Artikkelit

Suomi on taitekohdassa

”Suomi on taitekohdassa.” – pääministeri Juha Sipilä, tv-puhe 16.9.2015

Viime kuukausina merkit maailmanjärjestelmän romahtamisesta ovat jatkaneet kasvuaan. Samalla media tarjoaa pelkästään synkkiä uutisia. Otsikot huutavat: ”Suomi on suossa! Suomi on vajoamassa! Tilanne on historiallisen vakava!”

suo2

Pääministeri Juha Sipilä piti poikkeuksellisesti tv-puheen, joka ei tarjonnut mitään uutta. Puheen tarkoitus oli vain vahvistaa uskomusta, jonka mukaan mitään muuta tietä ei ole kuin nyt hallituksen valitsema. Puheen pääviesti oli, että kansan kannattaisi lopettaa valitus ja vain alistua eliitin sanelemiin toimenpiteisiin, koska kaikki muut vaihtoehdot ovat vielä huonompia. Edessä väitetään olevan vain joko kivuliaita tai vielä kivuliaampia päätöksiä. Tämä on pelolla johtamista.

Siinä Sipilä ja kumppanit ovat oikeassa, että Suomi ja koko maailma ovat taitekohdassa. Aikakausi on historiallinen. Tästä kriisistä ei kuitenkaan ole ulospääsyä hallituksen tarjoamilla vanhoilla ajatusmalleilla.

 

Sielun pimeä yö kätkee taakseen hengen äärettömät mahdollisuudet

Arkkityyppisesti Suomi kokee kehityskulussaan sielun pimeää yötä, hengen ensimmäistä arkkityyppiä. Tätä arkkityyppiä kutsutaan myös Paholaiseksi. Henki ei ole paha. Synkkä nimi johtuu sen sijaan siitä, että jos hengen todellista luonnetta ei ymmärretä tai sen olemassaoloa ei edes tunnisteta, näyttää henki silloin pimeydeltä tai pahuudelta. Pimeyden jatkuessa kaikki toivo tuntuu vähitellen katoavan. Tuolloin maailman pahuus vaikuttaa todellisemmalta ja näkyvämmältä kuin hyvyys. Ylle on laskeutunut pimeys, josta ei tunnu olevan ulos pääsyä.

tar15

Hengen matriksi, Paholainen. Ensimmäinen hengen arkkityyppi.

Jokainen olento ja sivilisaatio kokevat tietoisuuden evoluutiossaan kohdan, jossa kaikki toivo tuntuu menneen ja edessä on vain väistämätön kadotus. Pimeys tuntuu vain voimistuvan. Tämä arkkityyppisen mielen kuvio on sisällytetty useimpien tarinoiden ja Hollywood-elokuvien juonirakenteisiin. Elokuvan sankari kohtaa vihollisen, joka vaikuttaa ylivoimaiselta. Kaikki toivo on mennyt. Tuho vaikuttaa väistämättömältä.

 

Toivottomuuden tartuttaminen massatietoisuuteen

Maailmassa on tahoja, jotka pyrkivät tekemään kaikkensa, jotta arkkityyppinen hengen salama ei koskaan välähtäisi paljastaen hengen äärettömiä mahdollisuuksia. Vielä enemmän samat tahot tekevät, jotta toivon tähti ei loistaisi, vaan ihmiset niin yksilöinä kuin kollektiivisena ryhmänä tarpoisivat pysyvästi pimeän toivottomuuden tilassa – alistuneena ”kohtaloonsa”.

tar16

Hengen potentioija, Salama. Toinen hengen arkkityyppi.

Massamedia manipuloi massatietoisuutta. Seisomme vyötäröä myöten runsauden vedessä, ja silti valikoidut ”asiantuntijat” kertovat mediassa, että olemme nääntymässä janoon. ”Ei ole vettä! Loppu on lähellä!” Jos ihmiset vain suuntaavat huomionsa toistettuun viestiin, eivätkä suuntaa katsettaan veteen, he alkavat uskoa valheeseen ja osallistuvat negatiivisen todellisuuden luomiseen.

Teknologisesti sivilisaatiomme on jo kauan sitten ohittanut pisteen, jossa jostain perustarpeesta olisi oikea pula ja sen saantia pitäisi rajoittaa. Kaikkea tarpeellista voidaan tuottaa kaikille – sataprosenttisen ekologisesti ilman pienintäkään kuormitusta luonnolle. Hengen köyhyys on ainoa köyhyys, joka voi uhata hyvinvointia.

 

Venäjältä nousee maailman toivo?

Maailman yksi tunnetuimmista ja luotettavimmista psyykikoista, Edgar Cayce (1877 – 1945), näki vuonna 1930 seuraavaa:

”… sillä muutokset tulevat, tämä on varmaa – uskonnollisten ideoiden evoluutio tai vallankumous. Sen perusta maailmalle tulee lopulta Venäjältä; ei kommunismina, ei! Vaan pikemminkin siinä, mikä on perusta samalle, jota Kristus opetti – Hänen kaltaisensa kommunismi!” (Edgar Cayce, c. 1930, No. 452-6)

Vuosi ennen kuolemaansa Cayce profetoi:

”Venäjältä tulee maailman toivo, ei sellaisena, jota toisinaan kutsutaan kommunismiksi tai bolsevismiksi, ei; vaan vapaus, vapaus! Jokainen ihminen elää kanssaihmistään varten! Periaate on syntynyt. Kestää vuosia ennen kuin se kristallisoituu, mutta Venäjältä nousee jälleen maailman toivo.” (Edgar Cayce, 1944, No. 3976-29)

Edgar Caycen kuoleman jälkeen Venäjä vaipui vuosikymmeniksi kaikkeen muuhun kuin vapauteen. Hirmuhallinto kuritti kansaa säälimättä. Jos seuraa Suomen valtamediaa, saa kuvan, että Venäjän nykyhallinto on jo lähes yhtä diktatuurinen kuin Stalinin Neuvostoliitto. Vapaus on kaukana, ja Venäjä leimataan suurimmaksi uhkaksi maailmanrauhalle.

Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Venäjän alettin tehdä pyramiditutkimusta. Kuvassa 44 metrinen pyramidi lähellä Moskovaa.

Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen Venäjällä alettin tehdä pyramiditutkimusta. Kuvassa 44 metrinen pyramidi lähellä Moskovaa.

 

Putin on vastarinnan avainhahmoja

Valtiojohtajista Putin on ollut etunenässä organisoimassa kansainvälistä vastarintaa, joka on asettunut vastustamaan planeettaa vuosituhansia hallinnutta negatiivista eliittiä. Putin tietää salaisista avaruusohjelmista ja toimii niiden positiivisempien osastojen kanssa yhteistyössä.

Corey Gooden mukaan Edward Snowdenin Putinille toimittama valtava informaatiopaketti on viimein kokonaan saatu purettua kryptauksesta. Putinin, Maan liittoutuneiden ja salaisten avaruusohjelmien käsissä on aineistoa, joka sisältää tietoa salaisesta maailmanhallituksesta, salaisista avaruusohjelmista, avaruusolennoista, kätketyistä teknologioista, korruptiosta ja rikoksista ihmiskuntaa vastaan.

Tietoa on kerätty lisää myös massiivisilla tietomurroilla etenkin kolmen viimeisen vuoden aikana. Valtamedia ei ole koskaan kertonut kuin osan tarinasta raportoidessaan hakkereiden iskuista. Hakkerointia on tehty sekä EU:ssa että USA:ssa. EU:ssa tekijäksi syytetään yleensä Venäjää ja USA:ssa Kiinaa. (esim. Yle, MTV3, MTV3)

Näyttämö alkaa olla pedattu seuraavalle näytökselle. Coreyn mukaan kerättyä todistusaineistoa tullaan käyttämään osana massiivista tiedonjulkaisua. Tässä täydessä paljastuksessa internetiin ladataan tuhansia dokumentteja, äänitteitä ja videoita useille eri sivuille kaikkien ladattavaksi. Samaan aikaan käynnistyy ympärivuorokautinen opetuskampanja. Tietoa aletaan lähettää niin radiossa kuin tv:ssä. Osa kanavista jatkaa muun ohjelman lähettämistä, jotta stressaantuneet ihmiset voivat halutessaan ottaa hieman etäisyyttä. Tosin tuona ajankohtana kukaan ei puhu mistään muusta, joten pakeneminen on vaikeaa. Todellisuus muuttuu muutamassa päivässä.

 

Oikean hetken odottaminen

Valtaväestö nukkuu vielä tällä hetkellä. Se yhä luottaa järjestelmään, vaikka tyytymättömyys ja epäluulo kasvavat. Väestö samaistaa itsensä järjestelmään, johon se on kasvanut ja josta se on tullut riippuvaiseksi. Käynnissä on ollut massatietoisuuden ovela manipulointi, jota on kestänyt tuhansia vuosia. Ihmiset on salakavalasti ohjailtu luomaan itselleen todellisuus, jossa he pitävät yllä omaa orjuuttaan ja tarvittaessa puolustavat sitä kuolemaan saakka.

Jos tällä hetkellä nukkuvalle väestölle kaataisi kerralla koko totuuden, valuisi yritys hukkaan. Vallassa oleva eliitti yrittäisi vääristää tiedon tai mukauttaa sen palvelemaan omia tarkoitusperiään. Eliitti käyttäisi valtamediaa, kontrolloitua oikeusjärjestelmää ja armeijoita ensin tekemään tiedon naurettavaksi ja sen jälkeen poistamaan sen jakelusta.

Siksi massiivinen tiedonpaljastuskampanja odottaa laukaisevaa tekijää, katalyyttia, joka avaa ihmisten mielet uudelle tiedolle. Ihmisten pitää menettää luottamuksensa vanhaan järjestelmään täydellisesti ja ymmärtää, että järjestelmä on ollut orjuuttaja eikä hyvinvoinnin luoja. Vanhat uskomukset ovat estäneet ihmisiä nousemasta tietoisuuden seuraavalle tasolle.

Globaalin shakkipelin todellisen luonteen paljastuminen asettaa länsimaiset johtajat uuteen valoon.

Täysi paljastuskampanja ei tule olemaan pienen luokan salatun informaation julkaiseminen, minkä jälkeen ihmiskunta siirtyy vähitellen sulauttamaan uuden tiedon vanhoihin tapoihin tehdä asioita. Kyse ei ole pelkästään siitä, että avaruusolennot ovat todellisia, minkä paljastamista suuri osa ufologian kentästä on toivonut vuosikymmeniä.

Täydessä paljastuksessa kaikki muuttuu. Yhteiskunta on tapahtuman jälkeen niin radikaalista muuttunut, että aletaan puhua sivilisaatiosta ennen ja jälkeen paljastusten.

Illuminati-ryhmät tulevat taistelemaan loppuun saakka täyttä paljastusta vastaan. Ne pyrkivät osittaiseen paljastukseen Vatikaanin ja YK:n kautta, jotta ne säilyttäisivät oman asemansa. Illuminatin disinformaatioagentit ovat ujuttautuneet 1950-luvulta saakka ufologian kentälle, ja onnistuneet ottamaan sen suurelta osalta haltuunsa. Todellista tietoa on vaikea löytää. Eri tutkijoiden välille on luotu riitoja ja näkemyseroja. Kenttä on pyritty hajottamaan, jotta sitä on ollut helppo hallita. Viime aikoina disinformaatioagentit ovat pyrkineet entistä aktiivisemmin ohjailemaan paljastuskertomusta haluttuun suuntaan.

suo9

 

Talouden romahdus on tarvittava laukaisin

Talouden täydellinen romahdus on tarvittava laukaisin, katalyytti, joka pysäyttää ihmiset kyseenalaistamaan järjestelmän. Talous romahtaa samanaikaisesti kaikkialla, kaupankäynti lakkaa, pankit sulkeutuvat eikä päättäjillä ole tarjota kunnon selityksiä tai järkeviä teitä ulos tilanteesta. Kaikki vihdoin ymmärtävät, että koko talousjärjestelmä on ollut pelkästään suuri pyramidihuijaus, joka on hyödyttänyt vain eliittiä.

Arkkityyppisesti tarkastellen tuolloin sielun pimeä yö muuttuu yhä pimeämmäksi. Epätoivo valtaa ihmiset. Tilanteesta ei vaikuta olevan ulospääsyä. Epätoivon jälkeen iskee viha. Ihmiset alkavat vaatia kiukkuisina vastauksia: ”Miksi tässä kävi näin?” Seuraa joukko poliittisten ja taloudellisten väärinkäytösten paljastuksia. Ihmiset raivostuvat lisää ja alkavat avata silmiään järjestelmän täydelliselle korruptiolle. Pian alkaa olla ilmeistä, että kaikki merkittävät poliitikot, pankkiirit ja liike-elämän edustajat ovat olleet vähintään jollain tavalla osallisia maailmanlaajuisessa pyramidihuijauksessa. Useat ovat osallistuneet heihin kohdistuvan kiristyksen ja uhkailun vuoksi. Seuraa lisää kysymyksiä: jos huijausta on tapahtunut näin paljon, missä muissa asioissa on valehdeltu?

 

Suomi kokee kovenevaa katalyyttia

Suomi on kansakuntana uppoamassa syvemmälle sielun pimeään yöhön. Kreikka on tarponut tässä tilassa jo vuosia. Nyt vaikuttaa olevan Suomen vuoro. Talous on romahtamassa nopeassa tahdissa – tai sitä ollaan romauttamassa.

Tällä hetkellä Suomi siis kokee historiallista katalyyttia. Talous- ja turvapaikanhakijakriisi ovat osoittamassa, että EU ja hallitus ovat täysin kyvyttömiä hoitamaan vakavia ongelmia. Viimeaikainen pakolaiskriisi on seurausta pitkästä ketjusta Illuminatin yksityisten peitearmeijoiden harjoittamista epävakauttamistoimista, joita on harjoitettu ympäri planeettaa.

Kuten aina, katalyyttiin voidaan suhtautua joko pelolla tai rakkaudella. Pelko johtaa vihaan. Viha johtaa negatiiviseen polarisaatioon. Rakkaus johtaa anteeksiantoon, hyväksymiseen, yhdistymiseen ja paranemiseen.

suo10

Tilanne voi tuntua toivottomalta vain silloin, kun elämänpelin todellinen luonne on kätketty tietoiselta mieleltä. Tietoinen mieli voi avautua uudelle tiedolle vain silloin, kun sen perustuksia järkytetään perinpohjaisesti. Muutoin mieli jatkaa toistamasta samaa. Jos vanhoja uskomuksia ja ajatuskaavoja ei rikota kunnolla, ne toistuvat ja kärsimys jatkuu niin yksilöllisellä kuin kollektiivisella tasolla.

Negatiivinen eliitti on suistumassa vallasta. Eliitti kaikkien hallitusten takana pelaa itselleen aikaa yrittämällä tartuttaa oman epätoivonsa ihmisiin. Pelokkaat ja masentuneet ihmiset pitkittävät massatietoisuudellaan tilanteen jatkumista.

Lohikäärme on silloin tuhoisimmillaan, kun se on haavoittunut kuolettavasti. Se laittaa kaikki voimansa likoon viedäkseen kaiken ympäriltään mennessään. Kaaos maailmassa tulee lisääntymään lähikuukausina. Kaikki kärjistyy järjestelmän täydelliseen luhistumiseen.

 

Parantumisprosessi vie aikaa

Tie uuteen maailmaan ei ole helppo. Kun paljastukset tapahtuvat, eivät ihmiset yhdessä hetkessä seiso kaduilla pitämässä toisiaan kädestä laulaen ”kumbayaa”. Useimmat ihmiset ovat niin kulttuurisesti ohjelmoituja, että he eivät usko todeksi tietoa, jolle heidät äkisti altistetaan. Paljastukset ovat ilon päivä niille, jotka ovat tutkineet näitä asioita syvällisesti ja avanneet mielensä uudelle tiedolle, mutta suurin osa väestöstä kohtaa äkisti uuden todellisuuden ja kokee shokin.

suo6

On kaksi päätekijää, jotka hidastavat henkistä kehitystä: toinen on hengen olemassaolon kieltäminen kokonaan ja toinen on hengen näkeminen niin rajoittuneen suodattimen läpi, kuten uskonnollisen fundamentalismin, että henki ei voi liikkua. Monet ihmiset ovat viettäneet koko inkarnaationsa sielun pimeässä yössä. Paljastusten tapahtuessa he yhä näkevät ”demoneita” ja ”paholaisia” joka puolella. Seuraa kieltämistä, raivoa, pelkoa, masennusta ja lopulta totuuden hyväksyminen, minkä jälkeen alkaa parantumisprosessi, ja ihmiskunta pääsee vihdoin eteenpäin.

Kukaan ei tiedä, milloin ihmiskuntana pääsemme tietoisuuden evoluution arkkityyppiseen vaiheeseen, jossa jokainen yksilö loistaa auringon lailla hengen valoa. Siihen saakka yksilöt toisensa jälkeen löytävät uskon ja toivon, ja levittävät uuden aikakauden energiaa. Jokainen kulttuurisen ohjelmoinnin purkanut ja sitä kautta laajemman näkökulman löytänyt yksilö pitää sisällään uuden aikakauden avaimia.

tar19

Henkinen aurinko, Itse, Yksi Ääretön Luoja, loistaa jokaisen sisällä itsevalaisevana.

Mainokset