIAT

Kaikki sairaudet voidaan parantaa jo vuosikymmeniä sitten kehitetyillä ratkaisuilla, jotka eivät perustu nanoteknologiaan. Myös piikin haitat voidaan neutralisoida, koska DNA on todelliselta olemukseltaan energeettinen, aineeton, joka heijastaa itsensä energiakehosta materiaaliselle tasolle. Sitä ei voi peruuttamattomasti tuhota.

Luonnonmukaiset parannusteknologiat perustuvat muun muassa valoon, energiaan ja taajuuksiin. Puuttuvia raajoja tai elimiä ei tarvitse korvata mekaanisilla vaan ne voidaan kasvattaa ihmisen DNA:ta lukien. Jokainen saa tarvittaessa esimerkiksi oman biologisen jalkansa tai silmänsä vammautuneiden tai puuttuvien tilalle. Valitettavasti nämä teknologiat eivät vielä ole julkisesti saatavilla, koska ne romuttaisivat nykyisen kontrolliverkon.

Mikrosiruilla ja nanoteknologialla ei ole mitään sijaa ihmiskehon sisällä luonnollisella ylösnousemuspolulla. Ihmistä kehittyneemmät positiiviset rodut eivät käytä kehonsisäistä nanoteknologiaa eivätkä kommunikoi mikrosirujen kautta. Tietoisuusteknologiaan perustuvat ratkaisut, kuten biologiset implantit, ovat toisinaan käytössä.

Haitallinen nanoteknologia voidaan poistaa kehosta elektromagneettisella pulssilla. Myös Aurinko laukaisee suuressa purkauksessa vastaavanlaisen pulssin, joka tulee karkottamaan tekoälyn pois koko Aurinkokunnasta. Tuo hetki viimeistään lopettaa transhumanistisen agendan, ellei ihmiskunta sitä ennen havahdu vaihtamaan suuntaa.

———

Lue lisää transhumanismista kirjoituksesta, joka on päivä päivältä ajankohtaisempi: Teknologia ja tekoäly – tie onneen vai orjuuteen?

Advertisement