Yleinen

Yhteenveto Wilcockin uudesta artikkelista

wil01

David Wilcock julkaisi eilen (25.11.) massiivisen artikkelin ”DISCLOSURE SHOWDOWN: The War For The Truth” (printattuna kuulemma 67 sivua), joka käsitteli samaa aihetta kuin tämän blogin edellinen päivitys ”Kaaos ja disinformaatio lisääntyvät ufopaljastusten lähestyessä”. Wilcock vetää artikkelissaan erilaiset langat yhteen viimeaikaisista tapahtumista, ja tarjoaa huiman määrän linkkejä, joista monet ovat valtamedian sivuja.

Wilcockin artikkelin pääviesti on: Ainakin kuusi eri sisäpiiriläistä on kertonut, että Maan liittouma on saavuttanut päätöksen, jonka mukaan suuret paljastukset tulevat tapahtumaan. Paljastus muuttaa kaiken, mitä maailmasta tiedetään. Lyhyen aikavälin suunnitelmat on jo laitettu käyntiin, kun pidemmän aikavälin suunnitelmista yhä neuvotellaan. Negatiivisella eliitillä on jäljellä enää viimeinen oljenkorsi, jolla se yrittää estää paljastusten tapahtumisen. Tämä oljenkorsi on pelottelu, jota toteutetaan tällä hetkellä muun muassa Isisin kautta. Negatiivinen eliitti on nopeasti suistumassa vallasta.

En analysoi Wilcockin artikkelia sen enempää. Poimin siitä seuraavaksi muutamia kohtia, jotka tiivistävät artikkelin pääpointit.

———————————————

Venäläisen matkustajakoneen pudottaminen, Russia Todayn perustajan ”sydänkohtaus” DC:ssä, ällistyttävä ufomainen ohjustesti Los Angelesissa, Pariisin ampumiset ja turkkilaisten hyökkäys venäläistä sotalentokonetta vastaan voivat olla merkkejä, että sota paljastuksesta on saavuttamassa kliimaksinsa. (Wilcock)

———————————————–

– Negatiivisten tapahtumien täytyy muuttua isommiksi ja ilkeämmiksi, jotta niillä saadaan tuotettua massavaikutuksia kuten pelkoa ja kauhua, mikä on tekijöiden tavoite.

– Katastrofit ovat muistutus siitä, että emme ole saavuttaneet päämäärää rauhanomaisesta ja harmonisesta tulevaisuudesta.

– Paljastamalla totuuden siitä, mitä tapahtuu, voimme saavuttaa ratkaisun, joka vapauttaa Maan terrorismista pysyvästi.

– Isis on lännen perustama armeija. Isisin kaltaiset armeijat ovat lännen keinoja saavuttaa poliittiset tavoitteensa.

– Tämä ei ole internetin salaliittoteoria. Data on runsasta ja kiistämätöntä.

– Sisäpiiriläisten mukaan todellinen tarina tultaneen pian paljastamaan yleisölle häikäisevällä tavalla.

– Se tuottaa nopeasti suurimman massaheräämisen koko tunnetun historian aikana.

– Syndikaatit panttaavat teknologiaa, joka sisältää vapaan energian, antigravitaation, portaalimatkustamisen ja materialisoijia – työkaluja, jotka voivat parantaa maapallon.

New York Timesin uutinen paljastaa, että Irakin ja Iranin hallitukset tietävät Isisin olevan lännen peitearmeija. Isisin perustama islamilainen valtio on USA:n ja Israelin luomus. CIA on Isisin takana.

– Megapankit, kuten HSBC ja JP Morgan, rahoittavat Isistä.

– HSBC on itse myöntänyt rahoittaneensa organisaatioita Iranissa, Libyassa, Sudanissa, Burmassa, Kuubassa ja Meksikossa.

– HSBC on siirtänyt satoja miljoonia erilaisille terroristijärjestöille

– Megapankkeihin isketään nyt erilaisilla eeppisillä skandaaleilla, joista Libor on vain yksi esimerkki. Pankit paljastetaan järjestelmällisesti. Oikeusjuttuja on jo vireillä. Sisäpiiriläisten mukaan lakijutut vievät megapankit tuhoon. Ne toimivat nyt laina-ajalla.

– Pankit pyrkivät lavastamaan omien korkean tason työntekijöiden kuolemia, jotta todistajista päästään eroon. Lista pankkiirien kuolemista oudoissa olosuhteissa sisältää pelkästään viime vuodelta 44 nimeä.

– Ilman pankkeja ei olisi terroristeja, tai ainakin ne olisivat vähemmän tehokkaita.

– Pankit ja niiden tytäryhtiöt antavat terroristeilla suoraa fyysistä tukea.

– Pankit myös hoitavat terroristien PR:n ja markkinoinnin.

[Wilcock käyttää negatiivisesta eliitistä mieluummin nimeä Cabal kuin Illuminati tai NWO, koska jälkimmäisillä nimillä on monia muita mahdollisia merkityksiä. (Cabal = salaseura, salaliitto)]

– Turkki tukee Isistä. Turkki on voimakas Cabalin tukija. Cabal tarvitsee Isistä saavuttaakseen poliittiset päämääränsä.

– Jokainen hyökkäys Isistä vastaan on hyökkäys Cabalia vastaan. Siksi Turkki ampui epätoivossaan venäläistä konetta.

– Cabal yrittää epätoivoisesti suojella sitä, mitä Isisistä on enää jäljellä.

– Jos Cabal menettää Isisin, sillä ei ole enää kykyä estää paljastuksia.

– Mitä enemmän näitä asioita opiskelet ennen padon murtumista, sitä enemmän olet kykeneväinen auttamaan ihmisiä, jotka ovat shokissa ja pahoinvoivia uutisten takia.

– Liittouma on työstänyt rahakorvauksia, joita jokainen saa osana paranemisprosessia

– Se voi kestää aikansa, mutta lopulta jokainen ymmärtää, kuinka paljon heille on valehdeltu, ja kykenee sen jälkeen elämään onnellisempaa elämää.

– Monet sisäpiiriläiset ovat kertoneet, että datajulkaisut lähestyvät nopeasti ja Venäjä on avainasemassa prosessin koordinoinnissa.

– Putinin lähipiiriläinen, Russia Todayn perustaja Mikhail Lesin murhattiin Washington DC:ssä, kun hän oli todennäköisesti koordinoimassa paljastuksia.

– Hyväntahtoiset avaruusolennot eivät salli ydinsotaa, ja ne ovat vuodesta 2010 lähtien estäneet kaikkein synkimpien suunnitelmien toteutumisen. (ks. Palloliittouma)

– Pariisin terrori-iskut toteutettiin käyttämällä sekä arabiterroristeja että lännen valkoisia palkkasotureita. Palkkasoturit varmistivat uhriluvun, poistuivat paikalta ja arabit räjäyttivät itsensä ottaen kaiken syyn niskoilleen.

– Isis on nyt vakavasti haavoitettu. Sillä on vain 34 tukikohtaa jäljellä, ja pian nekin on tuhottu. Sen raha- ja öljytulot on suljettu.

– Liittouma ei tee laajoja paljastuksia ennen kuin Isisin ongelma on selvitetty.

– Suurin osa CIA:n henkilökunnasta työskentelee nyt Cabalia vastaan.

– Cabal puhuu jäsenilleen ja ulkopuolisille, että se on niin voimakas, että sitä ei kannata vastustaa. Jotta tätä illuusiota voidaan pitää yllä, se täyttää vaihtoehtomedian propagandalla.

– Tiedustelupalvelujen internet-trollit hämmentävät nettikeskusteluja, mikä tekee järkevistä nettikeskusteluista tämän asian suhteen lähes mahdottomia. Edward Snowdenin viimeaikaiset paljastukset kertovat tiedustelupalvelujen menetelmistä hallita nettikeskusteluja.

– Kaikki ihmiset eivät koskaan lakkaa palvomasta Cabalia pelolla, ja he uskovat, että tämänhetkinen taistelu vallasta on vain kulissia.

– Cabal luo nettikeskusteluihin ennennäkemätöntä ”keinotekoista yksimielisyyttä” trolliarmeijoilla, jotka yrittävät hämmentää ja demoralisoida.

– Sisäpiiriläisten mukaan paniikki leviää Cabalin keskuudessa.

– Cabalin uskonnollisiin käsityksiin kuuluu uskomus, että heidän täytyy tulla julkisesti paljastetuiksi, joutua rikosoikeudenkäyntiin ja kokea mahdollinen teloitus. Jäsenille opetetaan, että he nousevat kuolleista tämän jälkeen, ja palaavat jumalina.

– He ovat vuosia pyytäneet liittoumalta turvasatamaa, jossa voisivat elää ryhmänä, mutta tämä on torjuttu.

– Suuri joukko hallitusten johtohenkilöitä avainmaissa suunnittelee pakoa, kun pato murtuu. Pakosuunnitelmat on otettu huomioon liittouman toimesta, eikä heillä ole pakopaikkaa.

– Korkean tason lähteet ovat vahvistaneett, että History Channelin “Hunting Hitler” on osa liittouman suunnitelmaa täyttä paljastusta varten. Sarjan oletus on, että Hitler lavasti kuolemansa ja siirtyi Argentiinaan elämään loppuelämänsä. Tällaisen sarjan tavoite on paljastaa, että natsit eivät tuhoutuneet toisessa maailmansodassa.

wil02

– Sarjan informaatio alustaa näyttämön paljon laajemmille paljastuksille, jotka tapahtuvat myöhemmin.

– Hitler jatkoi työskentelyä rakentaakseen neljännen valtakunnan, joka soluttautui USA:n sotateolliseen kompleksiin ylimmille tasoille – sekä muihin valtioihin.

– Venäjä ja Ranska ovat ottaneet yhdessä voimakkaan askeleen taistelussa Cabalia ja Isistä vastaan.

– Liittoumaan kuuluu tällä hetkellä valtaosa CIA:sta ja Pentagonista, Venäjä, Kiina, Saksa, Britannian hallitus, Ranska ja monia muita.

——————————————————-

Lyhyt kommentti: Wilcockin väite, että Liittoumaan kuuluisivat tällä hetkellä myös Saksa ja Britannian hallitus, herättävät taatusti kummastusta. Saksaa on usein pidetty päätahona, joka haluaa pitää EU:n ja euron pystyssä hinnalla millä hyvänsä suojellakseen omia pankkejaan.

Wilcockin artikkelin kommenttiosiossa on tätä aihetta sivuava kommentti, joka voisi olla myös Suomesta ja Suomen tilanteesta kirjoitettu:

Hei David Berliinistä… totuus on, että Saksassa ja Berliinissä, jossa asun… Cabal hallitsee mediaa ja politiikkaa niin vahvalla tavalla, että ei ole ennen nähty!!! Oletko varma, että liittouma työskentelee myös Saksasta… todellisuus on täällä surullisesti tuskin muuttunut…

Moderaattori vastasi ihmettelyyn seuraavasti:

David on sanonut, että USA, Ranska, Saksa ja muut maat sisältävät sekoituksen liittoumaa ja Cabalia. Tämä on alue, jossa ihmisten täytyy laajentaa ajatteluaan, eikä nähdä tätä urheiluotteluna, jossa valtio on joukkue, joka on joko yhdellä puolella tai toisella.

Benjamin Fulford on jo vuosia raportoinut, että kulissien takana tyytymättömyys negatiivista eliittiä kohtaan on levinnyt, ja eliitillä on enää vain muutama vahva kannattajamaa (USA, Israel, Turkki, Saudi-Arabia ja muutama muu). Muut kannattajavaltiot ovat kiristyksen ja uhkailun kohteina. Julkisesti ne vielä ajavat tuhoisaa politiikkaa, mutta kulissien takana ne sisältävät tahoja, jotka suunnittelevat ja odottavat sopivaa tilaisuutta irtautua USA:n talutusnuorasta.

Siinä vaiheessa kun uutisointi Venäjää kohtaan alkaa oleellisesti muuttua, voidaan katsoa, että irtautuminen on alkanut tapahtua. Jo nyt Pariisin iskujen jälkeen uutisoinnissa on tapahtunut pientä muutosta. Jossain vaiheessa kytkin käännetään kokonaan toiseen asentoon. Sitä ennen erilaiset disinformaatiokampajat niin valtamediassa, vaihtoehtomediassa kuin sosiaalisessa mediassa pyrkivät sekoittamaan ihmisten päät niin totaalisesti, että juuri kukaan ei ota selkoa tilanteesta.

Mielenkiintoisia aikoja!

Mainokset