Artikkelit

Optimaalisen aikalinjan saavuttaminen

opt06Corey Goode ja David Wilcock julkaisivat viime viikolla laajan yhteisartikkelin Are We Navigating to Our Optimal Temporal Reality? Artikkeli sisältää paljon tärkeää ja ajankohtaista tietoa liittyen tämänhetkisiin tapahtumiin.

Viime aikoina Coreylla on ollut epätavallisen paljon tapaamisia Palloliittouman Raw-Tear-Eirin, sisäisten sivilisaatioiden ylipapitar Ka-Reen, salaisten avaruusohjelmien everstiluutnantti Gonzalesin, maya-intiaanien ja lähitähdeltä tulleen lähettiläs Miccan kanssa. Tämä saattaa olla merkki siitä, että tapahtumat alkavat kulminoitua hyvin pian. Olen tehnyt Coreyn artikkelista koosteen, johon yhdistyy myös hänen elokuisen päivityksensä tietoa.

 [Päivitetty lyhyesti 9.11. Päivitys merkitty tekstiin vihreällä.]

Optimaalisen aikalinjan saavuttaminen

Coreylla siis oli taannoin tapaaminen sininen lintuolento Raw-Tear-Eirin kanssa, joka kertoi, että ihmiskunta voi yhä saavuttaa optimaalisen aikalinjan, jos herääminen korruptioon ja valheisiin jatkuu. Optimaalinen aikalinja tarkoittaa, että koko totuus tulee ilmi ja ihmiskunta jättää nykyisen takapajuisen sivilisaation taakseen lyhyen ajan sisällä eikä 100 vuoden kuluessa.

sin5

Raw-Tear-Eir

Konfederaation aluksia saapunut Aurinkokuntaan

Tapaamisessa ollessaan Corey näki kauempana avaruudessa metallisia pallonmuotoisia aluksia, jotka olivat saapuneet Aurinkokuntaan. Niitä oli yhdeksän kappaletta. Niiden kokoa oli vaikea täsmällisesti arvioida, mutta Corey arvioi niiden olevan Kuun kokoisia, joten kyse on valtavista aluksista.

Tällä kertaa kyse todella on aluksista, joissa on olentoja sisällä. Sen sijaan Palloliittouman koko Aurinkokuntaan vuoden 2014 lopussa karanteenin asettaneet jättiläismäiset pallot eivät ole aluksia vaan olentoja itsessään. Yksi ”pallo-olento” on ottanut koko Aurinkokunnan sisälleen, ja muut pallot säätelevät energiaa, joka virtaa yhä voimakkaammin Aurinkokuntaan.

Tear-Eir kertoi, että nyt muut Konfederaation jäsenet ovat tulossa tähän järjestelmään auttamaan lähitulevaisuudessa. David spekuloi, että kyse saattaa olla väestönsiirroista, joita tehdään, kun planeetan muutos tapahtuu.opt08

 

Lisäselvitys alle 300 000 ylösnousevasta

Corey julkaisi elokuussa raportin, jossa hän kertoi Tear-Eirin sanoneen, että Maa-planeetalla oli sillä hetkellä vain alle 300 000 ihmistä, jotka ovat valmiit ylösnousemukseen. Seitsemän miljardin ihmisen planeetalla tämä on äärimmäisen pieni luku. Se ei ole edes prosenttia eli yhtä ihmistä sadasta.

Pieni luku herätti netin piireissä tietenkin äärimmäisen paljon kummastusta. Nyt Tear-Eir antoi lisäselvityksen, mitä luku pitää sisällään. Ensinnäkin luku vaihtelee hetkestä hetkeen ihmisten tietoisuuden mukana. Välillä se on pienempi, välillä suurempi. Sillä hetkellä se oli alle 300 000. Luku muuttuu jatkuvasti, kuten myös aikalinja muuttuu.

Toisekseen lukuun ei ole laskettu vaeltajasieluja. Lukuun on laskettu vain ne sielut, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin eläneet korkeammissa tiheyksissä eli ”ulottuvuuksissa”. He tavoittelevat ensimmäistä kertaa tietoisuuden evoluution syklissä nousemista 3d-tasolta 4d-tasolle.

Vaeltajasieluja on Maassa arviolta satoja miljoonia, eikä heitä siis ole laskettu mukaan lukuun. Vaeltajat eivät tavoittele ylösnousemusta 4d-tasolle, vaan he palaavat kotiulottuvuuteensa, kun ylösnousemus eli sielujen sadonkorjuu tapahtuu. Ainoa syy, miksi vaeltaja joutuu kertaamaan 3d-syklin ja epäonnistuu ylösnousemuksessa, on täydellinen nukahtaminen ja karman kerääminen. Suurin osa henkisistä asioista syvällisesti kiinnostuneista on vaeltajasieluja.

Monet lapset ovat vaeltajasieluja, ja he niin ikään palaavat kotiin. Nämä lapset ovat aikuisten tapaan auttamassa ihmiskuntaa.

Luku 300 000 on silti äärimmäisen pieni prosentti valtaväestöstä, kun ottaa huomioon planeettamme väkimäärän. Moni ihminen on kuitenkin hyvin lähellä ylösnousemuksen minimikriteeriä, ja optimaalisen aikalinjan saavuttaminen ja kaikkien valheiden paljastuminen epäilemättä nostaisi lukua merkittävästi. Siksi niin moni taho työskentelee totuuden puolesta, ja siksi ihmiskunnan ylösnousemusprosessille on annettu lisäaikaa.

 

Mandela-efekti ja menneisyyden parantaminen

Coreylle myös näytettiin visuaalisina kuvina niin kutsutun Mandela-efektin vaikutuksia. Mandela-efekti liittyy rinnakkaisiin aikalinjoihin, ja nimi juontuu siitä, että iso joukko ihmisiä muistaa Etelä-Afrikan ex-presidentin Nelson Mandelan kuolleen 1980-luvulla vankilassa.

Tällä aikalinjalla Nelson Mandela kuoli vuonna 2013. Se että suuri joukko virheellisesti muistaa Mandelan kuolleen jo 1980-luvulla, johtuu rinnakkaisten aikalinjojen sulautumisesta yhteen. Jollain aikalinjalle Mandela tosiaan kuoli jo 1980-luvulla. Sellaisen aikalinjan historia on toisenlainen.

opt05
Corey näki, kuinka eri aikalinjat sulautuivat toisiinsa. Monet historian tapahtumat, jotka olisivat jo tapahtuneet, poistuivat meidän todellisuudestamme. Corey näki kristallisauvojen seinän, jossa sauvat kääntyivät ja samalla tapahtui prismaefekti, jolloin tapahtumat muuttuivat välittömästi. Uudessa todellisuudessa elävät ihmiset eivät muistaneet edellistä todellisuutta.

Ihmiskunta on jo nyt omalla tietoisuudellaan aiheuttanut monien menneisyyden kauheuksien pois pyyhkiytymisen. Menneisyys muuttuu koko ajan kuten myös tulevaisuus. Universumissa on vain ikuinen nykyhetki.

Corey pohti, että olisiko mahdollista, että ihmiskunta yllättäen löytäisi itsensä todellisuudesta, jossa kaikki paljastukset ovat jo tapahtuneet ja ihmiskuntaa kontrolloiva verkko on luhistunut. Yhdelläkään ihmisellä ei olisi muistikuvaa nykyisestä todellisuudesta. Corey sai myöntävän vastauksen ja tiedon, että ilmiö on oleellinen osa muutoksessa, jota parhaillaan käymme.

 

Positiivisen massatietoisuuden edistämisen tärkeys

Raw-Tear-Eir kertoi, että kaikkien niiden, jotka työskentelevät optimaalisen aikalinjan saavuttamisen puolesta, tarvitsee keskittyä enemmän vaikuttamaan positiivisesti massatietoisuuteen sen sijaan, että vaalitaan nykyisiä uskomusjärjestelmiä tai etsitään niille vahvistusta.

Coreya neuvottiin keskittymään vähemmän maanulkopuolisiin asioihin ja salaisiin avaruusohjelmiin. Sen sijaan hänen tulisi opettaa ja voimaannuttaa ihmisiä massatietoisuuden todellisesta luonteesta, johon me kaikki vaikutamme. Ihmiskunta luo oman todellisuutensa, ja se on voima, joka on todellisuudessa vallassa.

 

Viestin vääristelijät lisääntyvät

Tear-Eir kertoi, että tiettyjä yksilöitä on manipuloitu vesittämään sinisten lintuolentojen sanoma. Useimmat näistä yksilöistä eivät ole pahansuopia, eivätkä he näe omissa toimissaan mitään väärää. Osa heistä yrittää vain saada uuden tiedon sopimaan entisiin uskomusjärjestelmiinsä. Coreya neuvottiin lähestymään asiaa mahdollisimman rakkaudellisella tavalla.

 

Sopimus osittaisesta ufopaljastuksesta

Salaisten avaruusohjelmien everstiluutnantti Gonzales informoi Coreya planeetan valtataistelun viimeisimmistä käänteistä. Maan liittoutuneiden ja salaisten rikollisryhmien (Illuminati ym.) väliset neuvottelut ovat edenneet. Ryhmät ovat päässeet sopimukseen osittaisesta ufopaljastuksesta, joka kestäisi 50–100 vuotta, mikä siis ei ole Gonzalesin ryhmän tavoite.

Sovittuun suunnitelmaan kuuluu alempien tasojen salaisten avaruusohjelmien paljastaminen. Nämä ohjelmat ovat osa sotilas-teollista kompleksia, ja niitä operoivat NSA, USA:n ilmavoimat ja DIA.

Paljastettava ohjelma sisältää sekä miehittämättömiä että miehitettyjä avaruuden tukikohtia. Ainakin kaksi ohjelmaan kuuluvaa avaruusasemaa on noin 50–100 vuotta kansainvälistä avaruusasemaa (ISS) teknologisessa kehityksessä edellä.

Paljastussuunnitelmaan kuuluu myös avaruusolentojen olemassaolosta rajoitetusta kertominen. Se sisältäisi ihmisenkaltaisten avaruusolentojen olemassaolosta paljastamisen.

 

”Ihmiskunta ei kestä totuutta”

Sopimuksen osapuolet ovat päätyneet osittaiseen paljastussuunnitelmaan perustellen sitä sillä, että ihmiskunta ei kestä koko totuutta kerralla kuultuna, ja vastuullisin taktiikka on edetä hitaasti. Todelliset syyt ovat rikokset, joihin kumpikin osapuoli on syyllistynyt pitäessään kosmista salailua yllä.

Kumpikin osapuoli on tiennyt totuuden, mutta se on pimitetty kansalta jokaisessa valtiossa.  Maan liittoutuneissa jokainen kokisi maineen menetyksen, jos koko totuus paljastuisi kerralla. Tuskin esimerkiksi Venäjän kansalaiset ottaisivat kovin riemulla vastaan tietoa, että valtio on pimittänyt heiltä vähintään 50-luvulta tietoa ja teknologiaa, joka kääntäisi koko sivilisaation parempaan suuntaan.

Hallitus joutuisi pelaamaan uhkapeliä paljastaessaan koko totuuden: joko kansalaiset ottaisivat uuden paljastustiedon positiivisen osan niin riemulla vastaan, että negatiivinen puoli (salailu ja rikokset) jäisi sen varjoon. Hallituksen suosio nousisi. Tai sitten negatiivisen tiedon esiintulo saisi kansan raivostumaan, se loisi hallituskriisin ja vaatimuksen eroon. Kukaan ei pysty varmuudella sanomaan, miten ihmiset tulevat reagoimaan mittaviin paljastuksiin.

 

Ufohavaintojen raju lisääntyminen

Paljastussuunnitelma etenee siten, että salaisten ohjelmien aluksia aletaan lennättää näkyvästi asuttujen alueiden yllä. Yhä enemmän alkaa tulla havaintoja kolmion ja ovaalin muotoisista aluksista kuten myös valkoisista palloista, jotka ovat sähköisiä reunuksia, jotka ympäröivät näitä aluksia niiden eri operaatioiden vaiheissa.

opt07Havaintoja tullaan näkemään yhä enemmän, mikä lopulta johtaa ilmoitukseen, että alukset kuuluvat salaiseen avaruusohjelmaan, jolla on avaruusasema kiertoradalla.

 

Disinformaatiokampanja ottaa uuden vaihteen

Jotta osittainen ufopaljastuskampanja olisi menestyksellinen, on kaikki muut narratiivit tuhottava. Jokainen, joka paljastaa tietoa kaikkein kehittyneimmistä salaisista avaruusohjelmista, pyritään leimaamaan epäluotettavaksi. Coreya ja William Tompkinsia vastaan on jo hyökätty voimakkaasti ufopiirien sisältä sellaisten henkilöiden taholta, jotka työskentelevät eliitin haluaman ufopaljastussuunnitelman hyväksi. (ks. esim. Michael Sallan kommentaari Steven Greeristä, jolla on yhteys Rockefellereihin.)

Julkisuuteen astuu kasvava joukko koulutettuja valetietovuotajia, jotka kertovat työskennelleensä salaisissa avaruusohjelmissa. Internet kylvetään täyteen valheellisella tiedolla. Päämäärä ei ole ainoastaan vesittää informaatio, joka tulee aidoilta paljastajilta, vaan myös tehdä heidän oudolla käytöksellään koko aihealue naurunalaiseksi, jotta tutkijat eivät koskisi aiheeseen. Kikka on klassinen ja paljon käytetty monen aihealueen suhteen.

Coreylle kerrottiin, että hänen paljastamaansa tietoa vastaan tullaan hyökkäämään monin eri tavoin.

 

Neuvottelut jumissa armahdusten suhteen

Maan liittoutuneet ja rikollisryhmät ovat neuvotteluissaan yhä jumissa koskien armahdusta. Ylimmän tason illuminaatit haluaisivat saada saman armahduksen kuin alemmilla tasoilla projekteissa toimineet, jotka ovat ottaneet vain vastaan käskyjä.

Vaikka armahdus myönnettäisiin kaikille, he tuskin pystyisivät elämään missään yhteiskunnassa rauhassa, vaan kostonhimoiset yksilöt pyrkisivät saamaan heidät käsiinsä. Siksi heitä pitäisi joka tapauksessa säilyttää turva-alueilla.

Negatiivinen eliitti on jo kuukausien ajan tehnyt pakoa Antarktiksen tukikohtaan, jonne on viety resursseja ja kalustoa valtavia määriä.

 

Sotilasvallankaappaus lähellä  Yhdysvalloissa?

Gonzales antoi mielenkiintoista tietoa koskien parhaillaan käytäviä USA:n presidentinvaaleja. Gonzalesin mukaan Maan liittoutuneet tukevat Donald Trumpia. Jokainen tietää, millainen eliitin taskussa oleva suurrikollinen Hillary Clinton on. Trumpilla on omat luurankonsa kaapissa, eikä hän ole mikään ihanteellinen presidenttiehdokas, mutta ilmeisesti hän on sitoutunut kaatamaan negatiivisen eliitin vallasta.

Koko USA:n vaalijärjestelmä on suuri huijaus, joten Trumpin on lähes mahdotonta voittaa Clintonia, vaikka Trump saisi selvän enemmistön kaikista äänistä.  Vaalitulokset ovat peukaloituja, ja vaalivilppi kääntää tuloksen Clintonin eduksi. Olisi todellinen yllätys, jos Trump voittaisi vaalit ensi yönä. Kohta se nähdään.

On hyvin mahdollista, että vaalien voittaja ei selviä vielä huomenna keskiviikkona, vaan asiasta käydään yhtä pitkään vääntöä kuin silloin, kun George W. Bush varasti vaalivilpillä voiton.

Negatiivinen eliitti tekee kaikkensa, jotta se pysyisi vallassa. Se on aikaa ostaakseen laatinut lukuisia vaihtoehtoisia suunnitelmia vaaleja ympäröivälle ajalle. Tällaisia ovat muun muassa ydinisku tai elektromagneettisen pulssiaseen käyttö, valeufohyökkäys, rotumellakat, sosiaalisen levottomuuden luominen kaduille jne.

Kun USA:n armeija pääsi selville näistä ”lopun aikojen suunnitelmista”, niin merkittävä osa armeijasta päätti asettua avoimesta vastustamaan eliittiä. Joukko armeijan johtajia on sanonut, että se tulee aloittamaan sotilaallisen vallankaappauksen, jos vaalit jälleen varastetaan tai siviilejä vastaan käytetään väkivaltaa.

Coreylle kerrottiin luku siitä, kuinka suuri osuus armeijasta saattaa aloittaa vallankaappauksen ja kuinka suuri osa yhä puolustaisi nykyhallintoa. Luku ennakoi, että vallankumous ei tulisi sujumaan verettömästi.

[Päivitys 9.11.: Trump teki lähes mahdottomasta mahdollisen. Edes petollinen vaalijärjestelmä, poliittisen ja taloudellisen eliitin hyljeksintä ja median mustamaalaus eivät pystyneet estämään voittoa. Ihmiset eivät enää luota mediaan, mikä on jälleen yksi suuri merkki siitä, että eliitti on menettämässä otteensa. Trumpin on täytynyt saada maanvyörymävoitto äänissä, mitä ei enää ole pystytty kääntämään Hillaryn eduksi.

Sinällään ei ole suurta merkitystä, kuka on presidenttinä, koska presidentti ei ole korkein vallassa oleva henkilö. Merkityksellisempää on, kuka kontrolloi presidenttiä ja kuinka paljon. Hillary olisi ollut täydellisesti lännen negatiivisen eliitin juonessa mukana. Trumpilla on suurempi mahdollisuus toimia ihmiskunnan hyväksi. Hänen täytyy seuraavaksi pitää huoli, että hänelle ei käy kuten Kennedylle tai Obamalle, josta tuli eliitin nukkehallitsija. Trumpin tulevat käytännöntoimet paljastavat suunnan.

Seuraavat viikot ovat mielenkiintoisia. Pyrkiikö negatiivinen eliitti estämään Trumpin virkaanastumisen käyttämällä viimeiset korttinsa?]

Kulissien takainen avaruussota

Ilmakehässä ja Antarktiksella käydään taisteluita kehittyneillä teknologioilla. Sekä liittoutuneet että negatiivinen eliitti pelkäävät, että jossain vaiheessa kehittynyt ”ufoalus” tippuu tiheään asutetulle alueelle.

Siksi asian varalta on kehitetty etukäteen lukuisia vaihtoehtoisia peitetarinoita, joilla totuus pyritään kätkemään. Yhden mukaan kaupunkiin on tippunut ydinkäyttöinen satelliitti, joka aiheuttaa suuren vaaran. Tämä pakottaa ihmiset pakenemaan kodeistaan, minkä aikana pudonnut kone voidaan siivota pois.

Televisioon on etukäteen kuvattu uutismateriaalia, jota voidaan tarpeen mukaan käyttää.

opt02

Planeettaa ympäröivä mielenhallintaverkko

Aikaisemmissa päivityksissä sekä Corey että David ovat käsitelleet planeettaamme ympäröivää mielenhallintaverkkoa, jonka negatiiviset liskorodut ovat rakentaneet ja joka on ollut toiminnassa tuhansia vuosia. Verkko ilmeisesti rakentuu Maata kiertävistä satelliiteista, ja se manipuloi ihmisten mieltä, tietoisuutta ja käytöstä. Ulkopuolisille vaikutteille alttiit ihmiset pysyvät kurissa, mikä toisin sanoen tarkoittaa suurinta osaa ihmiskunnasta.

Negatiivinen eliitti on ajettu niin nurkkaan ihmiskunnan tietoisuuden noustessa, että verkko säädettiin toimimaan maksimiteholla viime keväänä. Maksimiteho on aiheuttanut sivuvaikutusten ilmaantumisen: ihmiset käyttäytyvät epävakaasti, tulevat apaattisiksi ja tehottomiksi. Myös henkisen tien kulkijat kärsivät passiivisuudesta ja joutuvat ponnistelemaan toimiakseen tehokkaasti.

Asian positiivinen puoli on, että mihin tahansa tottuu. Toleranssi kasvaa. Jos nauttii joka päivä saman annoksen jotain huumaavaa ainetta (alkoholi, heroiini, unilääke ym.), ei tuo annos jonkin ajan kuluttua vaikuta lainkaan toimintakykyyn. Maksimiteholla käyvä kontrolliverkko ei pysty kauaa pidättelemään nousevaa tietoisuuden tasoa, eikä verkossa ole enää pykäliä, joita säätää kovemmalle.

Maan liittoutuneilla on jo jonkin aikaa ollut teknologinen kyky tuhota kontrolliverkko. He eivät kuitenkaan ole uskaltaneet tehdä sitä, koska ovat pelänneet välittömiä seurauksia. Verkon äkillinen tuhoutuminen saattaisi laukaista henkisissä ihmisissä yliluonnollisten kykyjen aktivoitumista, ekstaasin tunnetta, psykedeelisen kokemuksen ilman psykedeelien tuomaa epävakautta ja niin edelleen. Sen sijaan nukkuvissa ihmisissä voisi herätä pelkoa, kun verho yllättäen vedettäisiin mielen tieltä pois. He näkisivät kuolleiden ihmisten henkiä ja muuta vastaavaa, mitä he ovat pitäneet hölynpölynä. Sosiaalisen levottomuuden leviäminen olisi todennäköistä.

 

Geopoliittinen jännite jatkaa kasvuaan

Gonzalesin mukaan geopoliittinen jännite jatkaa kasvuaan. Itä ja länsi jatkavat sapelien kalistelua. Liittoutuneet alkavat kutsua omien maidensa kansalaisia kotimaihinsa.

Tulemme näkemään yhä enemmän merkkejä siitä, kuinka hallinto alkaa menettää kontrollinsa ja rikoksia paljastuu. Tähän mennessä jo tuhansia erilaisia tuhoisia juonia on tehty tyhjäksi. Negatiivinen eliitti on ajettu ahtaalle.

 

Lähettiläs Micca lähitähdeltä

Aikaisemmissa päivityksissä Corey kertoi kohtaamisesta, jossa Tear-Eirin kanssa oli ollut lähitähdeltä tullut lähettiläs, joka kertoi nimekseen Micca. (Corey ei kertonut lähitähteä, mutta veikkaan sen olevan Alpha Centauri) Lähettiläs Micca kertoi, että heidän oma planeettansa oli käynyt läpi vain muutama sukupolvea sitten saman prosessin, jossa Maa-planeetta on nyt. Heidän planeetallaan oli tuolloin samankaltaiset olosuhteet kuin Maassa nyt: tyrannia orjuutti planeettaa. He olivat käyneet oman vapaustaistelunsa ja selvittäneet tiensä 4d-sivilisaatioksi.

Micca - taiteilijan näkemys

Micca – taiteilijan näkemys

Raw-Tear-Eir oli auttanut heidänkin sivilisaatiotaan. Nyt Micca ja hänen sivilisaationsa haluavat auttaa Maan asukkaita samassa prosessissa, jonka he olivat itse käyneet läpi. Miccan väki seurasi tiiviisti Maan tapahtumia ja oli tutustunut syvällisesti kulttuuriin, sosiaalisen käytökseen sekä tietoisuuden tasoon. Hän sanoi, että monet heidän ihmisistään ovat innoissaan siitä, että he tulevaisuudessa pääsevät avustamaan planeettaamme.

Samat olennot, jotka orjuuttivat Miccan planeettaa, ovat luoneet kontrollijärjestelmän Maa-planeetalle. Tilanteella on paljon yhtäläisyyksiä.

Uudemmassa tapaamisessa Micca kertoi, että heidän ihmisensä ovat alkaneet ottaa yhteyttä Maan ihmisiin unien aikana. He valmistelevat tiettyjä yksilöitä kasvotusten tapahtuviin kontakteihin, jotka tapahtuvat, kun vapautuminen orjajärjestelmästä tapahtuu. He antavat harjoitusta siitä, kuinka liskojen vallasta syökseminen tapahtuu ja kuinka auttaa muita ihmisiä suhtautumaan paljastustietoon, joka pelottaa heitä.

 

Jokaisen yksilön tietoisuus vaikuttaa aikalinjaan

Energisten muutosten keskellä on tärkeää pysyä rauhallisena, positiivisena ja keskittyneenä. Tear-Eirin mukaan jokainen ihminen tällä planeetalla vaikuttaa tämänhetkiseen prosessiin. Kukaan ei ole toista tärkeämpi tai erityislaatuisempi.

Oman tietoisuutemme laatu vaikuttaa optimaalisen aikalinjan saavuttamiseen. Energisten muutosten keskellä myös vanhat haavat ja kipupisteet saattavat nousta pintaan. Ne tarvitsevat käsittelyä, hyväksyntää ja anteeksiantoa. Loppujen lopuksi unelmien maailma on vain yhden ajatuksen päässä.


[Pyyntö: Jos liität artikkelin omalle sivullesi, kopioi siitä korkeintaan vain noin 1/3 ja linkitä loppu tähän blogiin luettavaksi. Kiitos!]

http://spherebeingalliance.com/blog/corey-goode-intel-update-part-1-aug-2016.html

http://spherebeingalliance.com/blog/corey-goode-intel-update-part-2-aug-2016.html

http://spherebeingalliance.com/blog/are-we-navigating-to-our-optimal-temporal-reality.html

 

Mainokset