Valo, esoteeriset symbolit ja okkulttiset salaseurat

Yhden laissa esitetään, että vapaa tahto, rakkaus ja valo luovat universumin. Ne ovat kolme perusperiaatetta, jotka kumpuavat ykseydestä, ja ne tarvitsevat toinen toisiaan, jotta luominen on mahdollista.

Ykseys liikkuu vapaan tahdon vaikutuksesta, mistä seuraa rakkauden värähtely, mikä taas ilmenee valona. Valo siis nousee rakkaudesta tai rakkaus muuntuu valoksi.

Rakkaus ohjaa valoa. Rakkaus on luomisen jin eli pimeä ja feminiininen puoli, ja valo on luomisen maskuliininen jang eli valon puoli. Rakkaus ja valo ovat erottamattomat. Yksi Alkuperäinen Ajatus on rakkauden valo. Se on luomisvoima, Logos, Sana, om, joka värähtelee läpi luomakunnan.

Kaikki on liikettä, jota voidaan kutsua värähtelyksi. Tuo värähtely ei ole fyysistä, vaan se on puhdasta värähtelyä, jonka ensimmäinen tuote on valon hiukkanen eli fotoni. Fotoni on pienin ”paketti” valoa.

 

Ensimmäinen alkufotoni heijastaa kaikki muut fotonit

Yksi Alkuperäinen Ajatus on Logos, keskusaurinko, ensimmäinen fotoni, joka on heijastanut itsensä äärettömän moneen osaan. Kaikki olemassa oleva on yhden ainoan fotonin hologrammi, heijastuskuva. On vain Yksi, joka löytyy jokaisen luodun sisältä.

Yhden alkuperäisen fotonin suuruudella tai pienuudella ei ole mitään merkitystä, koska sille ei ole mitään vertailukohtaa. Se voi olla äärettömän pieni tai äärettömän suuri. Yhdestä fotonista voidaan muodostaa koko universumi.

 

Fraktaalinen universumi

Fraktaali tarkoittaa kuviota, joka toistaa itseään. Universumia voidaan kutsua fraktaaliseksi, koska sama kuvio toistuu mikrotasolta makrotasolle, ja jokaisella osalla on sama ominaisuus kuin kokonaisuudella.

Lähes jokainen tuntee fyysikko Stephen Hawkingin, mutta harvempi on kuullut Hawkingin omasta professorista Roger Penrosesta. Penrose on vuosikymmenten ajan rakentanut erilaista mallia universumin luonteesta kuin Hawking. Penrosen mukaan kvanttitasolla kaikki avaruus ja aika muodostuvat yhdestä pisteestä, hetki hetkeltä. Avaruutta, aikaa, materiaa ja energiaa ei ole olemassa sellaisina kuin niiden yleisesti uskotaan olevan, vaan kaikki on tämän yhden pisteen ”vääristymää”. Universumin alku, keskikohta ja loppu ovat olemassa samanaikaisesti. Penrose uskoi tämän pisteen olevan kolmiulotteinen geometrinen muoto, joka koostui pääosin kolmioista.

Penrose on esittänyt, että kaikki valtavirran fysiikan teoriat kvanttimekaniikasta säieteoriaan ovat väärässä.

Penrosen mallia soveltamalla voidaan luoda teoriapohja fraktaaliuniversumin tai hologrammisen universumin mallille, jossa yksi ainoa muoto luo heijastuessaan kaikki muut muodot. Kaikki on yhtä, Yksi on kaikki, kuten lukuiset henkiset opetukset kertovat.

 

Alkumuoto on tähtitetraedri

Penrosen teorian lopullinen matemaattinen todistus roikkui ilmassa, kunnes arvostetun California Institute of Technologyn (Caltech) tutkijat Nima Arkani-Hmed ja Jaroslav Trnka pystyivät osoittamaan Penrosen mallin todeksi myös laskelmallisesti. He osoittivat, että universumi käyttäytyy kuin hologrammi: se vaikuttaa olevan kiinteä, mutta kvanttitasolla ei ole olemassa mitään kiinteää. Kun kvanttitasoa tarkastellaan läheltä, paljastuu vain yksi geometrinen muoto, ”hiukkanen”, joka luo koko universumin. He antoivat sille nimen amplituhedron.

Kuvassa amplituhedron

Tämä geometrinen muoto, jonka Caltechin tutkijat löysivät, on täsmälleen neljäsosa kahdesta sisäkkäisestä tetraedristä eli tähtitetraedristä. Kun muoto siis piirretään loppuun saakka, saadaan tähtitetraedri, kuten David Wilcock on osoittanut:

Tutkijoiden ei tarvinnut laskea muotoa loppuun saakka, koska heidän tavoitteensa oli löytää pienin mahdollinen informaatiomäärä, josta kokonaisuus voidaan johtaa. Neljäsosa tähtitetraedristä riitti asian selvittämiseen, mutta luonnossa muoto tietenkin ilmenee kokonaisena. Kaikki universumissa nousee tästä yhdestä kolmiulotteisesta geometrisesta muodosta, jota voidaan kutsua elämänsiemeneksi.

tetraedri

Kaksi tetraedria sisäkkäin eli tähtitetraedri

Fotonin muoto paljastui vasta vuonna 2015

Valo käyttäytyy samanaikaisesti sekä aaltona että hiukkasena (lisää aalto-hiukkasdualismista ja aika/avaruus ja avaruus/aika jaottelusta artikkelissa Tieteen uusi aika). Viime vuosiin saakka yksittäisen fotonin muoto oli tieteellinen mysteeri, kunnes Varsovan yliopiston tutkimusryhmä onnistui tekemään merkittävän läpimurron. Radoslaw Chrapkiewiczin johtama tutkimusryhmä pystyi kokeellisesti paljastamaan yksittäisen valohiukkasen luoman hologrammimuodon. Se näytti seuraavalta:

 

Kuva näyttää erehdyttävästi temppeliritarien (temppeliherrat) ristiltä tai maltanristiltä, kuten Cosmos Magazinen artikkelissa todetaan

Temppeliritarien tunnus

Kun kuvan päälle aletaan sovitella tähtitetraedria, voidaan huomata, että maltanristi on kolmiulotteisen tähtitetraedrin kaksiulotteinen versio.

kuva: David Wilcock, Gaiatv, Wisdom Teachings

kuva: David Wilcock, Gaiatv, Wisdom Teachings

Toisin sanoen yksittäisen valohiukkasen eli fotonin muodoksi paljastuu tähtitetraedri. Edellä mainitut Nima Arkani-Hmed ja Jaroslav Trnka osoittivat laskelmallisesti Penrosen teoriaa täydentäen, että kaikki nousee tästä yhdestä muodosta. Geometria on luomisen avain.

Kun fotoni liikkuu aaltomuodossa avaruudessa, sen geometrinen tetraedrimuoto on levinnyt pitkulaiseksi (kuten amerikkalainen jalkapallo), mutta välittömästi kun fotoni kohdistuu ”hiukkaseksi”, se muuntuu takaisin tetraedrimuotoon.

Yksi fotoni sisältää kaiken universumin tiedon, ja yhdestä fotonista heijastuu koko universumi. Torus on alkuperäisen fotonin fraktalisoitunut, pallomainen muoto, joka sisältää kaikki mahdolliset geometriset kuviot eli niin kutsutut platoniset muodot.

Torus. Kuva Nassim Harameinin videolta Black Whole.

 

Jin ja jang on kaksiulotteinen symboli kolmiulotteisesta toruksesta. Kun tähtitetraedrin kaksi puoliskoa pyörivät, ne luovat toruksen.

 

Tähtitetraedri on Yhden Alkuperäisen Ajatuksen heijastuma

Lukemattomat eri uskonnot, esoteeriset opetukset, salaiset veljeskunnat ja mysteerikoulut perustuvat muinaiselle perimätiedolle, jonka perusta on samassa tieteessä, joka on annettu kerta toisensa jälkeen ihmiskunnalle korkeampien kehitystasojen olentojen toimesta. Tähtitetraedri on Yhden Alkuperäisen Ajatuksen heijastuma. Se on rakkauden valo, jonka todellinen ymmärtäminen paljastaa luomisen salaisuuden.

Kuusisakarainen tähti, joka tunnetaan myös Daavidin tähtenä, on kaksiulotteinen versio tähtitetraedrista. Sen voidaan havaita ilmenevän ympäri maapalloa eri uskonnoissa niin idässä kuin lännessä.

Buddhalainen mandala

 

Toinen buddhalainen mandala

 

Näkymä Vatikaanin museosta.

 

Paavin päähine

 

Israelin lippu

 

Vapaamuurarien logossa on keskellä kirjain G, joka tarkoittaa geometriaa. Sen ympärillä ovat harppi ja kulmaviivain, joilla piirretään geometrisia kuvioita. Harppi ja viivain on aseteltu niin, että ne voidaan muutamalla lisäviivalla täydentää Daavidin tähdeksi.

Vapaamuurareiden temppeli

Kaikkialla näkyvä maltanristi

Maltanristi on siis tähtitetraedrin kaksiulotteinen muoto. Maltanristin symbolikuvio on sekin ikivanhaa perimätietoa, joka annettiin ihmiskunnalle kauan sitten.

Maltanristi muinaisen sumerilaisen hallitsijan kaulassa

 

Paavi

 

Hitler. Maltanristin sisällä on hakaristi.

 

Kuningatar Elizabeth

 

Presidentti Niinistö on Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari.

Kuten voidaan huomata, eliitti ja salaseurat rakastavat maltanristiä. Se on ilmiselvästi niille hyvin tärkeä, vaikka sen todellinen merkitys on hämärtynyt historian saatossa.

Eliitti myös palkitsee itseään erilaisin tunnustuksin. Yksi tällainen tapa on Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien myöntämät ansio- ja kunniamerkit, jotka luovutetaan ”isänmaan puolesta ansiokkaasti toimineille henkilöille”.

Suomalaisia kunniamerkkejä. Vapaudenristissä maltanristin sisällä on hakaristi.

 

Suomalaisia kunniamerkkejä

 

Hakaristi kelpasi myös tähän vuonna 1988 pystytettyyn muistomerkkiin.

 

32. asteen vapaamuuraririipus, jossa kotka on maltanristin päällä.

 

Erilaisia versioita rististä

Rististä esiintyy lukemattomia erilaisia versioita. Risti ei ilmaantunut vasta kristinuskon perustamisen mukana, vaan se on vanhempaa perua. Historian saatossa välillä keskenään rajustikin taistelevat salaseurat (kuten Temppeliherrat ja Maltan ritarit) käyttävät hieman eri tavoin tyyliteltyä ristiä erottuakseen toisistaan, mutta ristin symboliikka periytyy kaukaa ajalta ennen kristinuskon syntyä.

Kaikkialla näkyvät esoteeriset symbolit

Okkultismi on salatiedettä, joka paljastaa universumin todellisen rakenteen. Tietoa rakenteesta voidaan käyttää sekä positiiviseen että negatiiviseen. Kaikki riippuu tiedon soveltajasta, mutta itse tieto on neutraalia. Kirurgi parantaa veitsellä, mutta murhaaja tappaa samalla veitsellä.

Okkulttisen eliitin käyttämien symbolien takana on tiede, jonka salaisuuksia ei haluta paljastaa sisäpiirin ulkopuolisille. Eliitti ei ole itse kehittänyt tai keksinyt symboliikkaansa. Se on perinyt tuon tiedon korkeampien tietoisuustasojen olennoilta, jotka ovat antaneet tietoa ihmiskunnalle lukemattomina eri aikakausina. Tieto oli tarkoitettu koko ihmiskunnan käyttöön, mutta valtaa himoitseva eliitti halusi pimittää tiedon pelkästään omaan käyttöönsä. Samalla symbolien ja opetusten alkuperäinen merkitys alkoi vääristyä. Sukupolvi toisensa jälkeen mukaan tuli yhä enemmän tulkintoja, jotka eivät vastanneet alkuperäistä opetusta.

Se että eliitti on ominut okkulttiset ja esoteeriset symbolit omaan käyttöönsä, ei tarkoita, että symbolit kuuluisivat eliitille, edustaisivat eliittiä tai että ne symboloisivat pahuutta.

Symbolit ovat Yhden Äärettömän Luojan kieli, joka kuuluu kaikille ja jota kaikki puhuvat. Siksi symbolit ovat myös vetoavia. Ne vetoavat jokaiseen yksilöön alitajuisella tasolla. Alitajunta tunnistaa niiden sisällön. Symboliikka on alitajunnan kieltä, joka yhdistää kaikki ihmiset toisiinsa.

Eliitti pyrkii yksityistämään ja omimaan itselleen kaiken yhteisen omaisuuden: maat, vedet, joet, järvet, meret, ilman, tiedon, keksinnöt, taideaarteet, raaka-aineet, resurssit ja niin edelleen. Ajattoman ja universaalin symboliikan itselleen ominut eliitti on kuin kulmakunnan jengi, joka merkitsee hallitsemiaan alueita tageilla. Näitä tageja voi havaita kaikkialla: yritysten logoissa, valtioiden tunnuksissa, viihteessä, elokuvissa, musiikissa, peleissä ja niin edelleen.

Dollari. Pyramidi on universaali muoto, joka ei kuulu eliitille. Silmä symboloi todellisuudessa kolmatta silmää – ei jonkin muinaisegyptiläisen jumalan silmää.

 

Monet esoteeristen symbolien tulkitsijat tulkitsevat symboleja samalla tavoin kuin eliitti ne ymmärtää. Tällöin symbolien todellinen merkitys ei avaudu. Esoteerisessa kirjallisuudessa on paljon teoksia, jotka ovat esimerkiksi vapaamuurareiden itsensä kirjoittamia. Osa näistä teoksista on tarkoituksellisesti harhaanjohtavia.

 

Valosta ja valon polusta on monta tulkintaa

Negatiivisen polariteetin houkutuksiin sortunut kulkija ymmärtää valon eri tavoin kuin positiivisen polun kulkija. Eliitti uskoo kulkevansa valon polkua. ”Valoa kohti”, kuuluu muun muassa vapaamuurareiden tunnuslause. He kutsuvat valonkantajaa Luciferiksi, kuten 33. asteen vapaamuurariguru Albert Pike kertoo kirjassaan Morals and Dogma:

… Lucifer, the Light-Bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the light, and with its splendors intolerable blinds feeble, sensual or selfish Souls? Doubt it not!” (Albert Pike, Morals and Dogma)

Jos valo erotetaan rakkaudesta itsenäiseksi prinsiipiksi, muuttuu henkisyys dualismiksi. Ykseyden opeissa valo ja rakkaus ovat yksi ja sama asia. Ne ovat erottamattomat. Universaalia rakkautta väheksyvä ja suoraan kolmatta silmää kehittämään lähtevä kulkija ajautuu vähitellen pimeälle puolelle. Ehtymättömän, äärettömän rakkauden valon korvaa oman mielen lainavalo, jota täytyy pitää yllä muiden energiaa varastamalla.

 

Noitavainot ovat mahdollisia

Kun eliitti tulee väistämättä jossain vaiheessa paljastetuksi ja sen rikokset ihmiskuntaa vastaan julkistetaan, alkavat ihmiset kiinnittää huomiotaan kaikkialla näkyvään okkulttiseen symboliikkaan. Asioista tietämätön rinnastaa symboliikan pahuuteen. On vaarana, että itse symboliikka rinnastetaan eliitin luomaksi.

Universaalit symbolit kuuluvat eliitille yhtä vähän kuin Aurinko. Jos pitää maltanristiä pahuutena, niin silloin täytyy pitää koko universumia pahuutena, koska maltanristi symboloi luomisen valoa. Samoin ”kaiken näkevä silmä” on henkisesti heränneen ihmisen kuudes chakra, joka täysin kristallisoituneena poistaa unohduksen verhon, jolloin ihminen jälleen ”näkee kaiken”. Täysi kristallisoituminen on mahdollista vain sydämen kautta kulkemalla – ei sen yli hyppäämällä. Silmän symboli ei ole atonistien, temppeliritareiden, vapaamuurareiden tai illuminatien luomus, vaikka ne kovasti haluaisivat tuon symbolin omia itselleen.

Tämän planeetan ihmiskunnalle annetulla esoteerisella opetuksella on yleensä positiivinen alkulähde. Ra antoi muinaisille egyptiläisille pyramiditeknologian ja Yhden lain filosofian. Lahja oli tarkoitettu kaikkien käyttöön, mutta eliitti omi sen nopeasti vain itselleen sekä vääristi opetukset osin jopa tunnistamattomaan muotoon.

Pyramidi kokoaa yhteen virtuaalisia fotoneja, mikä vaikuttaa positiivisesti terveyteen, tietoisuuteen, kehoon, mieleen ja henkeen. Pyr-amid tarkoittaa tulta keskellä – fotonien ”tulta”.

On tärkeää, että ihmiset eivät demonisoi itse okkulttista symboliikkaa. Esimerkiksi hakaristi on kokenut kovan kohtalon, koska nykyään se yhdistetään vain natseihin. Hakaristi on paljon vanhempaa perua, eikä sen synnyllä ole mitään tekemistä natsien ja kolmannen valtakunnan kanssa. Hakaristin hakaset symboloivat toruksen / fotonin kiertoliikettä.

Sama maineen menetys uhkaa muita esoteerisia symboleja ja niitä käyttäviä ihmisiä, kun eliitti tulee paljastetuksi. Kolmannen silmän symboli yhdistetään jo nyt vahvasti pelkästään Illuminatiin.

************************

Tämän artikkelin yksi tarkoitus on osoittaa, että sekä positiivisesti että negatiivisesti suuntautuneet okkultistit käyttävät samoja symboleja lukuun ottamatta muutamia vain negatiiviselle puolelle ominaisia tunnuksia ja logoja.

Sama symboli voi merkitä kahdelle eri ihmiselle täysin eri asiaa. Yksi näkee maltanristissä Luciferin valon. Toinen näkee sen ykseyden kosmisena valona, mikä on sen merkitys, kun kuljetaan ykseyden polkua. Rakkautta ei voi erottaa valosta, eikä valoa rakkaudesta. Jos yrittää erottaa jonkin asian ykseydestä, siitä tulee vain itseä palveleva vääristynyt muoto. Yhden laki on annettu ihmiskunnalle monta kertaa, ja yhtä monta kertaa se on turmeltunut ja sen alkuperäinen merkitys on kadonnut.

*********************************************************************************************

[Pyyntö: Jos liität artikkelin omalle sivullesi, kopioi siitä korkeintaan vain noin 1/3 ja linkitä loppu tähän blogiin luettavaksi. Kiitos!]

**********************************************************************************************

Lisää aiheesta:

Maailmankaikkeuden synty ja luomisen eteneminen

Tieteen uusi aika

********************************************************************************************

Muuta: Uutisia ja ilmoituksia (Häirinnästä, valtataistelusta ym.)

********************************************************************************************

 Linkkejä ja lähteitä:

Cosmic Magazine: What shape are photons? Quantum holography sheds light

David Wilcock: Gaiatv: Wisdom Teaching (episodes 180 -190)

Nassim Haramein: Black Whole (dvd, 2011)

 

 

Advertisement