Artikkelit

Geopoliittinen loppupeli ja sen pelurit – Venäjä, USA, Kiina, Suomi…

Presidentti Niinistö totesi tällä viikolla EK:n seminaarissa, että geopolitiikka on palannut ohjaamaan taloutta, ja Euroopan tilanne on muuttunut radikaalisti. Todellisuudessa geopolitiikka on aina ohjannut taloutta, mutta kansalaisille on haluttu uskotella, että talouden globalisaatio on jokin valtaintresseistä riippumaton neutraali voima, joka tuottaa rauhaa.

Jotta maailman geopoliittista pelilautaa voisi ymmärtää, on muistettava lähtökohdat: tuhansien vuosien ajan ihmiskuntaa on ohjaillut kulissien takaa negatiivinen eliitti, joka pitää itseään toisten yläpuolelle nousseina ja siten oikeutettuina hallitsemaan maailmaa.

ggeo2Illuminatilla on loppusuunnitelma, joka tähtää kaikkien ihmisten orjuuttamiseen. Suurinta osaa ihmisistä Illuminati pitää hyödyttöminä, joten maailman väkiluku on tarkoitus vähentää 500 miljoonaan. Hyödyllisiksi katsotut ihmiset halutaan säästää palvelijoiksi, joiden kehoon istutetut mikrosirut ja nanotekniikka tekevät heistä omaa tahtoa vailla olevia orjia.

Jokainen länsimaa on Illuminatin otteessa. Merkittäviksi katsottuja poliitikkoja ja johtajia pidetään kontrollissa kaikin kuviteltavissa olevien keinoin. Valikoimaan kuuluvat lahjonta, uhkailu, kiristys, kidutus, salamurhat, mind control – lista on pitkä.

Illuminati/NWO:n rahoittamat palkkasotilasarmeijat, tiedustelupalvelut, agentit ja terroristijärjestöt operoivat kaikkialla maailmassa aiheuttaen kriisejä ja konflikteja, joiden todellista syytä ei koskaan kerrota valtamediassa. Kaikki naamioidaan näyttämään siltä, että länsi tavoittelee demokraattista ja oikeudenmukaista maailmaa, jota vastustavat vain takapajuiset diktatuurivaltiot ja terroristiryhmät.

Benjamin Fulford ja idän salaseurat

Kanadalainen Benjamin Fulford on tutkiva journalisti, joka asuu nykyisin Tokiossa. Hän on toiminut vuosien ajan äänenä idän salaseuroille, jotka hänen mukaansa haluavat muuttaa maailmanjärjestyksen tasapuolisemmaksi. Fulford kertoo olevansa ikään kuin puhemies Valkoiseksi lohikäärmeeksi nimetylle järjestölle, joka koostuu ikivanhoista aasialaisista (Kiina, Japani ym.) salaseuroista. Hän ei siis toimi virallisen Kiinan tai Japanin äänitorvena. Virallinen Japani on vielä USA:n talutusnuorassa. Kiina toimii itsenäisesti.

ggeo1Fulfordin sanoman ydin on seuraava: Lännen illuminaattien/natsien maailmanvalloitussuunnitelmaa on noussut vastustamaan uusi kansainvälinen liittouma, joka haluaa lopettaa koko planeettaa riivaavan taloudellisen orjuuden, saattaa rikolliset oikeuteen, julkaista salaiset teknologiat ja aloittaa uuden aikakauden. Liittouman kärkimaat ovat niin kutsutut BRICS-maat (Venäjä, Kiina, Intia, Brasilia, Etelä-Afrikka), joiden kelkkaan liittyy koko ajan lisää valtioita.

Fulford julkaisee viikoittaista raporttia, jossa valotetaan maailmanpoliittisia tapahtumia. Olen seurannut Fulfordin kirjoittelua vuodesta 2007 lähtien, välillä kyllästynyt vuosiksi ja sitten jälleen palannut. Fulfordin viikoittaiset raportit sisältävät toisinaan ristiriitaista informaatiota, asiavirheitä, perättömiksi osoittautuvia väitteitä ja aikaikkunoita, jotka eivät ole koskaan pitäneet paikkaansa.

Asiavirheet johtunevat pitkälti siitä, että Fulford laittaa usein eteenpäin informaatiota sellaisena kuin hän kuulee sen omilta lähteiltään. Hän ei ehdi tarkistaa kaikkia taustoja. Osa raporteista vaikuttaa hyvin nopeasti laadituilta. Osa Fulfordin käyttämistä tiedustelulähteistä on syöttänyt tarkoituksella disinformaatiota, joka on päätynyt sellaisenaan Fulfordin raportteihin. Fulfordia kannattaa tarkastella tätä taustaa vasten, jolloin hän on hyödyllinen tietolähde.

Fulford ei juuri koske ufokysymykseen, mikä on ymmärrettävää. Hän on keskittynyt enemmänkin geopoliittiseen tilanteeseen. Fulfordin tieto tukee kuitenkin monin osin sitä kuvaa, jota esimerkiksi David Wilcock, Corey Goode ja monet muut positiivisen viestin välittäjät ovat maailman valtataistelusta valottaneet. Wilcock ja Corey täydentävät Fulfordin antamaa kuvaa laajemmalla näkökulmalla.

Kiinan lohikäärme nousee

USA ja EU-maat ovat konkurssin partaalla, koska niiden talous on perustunut viimeiset vuosikymmenet rahan tekemiseen rahalla eli mustamaagiseen taikatemppuun. Tuotanto on siirretty Kiinaan ja muihin Aasian kehittyviin maihin, joissa on riittänyt halpaa työvoimaa. Kiinasta on muodostunut maailman tehdas.

ggo3Kiina on noussut suhteellisen lyhyessä ajassa talousmahdiksi. Maailman väestöstä viidesosa asuu Kiinassa. Fulfordin mukaan kiinalaiset pääsivät vuosikymmeniä sitten perille lännen eliitin synkistä tulevaisuudensuunnitelmista, mikä sai aikaan valmistautumisen massiiviseen vastaoperaatioon. Lännen eliitin väestönvähentämissuunnitelma sisälsi elementtejä, jotka eivät olleet kovin mairittelevia kiinalaisten kannalta: laboratorioissa kehiteltiin tappavia viruksia, jotka oli kohdistettu etenkin aasialaista geeniperimää kantaviin. Kiina ymmärsi, että sen oli pakko toimia tai se tuhoutuisi.

Kiina laati pitkän aikavälin suunnitelman, johon kuului sotilaallinen ja taloudellinen valmistautuminen. Kiina on nykyisin maailman suurin talousmahti, kun asiaa mitataan konkreettisella tuotannolla eikä finanssirahalla, jota länsi tuottaa. Kiina on pitänyt viime vuodet USA:n taloutta pystyssä ostamalla sen velkakirjoja ja pitämällä suurta dollarivarantoa. Jos Kiina hylkää dollarit, syöksyy dollarin arvo välittömästi.

Kun yhdysvaltalaiset ovat kiertäneet ympäri maailmaa pyssyt tanassa uhkaillen, kiristäen ja sotien, ovat kiinalaiset samaan aikaan kaikessa hiljaisuudessa kiertäneet solmimassa ystävyyssuhteita. Kiinalaista rahaa ja osaamista on virrannut rakennushankkeisiin, infrastruktuuriin ja kauppasopimuksiin Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja lisääntyvässä määrin myös Euroopassa. Kiinalaisten taktiikka on tuonut paljon ystäviä, kun taas amerikkalaisten paljon vihollisia.

Venäjä irtautuu Illuminatista ja NWO:sta

Neuvostoliiton romahduksen jälkeen lännen Illuminati/NWO-ryhmä asetti Venäjälle valtaan oman nukkehallitsijansa Boris Jeltsinin. Samalla alkoi Venäjän järjestelmällinen ryöstö. Joukko lännen tukemia Illuminati-oligarkeja otti haltuunsa valtion omaisuutta, ja heistä tuli yhdessä yössä miljardöörejä. Tavallinen kansa köyhtyi ja kärsi. Rikkaat rikastuivat ja köyhät köyhtyivät. Nälkäjonot pitenivät, talous romahti. Suomen mediassa alettiin käydä huolestuneita keskusteluja siitä, mitä pitäisi tehdä, jos kymmenet miljoonat nälkäiset venäläiset alkavat rynniä rajan yli Suomeen.

ggeo4

Jeltsin oli USA:n lemmikki.

Kun Putin tuli valtaan, hän alkoi puhdistaa Venäjää illuminaateista. Hän laittoi joukon lännen tukemia oligarkeja vankilaan ja kansallisti ryöstettyä omaisuutta. Keskeiset valtion instituutiot puhdistettiin lännen agenteista ja tilalle tulivat Venäjän edulle uskolliset henkilöt.

Yhdessä vuodessa köyhän kansalaisen elintaso kaksinkertaistui. Venäjä pääsi takaisin jaloilleen muutamassa vuodessa. Pian Suomen rajojen yli tuli laumoittain ostovoimaisia venäläisiä nälkää pakenevien sijaan. Median huoli nälkäpakolaisista vaihtui nopeasti huoleen kesämökkejä ostelevista rikkaista venäläisistä.

Ei ihme, että Putinin kansansuosio nousi taivaisiin. Lännen illuminaatit eivät tietenkään pitäneet tästä. Putinin toimet olivat kuin avoin sodanjulistus lännelle. Putinista alettiin luoda mediassa diktaattoria, joka pyrkii kontrolloimaan tarkasti kaikkia Venäjän instituutioita.

USA on kaiken aikaa aseistanut kulissien takana terroristiryhmiä. Ukrainassa lännen palkkasotilaat ja tiedustelupalvelut yrittivät epävakauttaa koko maan tappaen viattomia siviilejä. Putin pakotettiin vastatoimiin. Länsimedia naamioi tilanteen valloitukseksi.

Entinen KGB-agentti Putin vaikuttaa olevan täysin selvillä Illuminatin ja NWO:n maailmanvalloitussuunnitelmista, jolloin ainoa keino Venäjän selviytymiseksi on pitää huoli, että yksikään lännen agentti ei soluttaudu keskeisiin instituutioihin. On ironista, että länsimedia kutsuu Putinin valtaverkkoa korruptioksi, mutta täysin korruptoitunutta USA:lle orjallista Jeltsinin hallintoa kiiteltiin demokraattiseksi kehitykseksi.

Liittoumalla on jäseniä myös USA:n sisällä

Maailmanlaajuiseen NWO:n vastaiseen liittoumaan liittyy jatkuvasti lisää tahoja myös USA:n sisältä. Benjamin Fulfordin mukaan osa Pentagonista on vaihtanut puolta liittoutuneisiin. Tyytymättömyys armeijan sisällä kasvaa. Monet sotilasjohtajat ovat ”nähneet valon”, ja ymmärtäneet, että heidän toimensa ei palvele ihmiskuntaa, ja toimimalla toisin voidaan rakentaa maailma, jossa kaikilla on mahdollisuus hyvään elämään. Myös monien tiedustelupalvelujen sisällä on syntynyt kapinaryhmittymiä. Esimerkiksi CIA:n ja NSA:n sisällä toimii ”valkohattujen” yhteenliittymä, joka haluaa puhdistaa tiedustelupalvelut rikollisista.

ggeo5ulford on toistuvasti vedonnut Pentagonin ja USA:n tiedustelupalveluiden valkohattuihin, että niiden pitää toimia pian ja poistaa rikolliset ainekset keskuudestaan tai muutoin ulkopuoliset joutuvat tekemään sen. Mikäli Pentagon onnistuu tässä, voi sotilaallinen väliintulo USA:n sisällä olla pian todellista.

Snowden sai kaiken tiedon

Tietovuotaja Edward Snowdenin tapaus on paljon monitahoisempi kuin valtamediassa on esitetty. Snowden ei toiminut yksin, vaan hän kuului NSA:n valkohattujen ryhmään, joka halusi viheltää rikollisen pelin poikki. Tietovuotoa suunniteltiin vuosia yhdessä muiden maiden liittoutuneiden kanssa. Kyse ei ole vain yhdestä muistitikusta, joka sisältää Yhdysvaltain hallinnolle kiusallisia asioita vakoiluohjelmien laajuudesta.

ggeo6Snowdenin ryhmä sai kaiken tiedon: kidutukset, mind control -ohjelmat, vakoiluohjelmat, kaksoisagentit, salamurhat, valeterroristijärjestöt, terrori-iskut, avaruusohjelmat, ET-ohjelmat ja niin edelleen. Snowdenin ryhmä toimitti tiedon Putinin hallinnolle, joka on siitä asti purkanut kryptattua dataa vuorokaudet ympäri. Putinia informoidaan säännöllisesti paljastuksista, jotka antavat Venäjälle ja liittoumalla arvokasta informaatiota, jota tullaan tulevaisuudessa käyttämään todistusaineistona julkisissa oikeudenkäynneissä.

Voitonpäivän paraati näytti liittoutuneiden yhtenäisyyden

Lännen propagandamedia on julistanut, että Venäjä on nyt eristetty. Todellisuudessa. Eurooppa ja USA ovat eristäytymässä muusta maailmasta, joka ei enää halua alistua lännen kontrollille. Maan liittoumaan kuuluu jo kaksi kolmasosaa maailman väestöstä ja 60 % kaikesta tuotannosta.

Venäjällä vietetään toukokuun yhdeksäs päivä Voitonpäivää ja sen kunniaksi järjestetään vuotuinen paraati, jota eurooppalaiset ja yhdysvaltalaiset johtajat ovat tavallisesti saapuneet seuraamaan. Tänä vuonna vallitsi boikotti. Samaan aikaan kun useat eurooppalaiset valtiojohtajat, presidentti Niinistö mukaan lukien, kieltäytyivät osallistumasta USA:n painostuksesta johtuen, marssivat Kiina ja Intia ensimmäisen kerran paraatissa omilla joukko-osastoillaan. Tämä oli historiallista ja selvä merkki lännelle. Maailma oli paikalla enemmän kuin koskaan aiemmin.

Intialainen joukko-osasto Voitonpäivän paraatissa.

Intialainen joukko-osasto Voitonpäivän paraatissa.

 

Putin vierellään Kiinan presidentti ja muiden liittoutuneiden edustajia. Länsimaat boikotoivat.

Putin vierellään Kiinan presidentti. Länsimaat boikotoivat.

Kiinalainen joukko-osasto marssimassa Voitonpäivän paraatissa.

Kiinalainen joukko-osasto marssimassa Voitonpäivän paraatissa.

Putin ei ole maailman pelastaja

KGB:ssä työskennelleellä Putinilla on ollut käytettävissä kaikki se tiedustelupalvelujen keräämä tieto, jota on kerätty Neuvostoliiton ajoista saakka. Hän on jo ennen presidentin virkaansa astuttuaan tiennyt, että vastassa on lucifeerista filosofiaa seuraava kultti, joka hallitsee länsimaailmaa.

Putinilla on sotilaan energia. Hän toimii kuin sotilas, jolla on tehtävä. Putin ei ole laupeuden enkeli, joka pelastaa ehdottomalla rakkaudellaan maailman, mutta hän toimii vastavoimana todelliselle orjuuttajalle. Vastavoimat kumoavat toisensa. Merkittävää on, että Putin ei ole myöskään negatiivisesti polarisoitunut. Hän ei aja eteenpäin NWO-agendaa eikä sitä tukevaa lucifeerista filosofiaa.

Yksi asia, mikä tulee järkyttämään ihmisiä suurten paljastusten tapahduttua, on kuinka heidät on altistettu lucifeeriselle filosofialle, jota tarjoillaan valtavirran musiikkiteollisuuden, pelien, tv-sarjojen, kirjallisuuden, lehtien, sarjakuvien, elokuvien ja muun viihteen kautta. Lucifeerinen filosofia yritetään istuttaa ihmisiin viihteen kautta. Länsi on moraalisessa rappiotilassa, jossa elämältä on viety tarkoitus.

Madonna esittää okkulttisen rituaalin miljoonien ihmisten edessä vuoden 2012 Super Bowlissa.

Lucifeerisen filosofian istutus toimii tehokkaimmin siten, että istuttajat ottavat haltuunsa sen energian, joka on jo olemassa, ja kääntävät sen palvelemaan omia tarkoitusperiään. Nuorten luontainen ja terve kapina vanhempien sukupolvien konservatiivisia arvoja ja tapoja vastaan käännetään nihilismiksi ja relativismiksi. Millään ei ole mitään väliä, ei mitään tarkoitusta, kaikki on suhteellista. Kun lapsi kapinoi epäterveitä tapoja vastaan, on se terve. Luciferistit haluavat hämmentää kapinoijan mielen, kaapata kapinan ja tarjota valheellista valaistumista ja vapautumista todellisen vapautumisen sijaan.

Monien lucifeerisesta filosofiasta ammentavien salaseurojen (esim. Skull & Bones, Bohemian Grove) rituaaleihin kuuluvat homoseksuaaliset aktit. Putinin hallinto on omien Illuminati-tutkimustensa perusteella tullut todennäköisesti epäluuloiseksi kaikkea lännen kulttuurituotantoa kohtaan. Siten puolustautuessaan lucifeerista filosofiaa vastaan se hyökkää myös kuviteltuja vihollisia vastaan. Se näkee länsimaisena rappiona homoseksuaalisuuden itsessään, minkä seurauksena Venäjällä on säädetty tiukkoja, järjenvastaisia homolakeja.

Madonna ja Britney suutelevat. Venäjän homolakien mukaan tämä on homoseksuaalisuuden tyrkyttämistä lapsille.

Madonna ja Britney suutelevat MTV-gaalassa. Venäjän uusien homolakien mukaan tämä on homoseksuaalisuuden tyrkyttämistä lapsille.

ggeo11

Monet USA:n johtajista kuuluvat Skull and Bones -salaseuraan. George Bush jr. vastusti virallisesti homoutta, mutta lähteiden mukaan harrasti virka-aikanaan miesprostituoituja.

Putinia fanittavat kritiikittömästi ne, jotka kaipaavat vahvaa johtajaa pelastamaan maailman korruptiolta. Kansallismielisyys, hierarkkiset valtarakenteet, vahva johtaja ja konservatiiviset arvot ovat vanhan maailman pelastuspaketteja. Putinin hallinnossa on paljon epäkohtia, jotka ovat ristiriidassa ehdottoman rakkauden kanssa (esim. edellä mainitut homolait). Planeetan värähtelytaajuuden nousu aiheuttaa kaikkien matalasti värähtelevien elementtien tippumisen pois, joten tulevaisuudessa maailma ei tule muistuttamaan mitään nykyhallinnon mallia. Kiinan tai Venäjän yhteiskuntajärjestelmät eivät ole ihanteita, joita kohden lännen tulisi lähentyä. Suunta on kohti todellista vapautta ja tasa-arvoa.

Kaikki hallitukset ovat korruptoituneita

Tällä hetkellä yhdessäkään maailman valtiossa ei ole täysin korruptoitumatonta hallitusta, joka olisi positiivisesti polarisoitunut. Hallitukset ja kansallisvaltiot ovat keltaisen säteen energiaa – ei vihreän tai korkeampien säteiden.

Ihmisten pitäisi aina tarkkailla oman hallituksensa toimintaa ja hallitusten pitäisi olla täysin läpinäkyviä toimissaan tai muutoin käy niin, että ihmiset palvelevat hallituksen tarpeita, vaikka hallitusten pitäisi palvella ihmisten tarpeita. Lapsenomainen auktoriteettiusko takaa orjuuden. Hallintoon hakeutuvat aina ensisijaisesti ne, jotka etsivät valtaa. Koko idea siitä, että ihmiset ulkoistavat oman valtansa ulkopuolisille, kuuluu vanhaan maailmaan.

Ihmisten tulee oppia hallitsemaan itse itseään. Muutos ei lähde valtioiden johtajista vaan itsestä. Pysyvä rauha on mahdollista vasta sitten, kun ihmiset lakkaavat samaistamasta itsensä kansallisuuksiin ja kumartamasta johtajia. Tämä on aikakausi, jolloin valta siirtyy ihmisille. Itse asiassa se on aina ollut ihmisillä, mutta ihmiset eivät ole käyttäneen omaa valtaansa vaan luovuttaneet sen ulkopuolisille.

Kiina tai Venäjä ei pelasta maailmaa. Liittouma toimii vastavoimana lännen Illuminatille, joka ilman liittoumaa olisi jo valloittanut koko maailman ja päässyt toteuttamaan loppupeliään esteettä.

Kansallismielisyys on erillisyyttä

Lännen painostus on nostattanut venäläisissä isänmaallista uhoa. Samaa uhoa USA on käyttänyt omien sotiensa polttoaineena. Samalla uholla suomalaiset motivoitiin käymään sotiaan. Nykyisin suomalaiset kiroavat ruotsalaisia jääkiekko-otteluiden alla ja ovat vahingoniloisia, jos Ruotsi putoaa jatkosta.

Kansallismielisyys kumpuaa erillisyyden tunteesta. Olemme ihmiskuntana matkalla kohti kosmista ”kansalaisuutta”, joka kumpuaa ykseydestä. Kosmiselle kansalaiselle kaikki olennot ovat siskoja ja veljiä. Kaikki on samaa energiaa. Ei ole omaa heimoa, jota suositaan toisten kustannuksella. Jiddu Krishnamurti jaksoi aina painottaa, kuinka kansallismielisyys on primitiivistä heimolaisuutta, jonka läpi on nähtävä. Kaikkien sotien polttoaine on samaistaminen itsensä johonkin heimoon, ja sen kunnian tai edun puolustaminen. Eliitin ei tarvitse kuin painaa oikeista nappuloista ja ihmiset on jälleen manipuloitu taistelemaan veli veljeä vastaan.

Sodan ensimmäinen uhri on totuus

Sanotaan, että totuus on sodan ensimmäinen uhri. Vääristymätöntä totuutta geopoliittisesta tilanteesta ei löydä lännen eikä idän valtamedioista. Jokainen osapuoli pelaa oman joukkueensa hyväksi. Kun jääkiekkopelissä tapahtuu rike, näkee kumpikin osapuoli tuomarin päätöksen täysin vastakkaisella tavalla. Sekä lännen että idän media suoltavat propagandaa. Jokainen osapuoli yrittää vääntää totuutta itselleen suotuisaksi.

Se ero Venäjän ja Suomen medioilla kuitenkin on, että Venäjän medioissa totuutta viljellään nykyisin enemmän kuin Suomessa. Venäjällä kansaa on valmisteltu psykologisesti ottamaan vastaan tuleva muutos. Lehdet kirjoittavat salaliitoista ja avaruusolennoista ja jopa henkisyydestä. Suomessa valtamedia on kyseistä aiheista joko täysin hiljaa tai sitten suhtautuu niihin pilkallisesti. Geopoliittisessa tilanteessa on otettu Washingtonin näkökanta ja amerikkalaisten tiedustelupalvelujen propagandatiedotteita julkaistaan sellaisenaan ilman kritiikkiä.

ggeo14Suomenkin valtamedialla alkaa olla yhä enemmän vaikeuksia pitää yllä virallista totuutta geopoliittisista tapahtumista. Media yrittää epätoivoisesti kehäpäätelmiin perustuvilla argumenteilla kutsua trolliksi, jokaista, joka kyseenalaistaa virallisen totuuden. Kaikki mistä USA tai länsimedia syyttää Venäjää, on se itse siihen syyllinen. USA on vuosia kouluttanut trolleja, jotka kiertävät kommentoimassa taloutta ja politiikkaa sekä etenkin ufoaiheita, henkisyyttä ja salaliittoja. Trollit hämmentävät totuutta ja aiheuttavat riitoja.

Suursota ei ole enää mahdollista

Näkyvän kolmannen maailmansodan syttyminen ei ole enää mahdollista. Ihmiskunta on ohittanut pisteen, jossa tällainen skenaario olisi mahdollista. Universumi tulee vahvasti väliin kaikkien ylilyöntien suhteen.

Venäjällä ei ole mitään intressiä hyökätä Suomeen. Eliitti jatkaa sodan uhalla pelottelua, ja yrittää liittää Suomen USA:n osavaltioksi, kunnes se joutuu nöyrtymään tosiasioiden edessä. Valtamedia ja mielipidevaikuttajat joutuvat huonoon valoon totuuden paljastuttua.

Corey Gooden mukaan Palloliittouma on luovuttanut Maan liittoutuneille rauhanomaista puolustusteknologiaa. Yksi tällainen teknologia on säde, joka tekee metallista pehmeää. Kun säde kohdistetaan aseisiin, kuten ohjuslaitteisiin tai kivääreihin, lakkaavat ne toimimasta.

Venäjä on myös itsenäisesti pystynyt kehittämään torsion field -teknologialle perustuvia sädeaseita. Viime vuonna netissä kiersi uutinen välikohtauksesta Mustalla merellä: Moderneinta teknologiaa oleva yhdysvaltalainen hävittäjälaiva USS Donald Cook saapui aseistautuneena neutraaleille vesialueille, mikä on vastoin kansainvälisiä rauhansopimuksia. Tarkoitus oli pelottelu ja voimannäyttö. Vastineeksi Venäjä lähetti alusta kiertämään pommittoman Su-24-taistelukoneen. Koneella oli ainoana varusteenaan uusinta teknologiaa oleva elektroninen sädelaite, jonka avulla se pimensi hävittäjälaivan kaikki näyttötaulut, tutkajärjestelmät ja ohjuslaitteet. Sen jälkeen kone teki 12 valehyökkäystä, eikä hävittäjälaiva voinut kuin seurata avuttomana tilannetta. USS Donald Cook vetäytyi, ja lähteiden mukaan 27 miehistön jäsentä erosi palveluksesta, koska ei enää halunnut vaarantaa henkeään. (Lännen propagandamedia käänsi uutisen siten, että venäläinen hävittäjä provosoi amerikkalaisalusta vastoin kansainvälisiä sopimuksia.) Venäjä pystyy täydellisesti puolustamaan itseään lännen provokaatioilta.

ggeo13

Su-24 ja USS Donald Cook

Maan liittouma on saanut käsiinsä myös korkeasti kehittynyttä aseteknologiaa Illuminatista loikanneilta. Tätä teknologiaa voidaan käyttää hyökkäykseen ja vahingoittamiseen. Tällä teknologialla oli tuhottu tukikohtia ja aiheutettu sivullisten kuolemia, minkä vuoksi Palloliittouma ilmaisi pettymyksensä ihmisten toimiin. Palloliittouman viesti on, että ihmiskunnan on viimein opittava ratkaisemaan kiistat ilman sotia.

Eliitti pakenee maanalaisiin tukikohtiin

Fulfordin uusimman raportin mukaan nurkkaan ajettu Illuminati on pyytänyt armahdusta, jotta sen ei tarvitsisi joutua vastuuseen teoistaan. Vastineeksi se on luvannut rahoittaa humanitaarisia projekteja. Todennäköisesti armahdusta on anonut erillinen ryhmä, joka haluaa pettää muut ja pelastaa itsensä. Suuri osa suunnittelee pakenemista maanalaisiin tukikohtiin.

Coreyn ja Wilcockin mukaan eri klikkeihin erkaantuneet eliittiryhmät ovat paniikissa ja pettävät toisiaan yrittäessään pelastautua.

Korttitalo on sortumassa, ja eliitti tietää, että sen aika on lyhyt. He ovat paniikissa ja neuvottelevat parhaillaan livahtaessaan turva-alueilleen syvälle maan alle. Nykyhetken ja Tapahtuman välillä tulee olemaan joitain false flageja ja muita häiriötekijöitä, mutta ne eivät hidasta tapahtumaa. Tulee olemaan joitain luonnonkatastrofeja, ei pelkästään säänmuokkausteknologian seurauksena, vaan pääasiassa energeettisten tsunamiaaltojen, jotka syöksyvät Aurinkokuntaamme voimakkaammalla tahdilla joka viikko. Jokainen tuntee sen! (Corey Gooden Facebook-päivitys)

****

Mainitut lähteet:

Benjamin Fulfordin blogi
Corey Goode
David Wilcockin Blogi
Veterans Today
Yle
Daily Mail

Mainokset