Artikkelit

Antarktiksen Atlantis saatetaan paljastaa lähitulevaisuudessa

atl01Viimeaikaiset tapahtumat osoittavat, että negatiivinen eliitti on menettämässä otteensa planeetan hallinnasta. Sen rikokset alkavat tulla paljastetuiksi, ja edessä häämöttävät massapidätykset, sotarikosoikeudenkäynnit ja tuomiot. Eliitti on paniikissa ja yrittää kaikin mahdollisin keinoin pelastaa tilanteen omaksi hyväkseen.

Eliitillä on käsissään enää viimeiset kortit, jotka sen on pakko lyödä pöytään, jotta se onnistuisi kääntämään huomion pois rikoksistaan. Näihin kortteihin saattaa kuulua Antarktiksella sijaitsevien Atlantiksen raunioiden paljastaminen, kuten David Wilcock ja Corey Goode esittävät uusimmassa päivityksessään. Ihmiskunnalle selviäisi, että Atlantis oli todellisuutta ja että se oli teknologisesti huomattavasti korkeammalla tasolla kuin nykyinen sivilisaatio.

Tämä paljastus olisi luonnollisesti niin häkellyttävä, että valtamedia ei enää puhuisi mistään muusta. Kaikki muuttuisi yhdessä hetkessä. Pimentoon jäisivät kammottavat rikokset, joita eliitti on tehnyt.

[Artikkeli päivitetty 20.12.2016. Päivitykset merkitty tekstiin punaisella.]

Valtamedian paniikki

Tällä hetkellä valtamedia on valjastettu epätoivoisesti peittämään kiihtyvällä tahdilla esiin tulevia rikoksia ja väärinkäytöksiä. Media kiemurtelee ja vääristelee totuutta niin räikeästi, että vain kaikkein syvimmässä unessa nukkuvat enää uskovat median puolueettomuuteen.

medialuottamus-2016

Valtamedia on ottanut käyttöön uusia termejä, joilla se pyrkii leimaamaan kaiken valtavirrasta poikkeavan ajattelun. Tällaisia ovat muun muassa ”valemedia”, ”valeuutiset”, ”vihapuhe”, ”totuudenjälkeinen aikakausi” ja niin edelleen.

Media on julistanut, että olemme siirtyneet faktojen aikakaudelta totuuden jälkeiseen aikaan. Tämä kuulostaa suurelta parodialta, koska ensimmäistä kertaa tämän syklin aikana totuus on pääsemässä esiin. Vielä tässä vaiheessa koko totuus on hyvin paljon sekoittunut väärinymmärryksiin, mutta se alkaa pistää esiin.

Yhdysvaltojen presidentinvaalit ja Trumpin voitto konkreettisesti osoittivat, kuinka yhtenäinen länsimaisen median kontrolliverkko on. Yhtenäinen uutisointi osoittaa, että suomalaisilla ei ole itsenäisen valtion lisäksi myöskään itsenäistä mediaa. Näkökulma uutisointiin kopioitiin suoraan rapakon takaa. Trumpin yllätyksellinen vaalivoitto ajoi eliitin paniikkiin myös Suomessa, jossa oli tuudittauduttu vanhan järjestyksen jatkumiseen.

Trump katalyyttina

Trumpin valinta USA:n presidentiksi oli yllätyksellinen pelinmuuttaja. Aluksi vaikutti, että Trumpilla ei olisi mitään mahdollisuuksia voittaa vaaleja, jotka olivat vahvasti peukaloidut Hillary Clintonin hyväksi.

Edes vaalivilppi ei estänyt Trumpin voittoa. Clinton saattoi saada ääniä jopa miljoonilta kuolleilta äänestäjiltä ja laittomilta siirtolaisilta, joilla ei ole edes oikeutta äänestää vaaleissa. Tähän äänisaaliiseen päälle tulevat peukaloitujen sähköisten äänestyslaitteiden äänet. Todellisuudessa Trump siis voitti myös kokonaisäänimäärässä eikä vain valitsijamiehissä. Wilcockin ja Coreyn lähteiden mukaan eliitti aliarvioi tarvittavan vaalivilpin määrän. Se ei osannut odottaa, että Trumpin äänivyöry olisi niin massiivinen.

Trumpia kannattaa tarkastella mustavalkoisen hyvän ja pahan akselin sijaan katalyyttina – ei nuhteettomana sankarina, joka pelastaa maailman. Katalyytti itsessään ei ole negatiivinen eikä positiivinen. Se on laukaiseva tekijä, joka saa aikaan reaktion, joka voi olla negatiivinen tai positiivinen. Kun katsoo, minkälaisia reaktioita Trump on jo ehtinyt saamaan aikaan, vaikka hän ei ole istunut vielä päivääkään presidenttinä, on katalysoiva vaikutus ilmeinen.

atl15
Trumpin voitto ja sen ympärille kietoutuneet tapahtumat ovat jo osoittaneet monta asiaa:

1) Valtamedia on menettämässä kontrollinsa ihmisten tietoisuuden manipuloinnista. Trump nousi presidentiksi vaihtoehtoisen median tuella.

2) Valtamedia on yhtenäinen kontrolliverkko. Samantyylinen uutisointi vallitsi kaikissa Illuminatin kontrolloimissa valtioissa riippumatta siitä, kuinka vapaaksi media on julistettu. (Julistaja on media itse.)

3) Suomalainen eliitti oli täysin sitoutunut ja riippuvainen Washingtonista. USA:n vaaleissa valittiin suuntaa myös Suomelle. Nyt häkeltynyt eliitti ei tiedä, mihin päin kumartaa.

4) Myös vaihtoehtomedia alkaa herätä siihen, että planeettaa ei hallitse suvereenisti yksi negatiivinen eliitti, vaan sille on olemassa myös vastavoima, joka on voittamassa kulissien takaisen sodan. Tilanne ei ole niin synkkä kuin miltä se ajoittain saattaa näyttää.

 

Luciferinen kultti on hallinnut maailmaa

Valon lisääntyessä kaikki kätketty tulee esiin. Mikään ei enää voi toimia piilossa. Totuus on, että planeettaa on tähän saakka hallinnut pieni eliitti, jonka uskomusjärjestelmää voi kutsua negatiivisesti polarisoituneeksi tai luciferiseksi. Kyse on uskonnollisesta kultista tai lahkosta, joka hallitsee maailmaa mustalla magialla. Yksi mustan magian muoto on ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden manipulointi rahajärjestelmällä.

Jotta musta magia voisi toimia, se tarvitsee aina kohteensa vapaatahtoisen suostumuksen. Kohde täytyy saada vaikuttamaan omalla tietoisuudellaan itseensä. Siksi ihmiskuntaa on vuosituhansien ajan manipuloitu kannattamaan sortotoimenpiteitä ja uskomaan niiden voimaan. Esimerkiksi hyvin harva kannattaa rahajärjestelmästä luopumista, koska aidosti uskoo, että raha on välttämätöntä sivilisaatiolle. Mustan magian vaikutus raukeaa heti, kun sen kohde ei omalla tietoisuudellaan pidä ”taikaa” yllä. Totuus on, että yksikään positiivinen maanulkopuolinen sivilisaatio ei käytä rahaa. Raha on pelkkä kontrollin väline.

Illuminaattien ajatusmaailmaan liittyy uskomus, jonka mukaan korkeimman valaistumisen eli illuminaation voi saavuttaa vain tekemällä kaikkia tekoja ilman syyllisyyden tunnetta. Tämän näkemyksen mukaan vain heikot ja alistetut sortuvat alentamaan itseään moraalisilla ja eettisillä rajoitteilla. Lucifer sen sijaan antaa seuraajilleen täyden vapauden tehdä, mitä he haluavat ilman eettisiä rajoituksia. Adonay edustaa heikkojen ja tyhmien jumalaa, joka hidastaa kehitystä. Lucifer edustaa vahvojen ja älykkäiden jumalaa, joka johdattaa valtaan, menestykseen ja jumaluuteen.

atl03

Illuminati ”mainostaa” itseään näkyvästi. Jos ihmiset eivät siitä huolimatta havahdu sen olemassaoloon, antaa tämä sen oman tulkinnan mukaan suostumuksen kultin vallan jatkumiselle.

Luciferismi on dualistinen uskonto, jonka mukaan pimeys ja valo käyvät keskenään ikuista taistelua. Illuminaattien mukaan Lucifer edustaa valoa, tietoa, kehitystä ja hyvyyttä, ja sen vastakohta Adonay (ilmeni Jeesus Kristuksena) edustaa pimeyttä, kehittymättömyyttä, pahuutta ja tietämättömyyttä. Illuminaatti uskoo nousseensa toisten yläpuolelle. Hän uskoo oivaltaneensa pelin luonteen, jolloin hänellä on oikeus kontrolloida toisia.

Mitä enemmän luciferisti tuottaa toisille kärsimystä, sitä enemmän hän onnistuu imemään heistä elämänenergiaa. Samalla myös häntä ohjaavat negatiiviset entiteetit saavat ravintoa, ”looshia”, jota ilman he nääntyisivät.

Globaali luciferinen kultti on syyllistynyt lukemattomiin rikoksiin, joihin kuuluvat muun muassa kansainvälinen ihmiskauppa, lasten sieppaamiset, raiskaamiset, rituaalimurhat, elinkauppa ja niin edelleen. Ihmiskunnalle paljastuvista rikoksista ehkä kaikkein shokeeraavimpia tulevat olemaan lapsiin kohdistuneet järjestelmälliset hirmuteot.

Vain kaiken myötätuntonsa tukahduttanut ihminen kykenee tekemään sellaisia tekoja, joita on tällä hetkellä paljastumassa. Negatiivisen eliitin uskomuksia ja tekoja aikaisemmin tutkineille tämä tieto ei ole uutta, mutta valtaväestö kokee shokkireaktion asioiden paljastuttua.

atl02

Vuodettujen sähköpostien joukossa ollut kuva Hillary Clintonin vaalikampanjan puhemies John Podestasta. Oikeaan kämmeneen on piirretty luku 14 ja vasempaan kala. Numero 14 symboloi Osiriksen paloiteltua ruumista. Illuminaatit pitävät Osirista yhtenä Luciferin ilmentymänä. Tarun mukaan kala söi Osiriksen peniksen.

 

Eliitin rikokset tulevat esiin

On olemassa kansainvälinen ryhmä, niin kutsuttu Maan liittoutuneet, johon kuuluu muun muassa Yhdysvaltojen sisältä 15 eri tiedustelupalvelua tai pikemmin niiden sisällä toimivaa ”valkohatturyhmää”. Nämä ryhmät ovat asettuneet vastustamaan luciferista kulttia, ja osa heistä jopa uskoo olevansa mukana Ilmestyskirjan taistelussa paholaista vastaan. Presidentinvaaleissa ne tukivat Trumpin valintaa, mutta ne olisivat voineet toimia myös demokraatti Bernie Sandersin kautta, jos hän olisi voittanut ehdokkuuden.

Mitä lähemmäs vaalipäivää lähestyttiin, sitä enemmän liittoutuneet julkaisivat materiaalia, jonka tarkoitus oli siivittää Trump voittoon. Kanavana käytettiin muun muassa Wikileaksia.

Valtamedia niin Suomessa kuin muualla raportoi Wikileaksin paljastuksista vuosia, kunnes esiin alkoi tulla informaatiota, josta vaiettiin täysin. Liittoutuneet julkaisivat vaalien alla tuhansia sähköposteja, joissa oli viittauksia eliitin harjoittamiin okkulttisiin rituaaleihin ja pedofiilirinkeihin. Nuorten lasten raiskaaminen, kidutus, syöminen ja uhrimurhaaminen ovat osa eliitin uskontoa.

Jarmo Ekman on koonnut blogiinsa suomenkielisen selostuksen Wikileaksin vuodetuista sähköposteista: Sähköpostivuodot ja globaalin eliitin synkät salaisuudet

David Wilcock on koonnut laajan ja yksityiskohtiin menevän artikkelin samasta vyyhdistä, joka on aina vain laajentunut, kun lukemattomat ihmiset ovat alkaneet tutkia asiaa. Pedofiilirinki on maailmanlaajuinen. Siihen kuuluvat kaikkein vaikutusvaltaisimmat ihmiset.

Tämä ei ole mikään uusi tieto niille, jotka ovat tutkineet eliitin synkkiä salaisuuksia ja mielenlaatua, mutta nyt asia nousee vihdoin päivänvaloon. Eliitti on asian johdosta paniikissa. Tämä on salaisuus, jota se ei halua paljastaa. Hillary Clintoniin kohdistuvassa FBI-tutkinnassa on kyse paljon vakavammasta kuin siitä, onko hän käsitellyt huolimattomasti luottamuksellisia sähköposteja. Trumpin valinnan kautta FBI saattaa viimein saada työrauhan viedäkseen asian oikeuteen.

 

Valtamedia julisti sodan totuutta vastaan

Trumpin vaalivoitto ja eliitin rikosten esiintulo laittoivat käyntiin lopputaistelun totuudesta. Valtamedia julisti suoran sodan vaihtoehtomediaa ja totuutta vastaan. Aseeksi valjastettiin joukko orwellmaisia termejä ja sensuuritoimenpiteitä. Laadittiin yli 200 osoitteen musta lista ”valeuutissivustoista”, joiden väitettiin levittävän Venäjän propagandaa. Mukana on muun muassa gaia.com, jossa Coreyn ja Davidin Cosmic Disclosurea lähetetään.

Eliitti ymmärsi menettävänsä otteensa ihmismielistä, joten käyttöön otettiin joukko kovia keinoja. Sosiaalinen media sensuroi mustalle listalle joutuneita vaihtoehtoisia medioita. Facebook ei näytä ”valemediaksi” leimatun sivun linkkejä. Google säädetään niin, että ihmiset eivät enää löydä yhtä helposti tietoa. Aroista aiheista kertovia videoita poistetaan jatkuvasti Youtubesta ja niin edelleen.

Venäjästä on tehty syntipukki, joka on syypää kaikkeen. Venäjä aiheutti Brexitin, sen jälkeen teki Trumpista presidentin ja seuraavaksi varmasti aiheuttaa suuren auringonpurkauksen.

atl04Valtamedia ei kiistä Wikileaksin vuotamien sähköpostiviestien aitoutta. Se kuitenkin täysin vaikenee niiden sisällöstä ja merkityksestä. Se yrittää siirtää huomion siihen, kuka oli hakkeroinnin takana. Todellisuudessa takana olivat tahot Yhdysvaltojen sisältä.

”Valeuutishysteria” osoittaa, että ”vapaa” länsi ei ole ollut yhtään sen vapaampi kuin diktatuuriset valtiot, joissa suora sensuuri on ilmiselvää. Lännessä massojen mielenhallinta on pitänyt huolen, että suoraa sensuuria ei ole tarvittu. Nyt kun kontrolliverkko on alkanut revetä, halutaan palata suoraan sensuuriin. Aika on kuitenkin loppumassa, joten eliitti joutuu ostamaan sitä lisää pelaamalla viimeisen korttinsa…

 

Eliitin viimeinen kortti

Eliitin viimeinen kortti on aina liittynyt paljastuksiin, jotka se tietää joutuvansa jossain vaiheessa tekemään, mikäli sen rikokset alkavat tulla esiin laajassa mittakaavassa. Sen on tehtävä sellainen viimeinen megaluokan harhautus, joka vie ihmismassojen huomion pois rikoksista.

Coreyn ja Davidin pitkän artikkelin mukaan eliitillä on kolme todennäköistä korttia, joilla se yrittää harhauttaa:

  • 1) Virallinen paljastus sotilas-teollisen kompleksin hallinnoiman salaisen avaruusohjelman olemassaolosta. Tämä on teknologisesti vähemmän kehittynyt ohjelma, jolla on salaisia tukikohtia kiertoradalla. Alukset pystyvät matkustamaan Aurinkokunnassa, mutta eivät sen ulkopuolelle.

 

  • 2) Antarktiksella sijaitsevan sivilisaation raunioiden paljastaminen. Tämä osoittaa, että Atlantis oli totta, ja se oli teknologisesti paljon korkeammalle kehittynyt kuin nykysivilisaatio.

 

  • 3) Yli 1,8 miljardia vuotta vanhojen muinaisten raunioiden paljastaminen. Äärimmäisen korkealle tasolle kehittyneen sivilisaation raunioita sijaitsee sekä Maassa että kaikkialla Aurinkokunnassa.

 

Suunnitelmaan liittyy mahdollisesti joidenkin ET-rotujen olemassaolon paljastaminen. Eliitti pyrkii saamaan ihmiset seuraamaan uutta uskontoa, jonka nämä olennot esittelevät. Valenarratiivin mukaan kaikki avaruusolennot haluavat auttaa ihmiskuntaa, eikä kenelläkään ole itsekkäitä motiiveja.

 

Antarktiksen Atlantis

Noin 55 000–65 000 vuotta sitten Maahan saapui toiselta aurinkokuntamme planeetalta evakuoitunut eliitti. Tämä rotu oli ollut omalla kotiplaneetallaan äärimmäisen teknologisesti kehittynyt. Tulijoilla oli pitkulainen kallo ja erikoiset kehon mittasuhteet.

atl10

Pitkulaisia kalloja on löydetty ympäri maapalloa.

Pakolaisilla oli aluksi käytettävissään vain vähän teknologiaa verrattuna kotiplaneettaansa. Ne hyödynsivät Antarktiksella sijainneen muinaisen rakentajarodun yli 1,8 miljardia vuotta sitten hylätyn tukikohdan huippukorkeaa teknologiaa ja alkoivat luoda hybridejä omasta rodustaan ja kehittyvästä ihmiskunnasta.

Hybridikokeiden seurauksena syntyi monenlaisia kokeellisia ihmisrotuja, joista osa luotiin työjuhdiksi, sotilaiksi, vartijoiksi ja niin edelleen. Tarkoituksena oli myös luoda jonkinlainen ”ihmisdinosaurusrotu”. Tämä ei miellyttänyt geneettisiä kokeita tekeviä lukuisia maanulkopuolisia avaruusolentoryhmiä, jotka kokivat, että heidän ohjelmansa saastutettiin ja kaapattiin.

Mystinen Atlantiksen sivilisaatio siis kukoisti Antarktiksella. Maan akselin keikahtaessa Antarktis siirtyi lämpimämmältä vyöhykkeeltä nykyiselle paikalleen, ja sivilisaatio peittyi silmänräpäyksessä paksuun jääpeittoon. Suurin osa geneettisistä kokeiluista pyyhkiytyi pois tässä suuressa katastrofissa.

atla11

Antarktis

Atlantiksen sivilisaatio oli levinnyt myös muille mantereille. Suuren tuhon jälkeen eloonjääneet hybridirodut menettivät pääsynsä muinaisiin kaupunkeihinsa yli 10 000 vuoden ajaksi. Myös alkuperäisiä ei-hybridejä on elossa jonkin verran yhä tänä päivänä.

[Lisäys 20.12.:] Atlantiksen sivilisaatio kukoisti siis muuallakin kuin Antarktiksella. Atlantis tuhoutui useammassa katastrofissa tuhansien vuosien aikajaksolla. Monet tietolähteet (esim. Edgar Cayce) sijoittavat mereen uponneet osat usein Atlantin valtamerelle. Kuuban edustalta on löydetty merenalaisia raunioita ja Bermudan kolmiossa saattaa sijaita merenalainen pyramidi tai kristalliteknologialaite, joka aiheuttaa häiriöitä lento- ja laivaliikenteelle.

 

Valtavien pyramidien huiput pistävät esiin Antarktiksen jään ja lumen alta.

Google Earthin kuva. Valtavien pyramidien huiput pistävät esiin Antarktiksen jään ja lumen alta.

Antarktiksella on nykyisin useita eri ryhmiä

Jäinen Antarktis on ideaalipaikka niille ryhmille, jotka haluavat toimia salassa. Atlantiksen tuhon jälkeen Maahan tulleet liskorodut ottivat Antarktiksen alueen hallintaansa ja perustivat jään alle tukikohtansa.  Myöhemmin natsit liittoutuivat liskojen kanssa, ja saivat luvan perustaa oman tukikohtansa Antarktikselle. Nykyisin Antarktiksella on useampia negatiivisen eliitin tukikohtia.

[Korjaus 20.12.: Liskoilla oli Antarktiksella maankuoren alla tukikohta todennäköisesti jo ennen pakolaisten tuloa, eikä tapahtuman jälkeen. Antarktis on Eurooppaa isompi manner, jolle mahtuu paljon sivilisaatioita.
 atl08

Atlantiksen rauniot kaivettu esiin

Coreyn ja Davidin lähteiden mukaan tällä hetkellä Antarktiksella tapahtuu niin paljon, että tulevat paljastukset saattavat alkaa Atlantiksen raunioiden löytymisen julistamisella. Salaisten avaruusohjelmien liittouman kontakti on kertonut, että liskot ovat viimein antaneet Yhdysvalloille luvan kaivaa esiin muinaisia kohteita jään alta.

atl07

Esiin on kaivettu erittäin vanhoja kaupunkeja, jotka ovat jäätyneet hetkessä syvälle jääkuoren alle. Löytäjät kuvailevat näkyä kuin jäätyneeksi Pompeijiksi. Maassa makaa ruumiita, ja ei-hybridisten olentojen ruumiiden pituus on noin kolmen metrin tienoilla. Monilla on rasvaa mahassa ja rinnoissa (miehilläkin) ja hyvin vähän lihaserottuvuutta. Pukeutumistyyli muistuttaa läheisesti muinaisia egyptiläisiä.

atl09

Hybriri ja esiadamiitti.

Egyptiläiset faaraot kuuluivat atlantislaiseen verilinjaan. Akhenatenilla ja hänen perheellään oli pitkulaiset kallot ja erikoinen kehon muoto.

Paikalta on löytynyt joukko geneettisiä laboratorioita, joissa on luotu kaikenlaisia sekoituksia ihmisroduista. On löydetty erilaisia versioita eläimistä ja ihmisistä. Jäänalaisista suurista kirjastoista löydetyn muinaisen teknologian ja informaation määrä on häkellyttävä.

Löydetyt geneettiset laboratoriot sopivat hyvin yhteen Edgar Caycen kuvauksiin Atlantiksesta. Caycen mukaan atlantislaiset loivat ”luonnonoikkuja”, joista useimmat eivät olleet lisääntymiskykyisiä. Siksi niitä piti tuottaa keinotekoisesti lisää. Näitä olentoja kohdeltiin vähempiarvoisina toisen luokan kansalaisia ja orjina.

 

Taruihin on jäänyt lukemattomia kuvauksia kentaureista ja muista myyttisistä olennoista.

Taruihin on jäänyt lukemattomia kuvauksia kentaureista ja muista myyttisistä olennoista.

Tällä hetkellä monille valikoiduille ihmisille järjestetään kierroksia kaivauspaikalle – myös muille kuin eliitin sisäpiiriin kuuluville, koska paikka aiotaan jossain vaiheessa julkistaa koko maailmalle. Mediassa saatetaan mainita, että joku lähtee tutustumaan Etelämantereen ilmastontutkimuskeskukseen, vaikka todellisuudessa hän pääsee kierrokselle muinaiseen kaupunkiin.

Coreyn lähteet vahvistavat, että ex-astronautti Buzz Aldrin sai kierroksen raunioilla. Hän taisi joko innostua tai pelästyä näkemästään niin, että sai sairauskohtauksen:

Yle: Astronautti Buzz Aldrin evakuoitiin etelänavalta

Ennen kuin löytö julistetaan kaikelle kansalle, osa huipputeknologiasta todennäköisesti siirretään pois. Paljastuksen laajuus olisi siis hieman miedompi, mutta siitä huolimatta se olisi niin mullistava, että media ei sen jälkeen enää puhuisi muusta. Vaikutus tieteeseen, uskontoon ja kulttuuriin olisi käänteentekevä. Tämä on eliitin yksi viimeisistä harhautuskorteista, jotka se on valmis lyömään pöytään, mikäli sitä uhkaa joutuminen tilille kaikista rikoksistaan. Osa rikoksista tulee varmasti julki, mutta kaikkein vakavimmat halutaan yhä salata.

Coreyn mukaan Antarktikselta löytyneitä raunioita ei ole pyritty salaamaan kovin vahvasti, mikä viittaa siihen, että ne on tarkoitettu paljastettaviksi koko ihmiskunnalle lähitulevaisuudessa.

 

Eliitin aika käy vähiin

Coreyn ja Davidin mukaan moni negatiiviselle eliitille työskennelleistä on vaihtanut puolta ja loikannut Maan liittoutuneisiin. Yhä useampi seuraa perässä.

Trump on täyttänyt oman hallituskabinettinsa entisistä lobbareista, pankkiireista ja teollisuuspampuista, jotka aikaisemmin palvelivat Illuminatia. Nopein keino murtaa järjestelmä, on käyttää järjestelmän tuntevien henkilöiden asiantuntemusta. Moni sisäpiiriläinen on odottanut oikeaa hetkeä, jolloin hän voi vaihtaa puolta ja muuttaa petomaisen järjestelmän, jossa hän on ollut itse mukana. Trumpin ensimmäiset sata päivää osoittavat, kuka on oikeasti vaihtanut puolta ja kuka on soluttautuja.

Kun katsoo Trumpin hallitusnimityksiä, voi huomata hänen kokoavan poikkeusajan hallitusta. Mukana on huomattavan paljon armeijataustan omaavia, jotka suhtautuvat Venäjään positiivisesti. Tämä vihjaa siihen, että massapidätykset ja sotilasoikeudenkäynnit ovat tulossa.

Harvardin tohtori Steve Pieczenik palveli Gerald Fordin, Jimmy Carterin, Ronald Reaganin ja George H.W. Bushin hallituksia.  Hän on kertonut nykyisin kuuluvansa laajaan liittoumaan, joka koostuu miehistä ja naisista, jotka kuuluvat 15 eri tiedusteluorganisaatioon (FBI, CIA, sotilastiedustelu jne.) Pieczenikin mukaan sekä Bill että Hillary Clinton harrastavat seksiä lasten kanssa, ja heillä on siitä todisteet.

Trumpilta oikeastaan odotetaan aluksi vain yhtä asiaa: hän antaa tiedustelupalveluiden ja armeijoiden tehdä työnsä. FBI, NYPD ja muut organisaatiot eivät tähän saakka ole pystyneet nostamaan syytteitä rikollisia vastaan, koska yksikään syyttäjä ei ole suostunut koskemaan juttuihin. FBI tuki vahvasti Trumpin valintaa. FBI:n johtaja James Comey käynnisti kaksi kertaa tutkinnan Clintonin rikoksista, mutta joutui katkaisemaan ne, koska sai tappouhkauksia.

Coreyn mukaan FBI on tutkimassa parhaillaan myös muun muassa George Soroksen tekemisiä. Soros ja Clintonit ovat globaalissa rikollisverkossa keskikokoisia kaloja. Myös heidän isäntänsä joutuvat edesvastuuseen, jos tai kun koko totuus paljastuu ihmiskunnalle.

 

Osittainen paljastussuunnitelma vastatuulessa

Viimeaikoina on tapahtunut niin paljon monia positiivisia käänteitä, että osittainen paljastussuunnitelma on joutumassa vastatuuleen. Jos tahti jatkuu samana, saa ihmiskunta täyden totuuden, jolloin siirtyminen täysin toisenlaiseen maailmaan ja ylösnousemukseen vie vähemmän aikaa. Valinta aikalinjan suhteen tehdään juuri nyt.

Totuus on ehtinyt jo levitä niin laajalle, että sitä ei voi enää vetää takaisin. Tällä hetkellä on tärkeää keskittyä positiivisen tulevaisuuden luomiseen. Esiin tuleva synkkä paljastustieto asettuu oikeisiin mittasuhteisiin eikä vaikuta negatiivisesti mieleen, kun ymmärtää kokonaiskuvan. Pimeiden osien on noustava valoon parannettavaksi ennen kuin ihmiskunta voi kehittyä eteenpäin.

 atl14

[Pyyntö: Jos liität artikkelin omalle sivullesi, kopioi siitä korkeintaan vain noin 1/3 ja linkitä loppu tähän blogiin luettavaksi. Kiitos!]


Lähteitä ja asiaan liittyvää uutisointia:

David Wilcock: ENDGAME: Disclosure and the Final Defeat of the Cabal

David Wilcock ja Corey Goode: ENDGAME II: The Antarctic Atlantis and Ancient ET Ruins

Jarmo Ekman: Sähköpostivuodot ja globaalin eliitin synkät salaisuudet

**************************

[Lisäys: 20.12.: Pian Coreyn ja Davidin artikkelin julkaisun jälkeen brittiläiset iltapäivälehdet The Sun ja The Daily Star julkaisivat artikkelit, joiden mukaan Atlantis saattoi sijaita Antarktiksella:

The Daily Star: The Lost City of Antarctica: Shock claims massive CIVILISATION exists beneath mile of ice

The Sun: THE ’LOST CITY’ OF ANTARCTICA Shock claims massive ancient civilisation lies frozen beneath mile of Antarctic ice – and could even be Atlantis

Uutiset saattavat olla esimakua tulevista virallisista paljastuksista.

*************************

Myös suomalainen media hyökkäsi ”valeuutisia” vastaan:

HS: Trump välittää salaliittotehtailijan harhoja Twitterissä

Yli 25 vuotta uraa tehnyt Alex Jones mainittiin ensimmäisen kerran Helsingin Sanomissa, vaikkakaan ei kovin mairittelevassa sävyssä ja faktoja vääristellen.

HS: Valeuutiset Hillary Clintonin lapsi­seksi­ringistä saivat kiväärimiehen tunkeutumaan pitseriaan Washingtonissa

Uutinen oli jälleen täynnä vääristelyä, jotta todellinen kuva hämärtyisi. Seuraavat kaksi ovat samaa sarjaa:

IS: Mies ammuskeli pizzeriassa Washingtonissa – Syynä valeuutinen Hillary Clintonin pyörittämästä lapsiseksiringistä

IS: Hillary Clintonilta suoraa puhetta valeuutisista – ”Vaarallinen epidemia”

 

******************

”Venäjä teki sen”:

HS: Salaliittosivustot auttoivat Venäjää mustamaalaamaan Clintonia vaaleissa 

HS: Hillary Clinton syyttää Vladimir Putinia kampanjansa hakkeroinnista

HS: NBC: Venäjän presidentti Putin osallistui henkilökohtaisesti Yhdysvaltojen demokraattipuolueen tietomurtoon

*************

Vaalivilpistä:

Detroit News: Half of Detroit votes may be ineligible for recount

Tarkistuslaskenta on osoittamassa, että Clintonin hyväksi tapahtui massiivinen vaalivilppi – ei Clintonia vastaan.

http://www.wnd.com/2016/12/recount-uncovers-serious-fraud-in-detroit/

Myös Helsingin Sanomiin päätyi artikkeli vaalien epäselvyyksistä:

HS: Osa USA:n vaalien sähköisistä laitteista on suunniteltu lottokuponkien lukemiseen 

HS: ”Virallisesta dokumentista käy ilmi, että marraskuun kahdeksannen vaaleissa Saukin kaupungissa on rekisteröity 31 838 äänestyslippua. Saman dokumentin mukaan ääniä on annettu 34 323.

”Ääniä on paljon enemmän kuin annettuja äänestyslippuja. Älykkäälle ihmiselle on kiistatonta, että jotakin on pielessä.”

”Muuten. Tuolla Saukissa Clinton voitti”, Hursti huomauttaa.

***************

Yle: Astronautti Buzz Aldrin evakuoitiin etelänavalta