Artikkelit

Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa

aht13Kulissien takainen eliitti tietää ajan loppuvan, joten se on kiihdyttämässä kaikkia operaatioitaan. Se on laittanut isomman vaihteen päälle kansalaisten mielten hämmentämiseksi ja todellisen maailmanpoliittisen tilanteen pimittämiseksi, minkä voi havaita entistä räikeämmän propagandan vyörymisestä mediaan. Kaikki eliitille uskolliset tahot valjastetaan hämmentämään soppaa.

Tällä viikolla Suomessa otettiin käyttöön uusia propaganda-aseita, kun rauhannobelisti ja presidentti Martti Ahtisaari julkaisi yhdessä Jaakko Iloniemen ja Tapani Ruokasen kanssa uuden keskustelukirjan Miten tästä eteenpäin.

Valtamedia, kuten Helsingin Sanomat, nosti kirjasta provosoivia otsikoita ja uutisia:

”Hallitsevatko Venäjän nöyristelijät Suomen henkistä tilaa?”

”Suomen henkistä tilaa hallitsee Venäjä-lobby.”

”Venäjä on luonut tilanteen, jossa kaikkien läntisten demokratioiden on yhdistettävä voimansa.”

”Presidentti Martti Ahtisaari sanoo uudessa kirjassa suorat sanat Venäjästä: ”He luovat kylmää sotaa, ei länsi.”

”Suomen pitäisi hakea Nato-jäsenyyttä jopa ennen Ruotsia ja Unkari pitäisi erottaa EU:sta.”

aht09Sellaiselle joka seuraa mediaa muistakin kuin suomalaisista propagandalähteistä, ovat tällaiset väittämät ja pohdinnat absurdia luettavaa.  Menemättä yksityiskohtiin voidaan asioiden todellinen tila esittää käyttämällä vanhaa nyrkkisääntöä, eli kääntämällä uutisointi toisinpäin, jolloin saadaan totuus:

Suomen poliittinen ja taloudellinen eliitti on jo antautunut, ja luovuttanut itsenäisyyden lännen elitisteille, joten Suomen henkistä tilaa hallitsee USA:n nöyristely, USA-lobby. Suomi on nykyisin pelkkä vasallivaltio vailla todellista itsenäisyyttä. Nyt vain uppiniskainen kansa täytyy manipuloida kannattamaan sotavarustelua, elintason laskua ja kurituksen hyväksymistä.

USA on luonut tilanteen, jossa kaikkien demokratiaa haluavien on yhdistettävä voimansa. USA on pyrkinyt kaikin mahdollisin tavoin käynnistämään uuden kylmän sodan tai maailmansodan, jota jo käydään kulissien takana.

Kenen ajatuksia Ahtisaari edistää?

Miten tästä eteenpäin -kirjan ajatukset eivät ole kirjoittajien alkuperäisiä ideoita. Keneltä Ahtisaari, Iloniemi ja Ruokanen ottavat käskyt vastaan? Kenen asiaa he ajavat? Kenen puhemiehinä he toimivat? Millainen agenda tuon ajatusmaailman taakse kätkeytyy?

Vastausta voi alkaa kaivaa esimerkiksi Ahtisaaren elämänkerrasta Matkalla – Martti Ahtisaaren tarina (2011). Kirjan ovat kirjoittaneet Katri Merikallio ja Tapani Ruokanen, joista Ruokanen siis on mukana myös uusimman Miten tästä eteenpäin -kirjan kirjoittamisessa.

Ahtisaari ei ole koskaan peitellyt läheisiä välejään miljardööri George Sorokseen. Soros on tunnettu talouksien, kansojen ja valtioiden tuhoaja, joka naamioituu hyväntekijäksi ja avoimen kansalaisyhteiskunnan puolestapuhujaksi. Soros rahoittaa ympäri maailman lukemattomia eri säätiöitä, organisaatioita ja kansalaisjärjestöjä, joita käytetään luomaan epävakautta, levottomuuksia, disinformaatiota, valekansannousuja, kriisejä, sotia, oppositioita ja valeoppositioita. Soros rahoittaa ajatushautomoja, puolivaltiollisia järjestöjä, luottopoliitikkoja ja nettitrolleja manipuloimaan julkista mielipidettä, vaaleja ja muita yhteiskunnallisia tapahtumia. Hänen oma tunnetuin säätiönsä on Open Society Foundations, jonka kautta käydään jatkuvaa informaatiosotaa.

Viime kevään niin kutsuttujen Panaman paperien toimittajakunta sai rahoituksensa edellä mainitulta Soroksen säätiöltä. Koko operaation tarkoitus oli saada Putin näyttämään suurelta roistolta, vaikka papereissa häntä ei pystytty edes suoraan yhdistämään veronkiertoon. Media kuitenkin loi vahvan mielikuvan täydellisestä korruptiosta.

Soros on globaalissa valtapelissä reititin, jonka kautta kanavoidaan rahaa kohteisiin, jotka edistävät eliitin maailmanvalloitusagendaa. Soros on agentti tai kilpi, jonka yläpuolella piileskelevät todelliset käskyjen antajat.

Soros jäi taannoin kiinni ulkoministeri Hillary Clintonin ohjailusta, kun joukko hakkeroituja sähköposteja vuodettiin julkisuuteen. Samassa vuodossa paljastui, että Soros oli suositellut Ahtisaarta Albanian levottomuuksien lievittäjäksi. Hän oli yksi kolmesta luottohenkilöstä ja lopulta pestin sai slovakialainen diplomaatti ja ministeri Miroslav Lajcak. Vuodetut viestit osoittavat, kuinka Soros pystyy manipuloimaan USA:n hallintoa ja USA:n hallinto Euroopan sisäisiä tapahtumia.

Palataan takaisin Ahtisaaren elämäkertaan. Kirjassa kerrotaan, kuinka Ahtisaari näki Suomen olevan täynnä mahdollisuuksia ei-valtiolliseen vaikuttamiseen erilaisten organisaatioiden ja järjestöjen kautta. Punainen Risti ja Kirkon Ulkomaanapu jo olivat merkittäviä ja lähes puolivaltiollisia toimijoita Suomessa. Ne eivät kuitenkaan olleet varsinaisia ajatushautomoita. Ahtisaari selvästi halusi kopioida Soroksen toimintamallin Suomeen.

Presidenttiaikanaan Ahtisaari järjesti virka-asunnollaan Mäntyniemessä Soroksen johdolla tapaamisia, joissa kirjan mukaan ensimmäisellä kerralla koolla olivat Ahtisaaren assistentti Matti Kalliokoski, Jaakko Iloniemi, Alpo Rusi, Pertti Torstila ja Marko Ahtisaari. Kalliokoski muistelee, että kyse oli miellyttävästä ja mielenkiintoisesta brainstorming-sessiosta, jossa Soros avasi maailmankuvaansa. Session jälkeen Soros ja Ahtisaari tapasivat aina, kun sattuivat samaan kaupunkiin.

aht06Myöhemmin Soroksen rahallinen tuki vaikutti siihen, että Ahtisaari perusti oman organisaationsa Crisis Management Initiativen (CMI). Kyse oli epäilemättä Soroksen kulissien takaa hallinnoimasta ajatushautomosta ja propagandakeskuksesta, vaikka idea esitellään Ahtisaaren omana. Uuteen toimistoon haluttiin värvätä nuoria kykyjä, joille kirjan mukaan tarjottiin paikka, jossa he voivat kasvaa. Ahtisaaren vanhasta ystävästä Jaakko Iloniemestä tuli paikan toimitusjohtaja.

Ahtisaaren toimistossa kasvaneet nuoret kyvyt ovat sittemmin levittäytyneet merkittäviin lobbaus- ja mielipidevaikutusasemiin muualle yhteiskuntaan, mediaan ja hyväntekeväisyysjärjestöihin. Esimerkiksi Matti Kalliokoski työskentelee Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittajana, Antti Pentikäinen Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtajana ja Kristiina Rintakoski Lähetysseuran vaikuttamistyön päällikkönä.

Ahtisaari toimii Soroksen puhemiehenä, ja Soroksen kautta puhuu negatiivinen eliitti, jota voidaan kutsua yleisnimellä Illuminati tai ”the Cabal”. Jaakko Iloniemi on toinen Soroksen luottomiehistä. Kun nämä henkilöt yhdessä julkaisevat ”keskustelukirjan” suuren mediakohun saattelemana, ei kyse ole muusta kuin suomalaisen yhteiskunnan manipuloimisesta haluttuun suuntaan, eikä suunta ole rauha, rakkaus ja tasapainoinen kehitys. Kirja on tilaustyö, Soroksen ajatushautomon tuote, jolla pyritään vaikuttamaan suomalaiseen päätöksentekoon ja julkiseen mielipiteeseen. Kyse on lännen informaatiosodasta Venäjää ja Maan liittoutuneita vastaan.

 

Kansalais- ja hyväntekeväisyysjärjestöt soluttautumisen kohteina

”Soroslainen” tapa toimia kansalais- ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta on vanha keksintö. Toisen maailmansodan aikana saksalainen tiedustelupalvelu hallitsi Punaisen Ristin johtoa. Alimmilla tasoilla työskennelleet ihmiset olivat tietenkin mukana toiminnassa tehdäkseen hyvää, auttaakseen toisia, kuten tänäkin päivänä. Sodan aikana Punaisen Ristin saattueissa kuljettiin aseita, joukkoja ja sotarikollisia. Sodan jälkeen korkeat natsiupseerit pakenivat maasta saaden apua Punaiselta Ristiltä ja Vatikaanilta.

Vuonna 2011, eli ennen Euroopan nykyistä pakolaisaaltoa, brittilehti The Guardian kirjoitti Harvardin yliopiston tutkijan Gerald Steinacherin uudesta kirjasta ja siinä käytetyistä dokumenteista, jotka todistavat Punaisen Ristin ja Vatikaanin auttaneen natsiupseereja pakenemaan Saksasta. Miljoonat pakolaiset olivat liikkeellä, eikä kaikkien taustoja ehditty tarkistaa. Valtavassa kiireessä ja paineessa Punainen Risti myönsi nopeasti matkustusasiakirjoja, joiden myöntämisessä se luotti Vatikaanin viiteasiakirjoihin ja Liittoutuneiden sotilasviitteisiin.

The Guardian kirjoittaa:

Se uskoi auttavansa pääosin viattomia pakolaisia, vaikka kirjeenvaihto Punaisen Ristin Genovan, Rooman ja Geneven delegaatioiden välillä osoittaa, että se oli tietoinen natsien pääsemisestä läpi.

Sotarikollisten ja terroristien ujuttaminen massiivisten pakolaisvirtojen joukkoon on vanha jippo. Samoja sotataktiikoita, joita käytettiin toisessa maailmasodassa, sovelletaan nykypäivän Euroopassa.  Seuraava lainaus kuulostaa täsmälleen nykypäivän tilanteelta, kun vaihtaa SS-jäsenten tilalle Isis-jäsenet: 

Entiset SS-jäsenet usein sekoittautuivat aitojen pakolaisten joukkoon ja esittelivät itsensä valtiottomina etnisinä saksalaisina saadakseen kauttakulkupaperit. Italian kautta Palestiinaan pyrkiviä juutalaisia salakuljetettiin rajan yli pakenevien natsien kanssa.

Vatikaani on Illuminatin henkinen keskus, joka manipuloi myös USA:ta. Punaisen Ristin työntekijät siis luottivat Illuminatin suosituksiin viedessään pakolaisia turvaan. Illuminati taisteli toisessa maailmansodassa molemmilla puolilla, joten sodan lopussa se pelasti uskolliset korkean tason natsi-illuminaatit turvaan. Osa oli jo aiemmin vetäytynyt Antarktiksen tukikohtaan kehittämään salaista avaruusohjelmaa, joka 50-luvulla valjasti myös USA:n sotilas-teollisen kompleksin käyttöönsä.

FBI julkaisi sivuillaan muutama vuosi sitten salaisia dokumentteja, joista ilmenee, miten Hitlerin pakomatka eteni. Hitler piileksi pakomatkallaan muun muassa katolisissa luostareissa. Näiden dokumenttien pohjalta tehtiin History Channelin Hunting Hitler.

wil02Harvardin yliopiston apulaisprofessori Kelly M. Greenhill on tehnyt lukuisia vertailututkimuksia siitä, miten valtavia pakolaismassoja voidaan käyttää aseina. Pakolaisasetta on käytetty pelkästään viimeisen puolen vuosisadan aikana yli 50 kertaa, ja niistä yli puolet on onnistunut tavoitteessaan, mutta akateemisessa tutkimuksessa tämän merkittävyys on yleensä sivuutettu. Hyökkäyksen kohteeksi joutuva maa kohtaa taloudellisten ja sosiaalisten ongelmien lisäksi poliittista kiristystä, joka käyttää hyväksi kohdemaan laillisia ja normatiivisia sitoumuksia.

Eurooppaan ja Suomeen kohdistuu parhaillaan pakolaisase, ja kiristäjinä ovat natsit tai pikemminkin heidän jälkeläisensä. Soroksen kädenjälki näkyy vahvasti kriisin luomisessa ja sen hoidossa.  Eliitin rahoittamat lobbausjärjestöt, ajatushautomot ja poliitikot manipuloivat julkista keskustelua ja ajavat sen sivuraiteille pois todellisesta ongelmasta.

Keskustelu ohjataan mustavalkoisiin vastakkainasetteluihin, joilla ei ole mitään tekemistä todellisen ongelman kanssa, kuten ”suvakit” vastaan ”rasistit”, mutta tällaisiin yksinkertaistettuihin esimalleihin yksinkertaisinkin kaduntallaaja pystyy ottamaan kantaa. Erilaisiin mielipidevaikutusasemiin nostetut eliitin luottohenkilöt vetävät keskustelun aina takaisin kehykseen, johon se ei kuulu. Rasismilla tai suvaitsevaisuudella ei kerta kaikkiaan ole mitään tekemistä nykyisen pakolaiskriisin kanssa, mutta kyseisellä harhautuksella saadaan aikaan paljon tyhjää sananhelinää, mielenilmaisuja ja tunteisiin vetoavia puheita puolesta ja vastaan. Eliitti haluaa, että ihmiset jakaantuvat, käyvät kiinni toistensa kurkkuun, eivätkä siten kiinnitä huomiota eliitin toimiin.

Oleellinen kysymys kuuluu: kohdistuuko Eurooppaan suunniteltu pakolaisase? Jos kohdistuu, mitä sille voidaan tehdä ja miten syylliset voidaan pysäyttää? Mikä on koko suunnitelman taustalla? Nyt Suomi pyrkii poliittisesti lähenemään ongelman luoneita tahoja ja ottamaan etäisyyttä ongelmaa ratkoviin tahoihin.

Kansalais-, hyväntekeväisyys- ja ihmisoikeusjärjestöissä toimivat aktiivit eivät ymmärrä, että heidän hyväntahtoisuuttaan käytetään härskisti hyväksi. Euroopassa ei ole käynnissä pakolaiskriisi, vaan suunniteltu hyökkäys, jonka tarkoitus on laittaa Eurooppa polvilleen. Venäjä on kieltänyt useiden kansainvälisten järjestöjen toiminnan alueellaan, koska se tietää Soroksen kaltaisten manipuloijien kylväneen kansalaisjärjestöt täyteen agentteja, joiden tehtävä on manipuloida julkista mielipidettä, luoda levottomuutta ja ohjailla tapahtumia eliitin haluamaan suuntaan.

 

Ahtisaaren kiinnostus ufoihin

Ahtisaaren historiaa ja toimia tutkimalla voidaan ymmärtää laajempaa kokonaiskuvaa, ja sitä, mitä kulissien takana on syvällisemmin tapahtumassa suomalaisessa politiikassa ja taloudessa. Ahtisaari on yksi linkki, joka yhdistää geopolitiikan eksopolitiikkaan. Eksopolitiikka tarkoittaa suhteita maanulkopuolisiin sivilisaatioihin ja avaruusolentoihin.

Kaikki Suomen presidentit viimeistään Kekkosesta lähtien ovat olleet tietoisia ja kiinnostuneita ufoilmiöstä. Kekkonen tapasi ufotutkijoita, ja sai raportointeja kentän tapahtumista. Sama presidentillinen kiinnostus on jatkunut näihin päiviin saakka, vaikka menetelmät ovat muuttuneet.

aht12Olen henkilökohtaisesti saanut tietää luotettavasta lähteestä, kuinka Ahtisaari keräsi presidenttinä ollessaan tietoa ufokentän tapahtumista. Ahtisaarella oli oma kontaktinsa ufopiireissä, pitkän linjan suomalainen ufotutkija, joka toimii vieläkin kentällä hämmentäen ja vääristäen ufotutkimusta. Suomalainen ufotutkimus on erilaisten CIA-yhteyksien ja muiden väliintulojen kautta jähmetetty käytännössä 1970-luvulle.

Ahtisaari keräsi kontaktinsa kautta tietoa muun muassa yksittäisten, aitojen ufokontaktihenkilöiden tekemisistä. Suomessa tiedustelupalvelut, vapaamuurarit ja muutamat muut ryhmät tarkkailevat ja vakoilevat tiiviisti kontaktihenkilöitä. He tietävät ufokysymyksen olevan aito ja todellinen valtakysymys, joka kätkee taakseen valtavan valheiden verkon, mutta asia pimitetään suurilta kansanjoukoilta.

 

Ahtisaari ja The Elders

Ahtisaari kuuluu myös The Elders -ryhmään, jonka koostuu 12 entisestä huippujohtajasta. Kun katsoo ryhmän koostumusta, voi todeta sen koostuvan pelkästään eliitin puhemiehistä. Yhtään todellista vallankäyttäjää ei ryhmässä ole – ei entistä eikä nykyistä.

Ryhmässä on kuitenkin mielenkiintoisia nimiä, kuten Yhdysvaltojen entinen presidentti Jimmy Carter. Carterilla on ollut tunnetusti vahva kiinnostus ufoihin. Carteria on pidetty yhtenä henkilönä, jolla saattaisi olla jonkinlainen rooli tulevissa kontrolloiduissa ufopaljastuksissa. David Wilcock esittää yhtäläisyyksiin vedoten kirjassaan The Synchronity Key Carterin olevan todennäköisesti roomalaisen poliitikko Caton inkarnaatio. Nykyisessä inkarnaatiossa Carterin sielulla olisi mahdollisuus puhdistaa karmaansa tekemällä jotain todella positiivista, mutta eri asia tietenkin on, pystyykö sielu käyttämään mahdollisuuden hyväkseen.

aht01

Carter on kertonut ufohavainnostaan muun muassa Larry King Livessä. Carter kertoo, ettei usko ufon olleen marsilaisia tai muita vierailijoita. Tämä on vihjaavaa, koska hän ilmeisesti tietää, että ufo oli Maan salaisten avaruusohjelmien alus.

Kaikki presidenttien kautta tulevat paljastukset ovat osittaisia. USA:n presidenteillä ei ole riittävän korkeaa turvallisuusluokitusta, jotta he pääsisivät käsiksi kaikkein salaisimpiin tietoihin. Esimerkiksi salaisissa avaruusohjelmissa työskennellessään Corey Gooden turvallisuusluokitus oli 36 pykälää korkeammalla kuin presidentin.

aht02

Kun Ahtisaari ja The Elders tapasivat Putinin Moskovassa vuonna 2015, oli asialistalla taatusti aivan muut asiat kuin julkisuudessa mainitut. Geopolitiikan lisäksi keskusteltiin varmasti myös eksopolitiikasta ja tulevista ufopaljastuksista .

 

Suomalaiset salaisissa avaruusohjelmissa

Corey Gooden mukaan jo 50-ja 60-luvulla monet pienemmät valtiot alkoivat epäillä, että suurvalloilla on kulissien takana käynnissä lukuisia salaisia projekteja ja avaruusohjelmia. Suurvaltojen ongelmaksi muodostui, miten pitää kaikki salassa.

1980-luvulla perustettiin Ronald Reaganin YK-puheen jälkeen uusi salainen avaruusohjelma, johon haluttiin mukaan lähes kaikki maailman maat. Ohjelman nimi oli Global Galactic League of Nations , ja se oli paljon rajoitetumpi kuin jo vuosikymmeniä käynnissä olleet muut ohjelmat. Kyse oli eräänlaisesta avaruuden YK:sta.

aht10Kaikki valtiot haluttiin mukaan valheiden verkkoon, koska uskottiin, että siten kaikkein edistyneimmät ja synkimmät ohjelmat pysyvät paremmin salassa. Kun kaikki valtiot olivat itse mukana jossain itseään suuremmassa hämäräpuuhassa, tuli heille motiivi pitää suu kiinni avaruuden todellisista asioista.

Corey Goode: Ja tämä ryhmä perustettiin, uskoakseni porkkanaksi kaikille näille muille valtioille, jotta he pysyisivät hiljaa, ja että se saisi heidät tuntemaan olevansa mukana planeetan suojelemisessa. Heille kerrottiin, että on kaikkia näitä eri uhkia planeetalle ja he voisivat olla mukana ratkaisussa. Ja heille tarjottiin tukikohtia ja teknologiaa, mutta ne olivat kokonaan Aurinkokunnan ulkopuolella.

David Wilcock: Ketkä näissä maissa olivat tarpeeksi onnekkaita ollakseen tietoisia tästä pikkumaailmasta. Ovatko ne valittuja viranomaisia, kuten pääministerit ja presidentit ja hallitusministerit?

CG: En ole varma, ketkä näissä maissa tiesivät siitä. Melkein jokainen maa, jonka voit kuvitella, on mukana jollain tasolla tässä avaruusohjelmassa.

DW: Uskotko, että mukana on enemmänkin näiden maiden korkean tason tiedusteluagentteja ja puolustusurakoitsijoita, armeija, korkean tason armeijahenkilöstöä – ihmisiä, jotka kestävät kauemmin kuin yksittäiset hallinnot ja valitut päättäjät?

CG: Kyllä, ja paljon tieteilijöitä.

Ohjelman todellinen tarkoitus siis salattiin. Mukana olevat pikkuvaltiot uskoivat, että ohjelma oli kaikkein kehittynein ja sitä tehtiin ihmiskunnan tulevaisuuden turvaamiseksi. Avaruuteen rakennettiin paratiisimainen tukikohta, jonne vietiin valtioiden valittuja jäseniä rentoutumaan ja viettämään lomaa. Heille kerrottiin, että ihmiskuntaa kohtaa suuri uhka, ja ohjelma turvaa ihmiskunnan tulevaisuuden. Harhaanjohdetut uskoivat tekevänsä hyvää ja olevansa mukana jossain jalossa operaatiossa.

Suomalaiset todellakin ovat mukana salaisessa avaruusohjelmassa. Tunnen luotettavan suomalaisen ufokontaktihenkilön, jota on yritetty rekrytoida näihin ohjelmiin. Hänelle esiteltiin korkeatasoista teknologiaa, jota ei siviilipuolella näe, ja lupailtiin erilaisia etuisuuksia, jos hän liittyisi. Tarjousten esittäjät olivat täysin suomalaisen oloisia, suomen kieltä täydellisesti puhuvia.

Muitakin vastaavia tapauksia kuulee, jos pitää korvansa auki. Rekrytointiyritysten kohteet ovat olleet ufokontaktihenkilöitä, joiden kontaktit on haluttu valjastaa salaisten ohjelmien käyttöön. Aidoilla kontaktihenkilöillä on sellaisia yhteyksiä ja tietoa, jota pelkästään teknologiaan ja armeijamentaliteettiin turvautuvilla tahoilla ei ole.

 

Maan liittoutuneiden ongelmat

Palataan takaisin poliittiseen ja taloudelliseen valtataisteluun, johon Ahtisaaren ja kumppaneiden uusi kirja liittyy. Venäjä on ainoa valtio Euroopassa, joka kykenee sotilaallisesti vastustamaan negatiivisen eliitin maailmanvalloitussuunnitelmaa. Se on suurin este suunnitelman toteutumiselle. Kaikki muut eurooppalaiset valtiot ovat jo nöyrtyneet ja alistuneet kuuliaisiksi vasallivaltioiksi.

Kulissien takana kuitenkin yhä useampi eurooppalainen valtio suunnittelee irtiottoa ja hyppäämistä Pentagonin kapinaryhmän, Venäjän ja Kiinan johtamaan liittoumaan. Britanniassa ja Saksassa toimii tiedustelupalveluista ja armeijoista koostuvia vastarintaliikkeitä, jotka jo tekevät yhteistyötä Venäjän kanssa. Vaaleilla valitut päättäjät kuitenkin yhä ottavat kuuliaisesti vastaan käskyjä eliitiltä, ja valtamedia toimii heidän propagandatorvenaan, joten julkisuuteen tilanne vaikuttaa sekavalta. Suomessa tilanne näyttää samalta.

Lännen negatiivista eliittiä vastustava maanpäällinen liittouma on kuitenkin hyvin sekalainen seurakunta. Corey Gooden mukaan liittoumassa vallitsee eriäviä näkemyksiä siitä, miten asioissa pitäisi edetä ja millainen uuden maailman pitäisi olla. Liittoutuneet istuvat vieläkin neuvottelupöydissä pohtimassa, miten ja millä aikataululla orjajärjestelmä romautetaan ja nostetaan tuhkasta. Mitä enemmän liittouma viivyttelee suunnitelmiensa kanssa, sitä enemmän negatiivinen eliitti ehtii luomaan lisähämmennystä.

 

Turkki vaihtoi puolta

Turkin tapaus osoittaa konkreettisesti, miten sekalainen ryhmä Illuminatia vastustava Maan liittoutuneet ovat. Turkin presidentti Erdoğan oli ensin lännen tukema hallitsija, joka sai rauhassa harjoittaa hämäräbisneksiään ja kiristyspolitiikkansa, kunhan hän vain muisti totella kuuliaisesti myös annettuja käskyjä. Marraskuussa 2015 Turkki ampui alas venäläisen hävittäjän, mikä jäädytti Turkin ja Venäjän välit. Toiveena oli saada aikaan sota Naton ja Venäjän välillä. Tulos ei ollut toivottu.

Kaikki muuttui, kun Erdoğan alkoi tajuta, että hän on häviäjien puolella. Lännen eliitillä oli salaiset suunnitelmat Erdoğanin syrjäyttämiseksi ja korvaamiseksi uudella nukkehallitsijalla. Kuvio on tuttu: Lännen eliitti asettaa nukkehallitsijan, joka vaihdetaan uuteen, kun tämä ei enää miellytä. Saddam Hussein oli ensin vahva liittolainen, kunnes hän sai näytellä roiston roolia. Taival päättyi mestaukseen.

Venäläinen tiedustelupalvelu paljasti lännen suunnitelmat etukäteen Erdoğanille. Häneltä kysyttiin, haluaako hän todella kokea Saddamin kohtalon vai vaihtaa puolta. Lamppu syttyi Erdoğanin päässä, ja hän alkoi valmistautua tulevaan. Vallankumousyritys kukistettiin nopeasti ja listat vallankaappaukseen osallistuneista henkilöistä olivat heti valmiina. Vallankaappausyritys näytti ulospäin niin tökeröltä, että se vaikutti Erdoğanin itsensä lavastamalta.

aht07Erdoğan vaihtoi puolta itsekkäistä syistä. Hän pelaa omaa peliä pelastaakseen oman nahkansa ja peittääkseen aiemmat rikoksensa. Tällaisella mentaliteetilla varustetut liittolaiset ovat hyvin epäluotettavia, mutta tämä kuvastaa laajemminkin liittoutuneiden rakennetta ja ongelmia. Maan liittoutuneet koostuvat entisistä ja nykyisistä diktaattoreista, tiedustelupalveluista, armeijoista ja osittain tai kokonaan epädemokraattisista valtioista. Kyse ei ole puhtoisista kuoropojista. Tosin toimivaa demokratiaa ja puhtaita toimintamalleja ei ole vielä missään maailman valtiossa.

Coreyn mukaan tilanne ei ole paljon parempi salaisten avaruusohjelmien Maan vapautusta haluavassa osastossa, vaikka se haluaakin paljastaa koko totuuden ihmiskunnalle. Se pyrkii vapauttamaan ihmiskunnan, mutta sen henkilöstö koostuu traumatisoituneista sotilaista, jotka menevät eteenpäin sotilasmentaliteetilla. Sinisten lintuolentojen henkinen viesti on sille äärimmäisen kova pala purtavaksi. Ensimmäisessä kohtaamisessa Kuun tukikohdassa upseerit istuivat kädet puuskassa täysin hiljaa kuuntelemassa sanomaa.

Armeijassa on kuitenkin parhaimmillaan sellaisia ihanteita kuin kunnia ja velvollisuus, joiden noudattaminen saa aikaan ihmiskunnan kannalta positiivisia lopputuloksia silloin, kun kunnia-asiaksi ja velvollisuudeksi otetaan kaikkien ihmisten vapauttaminen jokaisessa maailman valtiossa ja kaikissa Aurinkokunnan tukikohdissa.

 

Valkohatut vastaan mustahatut

Usein puhutaan ”valkohatuista” (hyvät) ja ”mustahatuista” (pahat), jotka toimivat armeijoiden ja tiedustelupalveluiden sisällä. Todellisuudessa kyseisten organisaatioiden sisällä on vain harmaita ja mustia hattuja. On hyvin vaikea työskennellä negatiiviselle energialla perustuvan organisaation sisällä valkohattuna. Mahdotonta se ei toki ole, mutta useimmat yhä toimivat harmaalla alueella pyrkiessään hyvään.

aht08Todelliset valkohatut ovat tavallisia ihmisiä, jotka tavallista elämää eläessään pyrkivät totuuteen, kauneuteen ja rakkauteen. Universaalia henkistä totuutta todeksi elävät ihmiset ovat niitä, jotka lopulta vapauttavat tämän planeetan. Ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden nouseminen määrittää tapahtumien aikataulun ja käänteet.

Negatiivista eliittiä vastaan taistelevat maat eivät ole mitään ihannevaltioita. Harva tosissaan ehdottaa, että Suomen pitäisi kopioida yhteiskuntamallinsa esimerkiksi Venäjältä tai Kiinasta. Sen sijaan Suomi voisi pyrkiä olemaan maailman ensimmäinen oikea korkeakulttuuri. Se vaatii onnistuakseen dramaattista muutosta mielenlaadussa, taloudessa, politiikassa ja yliopistolaitoksessa. Tähän saakka suunta on ollut yhä kapenevaa ihmiskuvaa kohti.

 

Rinnakkaisen sivilisaation luominen selittää hullun politiikan

Tällä hetkellä suomalaisen median levittämä propaganda alkaa vaikuttaa entistä epätoivoisemmalta, mutta välillä mukaan pääsee valopilkkujakin. Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen, joka mainittiin vuotaneissa sähköposteissa todennäköisesti Soroksen säätiön arvoja kannattavaksi, halusi ehkä ottaa etäisyyttä laukoessaan, että Suomea hallitsee salaliitto::

– Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa näyttää johtavan taustalta joidenkin poliitikkojen, talouselämän vaikuttajien ja upseereiden muodostama salaliitto, joka saa tukea johtavista tiedotusvälineistä. Jyri Häkämiehen nimittäminen EK:n toimitusjohtajaksi ei ollut sattuma, Väyrynen kirjoittaa. (Ilta-Sanomat 25.9.2016)

Ahtisaaren kirja ja sen ympärille luotu mediakohu ovat osa salaliittoa, mutta se johtaa paljon syvemmälle kuin pelkkään Nato-kysymykseen. Jos tutkii tosissaan ja avoimella mielellä mitä tahansa aihealuetta, tulee jossain vaiheessa vastaan ufokysymys. Kaikki kietoutuu ufokysymyksen ympärille – olipa sitten tutkimusaiheena talous, politiikka, valta, yhtiövalta, uskonto, tiede ja niin edelleen. Ufokysymys taas johtaa perimmäisten kysymysten äärelle, tietoisuuden mysteeriin, tietoisuuden evoluutioon ja sen mekanismien ymmärtämiseen.

Suomalaisessa politiikassa tai taloudenhoidossa ei vaikuta olevan jäljellä pienintäkään järven hiventä, jos tarkastelee asioita vain pintapuolisesti. Jos kuitenkin edes hetkeksi antaa mahdollisuuden sille ajatukselle, että eliitti pelaa aivan eri peliä kuin julkisuudessa annetaan ymmärtää, muodostuu ymmärrettävä kokonaisuus.

Kansainvälisesti toimiva eliitti alkoi rakentaa salaisten avaruusohjelmien myötä rinnakkaista sivilisaatiota sekä maan alle että Aurinkokunnan kuihin ja planeetoille. Rinnakkaisen sivilisaation luomisesta tuli sen pääprojekti. Rinnakkainen sivilisaatio on Imperiumi, joka pyrkii laajenemaan ja leviämään avaruuteen. Eliittiä ei kiinnosta maanpäällisen ihmiskunnan kehittäminen, sivistäminen tai sen tarpeista huolehtiminen. Se pyrkii kaikin tavoin pitämään huolen, että maanpäällisen sivilisaation kehitys ei etene, vaan päinvastoin ottaa takapakkia. Ihmiset huijataan hyväksymään pidemmät työajat, menoleikkaukset, kiristykset ja kuritukset. Sivistys ja syvällinen ajattelu ajetaan alas ja tilalle tarjotaan zombimaista teknologian palvontaa. Osa ihmisistä jo kulkee alaspäin tietoisuudessaan.

aht11Suomen osallisuus salaisessa avaruusohjelmassa ja mustissa projekteissa maksaa rahaa, joka varastetaan kansalta. Osa rahasta valuu ulkomaille, osa koko planeetan ulkopuolelle tuotteina. Samaan aikaan kun julkista sektoria ja yhteiskuntaa ajetaan alas, rakennetaan salaista rinnakkaissivilisaatiota.

Suomeen on rakennettu viime vuosikymmeninä suuri määrä (osin maanalaista) salaista infrastruktuuria, joka on rahoitettu mustasta budjetista. Salaisiin projekteihin syydetty raha on pois kansalaisten hyvinvoinnista ja muun yhteiskunnan rahoittamisesta. Eliitti satsaa mieluummin täysin uuden sivilisaation rakentamiseen kuin vanhan ongelmien korjaamiseen. Eliitti uskoo, että koko planeetta tuhoutuu katastrofissa, joten syytä ei ole puuttua edes ekologisiin ongelmiin. ”Antaa mennä vain.”

Maanpäällisen ihmiskunnan tehtävä on pelkistetty pelkofarmina, resursseina ja varaosina olemiseen. Suomalainen eliitti ei välitä, mitä suomalaiselle kansalle tapahtuu. Se pyrkii pelastamaan vain oman nahkansa tottelemalla kuuliaisesti ulkomaisia käskyttäjiä. Kun kansa elää kärsimyksessä, se tuottaa energiaa eli ruokaa negatiivisille entiteeteille, jotka ovat valtahierarkiassa ihmiseliitin yläpuolella. Negatiivisella polulla jokaisella on korkeampi herransa.

Suomi on valloitettu vasallivaltio. Valloitetuista vasallivaltioista imetään rahaa, resursseja ja elämänenergiaa Imperiumin laajentamiseen ja sodankäyntiin. Suomalainen eliitti on uskonut, että maansa myymällä se lunastaa paikkansa sille luvatussa pelastusveneessä. Kun heidän odottamansa auringonpurkaus tuhoaa maanpäällisen sivilisaation, on eliitin valituilla jäsenillä mahdollisuus jatkaa eloaan joko maanalaisissa tukikohdissa tai avaruuden kaupungeissa. Auringonpurkaus on kuitenkin loppu vain eliitin vallalle, ei ihmiskunnalle. Nyt osa eliitistä tajuaa tulleensa huijatuksi, mutta osa yrittää viedä suunnitelmaa eteenpäin entistä raivokkaammin.

Vaaleilla valitut suomalaiset päättäjät eivät ole eliittiä. He eivät ole tietoisia kokonaiskuvasta. He tietävät vain sen pienen verran, mitä vaaditaan kansanedustajan tai ministerin toimen hoitamiseen.

 

Miten asiat muuttuvat?

Herää kysymys: mitä asioille voi tehdä? Miten muuttaa kehityssuuntaa?

Mikään kulttuurissamme tai sivilisaatiossamme ei ole todellista. Kaikki on pelkkää kuplaa, joka väistämättä puhkeaa jossain vaiheessa. Kun herää siihen todellisuuteen, että kaikki sivilisaatiossa on valetta, voi aluksi tuntua vihaiselta tai petetyltä. Voi olla vaikeaa enää löytää motivaatiota yhteiskuntaan osallistumiseen.

Mediassa, koulussa, yliopistossa, politiikassa ja taloudessa toistuva puhe on pelkkää tyhjää jaarittelua, jargonia, jonka tarkoitus on hämärtää todellisuus. Tyhjä puhe hallitsee ihmisten mieliä, pitää tietoisuuden tason alhaalla ja vie energiaa. Jos on rakentanut identiteettinsä ja elämänsä tyhjän puheen ympärille, on vaikea vapautua oman mielen kahleista. Todellinen universumin kieli on hiljaisuus, jonka sanoma on ensin oivallettava. Jos edes hetkeksi saa maistaa todellista kieltä, ei enää koskaan halua palata tyhjän puheen maailmaan.

eso31Vähitellen voi löytää uuden ja paljon suuremman motivaation yhteiskuntaan osallistumiseen. Todellisuus ei olekaan tylsä, ennalta käsikirjoitettu näytelmä, jossa oma rooli pitää viedä loppuun asti hammasta purren. Mikä siunaus se onkaan, että mikään aikaisemmin opittu ei ollut totta! Entinen vain rajoitti kokemista, uusi tieto avaa aivan uusia portteja.

Uudet mahdollisuudet avautuvat uusien oivallusten ja maailmankuvan laajenemisen myötä. Jokaisella on oma tehtävänsä muutosprosessissa. Uusi kulttuuri täytyy luoda. Se ei synny itsestään. Uudet toimintatavat eivät synny. Ihmiset synnyttävät ne. Tieteet on uudistettava. Ne eivät uudistu itsestään. Jokainen on kutsuttu uudistusprosessiin, ja jokainen toimii omien kykyjensä, halujensa ja lahjojensa puitteissa. Todellinen muutos lähtee ”valkohatuista”, joita olemme me. Mitä enemmän ihmiset suuntautuvat positiivisuuteen, sitä enemmän myös avaruusolennoilla on lupa auttaa suoremmin. Erilaisia kosmisia väliintuloja alkaa tapahtua enemmän, ja niiden luoja on ihmiskunta itse.

 

—————————————————————————————————————

[Pyyntö: Jos liität artikkelin omalle sivullesi, kopioi siitä korkeintaan vain noin 1/3 ja linkitä loppu tähän blogiin luettavaksi. Kiitos!]

 

Lähteet ja muita kiinnostavia linkkejä:

The Guardian: Red Cross and Vatican helped thousands of Nazis to escape

Ilta-Sanomat: Väyrynen väittää: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto – Soinilta tyly kommentti

Cosmic Disclosure: Global Galactic League of Nations 

Youtube: President Jimmy Carter Admits To Seeing A UFO On Larry King Live

Youtube: Reagan’s Alien speech to UN

Observer: DC Leak Exposes Top Clinton Donor George Soros Manipulating Elections

RTSoros gave Clinton step-by-step instructions on how to tackle Albania unrest – WikiLeaks email

HS: Ahtisaari ja The Elders tapasivat Putinin Moskovassa

FBI-arkiston Hitler-dokumentit: https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

Kelly M. Greenhill: Weapons of Mass Migration: Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy

Kelly M. Greenhill: ”Using Refugees as Weapons”

Katri Merikallio ja Tapani Ruokanen(2011) Matkalla – Martti Ahtisaaren tarina (kirja)

Verkkouutiset: Kiusallisiakin kuvailuja suomalaisista suursijoittaja Soroksen vuotaneessa muistiossa

Verkkouutiset: George Soros suositteli Martti Ahtisaarta – paljastus Hillary Clintonin sähköposteissa

The Event Chronicle: Soros Hack Reveals Plot Behind Europe’s Refugee Crisis; Media Manipulation; Cash For “Social Justice”

Jukka Davidsson: Martti Ahtisaaren väitetyt lahjukset