Artikkelit

Maan sisäisten sivilisaatioiden rooli muutoksessa

Esoteerisissa piireissä on jo hyvin pitkään esitetty, että Maa ei ole rakenteeltaan täysin kiinteä, vaan sen sisäosissa on valtavia onttoja alueita, joita asuttavat moninaiset sivilisaatiot. Useat ihmiset ovat vuosisatojen saatossa raportoineet matkoista, joissa he ovat vierailleet Maan sisäosissa joko kehostaan irtautumalla tai joskus jopa fyysisesti.

Lähimmät korkealle kehittyneet sivilisaatiot siis löytyvät ulkoavaruuden sijaan Maan sisäavaruudesta. Teosofiassa nämä sisäiset sivilisaatiot tunnetaan ylösnousseiden mestareiden koteina.

19 sisHyvin monet Suomessakin ovat yhteydessä Maan sisäisiin sivilisaatioihin saaden niiltä ohjausta ja opetusta. Suomessa on toiminut kontaktiryhmiä, jotka ovat kartoittaneet sisäavaruutta. Yksi tällaiseen ryhmään osallistunut henkilö raportoi, kuinka hän sisäiseen keskukseen yhtyessään näki yhdessä hetkessä väläykseltä koko Maan sisäisen rakenteen, joka oli hunajakennomainen.

Sisäiset sivilisaatiot ovat tähän saakka noudattaneet hyvin eristäytyvää politiikkaa, eivätkä ne ole halunneet kertoa avoimesti omasta olemassaolostaan koko ihmiskunnalle. Ne ovat kuitenkin sekaantuneet ihmiskunnan kehitykseen historian kaikkina aikoina.

 

Kiviplaneettojen ja kuiden rakenne on yleensä hunajakennomainen

Cosmic Disclosuren jaksossa S0301 David Wilcock ja Corey Goode esittelevät Maan sisäistä rakennetta. Lähes kaikki kiviplaneetat sekä kuut muodostavat jäähtyessään hunajakennomaisen rakenteen. Kyse on luonnollisesta prosessista. Planeetan tai kuun ulkokuori jäähtyy ensimmäisenä kiinteäksi, sisäpuoli taas hitaammin, mikä aiheuttaa kuplien syntymisen planeetan tai kuun kuoren sisään. Nämä kuplat ovat valtavia luolia, joista isoimmat saattavat olla suuruudeltaan monta kertaa Suomea suurempia. Maa-planeetan sisäosa on siis rakenteeltaan hunajakennomainen. Laaja luolien verkosto kulkee kuoren alla.

Usein esitetty kuva, mutta Maan rakenne EI ole kuvassa esitetyn kaltainen. Maa ei muistuta rakenteeltaan onttoa jalkapalloa vaan hunajakennoa.

Tieteilijät ovat määrittäneet ihmiselämälle suotuisan elämänvyöhykkeen hyvin kapeasti. Oletuksena on ollut, että elämä kukoistaa aina planeetan tai kuun ulkopinnalla. Todellisuudessa planeettojen ontot sisäosat ovat usein paljon otollisempia sijaintipaikkoja sivilisaatioille ja tukikohdille. Sisäosat ovat valmiiksi suojassa avaruuden säteilyltä, kuumuudelta, kylmyydeltä, asteroideilta, luonnonkatastrofeilta ja vihollisten hyökkäyksiltä. Teknologisin keinoin sisäosista on melko helppoa muokata monimuotoisia elinpaikkoja.

Maan sisäosien ekojärjestelmä on erilainen ja erillään pinnan ekojärjestelmästä. Valtavat luolastot saavat valonsa osittain kasvillisuudesta, joka erittää valoa. Osa valosta tulee keinotekoisista valolähteistä, keinotekoisesta auringosta. Jos ihmisen vie valtavaan maanalaiseen ”luolaan”, joka on muutettu elinkelpoiseksi, on näkymä kuin maan pinnalla oltaessa: taivas on sininen, joet, järvet, metsät ja viljelykset halkovat horisonttia.

Maan pinnan alla on valtava määrä vettä. Tämän seikan ovat todenneet myös viimeaikaiset valtavirtatieteen tutkimukset, jotka uutisoitiin laajasti vasta viime syksynä. Niiden mukaan maanalaiset meret ovat jopa kolme kertaa suurempia kuin maanpäälliset (linkki1, linkki2).

 

Corey Gooden vierailu Maan sisäosiin

Maa-planeetan poliittinen tilanne muuttui dramaattisesti vuoden 2014 joulukuussa, kun Palloliittouma asetti karanteenin koko Aurinkokuntaan. Samaan aikaan Corey Goodesta tuli diplomaatti tai delegaatti, jonka tehtävä on toimia linkkinä Palloliittouman ja muiden tässä Aurinkokunnassa toimivien sivilisaatioiden välillä. Toisin sanoen Corey vie Palloliittouman näkökulman ja viestin kokouksiin, joissa ovat koolla salaisten avaruusohjelmien tai eri ET-ryhmien edustajia.

Viime syksynä Corey raportoi varsin mielenkiintoisesta diplomaattimatkastaan Maan sisäosiin, joissa hän pääsi yhdessä salaisten avaruusohjelmien edustajan, everstiluutnantti Gonzalesin, kanssa tutustumaan korkeasti kehittyneisiin sivilisaatioihin ja niiden edustajiin. Nopeasti muuttuneen poliittisen tilanteen vuoksi oli perustettu uusi Maan sisäisten sivilisaatioiden liittouma, jonka neuvostoon kuului seitsemän eri ryhmää. (Sittemmin liittoumasta erosi kolme ryhmää, jotka eivät hyväksyneet uutta strategista suuntaa.)

Maan sisäiset sivilisaatiot olivat tunnistaneet Palloliittouman olennot muinaisiksi Suojelijoiksi, jotka olivat palanneet vihdoin takaisin. Palloliittouman olennot eivät kuitenkaan koskaan ottaneet suoraa yhteyttä maanalaisiin sivilisaatioihin, eri avaruusolentoryhmistä koostuvaan Super Federaatioon (liittojen liitto, superliitto), negatiiviseen ihmiseliittiin tai liskoihin. He eivät myöskään vastanneet yhteydenottoyrityksiin. Sen sijaan he olivat ottaneet suoraan yhteyttä moniin ihmisiin. Tämä oli herättänyt sekä kummastusta että turhautuneisuutta ryhmien keskuudessa.

Sisäiset sivilisaatiot halusivat tietää, miksi Palloliittouma ei suostu kommunikoimaan heidän kanssaan kasvotusten, vaan käyttää välimiehiä. Tämä oli päällimmäinen syy, miksi Corey sai kutsun ainutlaatuiseen kokoukseen, jonka yhteydessä tarjoutui myös mahdollisuus kierrokselle joihinkin alueisiin sisäisissä maailmoissa.

 

Seitsemän eri ryhmää

Coreyn vierailu alkoi temppelialueella tapahtuvalla puhdistautumisseremonialla, jossa hän peseytyi ja hänet puettiin samanlaiseen valkoiseen kaapuun kuin kaikilla muillakin osallistujilla. Tämän jälkeen hän kohtasi liiton kaikki seitsemän ryhmää, joista jokaisella oli erilainen amuletti kaulassaan. Kun olennot koskettivat amulettia, siitä nousi hologrammi, joten kyseessä ei ollut pelkkä koriste tai ryhmätunnus, vaan myös jonkinlainen korkean teknologian laite.

Taiteilija Vashta Narada on piirtänyt Coreyn kuvauksen mukaan sisäisten sivilisaatioiden ryhmät. Seuraavat kuvat ovat suuntaa antavia taiteilijan näkemyksiä.

Pinkki Saturnus eli Anshar-ryhmä

Amuletti: Saturnus, jossa pinkki jalokivi. Anshar-ryhmä. (Klikkaa kuvaa isommaksi.)

Jade Saturnus

Jade Saturnus

Musta Saturnus

Musta Saturnus

Hopeinen tähti

Hopeinen tähti

Tiimalasi tai vastakkaiset kolmiot

Tiimalasi tai vastakkaiset kolmiot

Swastika

Swastika

Omega

Omega

 

Kuten kuvista voi havaita, sisäisten sivilisaatioiden edustajat muistuttivat lähes kaikkia nykyisiä maanpäällisiä rotuja. Läsnä oli myös sini-ihoinen olento, jollaisista puhutaan erityisesti itämaisissa myyteissä (Krishna, Rama ym.).

Tähän mennessä tiedetään vain ensimmäisen ryhmän nimi, joka on Anshar ja johon Corey on ollut yhteydessä myös tämän ensimmäisen kohtaamisen jälkeen. Turvallisuussyistä muiden ryhmien nimiä ei ole vielä paljastettu.

Kolme ensimmäistä ryhmää, jotka kantoivat Saturnuksen symbolia, ovat jollain tavalla tiiviimmin yhteydessä toisiinsa, ja ne ovat työskennelleet pisimpään yhdessä. Ne ovat kaikkein vanhimpia ryhmiä, ja olleet omien sanojensa mukaan Maa-planeetalla jo 17–18 miljoonaa vuotta.

Omega-ryhmä on nuorin, ja se meni Maan kuoren alle vasta kaksi tai kolme jääkautta sitten. Omega-ryhmä myös poikkesi muista ryhmistä: sen edustajisto koostui pelkästään miehistä, se muistutti ulkoisesti lähimmin nykyihmistä ja aloittaessaan oman esiintymisvuoronsa se herätti muissa ryhmissä levottomuutta. Muut ryhmät ilmeisesti olivat sen kanssa tekemisissä vain olosuhteiden pakosta. (Myöhemmin sekä Omega että kaksi muuta ryhmää irtaantuivatkin uudesta liittoumasta mielipide-erojen vuoksi.) Omega-ryhmä kertoi olevansa Venuksen palvojia, ja se mainitsi puhuessaan pari kertaa Venuksen Prinssin, Aamutähden, mikä oli ilmeisesti viittaus luciferiseen filosofiaan.

 

Näkymä Maan sisällä

Kokoontumisen jälkeen Anshar-ryhmään kuuluva papitar nimeltä Karee tarjosi Coreylle lyhyen kierroksen sisäisissä maailmoissa. Kierroksellaan Corey näki maanalaisen kaupungin, joka sijaitsi valtavassa luolassa. Valkoinen valo säteili kupumaisista rakennuksista, joita oli sijoitettu ympäri kaupunkia. Monet rakennukset oli rakennettu kivestä tai muutettu suoraan kalliosta rakennuksiksi.

Taiteilijan näkemys Coreyn kuvauksesta.

Taiteilijan näkemys Coreyn kuvailun perusteella.

Ilmassa kulki jatkuvasti aluksia, jotka olivat malliltaan kuin 1950-luvun ufohavainnoissa. Alukset lensivät suoraan kallioseinien läpi. Niille seinämä oli yhtä helposti läpäistävissä kuin ilma tai vesi.

Alukset lensivät suoraan kallion läpi.

Alukset lensivät suoraan kallion läpi.

Toisessa, vielä suuremmassa luolassa näkyi viljelyksiä silmänkantamattomiin. Maan sisäisten sivilisaatioiden edustajat ovat kasvissyöjiä, ja viljelmillä kasvatettiin korkeasti värähtelevää ruokaa. Kaikki jätteet kierrätetään täydellisesti.

10 sisKolmannessa, kaikkein isoimmassa luolassa, avautui eteen näkymä luonnonmukaisessa tilassa olevasta metsästä. ”Taivas” oli sininen ja ilmassa oli hieman sumua.

11 sis

Jättimäinen obeliski häämötti luonnonmukaisen tilan keskellä.

Suuret puut nousivat kohti korkeuksia, ja Karee kertoi myös alueen eläimistöstä. Kauempana, tilan keskellä, häämötti jättiläismäinen obeliski, jonka yläpuolelle luolan katossa loisti valtava plasmapallo tai keinotekoinen aurinko.

 

Maan alkuperäisiä rotuja

Omien sanojensa mukaan vanhimmat Maan sisäiset rodut ovat syntyneet Maa-planeetalla 17 – 18 miljoonaa vuotta sitten luonnollisen evoluutioprosessin myötä. He kertoivat olevansa Maan alkuperäisiä ihmisiä, jotka ovat nähneet monia suuria ja pieniä katastrofeja aikojen kuluessa. Maa-planeetta on käynyt läpi paljon suuria mullistuksia, joista he ovat selviytyneet. Sisäiset sivilisaatiot ovat perustaneet siirtokuntia myös toisiin tähtijärjestelmiin.

Maapallon pintakuori on heidän mukaansa hyvin epävakaa, ja suuret muutokset tapahtuvat paljon nopeammin ja tiheämmin kuin maanpäällinen ihmiskunta uskoo. Siksi he ovat aikojen kuluessa vetäytyneet asumaan Maan sisäosaan, joka on vakaampi ja suojassa sykleiltä, jotka kuuluvat ulkokuoren luonnolliseen ominaisuuteen.

Temppelialueen vartijoita.

Temppelialueen vartijoita.

Maanpäällinen ihmiskunta on kerta toisensa jälkeen kehittynyt korkeakulttuuriseen pisteeseen, jonka jälkeen sivilisaatio on tuhoutunut syklin umpeutuessa. Osa sivilisaatiosta on sitä ennen vetäytynyt maan alle, ja muodostanut erillisen kulttuurin. Tällä tavoin on alettu aikojen kuluessa asuttaa Maan sisäpuolta eri rotujen toimesta. Uudet ihmisapinoiden rodut ovat nousseet maan pinnalla luonnollisen evoluutioprosessin myötä.

Kun ulkokuori on katastrofin jälkeen rauhoittunut, ovat sisäosiin vetäytyneet ihmiset palanneet takaisin opettamaan sekä ”kivikaudelle” taantuneita veljiä ja siskojaan että uusia nousseita ihmisrotuja. He ovat esiintyneet heille jumalina tai esi-isinä. He ovat käynnistäneet sivilisaatioiden kehityksen kerta toisensa jälkeen opettamalla erinäisiä tietoja ja taitoja: lääkkeistä, maanviljelyksestä, kirjoituksesta, taiteesta, tieteestä ja niin edelleen. Prosessi on toistunut kerta toisensa jälkeen.

Sumerilainen kulttuuri on yksi viimeaikainen esimerkki sisäisten sivilisaatioiden vaikutuksesta. Kareen mukaan sumerilaisille opetettiin maanviljelystä, kirjoitettua kieltä ja muita asioita, jotta kulttuuri saatiin tuhon jälkeen nousemaan.

 

 Nykyisin 4d-sivilisaatioita

Sisäiset sivilisaatiot ovat teknologisesti hyvin korkealle kehittyneitä, mutta kyse on henkisesti suuntautuneesta kulttuurista. Sisäisten sivilisaatioiden edustajien mukaan heillä ei ole samankaltaista aggressiivisuutta eikä sosiaalisia ongelmia kuin nykyajan maanpäällisillä ryhmillä.

Sisäisten sivilisaatioiden edustajilla on mielen kykyjä, joita joku saattaisi kutsua jumalankaltaisiksi kyvyiksi, joita ylösnousseet mestarit hallitsevat. Nämä kyvyt ovat kuitenkin täysin luonnollisia taipumuksia, jotka avautuvat jokaiselle yksilölle henkisen kehityksen kautta.

Henkisesti suuntautunut kulttuuri on myös maanpäällisen ihmiskunnan kehityssuunta. Maanpäällisellä kulttuurilla on valtavasti opittavaa maansisäisiltä sivilisaatioilta (positiivisen puolen). Yksi esimerkki on teknologisen kehityksen suunta, joka on kulkenut Maan päällä negatiiviseen suuntaan.

Promokuva Iron Sky -elokuvan jatko-osaan, joka hyödyntää juonessaan myyttejä sisäisistä sivilisaatioista.

Sisäisten sivilisaatioiden käyttämä teknologia ei ole palvonnan kohde, joka peittää alleen ihmisen todellisen luonteen. Kehityksen päämäärä ei ole muuttaa ihmistä robotin ja biologisen organismin yhdistelmäksi. Teknologian tarkoitus on toimia tietoisuuden jatkeena – ei tietoisuuden korvikkeena. Transhumanistinen agenda ei kuulu heidän sivilisaatioonsa.

Maan sisäiset sivilisaatiot pitävät maanpäällisiä ihmisiä hyvin kehittymättöminä ja barbaarisina. Osa heistä on sitä mieltä, että ihmiskunnalta kestää vielä kauan kehittyä seuraavalle tietoisuuden tasolle. Itseään he pitävät neljännen tiheyden (4d) sivilisaationa. (Ran mukaan yksi 4d-sykli kestää 30 miljoonaa vuotta, joten siten 17 – 18 miljoonaa vuotta sitten nousseella sivilisaatiolla olisi vielä yli kymmenen miljoonaa vuotta omaa sykliä jäljellä.)

Yksi ristiriitaisia tuntemuksia herättävä seikka on se, että Maan sisäiset rodut ovat olleet hyvin tarkkoja siitä, etteivät he sekoita omaan genetiikkaansa muita aineksia. He haluavat pitää geneettiset sukulinjansa puhtaina.

 

Maa on geneettinen ja henkinen kokeiluplaneetta

Maan sisäiset sivilisaatiot ovat olleet olemassa niin kauan, että ne ovat voineet tarkkailla pitkään tämän aurinkokunnan kehitystä. Ne ovat olleet todistamassa Maldekin ja Marsin keskeytyneitä 3d-syklejä. Lisäksi ne ovat nähneet, kuinka eri rodut ovat tulleet aurinkokuntaamme tekemään geneettisiä kokeiluja. Toisista tähtijärjestelmistä tulleet ”geneettiset viljelijäryhmät” (negatiiviset ja positiiviset) ovat tuoneet maapallolle eri rotuja ja lisäksi sekoittaneet omaa dna:taan ihmispopulaatioon. Samalla massiiviset ongelmat alkoivat Maassa ja koko Aurinkokunnassa.

Maapallolle alettiin tuoda pakolaisia sivilisaatioista, jotka olivat tuhonneet oman elinympäristönsä aggressiivisen ja sotaisan taipumuksensa vuoksi. Pakolaiset jatkoivat sotaisaa käytöstä Maassa. Maldekin ja Marsin eliitin jälkeläiset ottivat pintasivilisaation hallintaansa, ja sekoittivat omaa genetiikkansa maanpäälliseen ihmiskuntaan. Tämä todennäköisimmin tapahtui noin 55 000–53 000 vuotta sitten.

Sisäisten sivilisaatioiden kirjastoihin on taltioitu Maan historiaa muinaisilta ajoilta nykypäivään saakka.

Tällä hetkellä planeetan ulkokuorta asuttavat ihmiset ovat sekarotuisia. Lukemattomat eri avaruusolentojen ryhmät ovat aikojen saatossa sekoittaneet omaa genetiikkaansa ihmiskuntaan. Nykyihmiskunta ei siis ole noussut pelkästään luonnollisen kehitysprosessin kautta, vaan se on myös eräänlainen geneettinen kokeilu, jota säätelee monta kokkia. Syntynyt soppa on hyvin erityislaatuinen niin hyvässä kuin pahassa.

Huoli viimeaikaisista tapahtumista

Kokouksessa keskusteltiin viimeaikaisista tapahtumista, jotka olivat johtaneet uuden liittouman perustamiseen. Sisäiset sivilisaatiot olivat hyvin huolissaan omasta turvallisuudestaan. Maanpäällisen ihmiskunnan eliitti on noussut teknologisesti niin korkealle tasolle, että se pystyy nyt ohittamaan puolustusmekanismit ja iskemään maanalaisiin sivilisaatioihin. Lukuisia uhreja vaatineita taisteluja oli jo käyty.

Taisteluita oli käyty myös muiden maanalaisten sivilisaatioiden kanssa. Maan alla on myös hyvin negatiivisesti polarisoituneita sivilisaatioita ja niiden tukikohtia. Kun Suojelijat asettivat karanteenin, jäivät kaikki lukemattomat eri ryhmät Aurinkokunnan sisään selvittelemään välejään. Kehittyneempien ryhmien välissä sinnittelee maanpäällinen ihmiskunta, jota käytetään ikään kuin moniulotteisen shakkipelin pelinappuloina.

Maan sisäosissa asuu myös vihamielisiä ryhmiä kuten eri liskorotuja.

Maan sisäosissa asuu myös vihamielisiä ryhmiä kuten eri liskorotuja.

Turvaprotokollan noudattaminen on johtanut ”valkoiseen valehteluun”

Maan sisäisillä sivilisaatioilla on ollut merkittävä rooli maanpäällisten sivilisaatioiden kehityksessä. Sisäiset sivilisaatiot ovat olleet yhteydessä maanpäälliseen ihmiskuntaan kaikkina 3d-syklin aikoina. Ne ovat jakaneet henkistä ja materiaalista tietämystään.

Lähestyessään maanpäällistä ihmiskuntaa ovat sisäiset sivilisaatiot käyttäneet ”valkoista valehtelua”. He eivät ole paljastaneet olevansa ihmisiä, vaan he ovat esiintyneet jumalina, ylösnousseina mestareina, arkkienkeleinä, uskonnollisina ikonihahmoina sekä avaruusolentoina toisista tähtijärjestelmistä. He ovat aina sovittaneet esiintymisensä osaksi ihmisten vallitsevaa uskomusjärjestelmää. Nykyaikana monet kanavoijat kanavoivat sisäisten sivilisaatioiden edustajia, jotka naamioituvat usein avaruusolennoiksi.

22 sis

Sisäisissä maailmoissa asuu myös hyvin alkeellisia, luolamiehen tasolla eläviä rotuja.

Salaisissa avaruusohjelmissa ei tiedetty Maan sisäisten sivilisaatioiden olemassaolosta ohjelmien alkuaikoina. Sisäisten sivilisaatioiden edustajat esittelivät itsensä toisista tähtijärjestelmistä tulleina avaruusolentoina, jotka vierailevat Maassa. Kun asian todellinen luonne paljastui, heidän ymmärrettiin tulevan omalta planeetaltamme.

Todellisen identiteetin salaamisessa kyse on ollut eräänlaisen turvallisuusprotokollan käytöstä. Sisäiset sivilisaatiot eivät ole halunneet, että ihmiset lähtevät etsimään heitä jalkojensa alta, vaan että ihmiset katsovat kaukaisiin tähtiin. Sotaisat ihmiset on luokiteltu mahdolliseksi uhkaksi, mikä on osoittautunut todeksi nykyaikana.

Ihmisiin on vaikutettu positiivisesti etäältä

Sisäiset sivilisaatiot ovat yrittäneet purkaa ihmisten negatiivista geneettistä ja kulttuurista ohjelmointia antamalla positiivista henkistä opetusta. Ihmisiin on pyritty vaikuttamaan etäältä, jotta yhteiskunta muuttuisi parempaan suuntaan ihmisten itsensä toimesta.

Jokainen yksilö voi ohjelmoida itsensä uudelleen. Geenit eivät pakota ketään olemaan negatiivisesti suuntautunut. Siten negatiivisen rodun käsite on harhaanjohtava. Tietoisuus on avain kaikkeen muutokseen. Eräät avaruusrodut ovat ohjelmoineet ihmiseen taipumuksen palvoa sokeasti auktoriteetteja ja etsimään ulkopuolista vapahtajaa. Hyvin moni ihminen on kuitenkin jo purkanut tämän esiohjelmoinnin omalla tietoisuudellaan.

Kanavointihuone

Kierroksensa lopussa Corey näki suuren huoneen, jossa oli paljon munanmuotoisia leijuvia tuoleja. Osa ihmisistä makasi niissä, osa istui ympyröissä. Huoneessa vallitsi hiljaisuus.

Munanmuotoinen tuoli kanavointihuoneessa.

Munanmuotoinen tuoli kanavointihuoneessa.

Papitar Karee kertoi Coreylle, että huoneesta käsin kommunikoidaan telepaattisesti maanpäällisen ihmiskunnan jäsenten kanssa. Huoneessa odotetaan, että maan päältä otetaan yhteyttä heihin, tai vastavuoroisesti huoneessa olijat kurkottavat mielensä avulla maan päälle.

Heillä on kyky luoda hologramminen kuva tai visio vastaanottajan mieleen. He voivat luoda kuvan itsestään tai haluamastaan näystä. Tätä kanavointiohjelmaa pidetään olennaisen tärkeänä, jotta ihmiskuntaa voidaan auttaa ylittämään tietty haitallinen ohjelmointi. Ohjelma on ollut tärkeä myös strategisesti, koska sen avulla ihmiskuntaa on harhautettu uskomaan, että viestit tulevat ulkoavaruudesta.

 

Suojelijat eli Muinainen rakentajarotu on palannut

Karee kertoi, että Aurinkokunnassa vaikutti kauan sitten muinainen rotu, jota hänen väkensä kutsuu Suojelijoiksi (Guardians). Jo kauan sitten rotu jätti Aurinkokunnan ja kohosi korkeampiin värähtelytaajuuksiin. Kyse on samasta rodusta, jota salaisissa avaruusohjelmissa kutsutaan muinaiseksi rakentajaroduksi (Palloliittouman jäsen). Wilcock on tullut johtopäätökseen, että kyse ei tuskin voi olla muusta rodusta kuin Ra-ryhmästä, joka kehittyi jo miljardeja vuosia sitten aloittaen Venuksella, eikä Corey ole vastustanut ajatusta. (Ra on siis yksi ryhmä viidestä, jotka kuuluvat Palloliittoumaan eli Suojelijoihin.)

Papitar Karee on 130-vuotias, jnäyttää noin 30-vuotiaalta, ja on omassa kulttuurissaan todella nuori

Papitar Karee on 130-vuotias, näyttää noin 30-vuotiaalta, ja on omassa kulttuurissaan todella nuori.

Suojelijat oli Kareen mukaan äärimmäisen rauhanomainen, kehittynyt ja voimakas ryhmä. Se ei suojellut ainoastaan tätä aurinkokuntaa, vaan myös koko paikallista tähtiryhmää, johon kuuluu yli 50 tähteä. Suojelijoiden tunnetun voiman vuoksi negatiiviset ryhmät eivät edes yrittäneet tulla niitä lähelle.

Suojelijarotu rakensi energeettisen puolustusverkoston suojaamaan hallinnoimaansa aluetta. Jopa senkin jälkeen, kun he olivat jättäneet Aurinkokunnan noustessaan korkeampiin värähtelytaajuuksiin, jäi puolustusverkko jäljelle, eikä sitä halunnut uhmata yksikään negatiivinen ryhmä.

Aurinkokunnan sisällä kuitenkin kehittyi sivilisaatioita, jotka suuntautuivat aggressiivisiksi ja sotaisiksi (Maldek). Ne olivat äärimmäisen korkealle kehittyneitä teknologisesti, mutta henkisesti ja eettisesti taantumuksellisia. Ne tuhosivat sodankäynnissään muinaisen puolustusverkon. Kun suojaverkko hajosi, levisi signaali siitä kauas kosmokseen, ja eri ryhmät alkoivat saapua Aurinkokuntaan laumoittain. Aurinkokunta muuttui lukemattomien eri ryhmien väliseksi pelikentäksi, jossa Maan ihmiskunta on ollut pelinappulana. Myös Maan sisäiset sivilisaatiot joutuivat osallistumaan konflikteihin, kahakoihin ja juonitteluun.

Koko peli muuttui Kareen mukaan uudelleen, kun Suojelijat palasivat ja asettivat uuden energisen suojamuurin vuonna 2014. Karee halusi tietää, miksi Suojelijat eivät kuitenkaan halunneet ottaa hänen väkeensä suoraa kontaktia, vaikka he itse olivat yrittäneet ottaa yhteyttä. He halusivat vihdoin ja viimein tavata Suojelijat.

 

Palloliittouman tapaaminen Kuiperin vyöhykkeellä

Viimein Palloliittouma suostui tapaamaan kasvotusten sisäisten sivilisaatioiden edustajia. Kuiperin vyöhykkeellä sijaitsevassa tukikohdassa tapahtuneessa kohtaamisessa mukana olivat Anshar-sivilisaatiota edustavan Kareen delegaatio, tähtisymbolia käyttävä ryhmä ja Corey. Corey ei vieläkään tiedä, miksi hänet oli kutsuttu mukaan.

Kultainen, kolmiopäinen olento ilmestyi paikalle, ja hiljainen kommunikaatio alkoi. Täydellistä hiljaisuutta kesti noin 30–40 minuuttia. Tapaaminen oli hyvin tunteita herättävä, mikä näkyi muutamina kyyneleinä Kareen silmissä tapaamisen jälkeen.

Taiteilijan näkemys kohtaamisesta. Corey keskellä, Anshar oikealla.

Taiteilijan näkemys kohtaamisesta. Corey keskellä, Anshar oikealla.

Karee kertoi, että hänen ryhmänsä oppi sellaisia asioita, joita se oli halunnut tietää hyvin pitkään. Oli ollut myös hieman epämiellyttävää kuulla, että Maan sisäiset sivilisaatiot eivät olleet toimineet parhaalla mahdollisella tavalla Maan kehityksen ohjaajina.

Todennäköisesti kriittistä palautetta tuli ainakin osittaisesta petollisesta toiminnasta. Osa Maan sisäisistä sivilisaatioista on käyttänyt maanpäällistä ihmiskuntaa pelinappuloina taistellessaan ulkoavaruudesta tulleita ryhmiä vastaan. Osa on myös erehtynyt tekemään osittaista yhteistyötä maanpäällisen negatiivisen eliitin kanssa, jolle on luovutettu tietämystä ja tukea. Tämä toiminta on tosin osunut karmallisesti omaan nilkkaan, koska negatiivisesta eliitistä kehittyi niin voimakas, että se pystyy jo uhmaamaan sisäisiä sivilisaatioita. Negatiivinen eliitti liittoutui Aurinkokunnan ulkopuolelta tulleiden liskorotujen kanssa.

Maan sisäiset sivilisaatiot eivät myöskään ole olleet yksimielisiä Maan kehityssuunnan suhteen. Ryhmien välillä on suuria mielipide-eroja. Ihmiskunnan poliittiseen ja taloudelliseen kehitykseen on sekaannuttu eri tavoin, mikä ei ole aina tuottanut parasta mahdollista lopputulosta.

Sisäisen neuvoston riitautuminen ja hajoaminen

Kuiperin vyöhykkeellä tapahtuneen tapaamisen jälkeen kolme ryhmää erosi Maan sisäisten sivilisaatioiden neuvostosta mielipide-erojen vuoksi (Omega-ryhmä ja kaksi muuta). Anshar-ryhmä päätti, että se aloittaa avoimemman kontaktin maanpäälliseen ihmiskuntaan. Se alkaa vähitellen kertoa kanavien välityksellä, keitä he oikeasti ovat.

Kolme muuta ryhmää eivät pitäneet tästä ajatuksesta lainkaan. Ne pitivät uutta suuntaa suurena turvallisuusriskinä, joka johtaa heidän tuhoonsa. Ryhmät eivät ainoastaan lähteneet neuvostosta, vaan ne myös käynnistivät oman disinformaatiokampanjansa, jonka tarkoitus on sekoittaa ihmisten mieliä entisestään. Kanavointien rintamalla tämä tarkoittaa lisää ristiriitaisten viestien ilmaantumista internettiin. Yksi ryhmä kertoo tiettyjä asioita ja toinen pyrkii kumoamaan ne langettamalla epäilyksen varjon.

Sopimuksen uudelleen neuvotteleminen

Tarina Coreyn vierailusta Maan sisäisiin sivilisaatioihin levisi kulovalkean tavoin internetissä tämän ja viime vuoden vaihteessa. Lukemattomat ihmiset innostuivat ja inspiroituivat kuulemastaan. Äskettäin papitar Karee ilmaisi huolen siitä, että nyt lukuisat ihmiset yrittävät ottaa heihin kontaktia, mutta päätyvät saamaan yhteyden muihin olentoihin.

Maan alla on myös suuria kristalliluolia, joita pidetään arvossa.

Maan alla on myös suuria tietoisten kristallien luolia, joita pidetään suuressa arvossa.

Anshar-ryhmä on myös pyytänyt koolle uutta suurta kokousta, johon osallistuisivat kaikki Maan asioihin sekaantuneet ryhmät – sekä negatiiviset että positiiviset. Viimeksi tällainen suuri kokous pidettiin profeetta Mohammedin ajan jälkeen. Tuolloin sovittiin, miten maanpäällisen ihmiskunnan kanssa ollaan kontaktissa. Negatiiviset ryhmät ovat tosin kaiken aikaa pyrkineet rikkomaan sopimusta ja löytämään siitä porsaanreikiä.

Anshar-ryhmä haluaisi sisällyttää uuteen sopimukseen avoimemman kanssakäymisen ihmiskunnan kanssa. Ihmiskuntaan vaikutettaisiin suoremmin ja positiivisella tavalla. Tämä epäilemättä raivaisi tietä uudelle aikakaudelle, jossa myös maanpäällinen ihmiskunta kuuluu positiiviseen Konfederaatioon ja yhteydet toisiin sivilisaatioihin ovat avoimia ja arkipäiväisiä.

[LISÄTTY 17.6.2016] Päivitys sopimuksen uudelleen neuvottelemiseen

Tällä viikolla Corey antoi Michael Sallalle lyhyen lisäselvityksen viimeaikaisista tapahtumista. Yksi asia koski vanhaa ”Muhammedilaista sopimusta”, jossa oli sovittu, että avoimet kontaktit maanpäällisen ihmiskuntaan lopetetaan ja sen asioihin ei enää sekaannuta avoimesti, jotta ihmiskunta kehittyisi.

Uusi neuvottelu oli äskettäin pidetty, mutta liskorotujen johtama Draconian Federation vastusti sopimuksen uudistamista. Uuden sopimuksen hyväksyminen vaatisi kaikkien edelliseen sopimukseen osallistuneiden suostumusta. Papitar Kareen mukaan kyse ei todennäköisesti kuitenkaan ole asian hautaamisesta, vaan ensimmäisestä askeleesta pitkässä neuvotteluprosessissa.

[Päivitys 14.1.2018]

Corey sai tietää myöhemmin, että Maan sisäisten sivilisaatioiden Anshar-ryhmä koostuu tulevaisuuden ihmisistä. Mahdollisesti myös muut ryhmät ovat aikamatkaajia. He ovat siis me tulevaisuudesta. Anshar matkusti ajassa taaksepäin yli 17 miljoonaa vuotta ja rakensi sivilisaation Maan kuoren sisälle. Yksi heidän tehtävänsä on ollut ihmiskunnan luotsaamisen positiiviselle aikalinjalle.

 

——————————————————-

Lisää aiheesta: Maan sisäiset sivilisaatiot: Pohdintaa ja avoimia kysymyksiä 

——————————————————-

Lähteitä ja linkkejä:

 

Cosmic Disclosure: Introduction to Inner Earth

Cosmic Disclosure: A Goode Trip to the Inner Earth

Cosmic Disclosure: Revelations from the Inner Earth

Cosmic Disclosure: The Grand Tour of Inner Earth

Cosmic Disclosure: Inner Earth – The Library

Cosmic Disclosure: Inner Earth – Into the Hall of Records

Cosmic Disclosure: Inner Earth – Debriefing with the Alliance

Cosmic Disclosure: Inner Earth Update

Corey Goode: Latest Intel and Update

Michael Salla: Inner Earth Beings Take First Step to Openly Reveal Themselves to Humanity

Taiteilija Vashta Narada http://www.vashta.com/cosmic-disclosure/

Muita:

Study: Deep beneath the earth, more water than in all the oceans combined

Earth may have underground ’ocean’ three times that on surface

 

Mainokset