Kirjoitusprojekteja

Kirjoitusprojekteja

Kirjoitusurani vaiheita

Julkinen kirjoitusurani alkoi vuonna 1997. Tuolloin ei ollut vielä saatavilla helppokäyttöisiä blogialustoja, ja nettiyhteyskin hoitui tuskallisen hitaalla modeemilla.

Ensimmäinen sivustoni käsitteli ufoja, humanoideja, jälleensyntymistä, henkisyyttä ja jonkin verran myös kulissien takaista globaalia varjohallitusta.

Olin nuori mies, jolla oli enemmän intoa kuin kokemusta, joten parin vuoden jälkeen katsoin viisaammaksi poistaa sivuston ja keskittyä itsetutkimukseen. Pian tämän jälkeen löysin oman henkisen polkuni ja koin valaistumiskokemuksia.

Ymmärsin tuolloin, että olin intuitiivisesti ensimmäistä nettisivustoani kirjoittaessani tiennyt, että on olemassa vain yksi tietoisuus, yksi Minä, jota kömpelösti olin todistellut lukijoilleni. Huomasin myös, että olin kyennyt ammentamaan tietoa tietoisen mieleni ulkopuolelta lukematta sitä ensin mistään muualta.

Tunsin, että enää ei ole mitään kirjoitettavaa. Ainakaan henkisyydestä ei ollut mitään sanottavaa, ainoastaan todeksi elettävää. Ainoa laajempi kirjoitustyöni seuraavan noin kymmenen vuoden sisällä oli yliopistoon tekemäni gradu.

Palasin takaisin julkisen kirjoitteluun vasta vuonna 2008. Minulla oli voimakas yhteiskunnallisen vaikuttamisen halu. Perustin blogin, josta oli karsittu pois kaikki ”ufoaiheet” ja henkisyys. Käytin tarkasti lähteitä, ja yritin tavoitella uskottavuutta.

Nopeasti huomasin, että kuoletin itseäni, enkä saanut iloa työstäni, vaikka koin sen tärkeäksi. Sensuroin sen osan, joka oli avain kokonaisuuden ymmärtämiseksi. Puolen vuoden jälkeen poistin blogin ja tunsin helpotusta.

Henkisen kirjoittamisen palo syttyi jälleen sisälläni. Yhden laki -blogin perustin vuonna 2009. E-kirjan julkaisin vuosina 2010– 2011. Kosminen Valo -blogin perustin 2014.

Tällä hetkellä koen olevani vapaa kirjoittaja sanan varsinaisessa merkityksessä. Voin keskittyä vapaasti niihin aiheisiin, jotka ovat mielestäni tärkeimpiä sensuroimatta itseäni. Minun ei tarvitse tavoitella uskottavuutta tai suurta lukijakuntaa vaan totuutta. Tämä tuo tekemiseen aidon ilon.

Tulevia kirjoja

Viime vuosina kirjoittamastani materiaalista noin 90 % on vielä julkaisematta. Pöytälaatikosta löytyy muun muassa kaksi viimeistelyä vaille valmista kirjaa ja kaksi puolivalmista. Ensimmäinen julkaisematon tutkielma Ykseyden ääretön mysteeri luo henkisen perustan muille teoksille.

Lisäksi julkaisematta on suuri joukko lyhempiä ja pidempiä artikkeleita, joista ainakin yksi saattaa paisua kirjaksi.

Tällä hetkellä aika, paikka ja olosuhteet eivät ole otollisia kirjojen viimeistelylle. Tilanne vaikuttaa kuitenkin vähitellen muuttuvan ja työrauha järjestyvän. Myös kollektiivinen tietoisuus on vuosi vuodelta avoimempi kirjojen sanomalle. Kyse on yhtenäisestä kokonaisuudesta, pitkäaikaisesta projektista ikuisuusaiheiden parissa, joihin tiivistyy vuosikymmenien tutkimustyö, joka jää perinnöksi tuleville sukupolville. Siten julkaisuajankohta ei ole sidottu päivämääriin.

14.6.2021

Advertisement