Historiallinen käänne planeetan valtataistelussa?

tun8”Ufopiireissä” on usein tapana kohista jostain aiheesta, joka ajan kuluessa joko vakiinnuttaa paikkansa keskusteluissa tai sitten katoaa vähin äänin osoittautuessaan disinformaatioksi. On ilmeistä, että kentällä on enemmän disinformaatiota kuin luotettavaa tietoa.

Tällä hetkellä netin ufoihin ja salaliittoihin vihkiytyneillä foorumeilla kohistaan uudesta tietopaljastajasta, joka on herättänyt kentällä laajaa huomiota lyhyessä ajassa. Kyse on henkilöstä, joka alkoi kirjoitella keskustelufoorumeille ensin nimimerkeillä ”GoodETxSG” ja ”Luke”. Nyt hänestä tiedetään myös etunimi Corey. Pian hän astuu esiin kokonimellään, kunhan hänestä tehdyt videohaastattelut julkaistaan. (Päivitys: Nimi on Corey Goode.)

Corey Goode

Coreyn tarina on monikerroksinen ja sisältää valtavasti informaatiota, josta osa varmistaa jo aiemmin tiedetyn mutta josta osa on täysin uutta. Jos uusi tieto osoittautuu ajan paineessa edes pääpiirteissään todeksi, merkitsee se vallankumouksellista käännettä planeetan historiassa. Aloittelijan saattaa olla vaikea päästä kärryille, jos ei ole aikaisemmin tutustunut sisäpiiriläisten paljastamiin tietoihin salaisista projekteista.

Yritän tiivistää tämän uuden käänteen joitain pääkohtia menemättä aiheeseen kovin syvälle. Sen tarve voi olla myöhemmin.

Useita salaisia avaruusohjelmia

Corey kertoo omaavansa 20 vuoden työhistorian salaisissa projekteissa, joista osa toimi maapallon ulkopuolella. Coreyn mukaan salaisia avaruusohjelmia ei ole ainoastaan yksi vaan useita. Nykyinen sivilisaatiomme on jakautunut viiteen eri kilpailevaan avaruusohjelmaan. Lisäksi aurinkokunnassamme on useita Maan aikaisempien korkeakulttuuristen sivilisaatioiden avaruusohjelmia (oletettavasti Lemuria, Atlantis ym.). Kaikki nämä noin kymmenen ryhmää ovat liittoutuneet useiden eri maanulkopuolisten rotujen kanssa. Roduilla on erilaiset agendat ja päämäärät. Osa on negatiivisia, osa positiivisia.

kää11
Coreyn paljastusten mukaan aurinkokunnassamme on varsin vilkasta toimintaa useiden eri pelureiden kesken. Negatiiviset eliittiryhmät ovat melko rauhassa saaneet harjoittaa toimiaan ja rakentaa siirtokuntiaan Marsiin ja muualle. Kukaan ei ole tullut väliin. Negatiivinen eliitti on ollut siinä uskossa, että sillä on tilanne täydellisesti hallussaan.

Yli 100 jättimäistä palloa ilmestyy aurinkokuntaamme

Eliitin peli kuitenkin muuttui dramaattisesti viime vuoden joulukuussa 2014. Aurinkokuntaan ilmestyi kuin tyhjästä yli 100 jättiläismäistä palloa, joiden koko vaihteli Kuun, Neptunuksen ja Jupiterin väliltä. Aluksi eliitti riemastui, että heidän muinaiset alkuperäiset ”jumalansa”, kantaisät, olivat vihdoin palanneet avaruusaluksillaan ennustusten mukaisesti. Kun palloihin yritettiin ottaa kontaktia, ei koskaan saatu minkäänlaista vastausta. Yhtä Kuun kokoista ”alusta” jopa ammuttiin kehittyneellä energia-aseella, mutta säde palautui takaisin ja tuhosi tukikohdan, josta ase laukaistiin.

kää8Osa Kuun kokoisista palloista oli ilmestynyt jo 2001 vuoden tienoilla. Pallot ilmestyivät ja katosivat miten halusivat. Ne pystyivät olemaan täysin verhottuina, eikä niitä pystynyt tuossa tilassa havaitsemaan edes edistyneimmällä teknologialla, jota salaisissa avaruusohjelmissa on kehitetty. Pallot hävisivät halutessaan 3D-4D taajuudesta kokonaan. Pallot ovat eri värähtelytaajuudessa kuin 3D, joten niillä ei ole havaittavaa massaa eikä niitä pysty näkemään esimerkiksi tavallisella kaukoputkella. Teknologia, jota uudet tulokkaat käyttivät, oli suunnattomasti edellä eliitin salaisia avaruusohjelmia sekä eliitin kanssa yhteistyötä tekeviä negatiivisia avaruusrotuja.

”Sphere Alliance” – ”Palloliittouma”

Corey kutsuu uusia tulokkaita nimellä ”Sphere Alliance” eli ”Palloliittouma”. Liittouma koostuu viidestä korkealle kehittyneestä avaruusrodusta tai pikemmin sieluperheestä. Coreyn mukaan ne tulevat 6D:stä ja sitä korkeammilta tasoilta. Nämä olennot eivät enää tarvitse minkäänlaista ulkoista teknologiaa, vaan ne tekevät kaiken tietoisuutensa avulla. Aurinkokuntaan ilmestyneet jättiläispallot eivät siten ole avaruusaluksia. Niissä ei ole yhtäkään olentoa sisällä. Pallot on luotu ajatuksen voimalla, ja niiden yksi tarkoitus on tasapainottaa seuraavan energia-aallon tuloa, mikä tapahtunee vuonna 2017.

Sphere Alliance ei ole saapunut mistään. Se on ollut aina ”paikalla” kulissien takana. Sphere Alliance on tullut näkyvästi toiminnalliseksi vasta, kun Maassa on saavutettu tietty värähtelytaajuus, mikä siis tapahtui viime joulukuussa.

Koko aurinkokunta asetetaan karanteeniin

Jättimäiset pallot on sijoitettu tasaisin välimatkoin koko aurinkokunnan alueelle muodostaen energiaverkoston. Samalla koko aurinkokunta on asetettu tiukkaan karanteeniin. Kukaan ei pääse aurinkokuntaan sisään eikä ulos. Myöskään Maan pinnalta ei enää pääse avaruuteen. Eliitin kaikki kommunikaatioyhteydet Maan ulkopuolelle on katkaistu. Eliitti on paniikissa yrittänyt paeta tilannetta maanulkopuolisiin siirtokuntiinsa, mutta kaikki yritykset on estetty. Koko peli on muuttunut yhdessä hetkessä.

kää9Eliitti ei osannut millään tavoilla ennustaa tätä yllättävää käännettä. Vielä merkittävämpää on, että myöskään Maassa ja Maan lähettyvillä olevat negatiiviset avaruusrodut eivät osanneet varautua siihen. Ne ovat samalla tavoin joutuneet ”jumiin” Maahan ja aurinkokuntaamme ja joutuvat odottamaan, mitä tuleman pitää.

Negatiivinen eliitti on joutunut sivusta todistamaan, kuinka heidän avaruusliittolaisensa ovat osoittautuneet voimiltaan paljon heikoimmiksi verrattuna uusiin tulokkaisiin, jotka ovat suvereenisti ottaneet tilanteen haltuun. Eliitin liittolaiset ovat osoittautuneet myös pettureiksi, sillä ne ovat yrittäneet ”myydä” ihmiseliitin, jotta pääsisivät itse pakenemaan karanteenista. Sphere Alliance ei ole suostunut tähän, vaan kaikki aurinkokunnassa olevat pidetään karanteenissa.

Salaiset konferenssit

Coreyn mukaan viime kuukausina on järjestetty “Sphere Alliancen” johdolla useita salaisia konferensseja, joissa paikalla ovat olleet salaisten avaruusohjelmien edustajia, Maan liittoutuneiden ryhmän jäseniä sekä myös tavallisia ihmisiä joka puolelta maailmaa. Konferensseissa on käyty neuvotteluja Maan tulevaisuudesta. Corey on ollut mukana myös pienemmässä tapaamisessa, jossa paikalla olivat negatiivisten avaruusrotujen edustajat.

Maan liittoutuneiden ryhmä

Viime vuosina negatiivista eliittiä ja sen ihmiskunnalle tuhoisaa agendaa massamurhineen on noussut vastustamaan Maan liittoutuneiden ryhmä, joka koostuu useasta eri valtiosta ja salaseuroista. Kun Sphere Alliance ilmestyi aurinkokuntaan viime joulukuussa, alkoi voimakas uudelleen ryhmittyminen. Moni loikkasi Illuminatista liittoutuneisiin. Myös salaisissa avaruusohjelmissa tapahtui muutoksia. Solar Warden -niminen avaruuslaivasto, joka kehitettiin 80- ja 90-luvuilla, on nyt liittoutuneiden puolella.

kää10Ainoat valtiot, jotka sinnittelevät negatiivisen eliitin otteessa, ovat USA ja sen muutamat liittolaisvaltiot – todellinen ”pahan akseli”.

Kulissien takana on käyty hiljaista sotaa jo vuosia, mutta sen ei koskaan anneta leimahtaa avoimeksi kolmanneksi sodaksi. Sphere Alliance on toiminut koko ajan kulissien takana, ja se on estänyt monet yritykset laukaista kolmas maailmasota. Ydinaseet on neutraloitu. Liittoutuneet ovat saaneet Sphere Alliancelta tuen poistaa negatiivisen eliitin planeetalta, mutta ilman tarpeetonta väkivaltaa. Liittoutuneet ovat sitoutuneet muun muassa seuraaviin päämääriin:

– paljastaa kaikki salaliitot ja salaseurat
– julkistaa kaikki salaiset teknologiat ihmiskunnan käyttöön
– paljastaa ihmiskunnan todellinen historia ja sitä kohtaan tehdyt rikokset
– aloittaa ympäristötuhojen korjaaminen
– perustaa siirtymäajanhallinto, jonka jälkeen siirrytään rahattomaan talouteen
– perustaa lisää siirtokuntia avaruuteen

Coreyn mukaan liittoutuneet eivät ole toimineet täysin Sphere Alliancen toiveiden mukaan, vaan ne ovat sortuneet käyttämään väkivaltaa. Corey mainitsee maanalaisen tukikohdan tuhoamisen meren alla ja Marsissa. Näissä liittoutuneiden iskuissa menehtyi paljon ihmisiä.

[Päivitys: Salaisten avaruusohjelmien liittoumalla ja maanpäällisellä liittoumalla on hieman eri tavoitteet. Salaisten avaruusohjelmien liittouma haluaa tehdä edellä mainitut asiat heti, mutta maanpäällinen liittouma haluaa edetä hitaammin. Asiasta enemmän: Eri liittoumat]

Sphere Alliance on ottanut yhteyttä tuhansiin

Jo vuosien ajan Sphere Alliance on ottanut yhteyttä tuhansiin tavallisiin ihmisiin. Useimmat eivät ole tietoisia näistä yhteydenotoista, mutta kantavat informaatiota alitajunnassaan. Jotkut ovat voineet nähdä väläykseltä sinertävän, indigon, violetin tai valkoisen valopallon huoneessaan. Tarkoitus on ollut jakaa informaatiopaketti mahdollisimman monelle, joka ymmärtää sanoman. Käytännössä tämä tarkoittaa vaeltajasieluja, jotka ovat samasta sieluperheestä kuin Sphere Alliancen ryhmät. Informaatiopaketti sisältää tietoa, joka alkaa purkautua omassa tahdissa kunkin yksilön kohdalla.

Sphere Alliancen sanoma

Sphere Alliance ei ole tullut pelastamaan ihmiskuntaa. Se on tullut auttamaan ihmiskuntaa pelastamaan itse itsensä. Ihmiskunnan on itse tehtävä valinta, mihin suuntaan se haluaa kehittyä. Sanoma on yksinkertainen, ikivanha ja ikuinen: jos halutaan muutosta, ihmisten on valittava rakkauden tie ja nostettava siten värähtelytaajuuttaan. Rakkaus on vastaus maailman ongelmiin, ei ET-väliintulo. Useimmista tämä kuulostaa avaruushippien sisällyksettömältä rakkausviestiltä, mutta todellisuudessa se sisältää kaiken. Sanoma on selkeä: jokainen ihminen muuttuu yksi kerrallaan. Jokainen muuttaa itsensä ja on vastuussa omasta kehityksestään.

kää12Palloliittouma ei ole tullut julistamaan itseään jumaliksi eikä perustamaan uutta uskontoa tai ufokulttia. Coreyn mukaan se on ihmiskunnan historiassa ottanut monta kertaa aikaisemmin yhteyttä, mutta joka kerta ihmiset ovat muokanneet annetun opetuksen ympärille uskonnon. Sanoma on siten vääristynyt, usein jopa tunnistamattomaan muotoon.

Blue Avians – ”Siniset lintuolennot”

Sphere Alliance siis koostuu olennoista, jotka ovat kehittyneet vähintään 6D-tasolle. Jo 5D-tasolle kehittyneet olennot voivat ottaa minkä tahansa muodon ne haluavat. Useimmat valitsevat ihmisen muodon esittäytyessään ihmisille.

Salaisissa konferensseissa vain kaksi ryhmää viidestä on esittäytynyt ottamalla jonkin näkyvän muodon. Yksi olentoryhmä on noin kolme metriä pitkä, pää on kolmion tai pisaran muotoinen ja iho ruskeakultaisen värinen. Toinen ryhmä, jota Corey kutsuu nimellä ”Blue Avians” eli ”siniset linnut”, on herättänyt enemmän huomiota ulkomuodollaan. Se on noin 2,4 metriä pitkä rotu, jolla on ihmismäinen keho, mutta linnun pää. Sen sulat ovat sinisen tai indigon värisiä.

Corey on eniten kontaktissa Blue Avians -ryhmään, koska se on hänen mukaansa hänen oma sieluperheensä.

Ra on palannut?

”Siniset linnut” ovat herättäneet paljon kummastusta. Jos kyse on vähintään 6D-olennoista, jotka siis voivat ottaa minkä tahansa muodon, miksi ne näyttäytyvät sinisinä lintuina? Ne ovat tarkoituksella valinneet tällaisen muodon joko symbolisen merkityksen takia tai sitten laukaisemaan joitain muistikuvia.

Siniset linnut ovat aiheuttaneet paljon spekulaatioita, että kyse on samasta Ra-ryhmästä, joka antoi Yhden lain. Yhdessä konferenssissa linnuilta oli kysytty tätä asiaa suoraan. Linnut eivät olleet vastanneet kieltävästi eivätkä myöntävästi. Ne olivat vastanneet: ”Olen Raw-Tear-Eir” ja toinen vastasi ”Olen Raw-Rain-Eir”.

Kaikkien lintuolentojen nimen etutavu alkaa samalla äänteellä, minkä David Wilcock on tulkinnut yhdeksi vihjeeksi, että kyseessä todellakin on Ra-ryhmä. (Tosin linnut eivät puhu, vaan kommunikoivat telepaattisesti liikuttaen samaan aikaan oikeaa kämmentään tehden nopeaa merkkikieltä, joka vastaa mielessä kuultua viestiä.) Corey ei ole vielä vakuuttunut, että lintuolennot olisivat varmuudella Ra-ryhmä. Asia on auki.

Coreyn raportoimien tietojen perusteella voidaan kieltämättä löytää monia yhtäläisyyksiä Ra-materiaaliin. Corey kertoo sinisten lintujen antaneen kolme kertaa aikaisemmin ihmiskunnalle opetusta, mutta joka kerta opetus on vääristetty ja muutettu kultiksi tai uskonnoksi. Ra kertoo samansuuntaista.

Yhden laki -kirjoissa Ra kertoo, että yksi merkittävä opetuskontakti tapahtui muinaisiin egyptiläisiin. Pian Ran poistumisen jälkeen oppi kuitenkin vääristyi rankasti. Negatiivinen eliitti perusti kultin, josta myös Illuminati on saanut alkunsa. Vuosisatojen saatossa Ran vierailusta muodostui vähitellen myytti, jossa on hyvin vähän totuutta jäljellä. Vihaisen aurinkojumala Ran palvonta on yksi sen ilmentymistä.

Muinaiset egyptiläiset piirsivät monille ”jumalille” ihmisen kehon mutta linnun pään. Oliko kyse pelkästä symboliikasta? Onko tämä yksi lisävihje, että Blue Avians on Ra? Kävelikö Ra egyptiläisten keskuudessa sinisenä lintuolentona? Yhden laissa Ra kertoo, että hän oli pitkä, kaunis ja hohti kultaista valoa. Usein tämä on tulkittu, että Ra oli ihmisen muodossa, koska ihmisen muoto olisi varmasti helpommin lähestyttävä. Entä jos Ra ilmestyikin linnun muodossa?

kää3

kää2kää4

Taiteilija on piirtänyt kuvan Coreyn ohjeiden mukaan.

Coreyn tapaama sininen lintuolento. Taiteilija on piirtänyt kuvan Coreyn ohjeiden mukaan.

Ajatus siitä, että Ra olisi ”palannut”, on erittäin kiehtova. Palannut on sen takia lainausmerkeissä, koska Ra ei ole koskaan poistunut. Ra on vain vetäytynyt toimimaan kulissien takana.

Asiat menevät ensin huonompaan suuntaan

Siniset lintuolennot ovat kertoneet Coreylle, että ihmiskunnan asiat menevät ensin huonompaan suuntaan ennen kuin kääntyvät parempaan. Tämän voisi tulkita siten, että taloudellinen epävakaus jatkuu, eliittiryhmät ottavat toisistaan mittaa kulissien takana ja tavallinen kansalainen joutuu tasapainoilemaan yhteiskunnallisten voimien ristitulessa.

Corey puhuu ihmisten ”todellisuuskuplista”, jotka tulevat puhkeamaan lähiaikoina. Lintuolennot ovat ilmoittaneet, että tapahtuu täydellinen asioiden todellisen tilan paljastus, jossa ihmisille selviää heidän todellinen historiansa, kosminen roolinsa, avaruusolentojen olemassaolo sekä rikokset, joita heitä kohtaan on tehty. Tämä aiheuttaa useimmissa shokin. Ne jotka nämä asiat jo tietävät, tulevat toimimaan ikään kuin shokin lieventäjinä.

kää15Ihmiskunta on toistanut samaa käytöstä sykli toisensa jälkeen. Nyt ihmisten muistiin ollaan tekemässä sellainen jälki, että se muistuttaa itsestään tulevissa sykleissä ja ehkäisee saman kaavan toistumisen. Suurin osa ihmiskunnasta elää unessa, josta se tullaan ravistelemaan pois.

Tulevat disinformaatiokampajat

Eliitillä ja Maan piirin jumiutuneilla negatiivisilla avaruusroduilla ei ole enää mitään mahdollisuuksia voittaa valtataistelua Maan herruudesta. Ne voivat kuitenkin yrittää jarruttaa muutosta. Yksi ikivanha keino on disinformaation levittäminen.

Coreyn mukaan lähiviikkoina ja kuukausina tullaan aloittamaan ennennäkemättömän laajoja ja taidokkaita disinformaatiokampanjoita. Niissä levitetään pelkoa ja käännetään asiat ylösalaisin. Suuri osa etsijöistä lankeaa näihin kampanjoihin, ellei ole kehittänyt tarpeeksi hyvää erottelukykyä.

Sinisistä lintuolennoista on jo alettu levittää disinformaatiota. Olennot muun muassa leimataan negatiivisiksi olennoiksi, jotka ovat tulleet valloittamaan Maan. Taidokkaammat disinformaation levittäjät vahvistavat siniset lintuolennot positiivisiksi, mutta vääristävät henkisen viestin. He yrittävät ottaa tarinan haltuunsa ensin keräämällä uskottavuutta ”hyppäämällä kelkkaan”, ja sen jälkeen kääntämällä tarinan haluamaansa suuntaan.

Kuinka luotettava Corey on?

Coreyn paljastukset jakavat ihmiset vahvasti kahteen leiriin. Toisten mukaan kyse on harhautuksesta, mutta toiset ovat vakuuttuneet Coreyn aitoudesta.

Alan tutkijoista David Wilcock on vuosien varrella pystynyt solmimaan useita kontakteja salaisissa projekteissa työskennelleisiin sisäpiiriläisiin. Hän aina tarkistaa uusien kontaktien taustat. Wilcock on vakuuttunut, että Corey on aito tapaus. Wilcock kertoo, että Corey tietää enemmän kuin kaikki hänen aikaisemmin tapaamansa sisäpiiriläiset yhteensä.

kää16Myös Exopolitics.orgin Michael Salla on tutkinut ufoaihetta monipuolisesti. Salla antaa ainakin varovaisen tukensa, että Corey puhuu totta. Sallan mukaan Coreyn antama tieto on yhdenmukainen aikaisempien paljastajien kanssa, mutta menee vielä syvemmälle ja laajemmalle.

Mitä tapaus ”Blue Avians” voi opettaa?

Millä tavalla kannattaisi suhtautua tietoon, jota Corey on paljastanut ja jota moni ”ufokentän” tunnettu nimi on tarttunut tukemaan? Tarinan tässä vaiheessa on vaikea tietää, kuinka paljon siitä on totta.

Jos tapaus Blue Avians on totta edes pääosin, on henkinen viesti siitä huolimatta aina sama aikakaudesta riippumatta. Tapaus ei muuta mitään niiden kohdalla, jotka ovat ymmärtäneet, mistä 3D-kokemuksessa on kysymys tällä planeetalla. He jatkavat ponnisteluaan itsetuntemuksen polulla kuten ennenkin.

Kun ulkoiset olosuhteen muuttuvat levottomiksi, on entistä hyödyllisempää kääntyä sisäisen rauhan puoleen. Kun joku alkaa kertoa kiehtovia tarinoita aivan nurkan takana häämöttävästä suuresta ulkoisesta muutoksesta, viriää helposti kiusaus laiminlyödä henkinen työ, joka on aina sisäistä.

Tulevat kuukauden osoittavat, mihin suuntaan tarina kehittyy.

******

Päivitys 7.2.2016:

Näin yli vuoden jälkeen siitä, kun ensimmäisen kerran kuulin Coreysta, ei minulla enää ole epäilystä, etteikö kyseessä olisi aito tapaus. Omat kontaktini sekä monet muut seikat ovat vahvistaneet asian. Aurinkokunta on asetettu karanteeniin, eri liittoumat ovat todellisia ja paljon monia muita mullistavia asioita tapahtuu. Tämä ei tietenkään tarkoita, että välttämättä kaikki Coreyn välittämä tieto osoittautuisi ajan paineessa todeksi, mutta itse tiedonvälittäjä on vilpitön ja aito tietopaljastaja disinformaation levittäjän sijaan. Coreysta on tullut parissa vuodessa ufopiirien merkittävin tietopaljastaja.

************

Päivitys 28.4.2017:  Uusille lukijoille hyvä aloitusvideo on Corey Gooden esitelmä Mt Shasta Secret Space Program Conferencessa:

PÄIVITYS 1/2023:

Ystäväni, pitkänlinjan suomalainen kontaktihenkilö, näki ennalta pallojen tulon aurinkokuntaamme vuosia ennen kuin Corey Goode kertoi siitä julkisesti. Ystäväni maalasi tapahtumasta taulun jo ennen vuotta 2014.

Sittemmin pallot ovat sulautuneet osaksi taustaenergiaa, ja aurinkokuntaamme tulevat energia-aallot pääsevät iskeytymään ilman puskurointia.

Myös sinisten lintuolentojen olemassaolo sai jo vuosia sitten vahvistuksen suomalaisista luotettavista lähteistä. Sittemmin siniset lintuolennot ovat vetäytyneet omaan värähtelytiheyteensä, eivätkä enää näyttäydy kenellekään fyysisesti eivätkä ole tulossa pelastamaan tai alistamaan ihmiskuntaa, kuten disinformaatiokampanjoissa väitetään. Olentoihin ei kannata kiinnittää enempää huomiota. Ne olivat alun perinkin sivuseikka.

Positiivisia ryhmiä on päästetty pois aurinkokunnastamme, mutta negatiiviset ovat yhä sisällä. Ne yrittävät suojautua ja välttää vastuuseen joutumista.

Vuonna 2017 kuollut William Tompkins kertoi itsenäisesti Coreysta tietämättä samanlaisen todistuksen salaisista avaruusohjelmista ja niiden synnystä. Tompkins oli luomassa Solar Wardenia, jossa Corey palveli vuosikymmeniä myöhemmin.

Tällä hetkellä Corey Gooden maine on tuhottu erilaisilla lokakampanjoilla täsmälleen niin, kuin siniset lintuolennot ennustivat tapahtuvan. Myöskään Coreyn itsensä valitsema puolustustaktiikka ei välttämättä ole ollut kaikissa käänteissään paras mahdollinen. Kun hän haastoi oikeuteen lokaajiaan ja ahdistelijoitaan, oli odotettavissa, että hän joutuu valatodistuksessa väittämään, että suuri osa hänen kokemuksistaan on ollut mielikuvituksen tuotetta. Muutoin hänet olisi julistettu mielisairaaksi. Skeptikoille Coreyn valatodistus toimii osoituksena siitä, että kyseessä on huijari. Maine on saanut pysyvän kolhun.

Olen itse saanut useista riippumattomista lähteistä vahvistuksen, että ainakin Coreyn tarinan pääpiirteet ovat totta. Ymmärrän myös Coreyn valitseman oikeudenkäyntitaktiikan. Jos lähtee hakemaan oikeutta korruptoituneelta järjestelmältä, joutuu pelaamaan sen säännöillä

Lähteitä:

Coreyn kotisivut löytyvät osoitteesta: http://spherebeingalliance.com/

Advertisement