Artikkelit

Liittouman operaatioiden kriittinen vaihe alkanut?

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että olemme kokemassa ennen näkemättömän suuren muutoksen. Parhaillaan poliisi ja armeija partioivat kaduilla ympäri maailman, kaupunkeja ja valtioita on asetettu karanteenin, rajoja suljetaan ja ihmiset linnoittautuvat koteihinsa.

En väitä tietäväni, mistä koronavirusepidemiassa on kyse, mutta rakastan spekuloimista. Lähdetään liikkeelle muutamista oletuksista.

Ensimmäinen oletus: Maan Liittoumalla todellakin on hallussaan teknologiaa, joka on tuotettu takaisinmallinnuksella ja jolla se kykenee katsomaan tulevaisuuteen (tutkikaa Project Looking Glass). Samaan aikaan Cabalin/Illuminatin kyky käyttää vastaavaa teknologiaa on heikentynyt. Tämä selittäisi, miksi Liittouma pystyy ennakoimaan vuosien päässä olevia tapahtumia ja tekemään sen perusteella suunnitelmia. Tällä hetkellä Liittouma kulkee monta askelta edellä Cabalia.

Toinen oletus: Koronavirus on Cabalin laboratoriossa luoma biologinen ase. Se vaikuttaa olevan suhteellisen vaaraton terveydelle, kuten useimmat aikaisemmat yritykset harventaa väestöä. Cabal on onnistunut vain Afrikassa tappamaan miljoonia ihmisiä HI-viruksella, mutta se edellytti viruksen siirtämisen suoraan rokotteiden kautta (katsokaa dokumenttielokuva Cold Case Hammarsköljd, 2019). Luonnollisella leviämistavalla virukset muuntuvat nopeasti menettäen tehoaan. Koronaviruksen leviämiseen saattaa liittyä myös altistuminen sähkömagneettiselle säteilylle (5G), kuten esimerkiksi Michael Salla on tuonut esiin.

Kolmas oletus: Liittouma näki ennalta, että Cabal aikoo valjastaa korona-aseen siinä vaiheessa, kun sen lopullinen tappio häämöttää. Cabal oli laatinut käsikirjoituksen valmiiksi. Media oli ohjeistettu luomaan hysteriaa. Liittouma päätti jo hyvissä ajoin kääntää tilanteen edukseen ja asetti ansan.

Neljäs oletus: Liittouma käyttää poikkeustilaa operaatioiden loppuun viemiseen, ja samalla avautuu myös mahdollisuus nollata globaali maailmantalous. David Wilcockin lähteiden mukaan sopimus uudesta talousjärjestelmästä allekirjoitettiin jo viime kesänä.

Viides oletus: Useimmissa maissa massatapahtumat on nyt peruttu, joten ihmiset ovat suojassa false flag -hyökkäyksiltä, joita Cabal suunnitteli etenkin massayleisötapahtumien yhteyteen. Tähän asti Cabal on kiristänyt Liittoumaa ja uhannut päästää helvetin irti, jos sitä tullaan pidättämään. Nyt uhka on suureksi osaksi neutralisoitu. Terrori-iskut konsertteihin ja urheilutapahtumiin ympäri maailman olisivat tuoneet satoja tuhansia kuolonuhreja ja luoneet enemmän uhreja ja paniikkia kuin koronavirus.

Kuudes oletus: Julkisten paikkojen viruspelko aiheuttaa myös sen, että Cabal ei pääse käyttämään viattomia ihmisiä suojakilpenään. Cabal suunnitteli valjastavansa mielenosoittajia ja muita isosta kuvasta tietämättömiä ihmisiä hankaloittamaan pidätyksiä. Poikkeuslaki, joka laajentunee sotatilaksi, antaa armeijalle valtuuden häätää kaduilta luvattomasti liikkuvat. USA:ssa tämä skenaario toteutunee, mutta Suomen osalta tarve jää nähtäväksi. Täällä ei ehkä tarvita yhtä järeitä keinoja.

Cabal on astunut itse asettamaansa ansaan. Shakki ja matti. Game over.

Cold Case Hammarkjöld

Käsittelen vielä edellä mainittua dokumenttielokuvaa Cold Case Hammarsköljd, joka ilmestyi vuonna 2019.

Cold Case Hammarskjöld osoittaa, että YK:n toisen pääsihteerin Dag Hammarskjöldin murha liittyy suurempaan kuvioon, jossa Afrikka haluttiin säilyttää orjamantereena. Hammarskjöld halusi antaa Afrikan valtioille taloudellisen ja poliittisen itsenäisyyden, joten hän oli uhka vallitsevalle globaalille järjestykselle. Siksi hänet murhattiin. Murhan tilasi eteläafrikkalainen palkka-armeija SAIMR (South African Institute for Maritime Research), joka puolestaan toimi CIA:n ja MI6:n alaisuudessa. Jäljet johtavat Britannian monarkiaan eli globaaliin eliittiin.

Globaalisti toimiva SAIMR alkoi myös toteuttaa massamurhaa koko Afrikassa. Perustettiin terveydenhuoltoklinikoita, joissa avustusjärjestöjen toimesta ihmisiin siirrettiin rokotusten mukana HI-virusta. Tavoitteena oli sekä luoda valtiollista epävakautta että vähentää mustan väestönosan määrää. Suunnitelmien mukaan Etelä-Afrikassa olisi vuoteen 2000 mennessä valkoinen enemmistö. Suunnitelmat eivät toteutuneet siltä osin, mutta kärsimystä ja epävakautta onnistuttiin luomaan.

Edeltävä kuvio on ollut salaliittotietäjien perustavaraa jo vuosikymmenten ajan. Nyt se esitettiin haastatteluihin ja asiakirjoihin perustuen valtavirran dokumenttielokuvassa. HIV on monien muiden virusten tapaan keinotekoisesti luotu, ja sitä levitetään rokoteohjelmissa ja hyväntekeväisyysprojekteissa.

Merkittävää on, että Suomen valtiollinen media eli Yle näytti Cold Case Hammarskjöldin syksyllä. Vielä merkittävämpää on, että sekä Helsingin Sanomat että Yle kirjoittivat artikkelin kyseisestä dokumenttielokuvasta, mutta mainitsivat vain sivuhuomautuksena SAIMR/CIA/MI6/HIV/massamurha -kuvion. Mediasensuuri toimii usein siten, että oleellisin jätetään kertomatta.

Virusten leviäminen

Muutama sana viruksista. Eliitti on yrittänyt tappaa erilaisilla viruksilla suurimman osan väestöstä vuosikymmenten ajan. Koskaan hanke ei ole onnistunut. Miksi? Koska virukset muuntuvat jatkuvasti siirtyessään ihmisestä toiseen. Jos laboratoriossa valmistetaan keinotekoinen virus, joka on ensimmäisiin ihmisiin siirrettäessä tappava, on se jo muuttanut muotoaan siirtyessään seuraavaan populaatioon normaalilla tartuntatavalla. Lopulta virus on muuntanut muotoaan varsin kesyksi – aivan ilman avaruusolentojen tai enkeleiden väliintuloa.

Maa-planeetta on elävä, tietoinen entiteetti, planetaarinen Logos, joka mukauttaa ja harmonisoi kaiken elämän vastaamaan sisäistä suunnitelmaa, blueprinttia. Tämä koskee eläimiä, kasveja, ihmisiä ja viruksia. Planeetta-Logos toimii Auringon alaisuudessa, joka on luonut Suuren suunnitelman, jota toteutetaan koko Aurinkokunnassa ja johon sisältyy ihmiskunnan ylösnousemus. Arkkityyppisen mielen tutkiminen auttaa ymmärtämään suunnitelmaa.

Jos Maa-planeetalle siirretään jättiläisten rotu, joka on pitkäkalloinen ja 4 metriä pitkä, alkaa se sukupolvien saatossa mukautua planetaariseen energiaan lyhentyen pituudessaan ja kallon muodossaan. Tästä seikasta johtuen kaikki planeetallemme muualta siirretyt rodut ovat alkaneet ajan saatossa muistuttamaan toisiaan. Erot ovat hyvin pinnallisia. Samoin virukset alkavat muuntua sellaiseen muotoon, että ne eivät uhkaa planeetan elämää. Prosessi on paljon nopeampi kuin ihmisten mukautumisella. Gaian pyhä tehtävä on kantaa ja suojella biologista elämää.

Eliitti on onnistunut siirtämään ihmisiin tappavia tauteja suoralla siirrolla eli käytännössä rokotteiden kautta. Tällöin ihmiset saavat elimistöönsä alkuperäisen laboratoriovirusmuodon eivätkä muuntunutta, harmonisempaa muotoa. HIV:stä on nykyisin liikkeellä monia muotoja, joita ihminen saattaa kantaa elimistössään koskaan sairastumatta aidsiin.

*******

Corey Gooden tietolähteet Maan Liittouman sisältä kertoivat talvella, että kevät on aika, jolloin syytekirjelmät avataan ja massapidätykset toteutetaan. Corey itse totesi, että kaikki aikaisemmat aikaikkunat ovat tulleet ja menneet, joten tälläkin kertaa arvioon kannattaa suhtautua varauksella. Kyse on maailmansodasta, jossa kumpikin osapuoli tekee peliliikkeitä, joten viivästykset ovat ymmärrettäviä.

Elämme suuren positiivisen muutoksen kynnyksellä. Valtamedia toki maalailee maailmanloppua yrittäen luoda paniikkia. Koronavirus ei ole perusterveelle ihmiselle kummallisempi kuin kausi-influenssa.

Jos spekulaationi pitää paikkansa, olemme viimein saapuneet vaiheeseen, jota monet ovat odottaneet vuosia ja jopa vuosikymmeniä. Historiallisen suuri muutos on toteutumassa. Olkaa rauhallisia. Kaikki on hyvin. Aurinko-Logoksen luoma Suuri suunnitelma etenee ja teillä jokaisella on siinä roolinsa.

******

Päivitys 22.3.2020: Kannattaa lukea uutispäivitykset 20.3.2020 ja 21.3.2020, jotka antavat lisätukea sille, että tässä artikkelissa esitetty spekulaatio on oikeansuuntainen.

*****

Linkkejä:

Yle: Onko yksi 1900-luvun suurista mysteereistä ratkeamassa? SVT: Ruotsalaisen YK:n pääsihteerin Dag Hammarskjöldin kuolemasta uusia todisteita

HS: Dokumentti selvittää Dag Hammarskjöldin kuolemaa, ja sitä seuraa kuin vetävää kansainvälistä trilleriä

Natural News: There are now TWO novel coronavirus strains in circulation

Tutkimuksen mukaan koronaviruksesta leviää jo nyt ainakin kaksi versiota, mieto ja aggressiivisempi. Miedosta on tullut tammikuun jälkeen yleisempi.

Michael Salla: Is the Coronavirus linked to China’s Rollout of 5G and Biowarfare?

Michael Salla: Is Coronavirus a Deep State Bioweapon attack on China planned in 2005?

“In an interview and letter made available in 2010, an anonymous official within the City of London revealed a secret plan supported by high-level Masons to support a biological warfare attack against China designed to cripple its economic growth and growing military power. The biological weapon was to be part of a timeline of both contrived geopolitical events and a natural disaster that would eliminate half of the planet’s population.”

Jordan Sather: DTI News & Views 14.3.2019

Valtamedia hyökkäsi Jordan Satherin kimppuun, kun hän paljasti tammikuussa, että koronaviruksen patentoineilla tahoilla on yhteyksiä Bill Gatesin säätiöön. Gatesin säätiö on toiminut ympäri maailmaa, muun muassa Afrikassa, rokotusohjelmien parissa. Viime viikolla Gates ilmoitti yllättäen siirtyvänsä syrjään Microsoftin hallituksesta, keskellä koronaviruskohua.