Artikkelit

Jokainen yksilö vaikuttaa muutoksen nopeuteen

Tänään torstaina (11.6) alkaa paripäiväinen Bilderberg-kokous, joka järjestetään tänä vuonna Itävallassa. Kokoukseen osallistuu joukko vaikutusvaltaisia ihmisiä keskustelemaan maailman asioista salassa. Lehdistöllä ei ole asiaa kokoukseen, vaikka osallistujien joukossa on yleensä joukko suurimpien mediatalojen päätoimittajia ja toimitusten esimiehiä.

Aikaisemmin Bilderberg ei antanut itsestään mitään tietoja julkisuuteen: ei osallistujalistoja, asialistoja, kokousaikoja tai -paikkoja. Sitä ei ollut edes virallisesti olemassa. Sillä ei ollut virallisia nettisivuja. Jos joku mainitsi nettikeskustelussa Bilderberg-kokoukset, häntä pilkattiin foliohatuksi ja salaliittohörhöksi.

jok1

Mielenosoittajia Bilderberg-kokouksen lähistöllä

Yleinen argumentti oli, että jos Bilderberg-kokoukset olisivat totta, kyllä siitä valtamedia raportoisi. Mutta kun ei raportoinut – yleensä ei riviäkään. Olisi voinut kuvitella, että tutkiville journalisteille olisi ollut varsinainen herkkupala kirjoittaa vuosittaisesta salaisesta kokouksesta, johon osallistuu todella merkittävä joukko korkean yhteiskunnallisen aseman omaavia henkilöitä.

Nykyisin asia on aivan toinen. Suomessa Yle, HS ja moni muu media raportoivat kokouksen alkamisesta, ja ovat tehneet niin jo muutaman vuoden ajan. Kokouksen sisältö on yhä salaisuus.

Mikä on aiheuttanut tämän merkittävän muutoksen? Onko valtamedia valpastunut? Onko valtamedia vihdoin alkanut osallistua globaalin eliitin juonien paljastamiseen? Ei ole, vaan valtamedia ei enää voinut olla raportoimatta kokouksista.

Vuosi vuodelta Bilderberg-kokouksiin alkoi tulla yhä enemmän aktivisteja osoittamaan mieltään. Mustista autoistaan ulos nousevista osallistujista alkoi olla nettiä täynnä valokuvia. Blogit ja vaihtoehtomedia alkoivat täyttyä raporteista ja analyyseistä. Vain sitkeimmät kieltäjät yrittivät uskotella, että kokousta ei ollut olemassa. Heidän oli vaikea myöntää, että ”foliohatut” olivat olleet oikeassa. Valokuvien voimakaan ei saanut heitä vakuuttumaan asiasta. Valtamedia jatkoi hiljaisuuttaan, ja siten tuki kieltäjien maailmankuvaa.

Vuosi vuodelta mielenosoittajien määrä on kasvanut.

Vuosi vuodelta mielenosoittajien määrä on kasvanut.

Vielä vuonna 2008 bilderbergeistä ei juuri kirjoiteltu valtamediassa, vaikka netissä asiasta kohistiin vuosi vuodelta yhä enemmän. Jos HS:n kommenttiosissa mainitsi sanan Bilderberg, kommentti monesti sensuroitiin. Lopulta valtamedia ymmärsi, että jos se halusi säilyttää edes hitusen uskottavuuttaan, oli sen pakko alkaa raportoida asiasta. Myös Bilderberg taipui kansalaisaktivismin paineesta ja perusti virallisen kotisivun, jossa se ”tunnustaa olemassaolonsa”.

Tapaus Bilderberg osoittaa, että kansalaisaktivismilla on merkitystä ja että sillä voi saavuttaa tuloksia. Ihmisten herääminen on avain planeetan muutokseen. Eliitti pystyy jatkamaan juoniaan vain salaisuuden verhon takana.

Tapaus Bilderberg on hyvä esimerkki siitä, miten maailma on muuttunut nopeasti. Se myös osoittaa, miten suuri voima valtamedialla on tietoisuuden muokkaamisessa. Suurin osa ihmisistä uskoo jonkin asian olemassaoloon vain, jos valtamedia raportoi siitä. Kaikki valtamedian ulkopuolinen todellisuus leimataan foliohattuiluksi ja salaliittohörhöilyksi.

Tänään kukaan ei kutsu foliohatuksi, jos väittää, että eliitti kokoontuu Bilderberg-kokoukseen. Vain viisi vuotta sitten asia oli toisin. Tällä hetkellä foliohatuksi leimaamisen raja menee siinä, jos kertoo uskovansa Illuminatin olemassaoloon tai avaruusolentoihin. Tämäkin tulee pian muuttumaan.

 

Coreyn viimeisin tapaaminen todellisen ihmiseliitin kanssa

Valhe on erilainen jokaisella vallan tasolla. Bilderberg-kokoukseen osallistuvat vaihtuvat vieraat eivät ole valtahierarkian huipulla. He tietävät vain sen verran, mitä heidän tarvitsee tietää hoitaakseen tehtäviään. Esimerkiksi hallitusten ministerit eivät kuulu todelliseen eliittiin, vaan ovat juoksupoikia. Bilderberg-kokouksissa ei keskustella kaikkein suurimmista salaisuuksista, eikä edes tehdä päätöksiä. Kokouksessa vaikutetaan osallistujien mielipiteisiin hyvin voimakkaalla tavalla, minkä jälkeen tämä tihkuu julkiseen vallankäyttöön. Todellinen salainen eliitti kokoontuu aina täysin salassa.

Corey Goodella on ollut vilkas kesäkuun alku. Hän on osallistunut tähän mennessä kolmeen salaiseen konferenssiin, joista viimeisimmän sisällöstä Corey antoi erittäin mielenkiintoisen raportin. Tässä kokouksessa Corey tapasi planeetan ihmiseliittiä toimien itse Palloliittouman edustajana.

Kuva Coreyn Facebook-sivulta. Taiteilijan näkemys Coreyn lentämisestä Palloliittouman kuplassa.

Kuva Coreyn Facebook-sivulta. Taiteilijan näkemys Coreyn lentämisestä tapaamaan avaruusystäviä.

Omien ”jumaliensa” eli negatiivisten avaruusolentojen pettämäksi ja hylkäämäksi tullut eliitti yritti väistää vastuutaan. Se väitti, että se on joutunut sukupolvien ajan kokemaan mind controllia ja uhkauksia, ja siksi tehnyt tekojaan. Eliitti ilmaisi halunsa työskennellä liittoutuneiden kanssa ja asettamaan uuden talousjärjestelmän, joka olisi oikeudenmukainen koko ihmiskunnalle. Se haluaisi aloittaa kontrolloidun paljastuksen, joka ei paljastaisi kaikkia rikoksia. Eliitti ehdotti suunnitelmaa, jossa tietty informaatio ja teknologiat vapautettaisiin, mutta suurin osa tiedosta pidettäisiin salassa vielä seuraavat 50 vuotta.

Coreylta pyydettiin, että enempää paljastuksia ei tapahtuisi, vaan paljastussuunnitelma laitettaisiin jäihin ja vasta marraskuun 2015 lopulla sitä jatkettaisiin kontrolloidusti. Eliitti esitti Coreylle myös verhottuja uhkauksia. Nurkkaan ajettu eliitti haluaa selvästi pelata itselleen lisäaikaa, vaikka käytännössä sen valtakausi tällä planeetalla on jo ohi.

Tavattuaan ihmiseliitin Corey lensi tapaamaan Raw-Eir-Tearia (Sinistä lintuolentoa), joka ilmaisi, kenellä valta tällä planeetalla todellisuudessa on:

Corey: Minulla oli lyhyt kommunikaatio ”Tear-Eirin” kanssa, jossa tavalliseen tapaan aloin raportoida, mitä tapahtui, ja hän keskeytti minut nostamalla kättään. Sitten hän kommunikoi, että paljon siitä, jota kutsumme ”täydeksi paljastukseksi”, ei ole yhdenkään ryhmän käsissä. Mitä enemmän tätä tietoa raportoidaan meidän toimestamme, sitä enemmän se herättää ihmisiä ja saavuttaa heidän massatietoisuutensa. Heräävä väestö ja heidän massatietoisuutensa/kanssaluomisen kyvyt määrittävät milloin ja kuinka nopeasti osa näistä tapahtumista tapahtuu. Hän kommentoi lisäksi, että meidän pitäisi jatkaa tekemistämme ja pitää informaatio virtaamassa korkealla nopeudella luotettavien lähteiden kautta. Kun tämä informaatio leviää heränneiden ja heräävien keskuudessa, sitä nopeammin me aiheutamme paljastusten aikalinjan tapahtumisen massatietoisuuden voimalla, jota emme vielä täysin ymmärrä. (Corey Goode)

jok3

Kuva Coreyn Facebook-svuilta. Corey näki jälleen myös uusien energiatsunamien saapumisen. Muutosta ei voi jarruttaa.

Yksikään taho ei ole suostunut ihmiseliitin esittämään tilanteen jarruttamiseen.

Jokainen voi muuttaa maailman muuttamalla itsensä

Raw-Tear-Eirin viestistä ilmenee, että mikään kulissien takainen eliittiryhmä ei pysty estämään tai jarruttamaan muutoksia, jotka parhaillaan tapahtuvat. Ihmiskunnan tulevaisuus ja asioiden eteneminen eivät ole yhdenkään salaisen ryhmän käsissä. Valta on aina ollut ihmisillä itsellään. Mikään salaseura ei olisi pystynyt hallitsemaan ihmiskuntaa, ellei ihmiskunta olisi antanut siihen hiljaista suostumustaan. Ihmiset toistavat päivästä toiseen samoja rutiineja kuin robotit kyseenalaistamatta illuusiota, jonka vallassa elävät.

Mikä on suurin illuusio? Se on harhakäsitys itsen todellisesta luonteesta. Suurin illuusio on samaistaminen itsensä kehoon, ja sen tuottamaan valeminään eli egoon. Itsensä todellisen olemuksen jo nuorella iällä oivaltanut Ramana Maharshi kohtasi usein maailmantilasta huolestuneita ihmisiä. Ramana kehotti heitä ensin ottamaan selvää, kenelle maailma tapahtuu. Kuka kokee maailman? Kuka minä olen? Kun mieli hämmentyy etsiessään vastausta, se hiljenee ja vetäytyy Itseen, joka on Todellisuus. Itse on kaikki. Maailma on illuusiota. Maailma on kuin heijastekuva, joka heijastuu elokuvakankaalle. Vain kangas on todellista. Se on olemassa ennen ja jälkeen maailman. Se on äärettömyys ja ikuisuus. Se on todellinen Itse.

Kysyjä: Miksi maailma on kauttaaltaan tietämättömyyden tilassa?

Maharshi: Pidä huolta itsestäsi ja anna maailman huolehtia itsestään. Mikä on Itsesi? Jos olet sama kuin fyysinen ruumis, fyysinen maailma on myös olemassa, jos taas olet henki, vain henki on olemassa.

K: Mitä mieltä olette yhteiskunnan uudistamisesta?

M: Oman itsen uudistamisesta ja parantamisesta seuraa automaattisesti yhteiskunnan uudistuminen. Huolehtikaa itsenne parantamisesta, niin yhteiskunnan uudistuminen pitää huolen itsestään. (s.92)

K: Voisiko Maharshi ystävällisesti lausua käsityksensä maailman tulevaisuudesta, koska elämme parhaillaan kriittisiä aikoja? (kysymys esitetty ennen toista maailmansotaa, joten ihmisten huolet näyttävän olevan aina samoja)

M: Miksi olet huolissasi tulevaisuudesta? Et tunne kunnolla nykyisyyttäkään. Huolehti nykyisyydestä, niin tulevaisuus pitää huolen itsestään. (s.93)

K: Auttaako Itseoivallukseni toisia?

M: Kyllä, aivan varmasti. Se on paras mahdollinen apu. Mutta todellisuudessa ei ole toisia, joita auttaa, sillä Itsen oivaltanut näkee vain Itsen, aivan kuten erilaisten jalokivikoristeiden kultaa arvioiva kultaseppä näkee vain kullan. Erilaiset muodot ja olennot ovat olemassa vain niin kauan kuin samastat itsesi ruumiiseesi. Kun ylität ruumiisi, toiset häviävät ruumis-tietoisuutesi kanssa. (s.98)

jok5Kollektiivinen tietoisuus määrittää ihmiskunnan muutosnopeuden. Kollektiiviseen tietoisuuteen taas vaikutetaan omaa tietoisuutta muuttamalla. Jos haluaa nähdä ympäröivässä maailmassa nopeamman muutoksen, on nostettava omaa tietoisuuttaan luopumalla harhoista. Vain omaan tietoisuuteensa voi vaikuttaa. Siksi todellisten mestarien – Ran, Ramanan ja lukemattomien muiden – viesti on sama: Ei ole mitään muuta muutettavaa kuin itse. Muuta itsesi ja muutat maailman.

Ra: Yksi, tunne itsesi.
Kaksi, hyväksy itsesi.
Kolme, tule Luojaksi.
(k3, s74, 181)

——————————————————————————————————————

Aikaisemmat aiheeseen liittyvät artikkelit:

Historiallinen käänne planeetan valtataistelussa?

Energiaa iskeytyy tsunameina Aurinkokuntaan

Geopoliittinen loppupeli ja sen pelurit – Venäjä, USA, Kiina, Suomi…

Eri liittoumat, niiden tavoitteet, disinformaatio, ufopaljastukset, siirtymäaika

——————————————————————————————————————

Lähteet:

HS: Suomalaisten Bilderberg-osallistujien määrä väheni – Stubb mukaan salamyhkäiseen kokoukseen

Yle: Lista julki: Tässä Suomen osallistujat salamyhkäiseen Bilderberg-kokoukseen

Yle: Maailmanherrojen salaseura

Corey Goode: Human Elite Attempt to Negotiate Cessation of SSP Alliance Disclosure in Latest Conference

Kirja: Arthur Osborne (1980): Ramana Maharshin opetuksia

Kirja: Law of One, Book 3 (1982)

 

Mainokset